"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:taaaa ja też niekomu nie życze takich chujowych sytuacji z rodzinką...
ale i tak Wam zazdroszcze, bo ja mam bardzo mala rodzine, tylko ja ze starym, brat z corka mala i mama. Z kuzynostwem to od wielkiego dzwona sie spotykamy wiec takich afer mi brakuje czasemGaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Lago jak sie mass?
-
Kurczę Gizmo nie zazdroszczę Ci sytuacji. U mnie wszyscy wiedzą, ze jestem wredna także mało kto mnie o coś w ogóle prosi, a co dopiero rozkazuje
Za to mój chłop czasem się daje za bardzo wykorzystwac. Jutro np specjalnie wstaje o 4 żeby zawieźć swoją kuzynke na lotnisko 80 km, a potem jeszcze musi wrocic i isc do pracy. Mi by w ogóle było wstyd o coś takiego poprosić. Ale są ludzie i taborety jak to mowia.
Gizmo, a Tii nie może sie urwać na kilka dni. Ze niby jakas ważna sprawa rodzinna czy coś.
Podziwiam Cię i tak, ze dajecie radę tak na odległość. Ja jak mojego 1,5 miesiąca nie było to wariowalam z tęsknoty.3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:Przecież Clo jest po to żeby była owulacja.. Bez sens
no tez tak myslalam, ale moj stary gin tez mial w planach Clo i jak go zapytalam po co skoro mam naturalna to powiedzial, ze clo moze ja polepszyc gdyby cos tam szwankowaloGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no tez tak myslalam, ale moj stary gin tez mial w planach Clo i jak go zapytalam po co skoro mam naturalna to powiedzial, ze clo moze ja polepszyc gdyby cos tam szwankowaloFabian
Cyprian
Tymuś
-
Nats wrote:Kurczę Gizmo nie zazdroszczę Ci sytuacji. U mnie wszyscy wiedzą, ze jestem wredna także mało kto mnie o coś w ogóle prosi, a co dopiero rozkazuje
Za to mój chłop czasem się daje za bardzo wykorzystwac. Jutro np specjalnie wstaje o 4 żeby zawieźć swoją kuzynke na lotnisko 80 km, a potem jeszcze musi wrocic i isc do pracy. Mi by w ogóle było wstyd o coś takiego poprosić. Ale są ludzie i taborety jak to mowia.
Gizmo, a Tii nie może sie urwać na kilka dni. Ze niby jakas ważna sprawa rodzinna czy coś.
Podziwiam Cię i tak, ze dajecie radę tak na odległość. Ja jak mojego 1,5 miesiąca nie było to wariowalam z tęsknoty.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Eh nie kumam czasem.. Przepisuja te tabsy jak dropsy
no wiem, ale przed inseminacja tez daja clo nawet przy naturalnej owu. Mi i tak juz jakies 2 miechy zostaly wiec co mi tam szkodzi....
Jem ciasto, nawet dobre, ale malo cukru dalam.... -
Gaduaaa wrote:Ja też czasami sobie myślę że niektorzy wstydu nie mają o coś prosząc
jak moja sasiadka.....dzis zupelnie przypadkiem slyszalam rozmowe sasiadki z matka. Stara (ta co dym jej zrobilam o pnacze) mowi: " no jak pies bedzie mial kleszcza to Pani Magda juz nie przyjdzie" a mlda na to "jak bedzie mial kleszcza to i tak do niej zadzwonie".....no myslalam ze wyjde z domu i im zajebie! Na bezczela ona o wszystko prosi i tylko czeka zeby swoja dupe z dzieciakami za darmoszke wcisnac. Ja na poczatku bylam mila, ale teraz mam w dupie taka znajomosc... -
Lago wrote:jak moja sasiadka.....dzis zupelnie przypadkiem slyszalam rozmowe sasiadki z matka. Stara (ta co dym jej zrobilam o pnacze) mowi: " no jak pies bedzie mial kleszcza to Pani Magda juz nie przyjdzie" a mlda na to "jak bedzie mial kleszcza to i tak do niej zadzwonie".....no myslalam ze wyjde z domu i im zajebie! Na bezczela ona o wszystko prosi i tylko czeka zeby swoja dupe z dzieciakami za darmoszke wcisnac. Ja na poczatku bylam mila, ale teraz mam w dupie taka znajomosc...
Co to za ciasto I na jakiej mące?!FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Hahha i tak długo wytrzymałas
Co to za ciasto I na jakiej mące?!
ja jaglanej, czekoladowe z cukinia, tylko dalam cukier zamiast ksylitolu i za malo. No i napakowalam migdalow, orzechow i wiorkow kokosowych
http://zdrowienawidelcu.pl/bezglutenowe-jaglane-ciasto-czekoladowe-z-cukinia/ -
Lago wrote:ja jaglanej, czekoladowe z cukinia, tylko dalam cukier zamiast ksylitolu i za malo. No i napakowalam migdalow, orzechow i wiorkow kokosowych
http://zdrowienawidelcu.pl/bezglutenowe-jaglane-ciasto-czekoladowe-z-cukinia/FabianCyprian
Tymuś