"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
eh.. gadałam z moją szefową.. mówi że zatrudnili kogoś na pełen etat... i że bardzo przeprasza... no ale zobaczymy.. do września daleko.. może się nie sprawdzi ta osoba właściwie to nie wiem czy się przejmowac.. może i lepiej że tak wyszło..Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:eh.. gadałam z moją szefową.. mówi że zatrudnili kogoś na pełen etat... i że bardzo przeprasza... no ale zobaczymy.. do września daleko.. może się nie sprawdzi ta osoba właściwie to nie wiem czy się przejmowac.. może i lepiej że tak wyszło..
eeeee ja bym sie nie przejmowala, przeciez jak Cie przycisnie we wrzesniu i bedziesz chciala isc do pracy, to bez problemu znajdziesz innaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:eeeee ja bym sie nie przejmowala, przeciez jak Cie przycisnie we wrzesniu i bedziesz chciala isc do pracy, to bez problemu znajdziesz innaFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa, będzie, będzie
We dwie będziemy!!
Witam się z Wami w ten uuuuuuuuupalny dzień..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:53
zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:Uda sie uda, ja bardzo liczę na dobre umoszczenie się grochów w pl. Co prawda u mnie owu ma być na początku miesiąca ale może a nóż widelec spodoba się fasoli i wykiełkuje? fajnie by byłoFabian Cyprian Tymuś