X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Na fb ci wyślę ;)

bardzo fajne, takie siwawe nie? To juz wiem czemu Cie tu dzis nie widac...dzien pieknosci masz :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bardzo fajne, takie siwawe nie? To juz wiem czemu Cie tu dzis nie widac...dzien pieknosci masz :D
    Hyhy noo pindrzylam się cały dzień :P - dzięki ;)

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty jak sie czujesz na większej dawce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu. Nowa fryzura? Gadi ja też chcę :)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej laski jest średniak :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68f45d7f60e2.jpg

P.S: Nie sądziłam ze wgl wyjdzie bo wcześniej piłam coś tam i zrobiłam tak bez wiary wgl a tu taka niespodzianka czyli jednak jestem owulacyjna ;)
    Mam nadzieje Karol ze teraz nie siedzisz przed kompem ino w sypialni :P

Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hyhy noo pindrzylam się cały dzień :P - dzięki ;)
    Co prawda nie widze Twojego nowego fryza ale na pewno wyjebisty ;P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kurcze tez musze isc do fryzjera bo juz niezle zaroslam ale wkurza mnie u praktycznie wszystkich fryzjerow ze boja sie podejmowac decyzje, kiedy mowie ze chce na krotko to ma byc na krotko czasem do nich nawet nie trafia jak mowie ze to tylko wlosy i odrosna :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka cisza nastala to mam nadzieje ze wszystkie pracuja nad potomkiem :)

Caro lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    A ty jak sie czujesz na większej dawce?

kto? ja? a no chyba spoko, jakos nie odczuwam nic. Modle sie tylko zeby szybko zaczelo dzialas i za 3 tygodnie juz troche wyzej te ft byly.....

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Taka cisza nastala to mam nadzieje ze wszystkie pracuja nad potomkiem :)

hahahahahhaha ja wlasnie obejrzalam jakies romansidlo a teraz ide spac, bo zeszla nocka byla kiepska, az musialam jakies prochy sobie lyknac.... pa kobitki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Widzę że w weekend tu pusto się robi no ale wiadomo jak wolne to wolne trza relaksikować się :) Ja dziś temperaturę zmierzyłam za wcześnie bo się obudziłam o 4 :/ i sama nie wiem jak ją interpretować bo ciągle spada na łeb na szyję i OF mi chyba nie wyznaczy tej owulki w tym cyklu niezbyt to wygląda. Teraz kawka jakieś śniadanko i zbieram się na ryneczek więc miłego dzionka dla wszystkich :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no wiecie co.. ja dopiero wstałam... jakiś diabeł mną omiotał i popadłam w zimowy sen ;)
    temp mi skoczyła dosyć konkretnie i OF owu wyznaczył :) także jestem spokojona :)

Posok kurde ale jak Ci pokazać tą fotę masz Facebooka? jak tak to podeślij mi swoje dane :) może być w wiadomości prywatnej ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hej no wiecie co.. ja dopiero wstałam... jakiś diabeł mną omiotał i popadłam w zimowy sen ;)
    temp mi skoczyła dosyć konkretnie i OF owu wyznaczył :) także jestem spokojona :)

Posok kurde ale jak Ci pokazać tą fotę masz Facebooka? jak tak to podeślij mi swoje dane :) może być w wiadomości prywatnej ;)

czekam 30 minut i sie wkurwiam, ze kawy nie moge wypic wrrrrrr. Gadi ale znaczy ze na teraz Ci owu wyznaczyl???

Czro czy ja dobrze kojarze, ze Ty bralas Clo?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    czekam 30 minut i sie wkurwiam, ze kawy nie moge wypic wrrrrrr. Gadi ale znaczy ze na teraz Ci owu wyznaczyl???

Czro czy ja dobrze kojarze, ze Ty bralas Clo?
    na 3 dni temu :) ja już pije kawke hihi

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    na 3 dni temu :) ja już pije kawke hihi

to ja nie kumam tego...a to nie jest tak ze powinno wyznaczac owu wczesniej? znaczy zeby sie wczesniej wiedzialo?
    a moje zwierzaki mi od rana dokuczaja...najpierw kot zapitolil bulke ze stolu, zezarl pol i poszedl, wiec ja podnioslam i polozylam spowrotem na stol, zeby pozniej wyniesc na dwor...poszlam do toalety i slysze klapania lapkami po podlodze, myslalam ze stary sie z piesem bawi patrze na stol a bulki znow nie ma....piesu sobie zabral i uciekl na ogrod ze go znalezc nie moglam, hahahha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:58

Posok82 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    to ja nie kumam tego...a to nie jest tak ze powinno wyznaczac owu wczesniej? znaczy zeby sie wczesniej wiedzialo?
    a moje zwierzaki mi od rana dokuczaja...najpierw kot zapitolil bulke ze stolu, zezarl pol i poszedl, wiec ja podnioslam i polozylam spowrotem na stol, zeby pozniej wyniesc na dwor...poszlam do toalety i slysze klapania lapkami po podlodze, myslalam ze stary sie z piesem bawi patrze na stol a bulki znow nie ma....piesu sobie zabral i uciekl na ogrod ze go znalezc nie moglam, hahahha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ten program wyznacza wstecz.. Głupie..

Mój pies miał w nocy sraczke.. Właśnie skończyłam mopem parowym odkazac podłogi wrrrr

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ten program wyznacza wstecz.. Głupie..

Mój pies miał w nocy sraczke.. Właśnie skończyłam mopem parowym odkazac podłogi wrrrr

no faktycznie gupie, ja myslalam ze to ma dzialac jak testy, bo po ch..j mi wiedziec ze mialam owu jak z <3 moglam sie nie wstrzelic...ja pierdziele i jeszcze ase za to chca....

Gadi dobrze ze tylko jeden pies, bo jakby obydwa na raz sie rozchorowaly to ....bleeeee :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no faktycznie gupie, ja myslalam ze to ma dzialac jak testy, bo po ch..j mi wiedziec ze mialam owu jak z <3 moglam sie nie wstrzelic...ja pierdziele i jeszcze ase za to chca....

Gadi dobrze ze tylko jeden pies, bo jakby obydwa na raz sie rozchorowaly to ....bleeeee :D
    daj spokój dalej ma... nie wiem co jej jest.. widac że chora po oczach.. lezy przybita...
    zostawić męża z dziećmi i psem na 8 godz samych.. pies obsrany.. chata w takim stanie że od 7 sprzątam i jeszcze do ładu nie doszłam... horror...

ale.. jeden plus tego wszystkiego.. wracam wczoraj do domu.. a tam ciepły obiadek stoi... i UWAGA ! kotlety bez panierki bo małż pamiętał że nie jem glutenu i takie mi usmażył ^_^

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    daj spokój dalej ma... nie wiem co jej jest.. widac że chora po oczach.. lezy przybita...
    zostawić męża z dziećmi i psem na 8 godz samych.. pies obsrany.. chata w takim stanie że od 7 sprzątam i jeszcze do ładu nie doszłam... horror...

ale.. jeden plus tego wszystkiego.. wracam wczoraj do domu.. a tam ciepły obiadek stoi... i UWAGA ! kotlety bez panierki bo małż pamiętał że nie jem glutenu i takie mi usmażył ^_^

no kurde,to wybacz mu ten balagan :D a piesowi jak ma sranie to zawsze gotuje ryz i szybki przechodzi

‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ