"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Jeśli dobrze wyczytałam w Google na czym to polega, to nie miałam z tym jeszcze do czynienia
-
marciaa wrote:to my śpimy na łyżeczkę więc nie potrzeba nam wiele miejsca
Oo witaj moja imienniczko
Spanie na łyżeczkę też jest spoko, ale bardziej w zimę bo w lato jest stanowczo za gorąco no chyba, że na golasa to już co innegoGizmo lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:a my mamy łóżko 1,4 na 2 na szczęście pies śpi na swoim posłaniu (za duży aby wpychać się do naszego wyrka) tylko każde z nas ma swoją kołdrę bo ja uwielbiam się zawinąć w nią jak w kokon
Tez lubię ciepełko i czuć ze jestem "ściśnięta" -
Marteczka93 wrote:Oo witaj moja imienniczko
Spanie na łyżeczkę też jest spoko, ale bardziej w zimę bo w lato jest stanowczo za gorąco no chyba, że na golasa to już co innego
nie tylko immieniczko ale i równolatko
witam Was dziewczyny
my lubimy zawsze na łyżeczkę - no chociaż nie całą noc
mieliśmy łóżko 1.6 ale zmieniliśmy na 1.4 a i tak jest sporo miejsca...
a gdy spaliśmy u jednych rodziców na łózku 1.25 to już ciasnota :d -
Dżen dobry
Wczoraj siedziały do późna a dzis odsypiają
Ja niestety mimo ze ziewam, balkony mam pod oczami, to musze wstawać.
Za 1,5 godz musze byc z Ali na zawodach.
Oczywiście bede tu zaglądać bo przeciez z Wami nie idzie sie rozstac
Takze ten tego ...slonecznego i bezwichurowego dnia Wam życzę :-*zapachmalin, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.. Miałam to.pisac Gizmo że dziś odsypiacie wczorajsze pogaduszki... Mi temp w kosmos wywalila 37.19...
Fabi ma też dziś turniej w piłkę na wyjeździe.. Więc jadą przed 9 już!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 07:21
Gizmo, Caro, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Dzień dobry.. Miałam to.pisac Gizmo że dziś odsypiacie wczorajsze pogaduszki... Mi temp w kosmos wywalila 37.19...
Fabi ma też dziś turniej w piłkę na wyjeździe.. Więc jadą przed 9 już!!
Mówisz ze masz swoje male Euro 2016 powodzenia dla drużyny FabiegoGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Podobno jak sni sie robactwo to kasy przybędzie
A szefowa moze tylko na próbę kogoś przyjęła. Ty masz od wrzesnia chyba wrócić do pracy to pewnie miejsce trzyma dla Ciebie.
jak ten ktoś sie sprawdzi to pewnie zostanie... po co im ja.. na głupie dwa dni po 4 godz... nie wiem...
ale w razie czego mam plan...
myśle o samozatrudnieniu na sprzątaniu tylko najpierw muszę się dowiedzieć jak to wygląda i jak to ugryźćGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
matko wlazłam w internetowy sennik i ...
Quote:Zgodnie z interpretacją Freuda robactwo czy gryzonie pojawiające się w marzeniu sennym symbolizują rodzeństwo, niedorosłych krewnych i dzieci ogólnie. Jest to interpretacja powszechnie przyjęta. Sen taki może też być sygnałem niechcianej ciąży lub niepożądanego ojcostwa.
iQuote:Z drugiej strony robaki w snach mogą też kojarzyć się ze śmiercią, rozkładem, rozpadem czy zgnilizną i symbolizować ziemię oraz rzeczy materialne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 07:45
Fabian Cyprian Tymuś