"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:co? przeceny? gdzie? jakie? po ile? do kiedy?
Chłop w wolczance krawat i koszulkę też na wyprzedaży
Ale ogólnie to wszędzie już SALE'ami atakują. Ja mam taką metodę, ze najpierw zawsze sprawdzam w necie czy coś mi się podoba, a potem do sklepu jadę dopiero.
Boże nie mogę wstać. Idę sobie zrobić kanapkę z pomidorem, bo zaraz umrę z głoduLago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:Lago to przyjeżdżasz do Irl?? Podobno UK wychodzi z Unii.. Są pierwsze wyniki
hahha no na to wychodzi,,,,a jak szlam spac, to wszystko tak ladnie wygladalo no! ZAwsze musi sie zje..c. Wczoraj dyskutowalismy z mezem i bratem o tym, ze Irlandia ladniejsza -
Lago wrote:hahha no na to wychodzi,,,,a jak szlam spac, to wszystko tak ladnie wygladalo no! ZAwsze musi sie zje..c. Wczoraj dyskutowalismy z mezem i bratem o tym, ze Irlandia ladniejsza
funt już poleciał na łeb... ja pierkuje co to będzie?!
kryzys w Europie znowuFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:od Dubaju ?! hahaha no weeee hahaha
funt już poleciał na łeb... ja pierkuje co to będzie?!
kryzys w Europie znowu
no pewnie ze tak. Dubaj to takie wesole miasteczko, pobyc zobaczyc poopalac sie i ziu spowrotem. No bedzie syf, bo Szkocja i Irl POlnocna chcialy zostac wiec pewnie znow beda chcialy sie odlaczyc od UK...masakra. Putin sie cieszy, heh -
Gaduaaa wrote:Dzień dobry co tam u was?
Natsik już ty jesz tak wcześnie?? Hehe
Moim zdaniem sami sobie Anglicy problemów tym narobia, bo jak się Szkocja odlaczy to nieźle po dupie dostaną. Szkoci i tak są wkurzeni, ze musza kupę kasy dawać na królowa, gdzie oni nie do końca się z Londynem utozsamiaja.3500 g 54 cm -
Lago wrote:no pewnie ze tak. Dubaj to takie wesole miasteczko, pobyc zobaczyc poopalac sie i ziu spowrotem. No bedzie syf, bo Szkocja i Irl POlnocna chcialy zostac wiec pewnie znow beda chcialy sie odlaczyc od UK...masakra. Putin sie cieszy, heh
kurcze.. no Irl to taka cichutka w tych sprawach unijnych i nie tylko... bo Oni ani do Iraku się nie pchają, ani do spraw uchodźców... nigdzie ich nie widać ani nie słychać.. ale o swoich mieszkanców dbają...
chcieli u Nas wprowadzić opłaty za wodę.. bo w Irl nigdy się zas wodę nie płaciło.. a Unia nałożyła mus opłaty za wodę.. no i coś rząd próbował wprowadzić nawet zapłciliśmy po 2 rachunki... ale obecny nowy rząd zawiesił opłaty na 9 miesięcy mimo że Unia zagroziła karą.... także ja jestem zadowolona z podejscia tutejszego rzadu bo na prawdę liczą się ze zdaniem obywateliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 07:55
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Zazwyczaj nie. Dzisiaj mnie jakoś glod złapał.
Moim zdaniem sami sobie Anglicy problemów tym narobia, bo jak się Szkocja odlaczy to nieźle po dupie dostaną. Szkoci i tak są wkurzeni, ze musza kupę kasy dawać na królowa, gdzie oni nie do końca się z Londynem utozsamiaja.
Mnie najbardziej wkurwia, ze ludzie kompletnie sobie nie zdaja sprawy ze skutkow gospodarczych. GLosowali za Brexitem przez pryzmat emigrantow, a to jest najgorsze co mogli zrobic. Wydaje im sie, ze sa mocarstwem i nie potrzebuja nikogo i faktycznie moze tak byc, ale przez najblizsze lata gospodarka im dupnie. Zreszta podobnie jak w PL ludzie mieli dosc PO i zaczeli glosowac na PIS. No to kur..a maja dobra zmiane....Nie interesuja sie cale zycie polityka, a w ostatnie chwili daja sie zmanipulowac....Nats, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:też tak myślę o tej Szkocji i Irl Płn...
kurcze.. no Irl to taka cichutka w tych sprawach unijnych i nie tylko... bo Oni ani do Iraku się nie pchają, ani do spraw uchodźców... nigdzie ich nie widać ani nie słychać.. ale o swoich mieszkanców dbają...
chcieli u Nas wprowadzić opłaty za wodę.. bo w Irl nigdy się zas wodę nie płaciło.. a Unia nałożyła mus opłaty za wodę.. no i coś rząd próbował wprowadzić nawet zapłciliśmy po 2 rachunki... ale obecny nowy rząd zawiesił opłaty na 9 miesięcy mimo że Unia zagroziła karą.... także ja jestem zadowolona z podejscia tutejszego rzadu bo na prawdę liczą się ze zdaniem obywateli
serio nie placisz za wode?????????
U nas tez rzad liczy sie ze zdaniem narodu.....daje "pincet plus" (sarkazm) heheheheheh
Wogole IRL i Szkocja czerpaly ze Wspolnoty, a teraz zostala im tylko Anglia i to z problemami. Moze teraz wszyscy z UK rusza do Irlandii. Lepsze to niz powrot do PL. -
Lago wrote:Mnie najbardziej wkurwia, ze ludzie kompletnie sobie nie zdaja sprawy ze skutkow gospodarczych. GLosowali za Brexitem przez pryzmat emigrantow, a to jest najgorsze co mogli zrobic. Wydaje im sie, ze sa mocarstwem i nie potrzebuja nikogo i faktycznie moze tak byc, ale przez najblizsze lata gospodarka im dupnie. Zreszta podobnie jak w PL ludzie mieli dosc PO i zaczeli glosowac na PIS. No to kur..a maja dobra zmiane....Nie interesuja sie cale zycie polityka, a w ostatnie chwili daja sie zmanipulowac....
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:serio nie placisz za wode?????????
U nas tez rzad liczy sie ze zdaniem narodu.....daje "pincet plus" (sarkazm) heheheheheh
Wogole IRL i Szkocja czerpaly ze Wspolnoty, a teraz zostala im tylko Anglia i to z problemami. Moze teraz wszyscy z UK rusza do Irlandii. Lepsze to niz powrot do PL.
przypuszczam tak samo że ludzie nie będą wracać do Polski i tak i tak.. tylko jak juz to do innych Państw ... np Irlandii hehehe to nie jest dobrze... hehehFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:noooo nigdy tu za wodę nie płaciliśmy.. a jak wprowadzili te oficjalne opłaty... to rząd ustanowił water grant i każdy dostawał 100e na konto żeby miec na wodę hahah także dużo ludzi grant wzięło a za wodę i tak nie zapłacili.. liczne demonstracje w dublinie i nie tylko wstrzymały na tą chwile opłaty za wodę... niby rachunki przychodzą ale nikt ich nie płaci... więc widzisz hehe
przypuszczam tak samo że ludzie nie będą wracać do Polski i tak i tak.. tylko jak juz to do innych Państw ... np Irlandii hehehe to nie jest dobrze... heheh
super z ta woda, dawaj jeszcze jakies argumenty, musze starego przekonac, hahahah
Najgorzej maja Ci, ktorzy wykonuja na serio proste i malo platne prace, bo wtedy pracodawcom nie bedzie sie chcialo bawic w robote papierkowa. I serio wlasnie Ci ludzie sie rozleja po calej Europie a najwiecej bedzie u Was:) -
Lago wrote:super z ta woda, dawaj jeszcze jakies argumenty, musze starego przekonac, hahahah
Najgorzej maja Ci, ktorzy wykonuja na serio proste i malo platne prace, bo wtedy pracodawcom nie bedzie sie chcialo bawic w robote papierkowa. I serio wlasnie Ci ludzie sie rozleja po calej Europie a najwiecej bedzie u Was:)Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Ja Ci powiem.. że oprócz zjebanej pogody... i mało rozwiniętej cywilizacji bo niestety to jest wiocha... to jest tu pod względem społecnzym, socjalnym i kulturowym prze kozak... i nie raz się ze mnie i śmieją że Irlandia to wiocha co ja tam robię... ale ja mam gdzieś te opinie.. bo na ten moment zarobiki w całek Unii a nawet w Szwajcarii sa podobne... życie , koszty utrzymania tak samo... to jest na bliskim sobie poziomie... ale tutaj jest raj podatkowy i raj socjalny... tu sie czujesz bezpiecznie bo obojętnie co Ci się nie stanie to dostaniesz od rządu pomoc...
no i to jest najwazniejszy argument. Ma dobrze i bezpiecznie sie zyc! A nie jak w PL....jak zacisniesz pasa to nie jest zle, hehehehe