"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam. Dzieki jeszcze raz kochane za wsparcie i dobre slowo. Buziak i mega
dla Was wszystkich.
Lago ja estradiol miałam badany do 5dc razem z fsh. Ponoc najlepiej w 3dc badać i koniecznie razem z FSH. Sluzy to do oceny rezerwy jajnikowej.
Padam na pysk po dzialce. A jeszcze prysznic trza zaliczyć. Jutro jak zwykle od rana w sloikach bede siedzieć. Dzis dwa wiadra ogorow przywiozłam -
Lago U mnie taka sama pogoda
W dzień szło paść na twarz, tak parno (chociaż rano zapowiadało się na deszczowy dzień), a od 19:00 co jakiś czas sypnie deszcz, pobłyska się, pogrzmi i cisza. Minie trochę czasu i od nowa. A teraz to już e ogóle pada od jakiejś godziny
Gizmo słoikowy i ogrodowy Mistrzu, jeszcze parę razy wspomnisz o zaprawach a do Ciebie przyjadę
Gaduaaa jaka tam mgła, skleroza
DobrejNockipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja tylko na chwilkę. Dobry dobry.
Juz nie chciałam wczoraj Wam po nocy smęcić ale... Mam sluz rozciagliwy!!!! Ostatni taki byl w marcu zeszłego roku haha. No i dzis suty i jajca bolą. Serduch rzecz jasna nie bedzie. Ale i tak się cieszę ze chyba jednak owuluje...owuluuje? Kuźwa jak to się pisze O_O
Caro przyjeżdżaj! Sloikow Ci u mnie dostatekNats, Caro lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja tylko na chwilkę. Dobry dobry.
Juz nie chciałam wczoraj Wam po nocy smęcić ale... Mam sluz rozciagliwy!!!! Ostatni taki byl w marcu zeszłego roku haha. No i dzis suty i jajca bolą. Serduch rzecz jasna nie bedzie. Ale i tak się cieszę ze chyba jednak owuluje...owuluuje? Kuźwa jak to się pisze O_O
Caro przyjeżdżaj! Sloikow Ci u mnie dostatekFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:wiesz co.. ja bym poszła do kliniki jakiejś zbadała dobrze armie Tii i poszła na jakąs infeminacje albo in vitro,... powiedz co Ci szkodzi? NIC... a zyskać możesz wiele... jak to moja przyjaciółka kiedyś powiedziała... kiedyś możesz żałować że tego nie zrobiłaś.... ale nigdy nie będziesz żałować jak to zrobisz
Zreszta co tu gdybać jak najpierw musi zaliczyć pokoik zwierzeń -
Gizmo wrote:Mi to w sumie nic nie szkodzi. Tylko z Tii problem jak zwykle. Termin trza by bylo dopasowac do jego pobytu w Pl. A u niego to zawsze do ostatniej chwili nic nie wiadomo z powrotem. Kiedys trzy razy bilet mu musiałam przebugowac bo szkop roboty dokladal.
Zreszta co tu gdybać jak najpierw musi zaliczyć pokoik zwierzeńGizmo lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej laski
U Was tez tak leje? U mnie cała noc padało i dalej pada. Podobno jakieś zagrożenie powodziowe się szykuje.
Widzę, ze u Ciebie Gadu szał przygotowańA nie myślałaś, żeby zamiast bazgazu duzego to paczke sobie kurierska zamówić? Nie wiem jak to w Irlandii wygląda, ale my tak zawsze robimy. Paczka do 30 kg kosztuje 20 funtów - mniej więcej tyle co duży bagaz. A nie musisz tego targac Na lotnisko tylko za parę dni Ci kurier do domu elegancko przynosi
tylko trzeba dobrze pakować i zabezpeczac jak coś delikatnego, bo wiadomo
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej laski
U Was tez tak leje? U mnie cała noc padało i dalej pada. Podobno jakieś zagrożenie powodziowe się szykuje.
Widzę, ze u Ciebie Gadu szał przygotowańA nie myślałaś, żeby zamiast bazgazu duzego to paczke sobie kurierska zamówić? Nie wiem jak to w Irlandii wygląda, ale my tak zawsze robimy. Paczka do 30 kg kosztuje 20 funtów - mniej więcej tyle co duży bagaz. A nie musisz tego targac Na lotnisko tylko za parę dni Ci kurier do domu elegancko przynosi
tylko trzeba dobrze pakować i zabezpeczac jak coś delikatnego, bo wiadomo
FabianCyprian
Tymuś