"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Podczytuje Was tutaj jak mam chwilę. My spędzamy weekend u teściów na wsi. Znowu był grill, full jedzenia i teraz chillujemy na ogrodzie, bo super pogoda
Gadu ja też chce nowy fryz zobaczyć
Caro - mąż przekochany. Ja piszesz czasem coś o nim to normalnie aż mi się banan włącza na ustach. Uczynny chlopina
Caro lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gizmo to ja też poproszę naleśnika
albo 2 najlepiej. A jakie robisz? Pizamowy dzień masz dzisiaj
do wyboru do koloru. Wszystko w domku jest
-
Gizmo wrote:A nie mam pojecia jaki smak podejdzie dzis dziewczynom. Raz z parowka, serem i keczupem jedza. Raz dżem truskawkowy. Kiedy indziej z nutella jedza albo twarożkiem czy serkiem waniliowym.
do wyboru do koloru. Wszystko w domku jest
Ale mi smaka narobiłaś3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej dziewczyny
Podczytuje Was tutaj jak mam chwilę. My spędzamy weekend u teściów na wsi. Znowu był grill, full jedzenia i teraz chillujemy na ogrodzie, bo super pogoda
Caro - mąż przekochany. Ja piszesz czasem coś o nim to normalnie aż mi się banan włącza na ustach. Uczynny chlopina
mam Cię nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 14:40
FabianCyprian
Tymuś
-
Nats wrote:Hej dziewczyny
Aa no faktChyba kocha
hihi.
Masz priva od mojej skromnej osoby;-)
Obiad robię, a patrzę tu! Aaaaa to uzależnienie!Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)