"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:ja wiem wiem, pije flavamed bo mam i do 19 bo ja późno spać chodzę. Ale mam do tego mucosolvan tabletki raz dziennie i do ssania jakieś i gówno to daje. wrrrr.
-
Lago wrote:ej Gizmek a co chodzi z ta 16? Bo ja staremu ostatnio ACC Optima dawalam o 19, a dzis w aptece kupowalam Flegamine i tez babka mowila "tylko do 17 prosze pic"
-
Gizmo wrote:Mucodolvan mi kazali brać dwie tabletki na raz trzy razy dziennie. Ale ja je polykac miałam a nie ssac
no przeca napisałam,że ja też. mam mucosolvan I do ssania to jako inne hahahaha. I mi kazali raz tylko kurna idę ogarnąć tą inhalację.
Ps. Nie Gadi nie mam takich wypasów. Natomiast mam tubę do podawania wziewów ponieważ raz musiałam dziecku podawać (łącznie jakieś 5 razy) więc musiałam ponad stówkę zainwestować -
Ja na szczęście nie mam problemu z łóżkiem. Bo na jakim bym nie spala, to i tak mam prawie całe łóżko dla siebie. Gorzej ma mój mężulek, bo praktycznie za każdym razem budzi się tylko jednym pośladkiem na łóżku i bez kołdry haha
Chociaż ostatnio nie powiem, bo się poprawiam pod tym względem i zajmuję już mniej miejsca niż wcześniej. -
Gizmo wrote:I zobaczysz ze zwykla stara flegamina pomoże. Tych lekow sie tyle namnozylo teraz na rynku, nazw nowych od groma a moim zdaniem najlepsze stare leki. Np z antybiotykow na bazie ampicyliny. Żadne apapy tylko pyralgina. Itepe itede
no cos w tym jest, chociaz ja sie nie znam bo nie bylo potrzeby korzystania. Obys miala racje z ta Flegamina....
id spac babki, bo oczy sie kleja, Jutro obowiazkowo widzimy sie z kawa:) Pa!Gizmo lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Ja na szczęście nie mam problemu z łóżkiem. Bo na jakim bym nie spala, to i tak mam prawie całe łóżko dla siebie. Gorzej ma mój mężulek, bo praktycznie za każdym razem budzi się tylko jednym pośladkiem na łóżku i bez kołdry haha
Chociaż ostatnio nie powiem, bo się poprawiam pod tym względem i zajmuję już mniej miejsca niż wcześniej.