"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:to prawda... w Irl są też niezłe trafy... ostatnio były buty w lumpie.. rozumiesz szpilki czerwone w pudełku... z ceną.. czerwone Loubutina... rozumiesz za 20euro.... i kurwa, kurwa, kurwa rozmiar za małe !!!!!!!!!!!!!!
Ale bym chyba i tak je kupiła i wystwila na jakąś aukcje Za 2 razy tyle3500 g 54 cm -
Nats wrote:O kurczę... no nieźle
Ale bym chyba i tak je kupiła i wystwila na jakąś aukcje Za 2 razy tyle
to się nazywa u mnie mga mózgowa...
Lago też to będziesz miała... w Hashi to standard po jakimś czasie..
kuźwa że ja na to nie wpadłam! aaaaaaaaaaaaaaaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a ja chcę firmę w przyszłosci zakładać.. biznesmen ze mnie słaby hahaha
A myslalas nad czymś konkretnym już?
Mi się kiedyś marzył własny sklep online, ale tego jest tak dużo, ze jeszcze nie wymyśliłam co bym tam mogła sprzedawać. Ale wszystko przede mną3500 g 54 cm -
Nats wrote:O jakie fajne plany
A myslalas nad czymś konkretnym już?
Mi się kiedyś marzył własny sklep online, ale tego jest tak dużo, ze jeszcze nie wymyśliłam co bym tam mogła sprzedawać. Ale wszystko przede mnąFabianCyprian
Tymuś
-
Hej Dziewczyny
u mnie dziwna sytuacja. Właśnie mieliśmy przerwe i czuję za przeproszeniem bełt w majtach. Więc gnam do wc a tam wielka gula rozciagliwego śluzu. O co kaman? To u mnie nie było owu nadal? Takiego to ja nawet nie miałam w tym cyklu jeszcze...
heh.
-
Hej Dziewczyny,
Tempka się utrzymuje, więc jest ok. Of wyznaczył owu na 15 dzień cyklu hehe, ale linią przerywana, także myślę, że jak jutro będzie kolejna wysoka tempka to przełoży na ten 17dc.
Natsik Ty Kochana to masz super godziny jedzenia, hehe, jak nie noc to wcześnie rano. Powodzenia na łowach! Też lubię czasem przejść się do lumpka, choć już dawno daaaaawno nie byłam. Nie mam na to czasu..
Gaduaa tempka nie ma robić szału. Teraz ma się trzymać w górze, raz spaść po czym znowu odbić do góry a no końcu zaowocować zielonym kropidłem
No i fajny pomysł na biznesMnie cała familia męczy o przedszkole
A mi marzy się szkoła
Malinka owu raczej nie... Może zapowiedź Groszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:40
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:myślę żeby z moim mężem rozwinącć coś... ogrodniczo, sprzątającego
jak bedziesz zatrudniala do ogrodnictwa daj cynkMy uwielbiamy grzebac w ziemi no i rosliny nie pyskuja jak ludzie
bylam krew upuscic znow na to anty TPO, wyniki dopiero we wtorek!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski jest średniak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68f45d7f60e2.jpg
P.S: Nie sądziłam ze wgl wyjdzie bo wcześniej piłam coś tam i zrobiłam tak bez wiary wgl a tu taka niespodzianka czyli jednak jestem owulacyjnaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 14:37
Caro lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hej laski jest średniak
P.S: Nie sądziłam ze wgl wyjdzie bo wcześniej piłam coś tam i zrobiłam tak bez wiary wgl a tu taka niespodzianka czyli jednak jestem owulacyjna
A no widzisz! Pięknie, pięknieTeraz działać i armię wysyłać!
Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:A no widzisz! Pięknie, pięknie
Teraz działać i armię wysyłać!
Jak nie wyjdzie już lepszy to uznam to za pozytyw bo chociaż widoczne te dwie kreskia Armia dziś z rana już poszła mam nadzieję że i jutro coś będzie. Tylko dziwne że jajcory ciche
czasem tylko jakiś zapulsuje i tyle
-
Karolina2787 wrote:Jak nie wyjdzie już lepszy to uznam to za pozytyw bo chociaż widoczne te dwie kreski
a Armia dziś z rana już poszła mam nadzieję że i jutro coś będzie. Tylko dziwne że jajcory ciche
czasem tylko jakiś zapulsuje i tyle
No i dobrze. Bo kreski są naprawdę ładne. Nie jakieś tam jaśne. Zwłaszcza ta druga. Każdemu test wychodzi inaczej zresztąA co do jajcorów, ja w zeszłym cyklu tez ich nie czułam, no może bardzo bardzo leciutko, więc spokojnie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:No i dobrze. Bo kreski są naprawdę ładne. Nie jakieś tam jaśne. Zwłaszcza ta druga. Każdemu test wychodzi inaczej zresztą
A co do jajcorów, ja w zeszłym cyklu tez ich nie czułam, no może bardzo bardzo leciutko, więc spokojnie
Caro dajesz mi nadziejęDziękuję Słonko :*
Caro lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hej laski jest średniak
P.S: Nie sądziłam ze wgl wyjdzie bo wcześniej piłam coś tam i zrobiłam tak bez wiary wgl a tu taka niespodzianka czyli jednak jestem owulacyjnaheheh
cieszę sięKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Ja piernicze, miałam dziś sen erotyczny bardzo rzeczywisty!
I co najzabawniejsze, to głównej roli nie grał mój własny chłop! Do południa nie mogłam się dziś po tym pozbierać
tylko tye Ci zostało
pośnić
Tissaia lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Tissaia wrote:Ja piernicze, miałam dziś sen erotyczny bardzo rzeczywisty!
I co najzabawniejsze, to głównej roli nie grał mój własny chłop! Do południa nie mogłam się dziś po tym pozbierać
Psioszka dlugo łechtała haha