SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    I oby tak bylo ze nie doświadczysz. Amen
    taaaa ja też niekomu nie życze takich chujowych sytuacji z rodzinką... ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystko jestem w stanie zrozumiec, ale nie wozenie obiadow obcemu chlopu!!! No luuuudzie jak takie panisko, ze szpitalnego nie ruszy to niech sobie katering zamawia z dowozem, hahahah

Gizmus postaw sie! Twoje dzieci sa wazniejsze!

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaaa ja też niekomu nie życze takich chujowych sytuacji z rodzinką... ^_^

ale i tak Wam zazdroszcze, bo ja mam bardzo mala rodzine, tylko ja ze starym, brat z corka mala i mama. Z kuzynostwem to od wielkiego dzwona sie spotykamy wiec takich afer mi brakuje czasem :D

Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ale ja mam aby matkę i siostrę. Z nikim innym kontaktu nie mam.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago ale ja mam aby matkę i siostrę. Z nikim innym kontaktu nie mam.
    no przesrane, ale Twoja najblizsza rodzina teraz jest Tii i dzieciaki. Immy mozesz pomoc ale nie daj sie wyslugiwac

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade na dzialke w ogórki. Póki nie pada. Rzygac mi sie juz chce tym wszystkim :(

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago jak sie mass?

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago jak sie mass?
    spoko, nawiazuje dialog z moja tarczyca zeby szybko to ft4 sie podnioslo hahaha. Upieklam ciasto bezglutowe ale jeszcze stygnie wiec nie wiem jakie jest w srodku. No i Ahmed juz mi podpadl, bo przepisal mi Clo ale nie wspomniaj o monitoringu a przeciez trzeba. Przeczytalam ulotke tego CLo i to byl blad, bo pisza cos o raku jajnika i chorobach tarczycy....

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha a skad wie że nie masz owu?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież Clo jest po to żeby była owulacja.. Bez sens

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Gizmo nie zazdroszczę Ci sytuacji. U mnie wszyscy wiedzą, ze jestem wredna także mało kto mnie o coś w ogóle prosi, a co dopiero rozkazuje :P
    Za to mój chłop czasem się daje za bardzo wykorzystwac. Jutro np specjalnie wstaje o 4 żeby zawieźć swoją kuzynke na lotnisko 80 km, a potem jeszcze musi wrocic i isc do pracy. Mi by w ogóle było wstyd o coś takiego poprosić. Ale są ludzie i taborety jak to mowia.
    Gizmo, a Tii nie może sie urwać na kilka dni. Ze niby jakas ważna sprawa rodzinna czy coś.
    Podziwiam Cię i tak, ze dajecie radę tak na odległość. Ja jak mojego 1,5 miesiąca nie było to wariowalam z tęsknoty.

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Przecież Clo jest po to żeby była owulacja.. Bez sens

no tez tak myslalam, ale moj stary gin tez mial w planach Clo i jak go zapytalam po co skoro mam naturalna to powiedzial, ze clo moze ja polepszyc gdyby cos tam szwankowalo

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no tez tak myslalam, ale moj stary gin tez mial w planach Clo i jak go zapytalam po co skoro mam naturalna to powiedzial, ze clo moze ja polepszyc gdyby cos tam szwankowalo
    Eh nie kumam czasem.. Przepisuja te tabsy jak dropsy

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kurczę Gizmo nie zazdroszczę Ci sytuacji. U mnie wszyscy wiedzą, ze jestem wredna także mało kto mnie o coś w ogóle prosi, a co dopiero rozkazuje :P
    Za to mój chłop czasem się daje za bardzo wykorzystwac. Jutro np specjalnie wstaje o 4 żeby zawieźć swoją kuzynke na lotnisko 80 km, a potem jeszcze musi wrocic i isc do pracy. Mi by w ogóle było wstyd o coś takiego poprosić. Ale są ludzie i taborety jak to mowia.
    Gizmo, a Tii nie może sie urwać na kilka dni. Ze niby jakas ważna sprawa rodzinna czy coś.
    Podziwiam Cię i tak, ze dajecie radę tak na odległość. Ja jak mojego 1,5 miesiąca nie było to wariowalam z tęsknoty.
    Ja też czasami sobie myślę że niektorzy wstydu nie mają o coś prosząc

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Eh nie kumam czasem.. Przepisuja te tabsy jak dropsy

no wiem, ale przed inseminacja tez daja clo nawet przy naturalnej owu. Mi i tak juz jakies 2 miechy zostaly wiec co mi tam szkodzi....

Jem ciasto, nawet dobre, ale malo cukru dalam....

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja też czasami sobie myślę że niektorzy wstydu nie mają o coś prosząc

jak moja sasiadka.....dzis zupelnie przypadkiem slyszalam rozmowe sasiadki z matka. Stara (ta co dym jej zrobilam o pnacze) mowi: " no jak pies bedzie mial kleszcza to Pani Magda juz nie przyjdzie" a mlda na to "jak bedzie mial kleszcza to i tak do niej zadzwonie".....no myslalam ze wyjde z domu i im zajebie! Na bezczela ona o wszystko prosi i tylko czeka zeby swoja dupe z dzieciakami za darmoszke wcisnac. Ja na poczatku bylam mila, ale teraz mam w dupie taka znajomosc...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak moja sasiadka.....dzis zupelnie przypadkiem slyszalam rozmowe sasiadki z matka. Stara (ta co dym jej zrobilam o pnacze) mowi: " no jak pies bedzie mial kleszcza to Pani Magda juz nie przyjdzie" a mlda na to "jak bedzie mial kleszcza to i tak do niej zadzwonie".....no myslalam ze wyjde z domu i im zajebie! Na bezczela ona o wszystko prosi i tylko czeka zeby swoja dupe z dzieciakami za darmoszke wcisnac. Ja na poczatku bylam mila, ale teraz mam w dupie taka znajomosc...
    Hahha i tak długo wytrzymałas :P

Co to za ciasto I na jakiej mące?!

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hahha i tak długo wytrzymałas :P

Co to za ciasto I na jakiej mące?!

ja jaglanej, czekoladowe z cukinia, tylko dalam cukier zamiast ksylitolu i za malo. No i napakowalam migdalow, orzechow i wiorkow kokosowych

http://zdrowienawidelcu.pl/bezglutenowe-jaglane-ciasto-czekoladowe-z-cukinia/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja jaglanej, czekoladowe z cukinia, tylko dalam cukier zamiast ksylitolu i za malo. No i napakowalam migdalow, orzechow i wiorkow kokosowych

http://zdrowienawidelcu.pl/bezglutenowe-jaglane-ciasto-czekoladowe-z-cukinia/
    ale z cukinią... to nie wiem...

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale z cukinią... to nie wiem...

spoko nie czuc jej i nie widac, ona tylko dodaje ciastu wilgotnosci. Kiedys ja bylam na diecie south beach to pieklam brownie z czarnej fasoli zamiast maki. Pyszka :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 498 499 500 501 502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ