"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Gaduaaa jak piękny skok i owu wyznaczona. No pięknie! Czekamy na efekty
A pies ale Ci poranek zgotował hehe.. Z tymi facetami to tak jest, bo tylko kobiety mogą robić kilka rzeczy na raz, a facet, albo robi obiad, albo opiekuje się dziećmi, albo psem hehe
Lago Ty mi się pytałaś czy brałam Clo? Bo nie wiem czy pomyliłaś nick czy to było do mnie hihiBynajmniej ja nie brałam.
Ogólnie dopiero wstałam.. Wiem, grzech heh. Ale jakiego ja mam kochanego Małża.. Chciał zrobić tosty na śniadanie, a ja mówię że mam ochotę na bułki, więc ubrał się i pojechał do miasta do piekarniNo właściwie to jak ich tu nie kochać
Na coś się przydają
Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny
Gaduaaa jak piękny skok i owu wyznaczona. No pięknie! Czekamy na efekty
A pies ale Ci poranek zgotował hehe.. Z tymi facetami to tak jest, bo tylko kobiety mogą robić kilka rzeczy na raz, a facet, albo robi obiad, albo opiekuje się dziećmi, albo psem hehe
Lago Ty mi się pytałaś czy brałam Clo? Bo nie wiem czy pomyliłaś nick czy to było do mnie hihiBynajmniej ja nie brałam.
Ogólnie dopiero wstałam.. Wiem, grzech heh. Ale jakiego ja mam kochanego Małża.. Chciał zrobić tosty na śniadanie, a ja mówię że mam ochotę na bułki, więc ubrał się i pojechał do miasta do piekarniNo właściwie to jak ich tu nie kochać
Na coś się przydają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 11:36
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Hej no wiecie co.. ja dopiero wstałam... jakiś diabeł mną omiotał i popadłam w zimowy sen
temp mi skoczyła dosyć konkretnie i OF owu wyznaczyłtakże jestem spokojona
Posok kurde ale jak Ci pokazać tą fotę masz Facebooka? jak tak to podeślij mi swoje danemoże być w wiadomości prywatnej
a psu faktycznke jak ma sraczke gotuje ryz tak zeby sie az rozgotowal ale marchew tez zetre i troche kurczczka dorzuce i jeszcze smecte dostaje jak tylko to nie jest zakazenie bakteryjne czy wirusowe to przechodzi bardzo szybki
-
Lago wrote:to ja nie kumam tego...a to nie jest tak ze powinno wyznaczac owu wczesniej? znaczy zeby sie wczesniej wiedzialo?
a moje zwierzaki mi od rana dokuczaja...najpierw kot zapitolil bulke ze stolu, zezarl pol i poszedl, wiec ja podnioslam i polozylam spowrotem na stol, zeby pozniej wyniesc na dwor...poszlam do toalety i slysze klapania lapkami po podlodze, myslalam ze stary sie z piesem bawi patrze na stol a bulki znow nie ma....piesu sobie zabral i uciekl na ogrod ze go znalezc nie moglam, hahahha -
Posok82 wrote:Hehe fb nie mam chyba z przekory ze wszyscy maja taki ze mnie dziwolag
a psu faktycznke jak ma sraczke gotuje ryz tak zeby sie az rozgotowal ale marchew tez zetre i troche kurczczka dorzuce i jeszcze smecte dostaje jak tylko to nie jest zakazenie bakteryjne czy wirusowe to przechodzi bardzo szybki
kurcze..
szkoda że nie masz fbbuuu większość tu ma heh
Posok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Caro wrote:Gaduaaa Gizmo FB obczajać
Aaaaaa! Gaduaa, ja też chce zobaczyć jak zakończył się Twój lot w kosmos!!!piosenkę hahab dobre!
na fb ci wyslalam zakończenie mojego lotu w kosmosCaro lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Heloł. Dopiero ogory skonczylam wekować.
Gadi na zapodaj wstaw fotę i wyślij Posok tutaj na privie
Caro nie moje klimaty muzyczne ale i tak się uśmiałamhaha
FabianCyprian
Tymuś
-
Posok82 wrote:My u tesciowej wiec dzisiaj plany powrotu do siebie zobaczymy czy w korkach nie utkniemy mamy do pokonania ok 240 km chcemy zdazyc na mecz
podesłałam Ci foty
nie przestrasz się mojego ryjca ! hahaFabianCyprian
Tymuś