X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    I oby tak bylo ze nie doświadczysz. Amen
    taaaa ja też niekomu nie życze takich chujowych sytuacji z rodzinką... ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystko jestem w stanie zrozumiec, ale nie wozenie obiadow obcemu chlopu!!! No luuuudzie jak takie panisko, ze szpitalnego nie ruszy to niech sobie katering zamawia z dowozem, hahahah

Gizmus postaw sie! Twoje dzieci sa wazniejsze!

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaaa ja też niekomu nie życze takich chujowych sytuacji z rodzinką... ^_^

ale i tak Wam zazdroszcze, bo ja mam bardzo mala rodzine, tylko ja ze starym, brat z corka mala i mama. Z kuzynostwem to od wielkiego dzwona sie spotykamy wiec takich afer mi brakuje czasem :D

Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ale ja mam aby matkę i siostrę. Z nikim innym kontaktu nie mam.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago ale ja mam aby matkę i siostrę. Z nikim innym kontaktu nie mam.
    no przesrane, ale Twoja najblizsza rodzina teraz jest Tii i dzieciaki. Immy mozesz pomoc ale nie daj sie wyslugiwac

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade na dzialke w ogórki. Póki nie pada. Rzygac mi sie juz chce tym wszystkim :(

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago jak sie mass?

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago jak sie mass?
    spoko, nawiazuje dialog z moja tarczyca zeby szybko to ft4 sie podnioslo hahaha. Upieklam ciasto bezglutowe ale jeszcze stygnie wiec nie wiem jakie jest w srodku. No i Ahmed juz mi podpadl, bo przepisal mi Clo ale nie wspomniaj o monitoringu a przeciez trzeba. Przeczytalam ulotke tego CLo i to byl blad, bo pisza cos o raku jajnika i chorobach tarczycy....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha a skad wie że nie masz owu?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież Clo jest po to żeby była owulacja.. Bez sens

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Gizmo nie zazdroszczę Ci sytuacji. U mnie wszyscy wiedzą, ze jestem wredna także mało kto mnie o coś w ogóle prosi, a co dopiero rozkazuje :P
    Za to mój chłop czasem się daje za bardzo wykorzystwac. Jutro np specjalnie wstaje o 4 żeby zawieźć swoją kuzynke na lotnisko 80 km, a potem jeszcze musi wrocic i isc do pracy. Mi by w ogóle było wstyd o coś takiego poprosić. Ale są ludzie i taborety jak to mowia.
    Gizmo, a Tii nie może sie urwać na kilka dni. Ze niby jakas ważna sprawa rodzinna czy coś.
    Podziwiam Cię i tak, ze dajecie radę tak na odległość. Ja jak mojego 1,5 miesiąca nie było to wariowalam z tęsknoty.

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Przecież Clo jest po to żeby była owulacja.. Bez sens

no tez tak myslalam, ale moj stary gin tez mial w planach Clo i jak go zapytalam po co skoro mam naturalna to powiedzial, ze clo moze ja polepszyc gdyby cos tam szwankowalo

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no tez tak myslalam, ale moj stary gin tez mial w planach Clo i jak go zapytalam po co skoro mam naturalna to powiedzial, ze clo moze ja polepszyc gdyby cos tam szwankowalo
    Eh nie kumam czasem.. Przepisuja te tabsy jak dropsy

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kurczę Gizmo nie zazdroszczę Ci sytuacji. U mnie wszyscy wiedzą, ze jestem wredna także mało kto mnie o coś w ogóle prosi, a co dopiero rozkazuje :P
    Za to mój chłop czasem się daje za bardzo wykorzystwac. Jutro np specjalnie wstaje o 4 żeby zawieźć swoją kuzynke na lotnisko 80 km, a potem jeszcze musi wrocic i isc do pracy. Mi by w ogóle było wstyd o coś takiego poprosić. Ale są ludzie i taborety jak to mowia.
    Gizmo, a Tii nie może sie urwać na kilka dni. Ze niby jakas ważna sprawa rodzinna czy coś.
    Podziwiam Cię i tak, ze dajecie radę tak na odległość. Ja jak mojego 1,5 miesiąca nie było to wariowalam z tęsknoty.
    Ja też czasami sobie myślę że niektorzy wstydu nie mają o coś prosząc

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Eh nie kumam czasem.. Przepisuja te tabsy jak dropsy

no wiem, ale przed inseminacja tez daja clo nawet przy naturalnej owu. Mi i tak juz jakies 2 miechy zostaly wiec co mi tam szkodzi....

Jem ciasto, nawet dobre, ale malo cukru dalam....

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja też czasami sobie myślę że niektorzy wstydu nie mają o coś prosząc

jak moja sasiadka.....dzis zupelnie przypadkiem slyszalam rozmowe sasiadki z matka. Stara (ta co dym jej zrobilam o pnacze) mowi: " no jak pies bedzie mial kleszcza to Pani Magda juz nie przyjdzie" a mlda na to "jak bedzie mial kleszcza to i tak do niej zadzwonie".....no myslalam ze wyjde z domu i im zajebie! Na bezczela ona o wszystko prosi i tylko czeka zeby swoja dupe z dzieciakami za darmoszke wcisnac. Ja na poczatku bylam mila, ale teraz mam w dupie taka znajomosc...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak moja sasiadka.....dzis zupelnie przypadkiem slyszalam rozmowe sasiadki z matka. Stara (ta co dym jej zrobilam o pnacze) mowi: " no jak pies bedzie mial kleszcza to Pani Magda juz nie przyjdzie" a mlda na to "jak bedzie mial kleszcza to i tak do niej zadzwonie".....no myslalam ze wyjde z domu i im zajebie! Na bezczela ona o wszystko prosi i tylko czeka zeby swoja dupe z dzieciakami za darmoszke wcisnac. Ja na poczatku bylam mila, ale teraz mam w dupie taka znajomosc...
    Hahha i tak długo wytrzymałas :P

Co to za ciasto I na jakiej mące?!

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hahha i tak długo wytrzymałas :P

Co to za ciasto I na jakiej mące?!

ja jaglanej, czekoladowe z cukinia, tylko dalam cukier zamiast ksylitolu i za malo. No i napakowalam migdalow, orzechow i wiorkow kokosowych

http://zdrowienawidelcu.pl/bezglutenowe-jaglane-ciasto-czekoladowe-z-cukinia/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja jaglanej, czekoladowe z cukinia, tylko dalam cukier zamiast ksylitolu i za malo. No i napakowalam migdalow, orzechow i wiorkow kokosowych

http://zdrowienawidelcu.pl/bezglutenowe-jaglane-ciasto-czekoladowe-z-cukinia/
    ale z cukinią... to nie wiem...

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale z cukinią... to nie wiem...

spoko nie czuc jej i nie widac, ona tylko dodaje ciastu wilgotnosci. Kiedys ja bylam na diecie south beach to pieklam brownie z czarnej fasoli zamiast maki. Pyszka :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 498 499 500 501 502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ