"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka Caro
Jeszcze nie śpię. Dziewczyny w najlepsze siedzą i grają w biznes
Patrząc na Twój wykres to od razu mi na myśl przyszlo ze może Kruszynka sie wżera w maciczke
Zyrtec chyba tylko na receptę, tak jak i maść hydro... Ale juz nie drążę tematu
Tak mi smaczek naszedl na Leszka a tu pustka w lodowceHugo jeszcze stoi w barku ale chyba nie wypada mi dzis chlapnąć drina
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hejka Caro
Jeszcze nie śpię. Dziewczyny w najlepsze siedzą i grają w biznes
Patrząc na Twój wykres to od razu mi na myśl przyszlo ze może Kruszynka sie wżera w maciczke
Zyrtec chyba tylko na receptę, tak jak i maść hydro... Ale juz nie drążę tematu
Tak mi smaczek naszedl na Leszka a tu pustka w lodowceHugo jeszcze stoi w barku ale chyba nie wypada mi dzis chlapnąć drina
No to ale piękny im dzień zaserwowałaś
Było by mi niezmiernie miło, gdyby to jakiś Groszek czaił się w mych bebeszkachAle kto Ci tam wie. Chyba, że to Dupek miesza. Eh, nie wnikam
A i masz rację. Zyrtec jest na receptę. Także Karola wizyta u lekarza nieunikniona
Gizmo mówisz, że masz ochotę na Leszka a go ni ma? Ej niedobry Leszek. Małego Hugona pod stołem możesz pyknąć hihihiGizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dobry wieczór. U mnie całkiem ok, jesteśmy w polandi, dużo rzeczy mało czasu, czyli norma.
wczoraj miałam jakieś beżowe plamienie-takie tam byle co, nie wiedziałam jak to zaznaczyć. A potem nagle wieczorem brązowe, klasyczne, plamka. No i dopiero dziś temp zmierzona, całkiem wysoko ale co z tego, do @ jeszcze 6 długich dni...
Mam nadzieję, że u Was też dobrzetrzymajcie się chłodno w te upały
Nats, Gizmo, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór laski
Karola - koniecznie namow rodziców na lekarza. Ja zawsze moja mame biorę pod włos i najgorszym strasze. Jakoś działa
Pasok - ja ciągle swiruje czy będzie ok. Na samym początku jak się dowiedziałam, że jestem w ciazy to ciągle cycki macalam - czy aby na pewno tak samo bola jak wcześniej i sprawdzałam 50 razy dziennie czy nie ma plamienia. Teraz też trochę swiruje, ale już jakby mniej
Gizmo - wizyta w maku zawsze spokoLody mają najlepsze z polewą truskawkową
Caro - dobrze Gizmo mówi - boli, bo Groszek się rozgaszcza na jakieś 9 miesięcy
Caro, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
zapachmalin wrote:Dobry wieczór. U mnie całkiem ok, jesteśmy w polandi, dużo rzeczy mało czasu, czyli norma.
wczoraj miałam jakieś beżowe plamienie-takie tam byle co, nie wiedziałam jak to zaznaczyć. A potem nagle wieczorem brązowe, klasyczne, plamka. No i dopiero dziś temp zmierzona, całkiem wysoko ale co z tego, do @ jeszcze 6 długich dni...
Mam nadzieję, że u Was też dobrzetrzymajcie się chłodno w te upały
Plamienie może, bo Groch się zagniezdzasuuuper
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Caro a Ty czemu nie spiochasz jeszcze? Mąż w domu??
Aaaa bo siostra się przeprowadza i dzieci im pilnowałam, a ona sobie tam ograniała. Małż już dawno śpiJa właśnie się wykąpałam i zaraz też idę śpiochać. Byle do piąteczku, potem urlop
Oj, Dziewczyny, jakby te wasze dobre słowa nt Groszka się spełniły to każdą z Was wyściskam. Przyjadę do Ciechanowa i tak do Legnicy so Ciebie Nats i będę Was ino tulić. I w ogóle do każdej z Was Dobre Kobietki
Malina Oj no może jakaś implantacja hihi. Życzę Ci tego
Dobra, włosy rozczesuje i idę w kimono. Śpię kończąc tego posta.
DobrejNocki DziołszkiGizmo, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Natsik testy kupie w polszy-kilka nawet na przyszłość w razie wu i zrobie we wtorek jeśli podczas podróży do domu mnie nie nawidzi @. Oj chciałabym. Zwłaszcza po tym rozciągliwym śluzie i uczuciu jakby mi cycki miały wybuchnąć
hahahhaa.
Gizmuś-nawet nie wiesz jakbym chciała. Ale nie da rady tym razemdopiero wrzesień-październik może się na 3 tyg uda do polski wpaść bo urlop zaległy będzie.
oby.
Caro moim zdaniem tak samo to "wina" groszka i jego zadomawiania się.oby. Trzymam kciuki :* a za siebie (nie) dziękuję. Wiesz jak to mówią
będzie co ma być
zupełny luzik mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 23:51
Gizmo, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek laski
U mnie dziś ciut w górę tempka poszła więc może niedługo owu wyznaczy.
Gaduaaa co do magnezu to rzeczywiście beznadziejny... mama mi go poleciła ze względu że się dobrze łyka bo z ostatnim miałam problem i prawie się nie udusiłam. Może polecasz jakiś co to się nie udławię a i zawartość mg będzie ok? Nazwą zarzuć to zakupię
Gizmo Mcflurry mmmm moje ulubione z lionem pychota
Caro dzidzia jak nic się mości
Malinka zapewne to samo bobożyczę Wam tego z całego serduszka
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i poradyNa pewno zakupię dla mamy to co się da teraz zbieram się do pracy powoli także miłego dnia dla wszystkich.
Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Hej
Karolina magnezin http://www.domzdrowia.pl/produkt/magnezin-500-mg-60-tabletek-35313
lub ten
http://www.ceneo.pl/4775886
nie wiem jak ten pierwszy ale ten drugi na pewno nie robi problemów przy połykaniu, bynajmniej mi heheh
aha i ten zyretc UCB powinien być bez recepty... https://www.doz.pl/apteka/p6589-Zyrtec_UCB_10_mg_tabletki_powlekane_7_szt.
jeśli chodzi o fenistil oczywiście stosuje się go na ukąszenia owadów ale działa rownież antyalergicznie i przeciwobrzękowo.. właśnie w szpitalu na alergologii polecili mi go zawsze mieć w domu jeśli Fabi dostanie skórnej alergii
dla zainteresowanych https://www.doz.pl/leki/p1469-Fenistil_zelWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 07:27
Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Caro zapraszam serdecznie. Z chęcią z Groszkiem przyjmiemy uściski od forumowej cioci
Karola - patrzę na Twój wykres i Wow! Ile serduch. Malz daje radę?
Gadu widzę, ze u Ciebie spadek malutki w 4dpo - dobryy znak
A ja jeszcze w łóżku, ale zaraz trzeba wstawać jakies sniadnako ogarnac. U Was tez jest tak duszno? Bo u mnie nie ma czym oddychać takie ciężkie powietrze jest. Jakaś burza chyba wisi w powietrzu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 07:46
Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Caro zapraszam serdecznie. Z chęcią z Groszkiem przyjmiemy uściski od forumowej cioci
Karola - patrzę na Twój wykres i Wow! Ile serduch. Malz daje radę?
Gadu widzę, ze u Ciebie spadek malutki w 4dpo - dobryy znak
A ja jeszcze w łóżku, ale zaraz trzeba wstawać jakies sniadnako ogarnac. U Was tez jest tak duszno? Bo u mnie nie ma czym oddychać takie ciężkie powietrze jest. Jakaś burza chyba wisi w powietrzu.
spadeczek taki no mały.. właściwie to musiałam kombinować bo tak mi się o 5 chciało siku że nie wytrzymałam.. i mierzyłam temp przed siku i po sikuFabianCyprian
Tymuś
-
Hejo Mamuski
no ja znow czekam na kawe i denerwuje mnie to strasznie.....tak mam zdretwiale bolace rece, ze ledwo pisac moge. Chyba dzis przerwe z mama zrobimy bo sie zajade, ale z drugiej strony bardzo lubie takie zmeczenie fizyczne. wbrew pozorom to daje mi energie
Nats dzieki, ze mi przypomnialam o tej ksiazce, wlasnie ja czytam (i nie smiac sie, nie ze wzgledu na Hashi). Juz dawno bardzo duzo dobrego o niej slyszalam, ale jakos czasu nie bylo i potrzeby chyba, teraz mi Nats przypomniala i szybko polecialam do biblioteczki bratowej i Bingo! Jest! -
Lago wrote:Hejo Mamuski
no ja znow czekam na kawe i denerwuje mnie to strasznie.....tak mam zdretwiale bolace rece, ze ledwo pisac moge. Chyba dzis przerwe z mama zrobimy bo sie zajade, ale z drugiej strony bardzo lubie takie zmeczenie fizyczne. wbrew pozorom to daje mi energie
Nats dzieki, ze mi przypomnialam o tej ksiazce, wlasnie ja czytam (i nie smiac sie, nie ze wzgledu na Hashi). Juz dawno bardzo duzo dobrego o niej slyszalam, ale jakos czasu nie bylo i potrzeby chyba, teraz mi Nats przypomniala i szybko polecialam do biblioteczki bratowej i Bingo! Jest!FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:rabie drzewo! hahahhahah doprowadzam ogrod mojego brata to porzadku pod jego nieobecnosc. Niespodzianke mu taka robimy, bo chlopina nie garnia sam wszystkiego
hahaha Tobie się musi nudzić
Hashi nie lubi wzmożonej aktywności fizycznejFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:o kurdeeee
hahaha Tobie się musi nudzić
Hashi nie lubi wzmożonej aktywności fizycznej
ej no wez bo Cie znielubie!!! Zarujesz teraz co????? hahahahhaa moja podswiadomosc nie przyjmuje tej sugestii. Moja swiadomosc mowi mi, ze kazdy lubi wysilek fizyczny, hahahahah
wczoraj zawlaklam sie do lozka pol spiaca i staremu tak nawijalam o tej podswiadomosci to sikal ze mnie ze smiechu. Dorzuce jeszcze do tego medytacje i bede najszczesliwasza na swiecie, hahahahahah