X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Caro :)
    Jeszcze nie śpię. Dziewczyny w najlepsze siedzą i grają w biznes :D

Patrząc na Twój wykres to od razu mi na myśl przyszlo ze może Kruszynka sie wżera w maciczke :P

Zyrtec chyba tylko na receptę, tak jak i maść hydro... Ale juz nie drążę tematu :)

Tak mi smaczek naszedl na Leszka a tu pustka w lodowce :/ Hugo jeszcze stoi w barku ale chyba nie wypada mi dzis chlapnąć drina :/

Karolina2787 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Caro Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejka Caro :)
    Jeszcze nie śpię. Dziewczyny w najlepsze siedzą i grają w biznes :D

Patrząc na Twój wykres to od razu mi na myśl przyszlo ze może Kruszynka sie wżera w maciczke :P

Zyrtec chyba tylko na receptę, tak jak i maść hydro... Ale juz nie drążę tematu :)

Tak mi smaczek naszedl na Leszka a tu pustka w lodowce :/ Hugo jeszcze stoi w barku ale chyba nie wypada mi dzis chlapnąć drina :/

No to ale piękny im dzień zaserwowałaś :-D

Było by mi niezmiernie miło, gdyby to jakiś Groszek czaił się w mych bebeszkach ;-) Ale kto Ci tam wie. Chyba, że to Dupek miesza. Eh, nie wnikam :-P

A i masz rację. Zyrtec jest na receptę. Także Karola wizyta u lekarza nieunikniona B-)

Gizmo mówisz, że masz ochotę na Leszka a go ni ma? Ej niedobry Leszek. Małego Hugona pod stołem możesz pyknąć hihihi :-P

Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro a Ty czemu nie spiochasz jeszcze? Mąż w domu??

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. U mnie całkiem ok, jesteśmy w polandi, dużo rzeczy mało czasu, czyli norma. :D wczoraj miałam jakieś beżowe plamienie-takie tam byle co, nie wiedziałam jak to zaznaczyć. A potem nagle wieczorem brązowe, klasyczne, plamka. No i dopiero dziś temp zmierzona, całkiem wysoko ale co z tego, do @ jeszcze 6 długich dni...

Mam nadzieję, że u Was też dobrze :) trzymajcie się chłodno w te upały :D

Nats, Gizmo, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór laski :)
    Karola - koniecznie namow rodziców na lekarza. Ja zawsze moja mame biorę pod włos i najgorszym strasze. Jakoś działa :)
    Pasok - ja ciągle swiruje czy będzie ok. Na samym początku jak się dowiedziałam, że jestem w ciazy to ciągle cycki macalam - czy aby na pewno tak samo bola jak wcześniej i sprawdzałam 50 razy dziennie czy nie ma plamienia. Teraz też trochę swiruje, ale już jakby mniej :)
    Gizmo - wizyta w maku zawsze spoko :D Lody mają najlepsze z polewą truskawkową :)
    Caro - dobrze Gizmo mówi - boli, bo Groszek się rozgaszcza na jakieś 9 miesięcy :)

Caro, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Dobry wieczór. U mnie całkiem ok, jesteśmy w polandi, dużo rzeczy mało czasu, czyli norma. :D wczoraj miałam jakieś beżowe plamienie-takie tam byle co, nie wiedziałam jak to zaznaczyć. A potem nagle wieczorem brązowe, klasyczne, plamka. No i dopiero dziś temp zmierzona, całkiem wysoko ale co z tego, do @ jeszcze 6 długich dni...

Mam nadzieję, że u Was też dobrze :) trzymajcie się chłodno w te upały :D
    Malinka - A kiedy tescik?
    Plamienie może, bo Groch się zagniezdza :D suuuper :)

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaaa <3 ja dzis widziałam tą Twoją krope na wykresie. To chyba dobry znak :)
    Pipko wsiadaj w pendolino do mnie :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Caro a Ty czemu nie spiochasz jeszcze? Mąż w domu??

Aaaa bo siostra się przeprowadza i dzieci im pilnowałam, a ona sobie tam ograniała. Małż już dawno śpi ;-) Ja właśnie się wykąpałam i zaraz też idę śpiochać. Byle do piąteczku, potem urlop :-D :-D

Oj, Dziewczyny, jakby te wasze dobre słowa nt Groszka się spełniły to każdą z Was wyściskam. Przyjadę do Ciechanowa i tak do Legnicy so Ciebie Nats i będę Was ino tulić. I w ogóle do każdej z Was Dobre Kobietki :-D <3

Malina Oj no może jakaś implantacja hihi. Życzę Ci tego <3

Dobra, włosy rozczesuje i idę w kimono. Śpię kończąc tego posta.

DobrejNocki Dziołszki <3

Gizmo, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik testy kupie w polszy-kilka nawet na przyszłość w razie wu i zrobie we wtorek jeśli podczas podróży do domu mnie nie nawidzi @. Oj chciałabym. Zwłaszcza po tym rozciągliwym śluzie i uczuciu jakby mi cycki miały wybuchnąć :D hahahhaa.

Gizmuś-nawet nie wiesz jakbym chciała. Ale nie da rady tym razem :( dopiero wrzesień-październik może się na 3 tyg uda do polski wpaść bo urlop zaległy będzie. :( oby.

Caro moim zdaniem tak samo to "wina" groszka i jego zadomawiania się. :) oby. Trzymam kciuki :* a za siebie (nie) dziękuję. Wiesz jak to mówią :) będzie co ma być :) zupełny luzik mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 23:51

Gizmo, Nats lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *póki co przynajmniej :D

Dobranoc Kochane <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laski :)

U mnie dziś ciut w górę tempka poszła więc może niedługo owu wyznaczy.

Gaduaaa co do magnezu to rzeczywiście beznadziejny... mama mi go poleciła ze względu że się dobrze łyka bo z ostatnim miałam problem i prawie się nie udusiłam. Może polecasz jakiś co to się nie udławię a i zawartość mg będzie ok? Nazwą zarzuć to zakupię ;)

Gizmo Mcflurry mmmm moje ulubione z lionem pychota :D

Caro dzidzia jak nic się mości <3

Malinka zapewne to samo bobo ;) życzę Wam tego z całego serduszka <3 <3

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i porady <3 Na pewno zakupię dla mamy to co się da teraz zbieram się do pracy powoli także miłego dnia dla wszystkich.

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Karolina magnezin http://www.domzdrowia.pl/produkt/magnezin-500-mg-60-tabletek-35313

lub ten

http://www.ceneo.pl/4775886

nie wiem jak ten pierwszy ale ten drugi na pewno nie robi problemów przy połykaniu, bynajmniej mi heheh

aha i ten zyretc UCB powinien być bez recepty... https://www.doz.pl/apteka/p6589-Zyrtec_UCB_10_mg_tabletki_powlekane_7_szt.

jeśli chodzi o fenistil oczywiście stosuje się go na ukąszenia owadów ale działa rownież antyalergicznie i przeciwobrzękowo.. właśnie w szpitalu na alergologii polecili mi go zawsze mieć w domu jeśli Fabi dostanie skórnej alergii :)

dla zainteresowanych https://www.doz.pl/leki/p1469-Fenistil_zel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 07:27

Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro oby Twoje bóle wskazywały na zagnieżdżonko ;) trzymam kciuki
    Malina u Ciebie może to plamienie implantacyjne :) hihi
    Gizmo Mc donald... <3 I love it <3

Lago????

• Nats Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro zapraszam serdecznie. Z chęcią z Groszkiem przyjmiemy uściski od forumowej cioci :D
    Karola - patrzę na Twój wykres i Wow! Ile serduch. Malz daje radę? :D
    Gadu widzę, ze u Ciebie spadek malutki w 4dpo - dobryy znak :D

A ja jeszcze w łóżku, ale zaraz trzeba wstawać jakies sniadnako ogarnac. U Was tez jest tak duszno? Bo u mnie nie ma czym oddychać takie ciężkie powietrze jest. Jakaś burza chyba wisi w powietrzu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 07:46

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Caro zapraszam serdecznie. Z chęcią z Groszkiem przyjmiemy uściski od forumowej cioci :D
    Karola - patrzę na Twój wykres i Wow! Ile serduch. Malz daje radę? :D
    Gadu widzę, ze u Ciebie spadek malutki w 4dpo - dobryy znak :D

A ja jeszcze w łóżku, ale zaraz trzeba wstawać jakies sniadnako ogarnac. U Was tez jest tak duszno? Bo u mnie nie ma czym oddychać takie ciężkie powietrze jest. Jakaś burza chyba wisi w powietrzu.
    U mnie duszno nie jest hahaha 8 stopni !!!!!!!!!!!!! aaaaaaa tosz to pod jesień już podchodzi... :(

spadeczek taki no mały.. właściwie to musiałam kombinować bo tak mi się o 5 chciało siku że nie wytrzymałam.. i mierzyłam temp przed siku i po siku ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Mamuski :P
    no ja znow czekam na kawe i denerwuje mnie to strasznie.....tak mam zdretwiale bolace rece, ze ledwo pisac moge. Chyba dzis przerwe z mama zrobimy bo sie zajade, ale z drugiej strony bardzo lubie takie zmeczenie fizyczne. wbrew pozorom to daje mi energie :D
    Nats dzieki, ze mi przypomnialam o tej ksiazce, wlasnie ja czytam (i nie smiac sie, nie ze wzgledu na Hashi). Juz dawno bardzo duzo dobrego o niej slyszalam, ale jakos czasu nie bylo i potrzeby chyba, teraz mi Nats przypomniala i szybko polecialam do biblioteczki bratowej i Bingo! Jest!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Hejo Mamuski :P
    no ja znow czekam na kawe i denerwuje mnie to strasznie.....tak mam zdretwiale bolace rece, ze ledwo pisac moge. Chyba dzis przerwe z mama zrobimy bo sie zajade, ale z drugiej strony bardzo lubie takie zmeczenie fizyczne. wbrew pozorom to daje mi energie :D
    Nats dzieki, ze mi przypomnialam o tej ksiazce, wlasnie ja czytam (i nie smiac sie, nie ze wzgledu na Hashi). Juz dawno bardzo duzo dobrego o niej slyszalam, ale jakos czasu nie bylo i potrzeby chyba, teraz mi Nats przypomniala i szybko polecialam do biblioteczki bratowej i Bingo! Jest!
    ale co Ty z tą mamą robisz? bo ja nie kumam haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale co Ty z tą mamą robisz? bo ja nie kumam haha

rabie drzewo! hahahhahah doprowadzam ogrod mojego brata to porzadku pod jego nieobecnosc. Niespodzianke mu taka robimy, bo chlopina nie garnia sam wszystkiego

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    rabie drzewo! hahahhahah doprowadzam ogrod mojego brata to porzadku pod jego nieobecnosc. Niespodzianke mu taka robimy, bo chlopina nie garnia sam wszystkiego
    o kurdeeee :D hahaha Tobie się musi nudzić :D
    Hashi nie lubi wzmożonej aktywności fizycznej ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o kurdeeee :D hahaha Tobie się musi nudzić :D
    Hashi nie lubi wzmożonej aktywności fizycznej ;)

ej no wez bo Cie znielubie!!! Zarujesz teraz co????? hahahahhaa moja podswiadomosc nie przyjmuje tej sugestii. Moja swiadomosc mowi mi, ze kazdy lubi wysilek fizyczny, hahahahah
    wczoraj zawlaklam sie do lozka pol spiaca i staremu tak nawijalam o tej podswiadomosci to sikal ze mnie ze smiechu. Dorzuce jeszcze do tego medytacje i bede najszczesliwasza na swiecie, hahahahahah

‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ