X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    co? przeceny? gdzie? jakie? po ile? do kiedy? :D

Oo też z chęcią się dowiem, bo akurat mam w planach kupić strój :P

Nats lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    co? przeceny? gdzie? jakie? po ile? do kiedy? :D
    No ja akurat kombinezony w Bershce kupiłam. Niedrogo, bo za 2 dałam lekko ponad 100 zł :)
    Chłop w wolczance krawat i koszulkę też na wyprzedaży :D
    Ale ogólnie to wszędzie już SALE'ami atakują. Ja mam taką metodę, ze najpierw zawsze sprawdzam w necie czy coś mi się podoba, a potem do sklepu jadę dopiero.

Boże nie mogę wstać. Idę sobie zrobić kanapkę z pomidorem, bo zaraz umrę z głodu :P

Lago lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) co tam u was?

Natsik już ty jesz tak wcześnie?? Hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 06:56

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago to przyjeżdżasz do Irl?? Podobno UK wychodzi z Unii.. Są pierwsze wyniki

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago to przyjeżdżasz do Irl?? Podobno UK wychodzi z Unii.. Są pierwsze wyniki

hahha no na to wychodzi,,,,a jak szlam spac, to wszystko tak ladnie wygladalo no! ZAwsze musi sie zje..c. Wczoraj dyskutowalismy z mezem i bratem o tym, ze Irlandia ladniejsza :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahha no na to wychodzi,,,,a jak szlam spac, to wszystko tak ladnie wygladalo no! ZAwsze musi sie zje..c. Wczoraj dyskutowalismy z mezem i bratem o tym, ze Irlandia ladniejsza :D
    od Dubaju ?! hahaha no weeee hahaha
    funt już poleciał na łeb... ja pierkuje co to będzie?!
    kryzys w Europie znowu

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    od Dubaju ?! hahaha no weeee hahaha
    funt już poleciał na łeb... ja pierkuje co to będzie?!
    kryzys w Europie znowu

no pewnie ze tak. Dubaj to takie wesole miasteczko, pobyc zobaczyc poopalac sie i ziu spowrotem. No bedzie syf, bo Szkocja i Irl POlnocna chcialy zostac wiec pewnie znow beda chcialy sie odlaczyc od UK...masakra. Putin sie cieszy, heh

• Nats Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dzień dobry :) co tam u was?

Natsik już ty jesz tak wcześnie?? Hehe
    Zazwyczaj nie. Dzisiaj mnie jakoś glod złapał. :D

Moim zdaniem sami sobie Anglicy problemów tym narobia, bo jak się Szkocja odlaczy to nieźle po dupie dostaną. Szkoci i tak są wkurzeni, ze musza kupę kasy dawać na królowa, gdzie oni nie do końca się z Londynem utozsamiaja.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no pewnie ze tak. Dubaj to takie wesole miasteczko, pobyc zobaczyc poopalac sie i ziu spowrotem. No bedzie syf, bo Szkocja i Irl POlnocna chcialy zostac wiec pewnie znow beda chcialy sie odlaczyc od UK...masakra. Putin sie cieszy, heh
    też tak myślę o tej Szkocji i Irl Płn...
    kurcze.. no Irl to taka cichutka w tych sprawach unijnych i nie tylko... bo Oni ani do Iraku się nie pchają, ani do spraw uchodźców... nigdzie ich nie widać ani nie słychać.. ale o swoich mieszkanców dbają...
    chcieli u Nas wprowadzić opłaty za wodę.. bo w Irl nigdy się zas wodę nie płaciło.. a Unia nałożyła mus opłaty za wodę.. no i coś rząd próbował wprowadzić nawet zapłciliśmy po 2 rachunki... ale obecny nowy rząd zawiesił opłaty na 9 miesięcy mimo że Unia zagroziła karą.... także ja jestem zadowolona z podejscia tutejszego rzadu bo na prawdę liczą się ze zdaniem obywateli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 07:55

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Zazwyczaj nie. Dzisiaj mnie jakoś glod złapał. :D

Moim zdaniem sami sobie Anglicy problemów tym narobia, bo jak się Szkocja odlaczy to nieźle po dupie dostaną. Szkoci i tak są wkurzeni, ze musza kupę kasy dawać na królowa, gdzie oni nie do końca się z Londynem utozsamiaja.

Mnie najbardziej wkurwia, ze ludzie kompletnie sobie nie zdaja sprawy ze skutkow gospodarczych. GLosowali za Brexitem przez pryzmat emigrantow, a to jest najgorsze co mogli zrobic. Wydaje im sie, ze sa mocarstwem i nie potrzebuja nikogo i faktycznie moze tak byc, ale przez najblizsze lata gospodarka im dupnie. Zreszta podobnie jak w PL ludzie mieli dosc PO i zaczeli glosowac na PIS. No to kur..a maja dobra zmiane....Nie interesuja sie cale zycie polityka, a w ostatnie chwili daja sie zmanipulowac....

Nats, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    też tak myślę o tej Szkocji i Irl Płn...
    kurcze.. no Irl to taka cichutka w tych sprawach unijnych i nie tylko... bo Oni ani do Iraku się nie pchają, ani do spraw uchodźców... nigdzie ich nie widać ani nie słychać.. ale o swoich mieszkanców dbają...
    chcieli u Nas wprowadzić opłaty za wodę.. bo w Irl nigdy się zas wodę nie płaciło.. a Unia nałożyła mus opłaty za wodę.. no i coś rząd próbował wprowadzić nawet zapłciliśmy po 2 rachunki... ale obecny nowy rząd zawiesił opłaty na 9 miesięcy mimo że Unia zagroziła karą.... także ja jestem zadowolona z podejscia tutejszego rzadu bo na prawdę liczą się ze zdaniem obywateli

serio nie placisz za wode?????????

U nas tez rzad liczy sie ze zdaniem narodu.....daje "pincet plus" (sarkazm) heheheheheh
    Wogole IRL i Szkocja czerpaly ze Wspolnoty, a teraz zostala im tylko Anglia i to z problemami. Moze teraz wszyscy z UK rusza do Irlandii. Lepsze to niz powrot do PL.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Mnie najbardziej wkurwia, ze ludzie kompletnie sobie nie zdaja sprawy ze skutkow gospodarczych. GLosowali za Brexitem przez pryzmat emigrantow, a to jest najgorsze co mogli zrobic. Wydaje im sie, ze sa mocarstwem i nie potrzebuja nikogo i faktycznie moze tak byc, ale przez najblizsze lata gospodarka im dupnie. Zreszta podobnie jak w PL ludzie mieli dosc PO i zaczeli glosowac na PIS. No to kur..a maja dobra zmiane....Nie interesuja sie cale zycie polityka, a w ostatnie chwili daja sie zmanipulowac....
    Ja Ci powiem że Angielską gospodarkę nakręcali emigranci... dzisiejszą swoją pozycję zawdzięczają Naszej pracy ... i z perspektywy czasu może i dla nich to dobrze że wychodzą z Unii.. za lat 10-15 podejrzewam że ich pozycja będzie faktycznie mocna i suwerenna...ale na dzień dzisiejszy to totalna klapa ... i dla nich i dla Europy...

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole CAmeron strzelil sobie samobuja tym referendum i teraz beknie. Dobra nie gadam juz o polityce, bo ja tak moge bez konca....

Gadson i co? jak tam?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    serio nie placisz za wode?????????

U nas tez rzad liczy sie ze zdaniem narodu.....daje "pincet plus" (sarkazm) heheheheheh
    Wogole IRL i Szkocja czerpaly ze Wspolnoty, a teraz zostala im tylko Anglia i to z problemami. Moze teraz wszyscy z UK rusza do Irlandii. Lepsze to niz powrot do PL.
    noooo nigdy tu za wodę nie płaciliśmy.. a jak wprowadzili te oficjalne opłaty... to rząd ustanowił water grant i każdy dostawał 100e na konto żeby miec na wodę ;) hahah także dużo ludzi grant wzięło a za wodę i tak nie zapłacili.. liczne demonstracje w dublinie i nie tylko wstrzymały na tą chwile opłaty za wodę... niby rachunki przychodzą ale nikt ich nie płaci... więc widzisz hehe

przypuszczam tak samo że ludzie nie będą wracać do Polski i tak i tak.. tylko jak juz to do innych Państw ... np Irlandii hehehe to nie jest dobrze... heheh

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    noooo nigdy tu za wodę nie płaciliśmy.. a jak wprowadzili te oficjalne opłaty... to rząd ustanowił water grant i każdy dostawał 100e na konto żeby miec na wodę ;) hahah także dużo ludzi grant wzięło a za wodę i tak nie zapłacili.. liczne demonstracje w dublinie i nie tylko wstrzymały na tą chwile opłaty za wodę... niby rachunki przychodzą ale nikt ich nie płaci... więc widzisz hehe

przypuszczam tak samo że ludzie nie będą wracać do Polski i tak i tak.. tylko jak juz to do innych Państw ... np Irlandii hehehe to nie jest dobrze... heheh

super z ta woda, dawaj jeszcze jakies argumenty, musze starego przekonac, hahahah
    Najgorzej maja Ci, ktorzy wykonuja na serio proste i malo platne prace, bo wtedy pracodawcom nie bedzie sie chcialo bawic w robote papierkowa. I serio wlasnie Ci ludzie sie rozleja po calej Europie a najwiecej bedzie u Was:)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    super z ta woda, dawaj jeszcze jakies argumenty, musze starego przekonac, hahahah
    Najgorzej maja Ci, ktorzy wykonuja na serio proste i malo platne prace, bo wtedy pracodawcom nie bedzie sie chcialo bawic w robote papierkowa. I serio wlasnie Ci ludzie sie rozleja po calej Europie a najwiecej bedzie u Was:)
    Ja Ci powiem.. że oprócz zjebanej pogody... i mało rozwiniętej cywilizacji bo niestety to jest wiocha... to jest tu pod względem społecnzym, socjalnym i kulturowym prze kozak... i nie raz się ze mnie i śmieją że Irlandia to wiocha co ja tam robię... ale ja mam gdzieś te opinie.. bo na ten moment zarobiki w całek Unii a nawet w Szwajcarii sa podobne... życie , koszty utrzymania tak samo... to jest na bliskim sobie poziomie... ale tutaj jest raj podatkowy i raj socjalny... tu sie czujesz bezpiecznie bo obojętnie co Ci się nie stanie to dostaniesz od rządu pomoc...

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja Ci powiem.. że oprócz zjebanej pogody... i mało rozwiniętej cywilizacji bo niestety to jest wiocha... to jest tu pod względem społecnzym, socjalnym i kulturowym prze kozak... i nie raz się ze mnie i śmieją że Irlandia to wiocha co ja tam robię... ale ja mam gdzieś te opinie.. bo na ten moment zarobiki w całek Unii a nawet w Szwajcarii sa podobne... życie , koszty utrzymania tak samo... to jest na bliskim sobie poziomie... ale tutaj jest raj podatkowy i raj socjalny... tu sie czujesz bezpiecznie bo obojętnie co Ci się nie stanie to dostaniesz od rządu pomoc...

no i to jest najwazniejszy argument. Ma dobrze i bezpiecznie sie zyc! A nie jak w PL....jak zacisniesz pasa to nie jest zle, hehehehe

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no i to jest najwazniejszy argument. Ma dobrze i bezpiecznie sie zyc! A nie jak w PL....jak zacisniesz pasa to nie jest zle, hehehehe
    no to śmiało do Irlandii :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Cameron zrobil co musial.....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No i Cameron zrobil co musial.....
    właśnie oglądam ... pff

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ