X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja 17.15 aż stary wróci... hihi
    a co bara bara w planach ? :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    jejciu współczuję, masz poważny powód do wkurwiania, a tylko Ty jesteś ktoś inny z rodziny nie może pomóc?
    Z jakiej rodziny? Mi aż wstyd się do nich przyznawać. Jedna niemota gorsza od drugiej. Pisałam juz jaka mam siostrzyczke. Z każdym gownem lecą do mnie jak muchy do gnoju. Ale ja do nich o nic nie moge się zwrócić o pomoc.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jeszcze kot i jej papugi mi przypadną pod opiekę. I wcale sie nie zdziwię jak za dwa dni kasy jeszcze bedzie chciała pozyczyc. Wkurwa mam na Maksa na swoja pojebana rodzinke. Slow mi jyz brak na to wszystko. :(

Sorry dziewczyny ze tak marudzę. Nie czytajcie najwyżej. Ale ja nie mam nawet nikomu wywalić swoich żalów :(
    Tii juz nawet się nie odzywa nt mojej rodziny i wcale mu się nie dziwie
    każdy ma chyba takie młotki w rodzinie co krew podnoszą...
    nie martw się... ja też ciągle walczę z rodzinką R. i swoją też .... eh....
    trzeba się nauczyć nabierąc dystansu do nich...
    cwiczę to i z roku na rok coraz lepiej mi wychodzi...
    szwagra i szwagierki to tak niecierpię że jak słyszę coś na ich temat to udaję że nie słyszę albo szybko zmieniam temat.. bo nawet nie chcę wiedzieć co u nich żeby się nie denerwować... wole nic nie wiedzieć...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Z jakiej rodziny? Mi aż wstyd się do nich przyznawać. Jedna niemota gorsza od drugiej. Pisałam juz jaka mam siostrzyczke. Z każdym gownem lecą do mnie jak muchy do gnoju. Ale ja do nich o nic nie moge się zwrócić o pomoc.
    aaaa no fakt... jednej siostry historię już znamy.. niczym z "dlaczego ja?" na Polsacie...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    a co bara bara w planach ? :D
    niee... ale wolę jak jest w domu... hehe

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gizmo musisz zacząć dbać o siebie i być asertywną, a ten fagas nie ma swojej rodziny?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie oni tez nie interesują. Sa czasem miesiące ze sie slowem nie odezwa i wtedy jestem szczęśliwa. Cisza, spokoj. Własne problemy to wlasne. Ale jak tylko cos się dzieje u nich to tylko JA jestem na rozkaz. Nauczyłam sie juz odmawiać w wielu sprawach. Kasy juz tez nie pożyczam. Często mowie ze nie mam czasu albo nie ma mnie w domu. No ale teraz to dojebali z tymi szpitalami oboje. Żebym chociaż jeszcze Warszawe znala to co innego. Ale dla mnie stolica to juz zagranica jest. Żebym,tak Kuźwa noge chciała teraz zlamac żeby tylko tam nie jechac i miec dobra wymówkę.

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gizmo musisz zacząć dbać o siebie i być asertywną, a ten fagas nie ma swojej rodziny?
    Ma. Dwie siostry. 40km od nas. Ale one wielkie panie i swoje życie maja.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale mnie oni tez nie interesują. Sa czasem miesiące ze sie slowem nie odezwa i wtedy jestem szczęśliwa. Cisza, spokoj. Własne problemy to wlasne. Ale jak tylko cos się dzieje u nich to tylko JA jestem na rozkaz. Nauczyłam sie juz odmawiać w wielu sprawach. Kasy juz tez nie pożyczam. Często mowie ze nie mam czasu albo nie ma mnie w domu. No ale teraz to dojebali z tymi szpitalami oboje. Żebym chociaż jeszcze Warszawe znala to co innego. Ale dla mnie stolica to juz zagranica jest. Żebym,tak Kuźwa noge chciała teraz zlamac żeby tylko tam nie jechac i miec dobra wymówkę.
    zawsze mozesz dostać sraczkę... :D ostra grypa jelitowa to zawsze dobra wymówka ^_^

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    aaaa no fakt... jednej siostry historię już znamy.. niczym z "dlaczego ja?" na Polsacie...
    No tylko tą siostrę mam. I mamusia stwierdzila ze dzieci moge do niej oddac jak pojadę do Wawy z nią. A moje dzieci to co? Wór kartofli ze z kąta w kąt przerzucę?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    zawsze mozesz dostać sraczkę... :D ostra grypa jelitowa to zawsze dobra wymówka ^_^
    I to jest myśl :D Gadi jestes WIELKA <3
    Brzuch mnie i tak juz z nerw boli.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tfu tfu nogi nie łam bo będziesz uziemiona a tu lato, słońce wychodzi zza chmur, ale z tą sytuacją dojebali i to nieźle matkę do szpitala bym zawiozła jej zwierzakami bym się zajęła ale obiady do szpitala ..... to już przesada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 15:55

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ma. Dwie siostry. 40km od nas. Ale one wielkie panie i swoje życie maja.
    a ty co nie wielka pani swojego życia nie masz?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    a ty co nie wielka pani swojego życia nie masz?
    Na panią to trzeba miec wygląd i kasę ;) ja jestem zwykla szara mysz.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No tylko tą siostrę mam. I mamusia stwierdzila ze dzieci moge do niej oddac jak pojadę do Wawy z nią. A moje dzieci to co? Wór kartofli ze z kąta w kąt przerzucę?
    egoistyczne podejście...

dziś do mnie babcia dzowoni żebym dziadka na szybko do diabetologa gdzieś zarejstrowała bo cukier do 500 mu skaczę.. no to zadzwoniłam w moje miejsca udało się na następny piątek na NFZ.... i dzwonie do babci mówię jej że 22 lipca na 11,15 a Ona do mnie no to dobrze to zapamiętaj akurat będziesz to go zawieziesz....
    szczena mi opadała... bo ani się nie zapyta... ani nic tylko tak jakby to tak miało być i koniec... a nie zapytała czy ja mam np czas... bo ja też mam chuj lekarzy zapisanych dla mnie dla R. dla dzieci... ja dla Dziadka wszystko.. szczególnie teraz... i tak pewnie bym zawiozła.. ale niech zapytają.. albo niech to wyjdzie ode mnie.. anie kurwa na rozkaz,..
    nosz kurwa...

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Na panią to trzeba miec wygląd i kasę ;) ja jestem zwykla szara mysz.
    przesadzasz widziałam zdjęcie jak tylko włosy nie będę na Chopina to jest super :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    egoistyczne podejście...

dziś do mnie babcia dzowoni żebym dziadka na szybko do diabetologa gdzieś zarejstrowała bo cukier do 500 mu skaczę.. no to zadzwoniłam w moje miejsca udało się na następny piątek na NFZ.... i dzwonie do babci mówię jej że 22 lipca na 11,15 a Ona do mnie no to dobrze to zapamiętaj akurat będziesz to go zawieziesz....
    szczena mi opadała... bo ani się nie zapyta... ani nic tylko tak jakby to tak miało być i koniec... a nie zapytała czy ja mam np czas... bo ja też mam chuj lekarzy zapisanych dla mnie dla R. dla dzieci... ja dla Dziadka wszystko.. szczególnie teraz... i tak pewnie bym zawiozła.. ale niech zapytają.. albo niech to wyjdzie ode mnie.. anie kurwa na rozkaz,..
    nosz kurwa...
    ehh tak to jest z rodziną, na szczęście ja jeszcze niczego takiego nie doświadczyłam u siebie i oby tak nie było...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    egoistyczne podejście...

nosz kurwa...
    Dzis dokladnie to samo powiedzialam. Ludzie sie nie zastanawiają jak słowa dobierają. Nie zapytają" czy mogłabyś" tylko wszystko rozkazująco " dzieciaku MUSISZ mi to zrobic" i to juz teraz koniecznie. Zostaw wszystko, rzuć w kąt bo ktos ważniejszy :/

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmykam bo 16 wybiła :D
    Gizmo sraczka to niezła myśl oby nie było jej naprawdę :/
    Gadi po prostu musisz być dłużej w naszej polszy aby wszystko pozałatwiać :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    ehh tak to jest z rodziną, na szczęście ja jeszcze niczego takiego nie doświadczyłam u siebie i oby tak nie było...
    I oby tak bylo ze nie doświadczysz. Amen

‹‹ 497 498 499 500 501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ