"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:kibicowałam Francji.. jako zemsta wygranej z Polską haha
ja tez ja tez! a moi kumple sie smiali ze typowa msciwa baba. Kazali kibicowac Portu, bo to oznaczaloby ze przegralismy z mistrzami, hahhah
amnie sie chce kawy!!!!!!!! Gadu? a ten makaron bez gluta to u Was tylko kukurydziany czy inne tez? i jak on cenowo stoi w porownaniu ze zwyklym? bo kurna u nas potrafi 1o zeta kosztowac, zwykla paczka....szok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:49
-
Lago wrote:ja tez ja tez! a moi kumple sie smiala ze typowa sciwa baba. Kazali kibicowac Portu, bo to oznaczaloby ze przegralismy z mistrzami, hahhah
amnie sie chce kawy!!!!!!!! Gadu? a ten makaron bez gluta to u Was tylko kukurydziany czy inne tez? i jak on cenowo stoi w porownaniu ze zwyklym? bo kurna u nas potrafi 1o zeta kosztowac, zwykla paczka....szok!
ten jaglany jest sporo droższy.. i nie za smaczny.. wole kukurydziany z lidla... i jest u mnie 20centów droższy od zwykłego...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jeszcze jadam jaglany...
ten jaglany jest sporo droższy.. i nie za smaczny.. wole kukurydziany z lidla... i jest u mnie 20centów droższy od zwykłego...
heheh tak myslalam ze cena bedzie normalna. Ja powoli przygotowuje sie do bezgluta. Nie ma na co czekac. Znaczy zaczekam na Twoje wyniki krwi i porownanie Anty. Jak Ci sadly to wywalam gluta seseseses -
Lago wrote:heheh tak myslalam ze cena bedzie normalna. Ja powoli przygotowuje sie do bezgluta. Nie ma na co czekac. Znaczy zaczekam na Twoje wyniki krwi i porownanie Anty. Jak Ci sadly to wywalam gluta seseseses
nooo ja się moje anty dowiem dopiero pod koniec sierpnia.. jak dostanę list ze szpitala.. więc trochę to potrwa...
ale chyba zrobię kilka wyjątków glutowych polsce... nie ma mocy żeby tak wytrzymać bez gluta 2 tyg...
mąki są za to drogie... kokosowa kosztowała mnie 4 euro.. ale zwykła kukurydziana tyci ponad euraka.. więc w cenie normalnej mąki... słodycze są drogie.. ponad 3 euro za ciasteczka b/g... a jem ich dużo...
panierkę nauczyłam sie robić do mięsa z corn flakes i sera np...
idzie przeżyć ... idź na dietę czym szybciej.. może i rewelacji nie ma.. nie wiem.. to się okaże.. ale na pewno mam smuklejszą sylwetkęhahaha i lepiej sie wypróżniam
moja fryzjerka mnie zobczyła po pewnym czasie i od razu zapytała czy ćwiczę czy jestem na diecieFabianCyprian
Tymuś
-
Posok dojechali na czas? mecz obejrzeli?
Natsik how are you today?
Karolinka melduj się Nam tutaj szybciutko...
Caro jak tam? owu dobrze wykorzystane ?
Martek co u Ciebie? coś tam byś się do Nas odezwała
Gizmolec dziś fryzura uczesana? palec grzebalec lepiej?
Malina mam nadzieję że cali i zdrowi juz w Polandiidaj znaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:32
Nats, Caro, Karolina2787, Posok82, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej, hej
Ja się bardzo dobrze czuję. Ciaza mi naprawdę służy. Gdyby cycki nie bolały to w ogóle nie miałabym żadnych objawów. Apetyt mam duży. Przytylam już 1,5kg ale u mnie akurat to dobrze.
Teraz mam w piątek lekarza to zobaczymy co i jak. Trochę sie stresuje, ale mam nadzieję, ze będzie ok
A teraz biorę się za śniadanie. Przywizlismy wczoraj od teściów pomidorki takie swojskie. Niebo w gębie normalnie
Dziewczyny obczajcie może te wszystkie mąki i inne cuda na allegro czy w jakimś sklepie internetowym. Czasem takie rzeczy sa o wiele tańsze niż w normalnych sklepach.
Swoją drogą ciekawe czy ta dieta dużo pomoże. Mam koleżankę jedną, która też miała Hashimoto. Podobno wylaczyla się sama potęga podświadomościKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej, hej
Ja się bardzo dobrze czuję. Ciaza mi naprawdę służy. Gdyby cycki nie bolały to w ogóle nie miałabym żadnych objawów. Apetyt mam duży. Przytylam już 1,5kg ale u mnie akurat to dobrze.
Teraz mam w piątek lekarza to zobaczymy co i jak. Trochę sie stresuje, ale mam nadzieję, ze będzie ok
A teraz biorę się za śniadanie. Przywizlismy wczoraj od teściów pomidorki takie swojskie. Niebo w gębie normalnie
Dziewczyny obczajcie może te wszystkie mąki i inne cuda na allegro czy w jakimś sklepie internetowym. Czasem takie rzeczy sa o wiele tańsze niż w normalnych sklepach.
Swoją drogą ciekawe czy ta dieta dużo pomoże. Mam koleżankę jedną, która też miała Hashimoto. Podobno wylaczyla się sama potęga podświadomości
super że sie dobrze czujesz... będzie syn heheheFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hahahah o kurde... niech mi powie i da recepte na to jak tą poświadomość ukierunkować żeby sama zwalczyła
super że sie dobrze czujesz... będzie syn hehehezresztą to nieważne, żeby było zdrowe tylko
Wiesz co nie wiem dokładnie jak to bylo, ale podobno robiła wynik krwi, miała usg, które pokazało hashi. A po jakimś czasie zrobiła znowu badania i po hashi nie było śladu, a przeciwciala poniżej 10. Nie mam pojęcia jak to możliwe i czy w ogole to jest możliwe. Powiedziała, ze jest jakaś książka "potęga podświadomości" i ona się sama wyleczyla właśnie dzięki tej książce
Wiem,ze to trochę niedorzecznie brzmi, ale rozne rzeczy się zdarzają3500 g 54 cm -
Nats wrote:A ja coś czuję, ze cora
zresztą to nieważne, żeby było zdrowe tylko
Wiesz co nie wiem dokładnie jak to bylo, ale podobno robiła wynik krwi, miała usg, które pokazało hashi. A po jakimś czasie zrobiła znowu badania i po hashi nie było śladu, a przeciwciala poniżej 10. Nie mam pojęcia jak to możliwe i czy w ogole to jest możliwe. Powiedziała, ze jest jakaś książka "potęga podświadomości" i ona się sama wyleczyla właśnie dzięki tej książce
Wiem,ze to trochę niedorzecznie brzmi, ale rozne rzeczy się zdarzają
ja już się zastanawiałam czy nie iść do chinczyka na akupunkture.. żeby wyciągnał mi te stany zapalne... kurde...FabianCyprian
Tymuś
-
Hej laseczki
Natsik taką właśnie kruszynke sobie wyobrażałam zanim Cie zobaczyłam na fejsie
Gadi nadal nieuczesana jestemz palca cos tam leci, jakies cos żółto wodniste. Przejdzie
Dzis przedszkole mam w domu. Dwie koleżanki Ali juz dotarly. Po obiedzie jeszcze jedna zjedzie na nocowanietakze ten ...musze cos dla nich powymyślać na caly dzien. Narazie wiem ze na wieczór pizza ma byc. Tylko z tym problem tez nie maly. Jedna nie cierpi pieczarek za to uwielbia oliwki. Druga ma smaka na ananasa i nie chce fety. Moje kochaja grzybki a nie mogą patrzeć na oliwki i ananasy
i badz tu mądrym
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no zdarzają.. pewnie że tak...
ja już się zastanawiałam czy nie iść do chinczyka na akupunkture.. żeby wyciągnał mi te stany zapalne... kurde...podobno aku dużo ludziom pomaga. Nawet niektórzy nieplodnosc tak leczą.
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Hej laseczki
Natsik taką właśnie kruszynke sobie wyobrażałam zanim Cie zobaczyłam na fejsie
Gadi nadal nieuczesana jestemz palca cos tam leci, jakies cos żółto wodniste. Przejdzie
Dzis przedszkole mam w domu. Dwie koleżanki Ali juz dotarly. Po obiedzie jeszcze jedna zjedzie na nocowanietakze ten ...musze cos dla nich powymyślać na caly dzien. Narazie wiem ze na wieczór pizza ma byc. Tylko z tym problem tez nie maly. Jedna nie cierpi pieczarek za to uwielbia oliwki. Druga ma smaka na ananasa i nie chce fety. Moje kochaja grzybki a nie mogą patrzeć na oliwki i ananasy
i badz tu mądrym
no to masz na dziś wyzwanie ! hahahFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyNo hej dziewczynki Jestem na momencik co by się zameldować jak Gadi każe
U mnie jak na razie cisza. Tempka dziś nie zmierzona bo pobudkę miałam o 3 nad ranem a miałam nadzieję że będzie skok w końcu ech... Co do owu dziś już negatyw i tylko czasem jajcorki zaćmią.
Trochę mam smutki bo w moim domu rodzinnym nie za wesoło się dzieje. Mama dostała jakiegoś uczulenia i cała spuchła na twarzy, co prawda nie widziałam jej ale mówiła mi że wygląda jak rocky balboa po walcenie wiem na co ona ma alergie ale coś wspominała że może być od lipy ale to nie pewnie. Szukam jej czegoś na tą buzię bez recepty bo oczywiście do lekarza ni groma nie pójdzie. Na dodatek wczoraj się dowiedziałam że tatę potrącił samochód jak wyjeżdżał z lasu na rowerze
dupek uciekł z miejsca a tata ma twarz zaoraną i obdartą całą nogę... jakieś fatum tam u nich. Tylko zła jestem że ani jedno do lekarza nie chce iść grrrr... Martwię się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 13:21
-
Cześć ja też się melduję w ten upalny dzień, pracować się nie chce a trzeba
wczoraj dotarliśmy w korkach do domu ale na mecz zdążyliśmyaha i Gizmo lasku nie zaliczyliśmy
jeno kibel na Orlenie ale nie w tym celu co myślicie przecież psa bym nie zostawiła w nagrzanym samochodzie
naczytałam się durnot i się zamartwiam czy natura ludzka/kobieca musi być tak pokręcona najpierw się martwiłam że nic ze starań nie wychodzi a jak coś wyszło to znowu się zamartwiam czy aby wszystko potoczy się dobrze, porąbana jestem -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Wszystkie chyba pouciekały po mojej wiadomości i dlatego tu taka cisza bo nie wiem
to ja już nie bd pisać może...
możesz pomijać forum tylko wtedy jak działasz w sypialni
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No hej dziewczynki Jestem na momencik co by się zameldować jak Gadi każe
U mnie jak na razie cisza. Tempka dziś nie zmierzona bo pobudkę miałam o 3 nad ranem a miałam nadzieję że będzie skok w końcu ech... Co do owu dziś już negatyw i tylko czasem jajcorki zaćmią.
Trochę mam smutki bo w moim domu rodzinnym nie za wesoło się dzieje. Mama dostała jakiegoś uczulenia i cała spuchła na twarzy, co prawda nie widziałam jej ale mówiła mi że wygląda jak rocky balboa po walcenie wiem na co ona ma alergie ale coś wspominała że może być od lipy ale to nie pewnie. Szukam jej czegoś na tą buzię bez recepty bo oczywiście do lekarza ni groma nie pójdzie. Na dodatek wczoraj się dowiedziałam że tatę potrącił samochód jak wyjeżdżał z lasu na rowerze
dupek uciekł z miejsca a tata ma twarz zaoraną i obdartą całą nogę... jakieś fatum tam u nich. Tylko zła jestem że ani jedno do lekarza nie chce iść grrrr... Martwię się
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:Karol kiedys to oni zaprowadzali Ciebie do lekarza a teraz Twoja kolej, z alergią nke ma żartów a Twoj tata powinien byc od dawna w szpitalu aby sprawdzili czy wszystko ok, walnij im jakąś umoralniającą mowę
Wiem kochana wiem tylko weź ich skłoń do tego to masakra jakaś nie idzie przegadaćMusiałabym z pracy się zwalniać żeby coś więcej zdziałać a nie dostanę od tak wolnego. Jedynie piątek dostałam wolne a to już i tak długo od tego co się stało. Wiesz niby dorośli i wiedzą co robią a jednak chyba za rękę trzeba ich prowadzić. Mówi się że im człowiek starszy tym mądrzejszy ale chyba to też się nie zgadza co do nich uparciuchy jedne