X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Jejku, ale mnie głowa boli. Normalnie ta pogoda mnie wykancza. Jeszcze ciśnienie mi leci na łeb na szyję. Rano miałam 85/60. Nawet sobie kawkę z tej okazji walnelam. Teraz sobie leżę z zaslonieta roleta, bo światło mnie wkurza i oczy bola. Nie wiem o co kaman.

Co do pierdow to w ciazy to dopiero czad jest. Ja ciągle gazuje :D
    współczuje samopoczucia ... buuuuu
    herbatkę z imbirem i cytrynka ^_^

Nats lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze co w koncu u Lago??
    Gadi co te liczby znacza?

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    że ma Hashimoto ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Mam Hashi jak stad do Zimbabwe!!!
    GADI wywalic pepsi=wypic duszkiem :P kupilam 8 litrow hahahahah. a wogole przez Ciebie omylkowo mi sie napialo na sasiednim watku ale szybko wykasowalam. Ja tez bacze jak stary dziad i mama mi ciagle gada ze to przez tarczyce, jakis endo jej powiedzial....

Jak Bog mi swiadkiem, ze ktoras z Was brala CLO i zaszla w tym samym cyklu no!!! Nats a moze to Ty??

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    że ma Hashimoto ;)
    A wielkość tych liczb ma znaczenie?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margarita chyba CLO brala i biochem sie jej trafil :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    A wielkość tych liczb ma znaczenie?

chyba nie ma...wydaje mi sie ze swiadczy jedynie o nasileniu choroby i o tym jak bardzo tarczyca jest zjedzona

Gizmek, moze masz racje....albo ja mam mgle mozgowa, hahahahahahahha znaczy mam ja na bank :P

• Nats Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbir zakupie, bo na zakupy niedługo jedziemy :)
    Lago Nie, ja nie brałam CLO. Tylko castangus i Bromka, którego zaczęłam jak już w ciazy byłam, a nie wiedzialam :P

Znalazlam jakiś zakamuflowany słoik z ogórkami chili domowymi Prawie cały już zjadlam :D Boże jakie pyszne!

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    chyba nie ma...wydaje mi sie ze swiadczy jedynie o nasileniu choroby i o tym jak bardzo tarczyca jest zjedzona

Gizmek, moze masz racje....albo ja mam mgle mozgowa, hahahahahahahha znaczy mam ja na bank :P
    nieee zobacz jak mam hormony w miarę wyrównane a przeciwciała kolosalne...

mgła mózgowa rules :D

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z centrum handlowego :)
    Kupiłam swoim dziewczynom spodnie z przeceny :D 4pary za stówkę. We wszystkich firmowych sa mega przeceny. Ale się cieszę jak maja nowe ciuszki. I jeszcze Ali na obóz stroj kąpielowy trafiłam za pól ceny.
    Takie cos to lubię :P

Jedna koleżanka Ali juz do domu odstawiona, jeszcze jedna do wieczora zostaje. Pranie juz wstawiłam i biere sie za sprzatanie.

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo! ale organizacja....ja dzis troche po miescie polatalam, obiad ugotowalam i czuje sie jak styrana matka 5 dzieci! hahahhahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i czas na relax :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61a5a67b24c6.jpg

Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No i czas na relax :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61a5a67b24c6.jpg
    wypiłabym....

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh i efteki to bez różnicy w ktorym dniu cyklu? Tak patrze po labo i wyczailam ze promo jest na te trzy za 48 zeta :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Tsh i efteki to bez różnicy w ktorym dniu cyklu? Tak patrze po labo i wyczailam ze promo jest na te trzy za 48 zeta :)
    bez różnicy :)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Gizmek idziesz w moje slady :P i dobrze, lepiej dmuchac na zimne. Ja gdyby nie ta pipa to juz w grudniu wiedzialabym, ze cos jest na rzeczy i pewnie hormony bylyby uregulowane a tak stracone pol roku kurwa jego mac!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Lago juz co robic. Znow doła lapie. Z Tii pisałam o staraniach. Dochodze do wniosku ze lyyypa po calosci. Nie wiem kiedy wróci w lipcu. W sierpniu ja do szpitala w plodne ide. Wrzesień październik i poczatek listopada Tii na jablkach bedzie. Zostaje nam niby grudzień i styczeń na starania. Tylko ze Tii juz robotę sobie nagral na wiosce u rodziców. Gada ze na plodne bedzie zjezdzal :/ w lutym pewnie znow do De wyjedzie. I jak tu nie ochujeć? :(
    Jeszcze jak mu ślepaki wyjdą w badaniu to juz calkiem do doopy.

A co jak mnie przyjmą do szkoly?? Na huk moje starania o przyjęcie?
    Z wielu rzeczy juz się zrezygnowalo na poczet dziecka. Ze szkoły tez mam zrezygnować? No i Kuźwa CZAS. Ciagle idzie do przodu a ja coraz starsza i starsza.

Nawet juz o badaniu na wrogi śluz mysle. Moze temu nie pyka tyle czasu.
    I żeby człowiek wiedział, ze wcale łatwo nie jest o wpadke to bym się Kuźwa antykami 6lat nie truła!!!

Ajjj sie rozpisalam, pomarudzilam.
    Przepraszam chlip chlip

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie wiem Lago juz co robic. Znow doła lapie. Z Tii pisałam o staraniach. Dochodze do wniosku ze lyyypa po calosci. Nie wiem kiedy wróci w lipcu. W sierpniu ja do szpitala w plodne ide. Wrzesień październik i poczatek listopada Tii na jablkach bedzie. Zostaje nam niby grudzień i styczeń na starania. Tylko ze Tii juz robotę sobie nagral na wiosce u rodziców. Gada ze na plodne bedzie zjezdzal :/ w lutym pewnie znow do De wyjedzie. I jak tu nie ochujeć? :(
    Jeszcze jak mu ślepaki wyjdą w badaniu to juz calkiem do doopy.

A co jak mnie przyjmą do szkoly?? Na huk moje starania o przyjęcie?
    Z wielu rzeczy juz się zrezygnowalo na poczet dziecka. Ze szkoły tez mam zrezygnować? No i Kuźwa CZAS. Ciagle idzie do przodu a ja coraz starsza i starsza.

Nawet juz o badaniu na wrogi śluz mysle. Moze temu nie pyka tyle czasu.
    I żeby człowiek wiedział, ze wcale łatwo nie jest o wpadke to bym się Kuźwa antykami 6lat nie truła!!!

Ajjj sie rozpisalam, pomarudzilam.
    Przepraszam chlip chlip

Sluchaj stara! Za bardzo to wszystko roztrzasasz!Znam to zamartwianie sie i powiem Ci ze na dobre to nie wychodzi! IDz swoja sciezka...porob badania jakie uwazasz (z tym sluzem to bym sie wstrzymala) niech stary sie przebada i pozostaje probowac. Nawet jak Tii bedzie wyjezdzal to w Polsce bedzie Wam latwiej sie spiknac niz jak bedzie w De wiec tragedii nie ma. Do 40 masz jeszcze czas. Dzis rozmawialam z mama i jej kumpela urodzila po 40 zdrowe normalne dziecko...ja wiem ze my chcemy juz tu i teraz ale tak sie nie da. Nie panikuj i nie mysl o przeszkodach, mysl o tym ze sie uda, masz juz 3 dzieci wiec 4 tez bedzie. Absolutnie nie porzucaj mysli o szkole i nie zamartwiaj sie co bedzie jak sie uda. Wszysto sie ulozy, na razie sprawdz swoje zdrowie i zyj dniem dzisiejszym a bedzie dobrze. Obiecuje Ci to! Tylko mysl pozytywnie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 23:15

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochana za słowa wsparcia :-*

Wogole jesteście wszystkie kochane <3 chlopy to juz chyba maja dość naszych marudzen nt staran i często temat ucinają. A Wy to rozumiecie tak wszystko dosłownie. Wiecie jak pocieszyć, doradzić. Takie prawdziwe forumowe friendsy :) Best friends :-*

‹‹ 494 495 496 497 498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ