X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano szybko ten czas leci :)
    Pasok To za 2 tygodnie pewnie już będzie jakiś zarodek i serducho moze :) super. A zlecił Ci już badania do zrobienia?
    Dam znać na pewno. Zdjęcie huraganu też może wrzucę jak będziemy chciały zobaczyć :)

Ale podobno z ta podswiadomoscia to ciekawa sprawa jest i w niektórych przypadkach odgrywa dużą rolę i może naprawdę pomóc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:44

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Pasok To za 2 tygodnie pewnie już będzie jakiś zarodek i serducho moze :) super. A zlecił Ci już badania do zrobienia?
    Dam znać na pewno. Zdjęcie huraganu też może wrzucę jak będziemy chciały zobaczyć :)

Ale podobno z ta podswiadomoscia to ciekawa sprawa jest i w niektórych przypadkach odgrywa dużą rolę i może naprawdę pomóc :)

Ja chętnie lookne na Twój huragan :-D

Nats lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Nastrajamy naszą podświadomośc pozytywnymi fluidami B-)

Posok to kiedy kolejna wizyta? :-)
    a pewnie może nawet sama sięgnę po tą książkę a co :)
    Następna wizyta za dwa tygodnie tylko kurcze moja gin będzie na urlopie, podała mi co prawda namiar do kogoś innego ale muszę się zastanowić bo do tego kogoś muszę podjechać a ją miałam pod nosem, dodatkowo za dwa tygodnie termin średnio mi odpowiada bo chyba będę miała delegację która wisi na razie pod znakiem zapytania, ehh muszę się jakoś logicznie zorganizować

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

badań w sumie nie zleciła bo to co chciała zlecić miałam zrobione przy okazji robienia bety więc na razie sobie darowała.
    Huragan? masz teraz huragan?! - czy to jakaś przenośnia? chyba nie kumam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:51

Nats lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje myślenie spowolniło jak ślimak haahaha Nats ty masz na myśli USG, właśnie patrzę na to swoje wczorajsze i faktycznie huragan hahahahahah

Nats lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Toż Ty byłaś u lekarza i się nie pochwaliłaś? Oj oj! Chyba, że nie doczytałam :-P
    Ale dobrze, że lekarz wypatrzył pęcherzyk, ku dobremu Posok, ku dobremu :-D

Aj, bo ja tak se smęce o wykresisku co by tęcze później zapodać hahahaha B-)

Gaduaa to jak z tymi receptami? Dasz radę wypisywać?

Lago kiszona marchewka? Pierwsze słyszę :-) Ale napewno musi być pycha! Uwielbiam i kiszone i marchewkę ;-)
    bardzo chętnie tylko kto je zrealizuje :D hahaha

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    pęcherzyk 3mm, lekarz na szczęście nie straszył jak słyszałam od niektórych.
    Wow już 12 tydzień jak ten czas leci:) nie stresuj się (wiem to się bardzo łatwo mówi) myśl pozytywnie i pamiętaj moc w podświadomości :)
    wow , wow!!! super extra! przełamałaś złą passę na naszym wątku :P

Posok82 lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wow , wow!!! super extra! przełamałaś złą passę na naszym wątku :P
    wszystkie przełamiecie passę ja na was liczę i czekam na tej fioletowej stronie - nudno tam bez was i tak cały czas się przełączam na różową :) i wiesz podświadomość to klucz do sukcesu :) już sobie pdf'a ściągnęłam tej książki aby poczytać :D

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Moje myślenie spowolniło jak ślimak haahaha Nats ty masz na myśli USG, właśnie patrzę na to swoje wczorajsze i faktycznie huragan hahahahahah
    Z tym huraganem to Lago wymyśliła :D
    W sumie na początku to tak wygląda :P ja mam nadzieję, ze w piątek mój huragan będzie bardziej czlekoksztaltny :)
    Pewnie na następnej wizycie Ci zleca badania. Chyba, ze miałaś kiedyś te kily, hivy i toxo robione :)

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę obiad wciągnąć :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zjadłam.... leżę... chyba źle spałam... albo coś bo kark do lewego barku mnie ciągnie...
    Posok a Ty polazłaś na który wątek fioletowej strony?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki.
    Cieszy mnie to ze humorki Wam dopisują :)
    I ze Posok przelamala zła passe na wątku. I ze Natsik ma wstawić huragana swojego. I Lago nam wpaja potęgę podświadomości. :D
    Wszystko w jak najlepszym porządku u Was. Gadi Caro i Maliniak czekają spokojnie na zielone kropki i jest git.

Tylko u mnie znow nerwy szarpniete od samego rana. Ehh szkoda gadać.
    Do Tii niestety dojeżdżać nie bede tysiąc km w jedna stronę na plodne ale to juz nieważne. :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czesc kobietki.
    Cieszy mnie to ze humorki Wam dopisują :)
    I ze Posok przelamala zła passe na wątku. I ze Natsik ma wstawić huragana swojego. I Lago nam wpaja potęgę podświadomości. :D
    Wszystko w jak najlepszym porządku u Was. Gadi Caro i Maliniak czekają spokojnie na zielone kropki i jest git.

Tylko u mnie znow nerwy szarpniete od samego rana. Ehh szkoda gadać.
    Do Tii niestety dojeżdżać nie bede tysiąc km w jedna stronę na plodne ale to juz nieważne. :/
    czemu nie? mój ojciec jak siedział na kontraktach w Niemczech to Matka pruła do niego jak sie stęskniła.... wsiadasz w autokar, dwa noclegi w motelu sobie zorganizujesz i Tii formę zaleje... nie takie rzeczy swiat widział.. Ty to sobie dobrze przemyśl..
    a co Cię znowu od rana wkurwia?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi, Tii pracuje od pon- niedzieli. Od 5rano do 17. Nie znajdzie czasu na wypad do motelu to raz. A dwa ja nie mam z kim dzieci zostawić żeby tak jeździć do niego. Raz bylam na plodne i co? Z wrażenia chyba owu zablokowalam bo susza w majtach zapanowała u mnie jak nigdy dotąd.

Wkurw oczywiście na mamusie. Juz wczoraj na rozkaz miałam do niej jechac i chlopa jej ratować. Na szczęście piwo wypilam i za kolko wsiasc nie mogłam.
    Tamten sie najebal i pierdzielnal w stolik, krwią sie zalal i tyle.
    A dzis mamusia z rana mi oswiadczyla ze jej fagas do szpitala ma się położyć i w niedziele nie ma teraz kto jej odwieźć do Warszawy. Bo szanowna mamusia w poniedziałek ma operacje na głowę. Malo tego to jeszcze jej pawelkowi obiady mam nosić bo on szpitalnego nie ruszy.
    Mnie się nikt nie pyta czy mam czas, czy dobrze sie czuje, czy odpoczynku nie potrzebuje przed własnym zabiegiem. Tylko kurwa wszędzie Sylwia i Sylwia na wszystkie strony.

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dobra zjadłam.... leżę... chyba źle spałam... albo coś bo kark do lewego barku mnie ciągnie...
    Posok a Ty polazłaś na który wątek fioletowej strony?
    no właśnie rzuciłam okiem i nic tam nie ma dlatego zaglądam tutaj bo tutaj to się dzieje :)
    teraz wyczekuję z utęsknieniem godziny 16 aby prace zakończyć :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 15:35

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze kot i jej papugi mi przypadną pod opiekę. I wcale sie nie zdziwię jak za dwa dni kasy jeszcze bedzie chciała pozyczyc. Wkurwa mam na Maksa na swoja pojebana rodzinke. Slow mi jyz brak na to wszystko. :(

Sorry dziewczyny ze tak marudzę. Nie czytajcie najwyżej. Ale ja nie mam nawet nikomu wywalić swoich żalów :(
    Tii juz nawet się nie odzywa nt mojej rodziny i wcale mu się nie dziwie

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi, Tii pracuje od pon- niedzieli. Od 5rano do 17. Nie znajdzie czasu na wypad do motelu to raz. A dwa ja nie mam z kim dzieci zostawić żeby tak jeździć do niego. Raz bylam na plodne i co? Z wrażenia chyba owu zablokowalam bo susza w majtach zapanowała u mnie jak nigdy dotąd.

Wkurw oczywiście na mamusie. Juz wczoraj na rozkaz miałam do niej jechac i chlopa jej ratować. Na szczęście piwo wypilam i za kolko wsiasc nie mogłam.
    A dzis mamusia z rana mi oswiadczyla ze jej fagas do szpitala ma się położyć i w niedziele nie ma teraz kto jej odwieźć do Warszawy. Bo szanowna mamusia w poniedziałek ma operacje na głowę. Malo tego to jeszcze jej pawelkowi obiady mam nosić bo on szpitalnego nie ruszy.
    Mnie się nikt nie pyta czy mam czas, czy dobrze sie czuje, czy odpoczynku nie potrzebuje przed własnym zabiegiem. Tylko kurwa wszędzie Sylwia i Sylwia na wszystkie strony.
    jejciu współczuję, masz poważny powód do wkurwiania, a tylko Ty jesteś ktoś inny z rodziny nie może pomóc?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

o matko... znam to... moi teściowie tacy są.. kurwa wszytsko na rozkaz.. Oni myślą że im się należy.. chuja im sie należy.. każdy ma swoje życie... i mądrze ludzie powiadają jak sama o siebie nie zadbasz to nikt o Ciebie nie zadba... więc troszkę ich musisz stonować... i pokazać gdzie ich miejsce... a Ty nie masz rodzeństwa? że Oni tylko do Ciebie tak dzwonią? i coś chcą?

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo przynajmniej dopomóc aby wszytko nie było na Twoich brakach?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    no właśnie rzuciłam okiem i nic tam nie ma dlatego zaglądam tutaj bo tutaj to się dzieje :)
    teraz wyczekuję z utęsknieniem godziny 16 aby prace zakończyć :P
    ja 17.15 aż stary wróci... hihi

‹‹ 496 497 498 499 500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ