"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko.... niezłe wrażenia... współczujeGizmo wrote:Witam sie i ja. Co do leczenia w moim szpitalu to moja historia :
Zaczelo sie od boli w prawym boku. Biegunki i zaparcia na zmianę. Schudlam moment a brzuch wzdęty byl jak w 8mcu ciąży. Pierwsza diagnoza wyrostek. Tylko ze CRP w normie bylo. Odeslano mnie do gina. Trzech mi usg robilo i stwierdzili ze to wędrująca nerka
. Potem nefrolog stwierdził ze to jednak wina jajnika. Po 3tyg nie jedzenia i boli trafiłam na chirurgie. Tam doszla goraczka do tego stopnia ze wenflony mi sie odklejaly same bo tak bylam zlana potem. Z bólu lazilam dosłownie po ścianach do wc. W dodatku podawano mi tramal w kroplówce którego ja nie toleruje i zglaszalam to wczesniej. Zero badan na oddziale, zero picia i jedzenia. Ordynator kazał czekac na badanie jak przyjdzie czas. Myślałam ze kamienie zaczynam rodzic tak bolalo. Przyszedł czas na tomograf jamy brzusznej. I po wypiciu kontrastu wróciłam na oddział bo..zapomnieli krwi mi pobrac i oznaczyć kreatyniny
. Wyszłam ze szpitala na żądanie i tego samego wieczoru prywatnie trafiłam do chirurga z innego miasta. Dwa dni pozniej miałam kolonoskopie zrobiona i padla diagnoza: Ostre zap jelita grubego i esicy. W koncu dostałam mase odpowiednich lekow i wróciłam do zdrowia.
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nie, widziałam chyba pierwszy odcinek i przeraziłam się m.in dlatego że jakaś dziewczyna chyba 26 lat która nic nie robi w życiu i wstaje o godz 15 to normalnie woła o pomstę do nieba, przykro było patrzeć że są takie osobyGaduaaa wrote:oglądałyście może wczoraj ten projek Lady na tvn?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:22
-
nick nieaktualnyNatsik jak na razie odpoczywamy od
ale już po owu więc można odsapnąć 
Gaduaaa u nas nie dostałam takiego magnezu nigdzie ale kupiłam ten bo był w promocji: https://byhealth.pl/witaminy-i-mineraly/doppelherz-aktiv-magnez-b6-forte-30-tabletek?gclid=CK3MvZ3d7c0CFWTbcgodOO4OUg
Co myślisz? Lepszy będzie niż tamten? Babka powiedziała że jedna dziennie wystarczy co najwyżej bd łykać tamten do tego żeby nie wyrzucać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:37
-
masakra... ja do dziś jestem zniesmaczona tymi dziewczynami...Posok82 wrote:nie, widziałam chyba pierwszy odcinek i przeraziłam się m.in dlatego że jakaś dziewczyna chyba 26 lat która nic nie robi w życiu i wstaje o godz 15 to normalnie woła o pomstę do nieba, przykro było patrzeć że są takie osoby
niektóre są biedne i mi ich żal bo to się wywodzi z traumy... i od rodziców...
ale niektóre są po prostu kurwa głupie
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
no nie jest źle.. 400mg magnezuKarolina2787 wrote:Natsik jak na razie odpoczywamy od
ale już po owu więc można odsapnąć 
Gaduaaa u nas nie dostałam takiego magnezu nigdzie ale kupiłam ten bo był w promocji: https://byhealth.pl/witaminy-i-mineraly/doppelherz-aktiv-magnez-b6-forte-30-tabletek?gclid=CK3MvZ3d7c0CFWTbcgodOO4OUg
Co myślisz? Lepszy będzie niż tamten? Babka powiedziała że jedna dziennie wystarczy co najwyżej bd łykać tamten do tego żeby nie wyrzucać
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
dlatego widziałam raz i to mi wystarczyło, masakra że coś takiego pokazująGaduaaa wrote:masakra... ja do dziś jestem zniesmaczona tymi dziewczynami...
niektóre są biedne i mi ich żal bo to się wywodzi z traumy... i od rodziców...
ale niektóre są po prostu kurwa głupie