X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Mój narzeczony pojechał na 2 dniowy wieczór kawalerski także czeka mnie samotny weekend. Nie spałam sama chyba od roku :P

jesooooo jak ja bym chciala miec kilka nocy dla siebie. Dzis sie obudzilam o 4, a tam piesu miedzy nogami moimi, a stary centralnie nosem przycisniety do mojego policzka. A wyro mamy 2x2. Jeszcze troche i bym spadla....

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętasz jak ja tak chrychalam? Ze 3tyg mnie meczylo i w koncu zap płuc i antybiotyk byl potrzebny. Wiem ze akurat teraz masz ciężki okres ale bez lekarza raczej sie nie obejdzie :/

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jesooooo jak ja bym chciala miec kilka nocy dla siebie. Dzis sie obudzilam o 4, a tam piesu miedzy nogami moimi, a stary centralnie nosem przycisniety do mojego policzka. A wyro mamy 2x2. Jeszcze troche i bym spadla....
    Heheh no to niezła ekipa :D Ale łóżko konkretne macie,
    My zawsze się do siebie w nocy kleimy, kiedyś za studenta nawet na takim pojedynczym się bez problemu zmieściliśmy i było nam wygodnie.

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wybiorę się ale dopiero w poniedziałek wtorek jak mąż wróci do domu. Nie mam jak wcześniej. Zrobię sobie ino nie mam szałwi mam tylko mięte i zioła na rewolucje żołądkowe :D to co? :D hihi. muszę sobie jakoś rozrzedzić to gówno bo się uduszę, przysięgam. I tak się dziwię, że małego nie budzę jak się tak tłuczę :P

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Heheh no to niezła ekipa :D Ale łóżko konkretne macie,
    My zawsze się do siebie w nocy kleimy, kiedyś za studenta nawet na takim pojedynczym się bez problemu zmieściliśmy i było nam wygodnie.

za studenta, to i w 3 osoby na pojedynczym sie spalo, hahahhahah
    no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)

zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik powiadasz ze na lyzeczke spicie?? Uwielbiam tak spac :P

Malina nawet z samej wody i soli zrób parówkę

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No wybiorę się ale dopiero w poniedziałek wtorek jak mąż wróci do domu. Nie mam jak wcześniej. Zrobię sobie ino nie mam szałwi mam tylko mięte i zioła na rewolucje żołądkowe :D to co? :D hihi. muszę sobie jakoś rozrzedzić to gówno bo się uduszę, przysięgam. I tak się dziwię, że małego nie budzę jak się tak tłuczę :P

Malina a masz w chacie jakas aspiryne? Ja zawsze zawijam sie w kokon i lykam ich kilka na rozgrzanie. Przechodzi po 2 dniach, ale pizamy to ze 2 razy w ciagu nocy zmieniam. Serio, zebys sie nie nabawila czegos zlego....czosnek jedz z chlebem!!!

• Marteczka93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo widzę, że tematy Greya :D
    Ja np uwielbiam Greya, przeczytałam 3 części chyba w 3-4 dni (tak mnie to wciągnęło) + obejrzałam film i nie mogę się doczekać kolejnej części :P
    Ale uważam, że co jak co ale taka umowa (zapomniałam ten skrót) nie sprzyja trwałości małżeństwa. Jak dla mnie to czysty absurd. Ale to również tylko moje zdanie. :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)
    Tez mam spore wyrko ale 1/4 go zajmujemy. I identico przy cichych dniach :D każdy ma swój brzeg.
    Kołdrę nowa musze kupic bo chyba po praniu sie deko skurczyla haha

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Oo widzę, że tematy Greya :D
    Ja np uwielbiam Greya, przeczytałam 3 części chyba w 3-4 dni (tak mnie to wciągnęło) + obejrzałam film i nie mogę się doczekać kolejnej części :P
    Ale uważam, że co jak co ale taka umowa (zapomniałam ten skrót) nie sprzyja trwałości małżeństwa. Jak dla mnie to czysty absurd. Ale to również tylko moje zdanie. :)
    Obejrzyj film Sekretarka :P

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

wiem coś o tym :D My mamy 2x2,2 :D haha. Ma to swoje plusy i minusy zdecydowanie. :) :D

Gizmo, Lago lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Natsik powiadasz ze na lyzeczke spicie?? Uwielbiam tak spac :P

Malina nawet z samej wody i soli zrób parówkę

Najlepsza pozycja do spania ever :D
    My takiego wielkiego łoża jeszcze nie mamy, ale może kiedyś :)

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej :D hahahaha.
    Muszę zrobić tą parówkę bo oszaleje. Aspiryny nie mam i nie biorę- nie mogę. Ale mam jakiś paracetamol jeszcze :) Tylko, że ja nie mam temperatury. :|
    Yh, mnie właściwie nic nie jest poza tą zalegającą flegmą. :/

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina - uwielbiam pudelka hahah

Widzę że zescie się tu rozbestwily szalone.. Ja też czytałam wszystkie części Greya i oglądałam film.. No i fajne były te trzy części tylko ta ostatnia przeslodzona i przekolorowana.. Polecam Ollivie Cunnig i jej sage sinners on tour.. Kozak erotyk!! Heh

zapachmalin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej :D hahahaha.
    Muszę zrobić tą parówkę bo oszaleje. Aspiryny nie mam i nie biorę- nie mogę. Ale mam jakiś paracetamol jeszcze :) Tylko, że ja nie mam temperatury. :|
    Dużo pij i faktycznie inhalacje lub parówki z byle czego.. rozrzedza ci wydzieline.. nie masz soli fizjologicznej?

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A może Ty alergie masz i tak zatkana jestes???
    Zamiast apapu bym syrop małego wypila jakis ibufen czy cos przeciwzapalnego. Albo czysta fleganine z 15ml dwa razy dziennie i tylko do godz 16

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dużo pij i faktycznie inhalacje lub parówki z byle czego.. rozrzedza ci wydzieline.. nie masz soli fizjologicznej?

a mam, we flaszeczkach takich małych, dla małego kiedyś do przemywania miałam :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie pij tej soli :D inhalacje z niej zrób

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A może Ty alergie masz i tak zatkana jestes???
    Zamiast apapu bym syrop małego wypila jakis ibufen czy cos przeciwzapalnego. Albo czysta fleganine z 15ml dwa razy dziennie i tylko do godz 16

ja wiem wiem, pije flavamed bo mam i do 19 bo ja późno spać chodzę. Ale mam do tego mucosolvan tabletki raz dziennie i do ssania jakieś i gówno to daje. :/ wrrrr.

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    a mam, we flaszeczkach takich małych, dla małego kiedyś do przemywania miałam :D
    No to najlepiej tym się inhalowac,skoro masz sól fizjologiczna to.masz pewnie neubulizator

‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ