"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Witam sie i ja. Co do leczenia w moim szpitalu to moja historia :
Zaczelo sie od boli w prawym boku. Biegunki i zaparcia na zmianę. Schudlam moment a brzuch wzdęty byl jak w 8mcu ciąży. Pierwsza diagnoza wyrostek. Tylko ze CRP w normie bylo. Odeslano mnie do gina. Trzech mi usg robilo i stwierdzili ze to wędrująca nerka. Potem nefrolog stwierdził ze to jednak wina jajnika. Po 3tyg nie jedzenia i boli trafiłam na chirurgie. Tam doszla goraczka do tego stopnia ze wenflony mi sie odklejaly same bo tak bylam zlana potem. Z bólu lazilam dosłownie po ścianach do wc. W dodatku podawano mi tramal w kroplówce którego ja nie toleruje i zglaszalam to wczesniej. Zero badan na oddziale, zero picia i jedzenia. Ordynator kazał czekac na badanie jak przyjdzie czas. Myślałam ze kamienie zaczynam rodzic tak bolalo. Przyszedł czas na tomograf jamy brzusznej. I po wypiciu kontrastu wróciłam na oddział bo..zapomnieli krwi mi pobrac i oznaczyć kreatyniny
. Wyszłam ze szpitala na żądanie i tego samego wieczoru prywatnie trafiłam do chirurga z innego miasta. Dwa dni pozniej miałam kolonoskopie zrobiona i padla diagnoza: Ostre zap jelita grubego i esicy. W koncu dostałam mase odpowiednich lekow i wróciłam do zdrowia.
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:oglądałyście może wczoraj ten projek Lady na tvn?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:22
-
nick nieaktualnyNatsik jak na razie odpoczywamy od
ale już po owu więc można odsapnąć
Gaduaaa u nas nie dostałam takiego magnezu nigdzie ale kupiłam ten bo był w promocji: https://byhealth.pl/witaminy-i-mineraly/doppelherz-aktiv-magnez-b6-forte-30-tabletek?gclid=CK3MvZ3d7c0CFWTbcgodOO4OUg
Co myślisz? Lepszy będzie niż tamten? Babka powiedziała że jedna dziennie wystarczy co najwyżej bd łykać tamten do tego żeby nie wyrzucaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:37
-
Posok82 wrote:nie, widziałam chyba pierwszy odcinek i przeraziłam się m.in dlatego że jakaś dziewczyna chyba 26 lat która nic nie robi w życiu i wstaje o godz 15 to normalnie woła o pomstę do nieba, przykro było patrzeć że są takie osoby
niektóre są biedne i mi ich żal bo to się wywodzi z traumy... i od rodziców...
ale niektóre są po prostu kurwa głupiePosok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Natsik jak na razie odpoczywamy od
ale już po owu więc można odsapnąć
Gaduaaa u nas nie dostałam takiego magnezu nigdzie ale kupiłam ten bo był w promocji: https://byhealth.pl/witaminy-i-mineraly/doppelherz-aktiv-magnez-b6-forte-30-tabletek?gclid=CK3MvZ3d7c0CFWTbcgodOO4OUg
Co myślisz? Lepszy będzie niż tamten? Babka powiedziała że jedna dziennie wystarczy co najwyżej bd łykać tamten do tego żeby nie wyrzucaćKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:masakra... ja do dziś jestem zniesmaczona tymi dziewczynami...
niektóre są biedne i mi ich żal bo to się wywodzi z traumy... i od rodziców...
ale niektóre są po prostu kurwa głupie