"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Mój narzeczony pojechał na 2 dniowy wieczór kawalerski także czeka mnie samotny weekend. Nie spałam sama chyba od roku
jesooooo jak ja bym chciala miec kilka nocy dla siebie. Dzis sie obudzilam o 4, a tam piesu miedzy nogami moimi, a stary centralnie nosem przycisniety do mojego policzka. A wyro mamy 2x2. Jeszcze troche i bym spadla....
-
Lago wrote:jesooooo jak ja bym chciala miec kilka nocy dla siebie. Dzis sie obudzilam o 4, a tam piesu miedzy nogami moimi, a stary centralnie nosem przycisniety do mojego policzka. A wyro mamy 2x2. Jeszcze troche i bym spadla....
My zawsze się do siebie w nocy kleimy, kiedyś za studenta nawet na takim pojedynczym się bez problemu zmieściliśmy i było nam wygodnie.Gizmo lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
No wybiorę się ale dopiero w poniedziałek wtorek jak mąż wróci do domu. Nie mam jak wcześniej. Zrobię sobie ino nie mam szałwi mam tylko mięte i zioła na rewolucje żołądkowe to co? hihi. muszę sobie jakoś rozrzedzić to gówno bo się uduszę, przysięgam. I tak się dziwię, że małego nie budzę jak się tak tłuczę
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Heheh no to niezła ekipa Ale łóżko konkretne macie,
My zawsze się do siebie w nocy kleimy, kiedyś za studenta nawet na takim pojedynczym się bez problemu zmieściliśmy i było nam wygodnie.
za studenta, to i w 3 osoby na pojedynczym sie spalo, hahahhahah
no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No wybiorę się ale dopiero w poniedziałek wtorek jak mąż wróci do domu. Nie mam jak wcześniej. Zrobię sobie ino nie mam szałwi mam tylko mięte i zioła na rewolucje żołądkowe to co? hihi. muszę sobie jakoś rozrzedzić to gówno bo się uduszę, przysięgam. I tak się dziwię, że małego nie budzę jak się tak tłuczę
Malina a masz w chacie jakas aspiryne? Ja zawsze zawijam sie w kokon i lykam ich kilka na rozgrzanie. Przechodzi po 2 dniach, ale pizamy to ze 2 razy w ciagu nocy zmieniam. Serio, zebys sie nie nabawila czegos zlego....czosnek jedz z chlebem!!! -
Oo widzę, że tematy Greya
Ja np uwielbiam Greya, przeczytałam 3 części chyba w 3-4 dni (tak mnie to wciągnęło) + obejrzałam film i nie mogę się doczekać kolejnej części
Ale uważam, że co jak co ale taka umowa (zapomniałam ten skrót) nie sprzyja trwałości małżeństwa. Jak dla mnie to czysty absurd. Ale to również tylko moje zdanie. -
Lago wrote:za studenta, to i w 3 osoby na pojedynczym sie spalo, hahahhahah
no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)
Kołdrę nowa musze kupic bo chyba po praniu sie deko skurczyla hahaLago lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Oo widzę, że tematy Greya
Ja np uwielbiam Greya, przeczytałam 3 części chyba w 3-4 dni (tak mnie to wciągnęło) + obejrzałam film i nie mogę się doczekać kolejnej części
Ale uważam, że co jak co ale taka umowa (zapomniałam ten skrót) nie sprzyja trwałości małżeństwa. Jak dla mnie to czysty absurd. Ale to również tylko moje zdanie.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:za studenta, to i w 3 osoby na pojedynczym sie spalo, hahahhahah
no na starosc lubimy wygode, a jak sie poklucimy to kazdy idzie na swoj koniec, hahahhhaha tylko z kupnem poscieli jest problem:)
wiem coś o tym My mamy 2x2,2 haha. Ma to swoje plusy i minusy zdecydowanie.Gizmo, Lago lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Natsik powiadasz ze na lyzeczke spicie?? Uwielbiam tak spac
Malina nawet z samej wody i soli zrób parówkę
Najlepsza pozycja do spania ever
My takiego wielkiego łoża jeszcze nie mamy, ale może kiedyśGizmo lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej hahahaha.
Muszę zrobić tą parówkę bo oszaleje. Aspiryny nie mam i nie biorę- nie mogę. Ale mam jakiś paracetamol jeszcze Tylko, że ja nie mam temperatury.
Yh, mnie właściwie nic nie jest poza tą zalegającą flegmą.Lago lubi tę wiadomość
-
Malina - uwielbiam pudelka hahah
Widzę że zescie się tu rozbestwily szalone.. Ja też czytałam wszystkie części Greya i oglądałam film.. No i fajne były te trzy części tylko ta ostatnia przeslodzona i przekolorowana.. Polecam Ollivie Cunnig i jej sage sinners on tour.. Kozak erotyk!! Hehzapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej hahahaha.
Muszę zrobić tą parówkę bo oszaleje. Aspiryny nie mam i nie biorę- nie mogę. Ale mam jakiś paracetamol jeszcze Tylko, że ja nie mam temperatury.
Yh, mnie właściwie nic nie jest poza tą zalegającą flegmą.Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:My chcemy mniejsze bo chcę sobie sypialnię zrobić i mi miejsca braknie inaczej hahahaha.
Yh, mnie właściwie nic nie jest poza tą zalegającą flegmą.
Zamiast apapu bym syrop małego wypila jakis ibufen czy cos przeciwzapalnego. Albo czysta fleganine z 15ml dwa razy dziennie i tylko do godz 16 -
Gizmo wrote:A może Ty alergie masz i tak zatkana jestes???
Zamiast apapu bym syrop małego wypila jakis ibufen czy cos przeciwzapalnego. Albo czysta fleganine z 15ml dwa razy dziennie i tylko do godz 16
ja wiem wiem, pije flavamed bo mam i do 19 bo ja późno spać chodzę. Ale mam do tego mucosolvan tabletki raz dziennie i do ssania jakieś i gówno to daje. wrrrr.