X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Mój narzeczony pojechał na 2 dniowy wieczór kawalerski także czeka mnie samotny weekend. Nie spałam sama chyba od roku :P

jesooooo jak ja bym chciala miec kilka nocy dla siebie. Dzis sie obudzilam o 4, a tam piesu miedzy nogami moimi, a stary centralnie nosem przycisniety do mojego policzka. A wyro mamy 2x2. Jeszcze troche i bym spadla....

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętasz jak ja tak chrychalam? Ze 3tyg mnie meczylo i w koncu zap płuc i antybiotyk byl potrzebny. Wiem ze akurat teraz masz ciężki okres ale bez lekarza raczej sie nie obejdzie :/

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jesooooo jak ja bym chciala miec kilka nocy dla siebie. Dzis sie obudzilam o 4, a tam piesu miedzy nogami moimi, a stary centralnie nosem przycisniety do mojego policzka. A wyro mamy 2x2. Jeszcze troche i bym spadla....
    Heheh no to niezła ekipa :D Ale łóżko konkretne macie,
    My zawsze się do siebie w nocy kleimy, kiedyś za studenta nawet na takim pojedynczym się bez problemu zmieściliśmy i było nam wygodnie.

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wybiorę się ale dopiero w poniedziałek wtorek jak mąż wróci do domu. Nie mam jak wcześniej. Zrobię sobie ino nie mam szałwi mam tylko mięte i zioła na rewolucje żołądkowe :D to co? :D hihi. muszę sobie jakoś rozrzedzić to gówno bo się uduszę, przysięgam. I tak się dziwię, że małego nie budzę jak się tak tłuczę :P

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Heheh no to niezła ekipa :D Ale łóżko konkretne macie,
    My zawsze się do siebie w nocy kleimy, kiedyś za studenta nawet na takim pojedynczym się bez problemu zmieściliśmy i było nam wygodnie.

za studenta, to i w 3 osoby na pojedynczym sie spalo, hahahhahah
    no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)

zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik powiadasz ze na lyzeczke spicie?? Uwielbiam tak spac :P

Malina nawet z samej wody i soli zrób parówkę

• Lago Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No wybiorę się ale dopiero w poniedziałek wtorek jak mąż wróci do domu. Nie mam jak wcześniej. Zrobię sobie ino nie mam szałwi mam tylko mięte i zioła na rewolucje żołądkowe :D to co? :D hihi. muszę sobie jakoś rozrzedzić to gówno bo się uduszę, przysięgam. I tak się dziwię, że małego nie budzę jak się tak tłuczę :P

Malina a masz w chacie jakas aspiryne? Ja zawsze zawijam sie w kokon i lykam ich kilka na rozgrzanie. Przechodzi po 2 dniach, ale pizamy to ze 2 razy w ciagu nocy zmieniam. Serio, zebys sie nie nabawila czegos zlego....czosnek jedz z chlebem!!!

• Marteczka93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo widzę, że tematy Greya :D
    Ja np uwielbiam Greya, przeczytałam 3 części chyba w 3-4 dni (tak mnie to wciągnęło) + obejrzałam film i nie mogę się doczekać kolejnej części :P
    Ale uważam, że co jak co ale taka umowa (zapomniałam ten skrót) nie sprzyja trwałości małżeństwa. Jak dla mnie to czysty absurd. Ale to również tylko moje zdanie. :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)
    Tez mam spore wyrko ale 1/4 go zajmujemy. I identico przy cichych dniach :D każdy ma swój brzeg.
    Kołdrę nowa musze kupic bo chyba po praniu sie deko skurczyla haha

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Oo widzę, że tematy Greya :D
    Ja np uwielbiam Greya, przeczytałam 3 części chyba w 3-4 dni (tak mnie to wciągnęło) + obejrzałam film i nie mogę się doczekać kolejnej części :P
    Ale uważam, że co jak co ale taka umowa (zapomniałam ten skrót) nie sprzyja trwałości małżeństwa. Jak dla mnie to czysty absurd. Ale to również tylko moje zdanie. :)
    Obejrzyj film Sekretarka :P

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

wiem coś o tym :D My mamy 2x2,2 :D haha. Ma to swoje plusy i minusy zdecydowanie. :) :D

Gizmo, Lago lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Natsik powiadasz ze na lyzeczke spicie?? Uwielbiam tak spac :P

Malina nawet z samej wody i soli zrób parówkę

Najlepsza pozycja do spania ever :D
    My takiego wielkiego łoża jeszcze nie mamy, ale może kiedyś :)

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej :D hahahaha.
    Muszę zrobić tą parówkę bo oszaleje. Aspiryny nie mam i nie biorę- nie mogę. Ale mam jakiś paracetamol jeszcze :) Tylko, że ja nie mam temperatury. :|
    Yh, mnie właściwie nic nie jest poza tą zalegającą flegmą. :/

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina - uwielbiam pudelka hahah

Widzę że zescie się tu rozbestwily szalone.. Ja też czytałam wszystkie części Greya i oglądałam film.. No i fajne były te trzy części tylko ta ostatnia przeslodzona i przekolorowana.. Polecam Ollivie Cunnig i jej sage sinners on tour.. Kozak erotyk!! Heh

zapachmalin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej :D hahahaha.
    Muszę zrobić tą parówkę bo oszaleje. Aspiryny nie mam i nie biorę- nie mogę. Ale mam jakiś paracetamol jeszcze :) Tylko, że ja nie mam temperatury. :|
    Dużo pij i faktycznie inhalacje lub parówki z byle czego.. rozrzedza ci wydzieline.. nie masz soli fizjologicznej?

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A może Ty alergie masz i tak zatkana jestes???
    Zamiast apapu bym syrop małego wypila jakis ibufen czy cos przeciwzapalnego. Albo czysta fleganine z 15ml dwa razy dziennie i tylko do godz 16

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dużo pij i faktycznie inhalacje lub parówki z byle czego.. rozrzedza ci wydzieline.. nie masz soli fizjologicznej?

a mam, we flaszeczkach takich małych, dla małego kiedyś do przemywania miałam :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie pij tej soli :D inhalacje z niej zrób

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A może Ty alergie masz i tak zatkana jestes???
    Zamiast apapu bym syrop małego wypila jakis ibufen czy cos przeciwzapalnego. Albo czysta fleganine z 15ml dwa razy dziennie i tylko do godz 16

ja wiem wiem, pije flavamed bo mam i do 19 bo ja późno spać chodzę. Ale mam do tego mucosolvan tabletki raz dziennie i do ssania jakieś i gówno to daje. :/ wrrrr.

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    a mam, we flaszeczkach takich małych, dla małego kiedyś do przemywania miałam :D
    No to najlepiej tym się inhalowac,skoro masz sól fizjologiczna to.masz pewnie neubulizator

‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ