"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej laski jest średniak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68f45d7f60e2.jpg
P.S: Nie sądziłam ze wgl wyjdzie bo wcześniej piłam coś tam i zrobiłam tak bez wiary wgl a tu taka niespodzianka czyli jednak jestem owulacyjnaLago, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Ja kurcze tez musze isc do fryzjera bo juz niezle zaroslam ale wkurza mnie u praktycznie wszystkich fryzjerow ze boja sie podejmowac decyzje, kiedy mowie ze chce na krotko to ma byc na krotko czasem do nich nawet nie trafia jak mowie ze to tylko wlosy i odrosna
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Widzę że w weekend tu pusto się robi no ale wiadomo jak wolne to wolne trza relaksikować sięJa dziś temperaturę zmierzyłam za wcześnie bo się obudziłam o 4
i sama nie wiem jak ją interpretować bo ciągle spada na łeb na szyję i OF mi chyba nie wyznaczy tej owulki w tym cyklu niezbyt to wygląda. Teraz kawka jakieś śniadanko i zbieram się na ryneczek więc miłego dzionka dla wszystkich
-
Hej no wiecie co.. ja dopiero wstałam... jakiś diabeł mną omiotał i popadłam w zimowy sen
temp mi skoczyła dosyć konkretnie i OF owu wyznaczyłtakże jestem spokojona
Posok kurde ale jak Ci pokazać tą fotę masz Facebooka? jak tak to podeślij mi swoje danemoże być w wiadomości prywatnej
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Hej no wiecie co.. ja dopiero wstałam... jakiś diabeł mną omiotał i popadłam w zimowy sen
temp mi skoczyła dosyć konkretnie i OF owu wyznaczyłtakże jestem spokojona
Posok kurde ale jak Ci pokazać tą fotę masz Facebooka? jak tak to podeślij mi swoje danemoże być w wiadomości prywatnej
czekam 30 minut i sie wkurwiam, ze kawy nie moge wypic wrrrrrr. Gadi ale znaczy ze na teraz Ci owu wyznaczyl???
Czro czy ja dobrze kojarze, ze Ty bralas Clo? -
Gaduaaa wrote:na 3 dni temu
ja już pije kawke hihi
to ja nie kumam tego...a to nie jest tak ze powinno wyznaczac owu wczesniej? znaczy zeby sie wczesniej wiedzialo?
a moje zwierzaki mi od rana dokuczaja...najpierw kot zapitolil bulke ze stolu, zezarl pol i poszedl, wiec ja podnioslam i polozylam spowrotem na stol, zeby pozniej wyniesc na dwor...poszlam do toalety i slysze klapania lapkami po podlodze, myslalam ze stary sie z piesem bawi patrze na stol a bulki znow nie ma....piesu sobie zabral i uciekl na ogrod ze go znalezc nie moglam, hahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:58
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:to ja nie kumam tego...a to nie jest tak ze powinno wyznaczac owu wczesniej? znaczy zeby sie wczesniej wiedzialo?
a moje zwierzaki mi od rana dokuczaja...najpierw kot zapitolil bulke ze stolu, zezarl pol i poszedl, wiec ja podnioslam i polozylam spowrotem na stol, zeby pozniej wyniesc na dwor...poszlam do toalety i slysze klapania lapkami po podlodze, myslalam ze stary sie z piesem bawi patrze na stol a bulki znow nie ma....piesu sobie zabral i uciekl na ogrod ze go znalezc nie moglam, hahahha -
Lago wrote:to ja nie kumam tego...a to nie jest tak ze powinno wyznaczac owu wczesniej? znaczy zeby sie wczesniej wiedzialo?
a moje zwierzaki mi od rana dokuczaja...najpierw kot zapitolil bulke ze stolu, zezarl pol i poszedl, wiec ja podnioslam i polozylam spowrotem na stol, zeby pozniej wyniesc na dwor...poszlam do toalety i slysze klapania lapkami po podlodze, myslalam ze stary sie z piesem bawi patrze na stol a bulki znow nie ma....piesu sobie zabral i uciekl na ogrod ze go znalezc nie moglam, hahahha
Mój pies miał w nocy sraczke.. Właśnie skończyłam mopem parowym odkazac podłogi wrrrrFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Ten program wyznacza wstecz.. Głupie..
Mój pies miał w nocy sraczke.. Właśnie skończyłam mopem parowym odkazac podłogi wrrrr
no faktycznie gupie, ja myslalam ze to ma dzialac jak testy, bo po ch..j mi wiedziec ze mialam owu jak zmoglam sie nie wstrzelic...ja pierdziele i jeszcze ase za to chca....
Gadi dobrze ze tylko jeden pies, bo jakby obydwa na raz sie rozchorowaly to ....bleeeee -
Lago wrote:no faktycznie gupie, ja myslalam ze to ma dzialac jak testy, bo po ch..j mi wiedziec ze mialam owu jak z
moglam sie nie wstrzelic...ja pierdziele i jeszcze ase za to chca....
Gadi dobrze ze tylko jeden pies, bo jakby obydwa na raz sie rozchorowaly to ....bleeeee
zostawić męża z dziećmi i psem na 8 godz samych.. pies obsrany.. chata w takim stanie że od 7 sprzątam i jeszcze do ładu nie doszłam... horror...
ale.. jeden plus tego wszystkiego.. wracam wczoraj do domu.. a tam ciepły obiadek stoi... i UWAGA ! kotlety bez panierki bo małż pamiętał że nie jem glutenu i takie mi usmażyłFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:daj spokój dalej ma... nie wiem co jej jest.. widac że chora po oczach.. lezy przybita...
zostawić męża z dziećmi i psem na 8 godz samych.. pies obsrany.. chata w takim stanie że od 7 sprzątam i jeszcze do ładu nie doszłam... horror...
ale.. jeden plus tego wszystkiego.. wracam wczoraj do domu.. a tam ciepły obiadek stoi... i UWAGA ! kotlety bez panierki bo małż pamiętał że nie jem glutenu i takie mi usmażył
no kurde,to wybacz mu ten balagana piesowi jak ma sranie to zawsze gotuje ryz i szybki przechodzi