X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo gratuluję owulki :D

Wiecie, ze mi brakuje trochę sikania na testy i tych emocji czy będzie kreska czy nie? Wczoraj już mi przeszło przez głowę żeby kupić 1 test i nasikac, ale dałam sobie spokój :P
    ahahaha Ty jesteś mocna... ale wiesz że ja też tak sobie myślę czasem.. że teraz jest ta ekscytacja... ta adrnalinka taka ... i w ciąży już tego wszytskiego nie będzie.. tej całj oprawy.. wstawania rano, mierzenia temp... sikania na te wszystkie testy.... heheh

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo gratuluję owulki :D

Wiecie, ze mi brakuje trochę sikania na testy i tych emocji czy będzie kreska czy nie? Wczoraj już mi przeszło przez głowę żeby kupić 1 test i nasikac, ale dałam sobie spokój :P
    No szalonoaaaa no hahaha

A owu jeszcze nie mam. Tempka nie taka. Ale chyba się zbliża. :P kisiel w majtach w każdym razie mnie cieszy :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo zaraz pewnie tempka wzrośnie ;)

Serio już w Rossmanie łapę po test wyciagalam :P W ogóle te pinki super czułe są teraz w promocji za 9 zl chyba jak coś :)
    W rezultacie zamiast testu kupiłam w hm malutkie skarpetki dla noworodków. Wiem, ze to trochę szybko, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Gadu, a z tą paczka to przemysł sobie, bo naprawdę to wygodna opcja. :)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo zaraz pewnie tempka wzrośnie ;)

Serio już w Rossmanie łapę po test wyciagalam :P W ogóle te pinki super czułe są teraz w promocji za 9 zl chyba jak coś :)
    W rezultacie zamiast testu kupiłam w hm malutkie skarpetki dla noworodków. Wiem, ze to trochę szybko, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Gadu, a z tą paczka to przemysł sobie, bo naprawdę to wygodna opcja. :)
    kuźwa to może zdąrze na promocje testów hahahaha :D

ej kto powiedział że nie można kupować nic dla dziecka w 12 tyg... eee zabobony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:31

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 pazury mam złamane... no zajebiście.... :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    2 pazury mam złamane... no zajebiście.... :/
    Nie gadaj ?? Te nowe?? Toć krótkie byly to jak pękły??

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie gadaj ?? Te nowe?? Toć krótkie byly to jak pękły??
    obczaj na fb ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    obczaj na fb ;)

pamietam jak jeszcze nie dawno mowilaz ze za 2 miesiace dopiero do PL a tu juz 2 dni :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    pamietam jak jeszcze nie dawno mowilaz ze za 2 miesiace dopiero do PL a tu juz 2 dni :P
    nooo czas leci ,.. zapindala jak szalony..

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nooo czas leci ,.. zapindala jak szalony..

a my coraz piekniejsze :P en Gadi to jak Ty w PL bedziesz to watek nam spadnie na druga strone, bo Ty zawsze najwczesniej wstajesz,,,,hahahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago na kiedy masz termin ciotki?? :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a my coraz piekniejsze :P en Gadi to jak Ty w PL bedziesz to watek nam spadnie na druga strone, bo Ty zawsze najwczesniej wstajesz,,,,hahahahah
    hahahaha nooo może być cieżko :D hahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago na kiedy masz termin ciotki?? :P

na jutro! i mam plan. Zaraz dzwonie do gina mojego o Clo jak stosowac i jak w przyszlym cyklu sie nie uda, to w sierpniu jade do Gamety do Gdyni na inseminacje. Juz nie mam czasu sie pierdolic i czekac, bo ja nie mam 20 lat zeby na spontanie zyc

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    na jutro! i mam plan. Zaraz dzwonie do gina mojego o Clo jak stosowac i jak w przyszlym cyklu sie nie uda, to w sierpniu jade do Gamety do Gdyni na inseminacje. Juz nie mam czasu sie pierdolic i czekac, bo ja nie mam 20 lat zeby na spontanie zyc
    Eee to może jutro nic nie bedzie ;)

A przyszly cykl to chyba w sierpniu ma się konczyc. Wiec jak chcesz w tym samym miesiącu sama się zapylic ? Haha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam pieerrrdy haha. Owu idzie pełną parą haha.

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Eee to może jutro nic nie bedzie ;)

A przyszly cykl to chyba w sierpniu ma się konczyc. Wiec jak chcesz w tym samym miesiącu sama się zapylic ? Haha

bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...

no w polowie sierpnia sie skonczy a pod koniec beda plodne i wtedy inseminacja

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...

Aaaa. To zwracam honor. Co by nie bylo ze mgla mozgowa znow Cie atakuje ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

oj tam.. czasami się takie cuda zdarzają wieć nie pindol... są laski które i z 9mm endometrium zachodza i z tarczycą TSH 7 ...
    więc głowa do góry

Lago lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej,

Gaduaaa U mnie nic ciekawego. Malutki spadek dzisiaj. Szyja chyba wysoko i to twarda, ale pies wie, bo nigdy nie sprawdzałam i tak naprawdę czasem to robię.. Boleć już jajcory nie bolą, nie wiem czy źle czy dobrze. Czekam i zobaczę co będzie. Innej rady nie ma :-) Czekamy.

A co z tymi Twoimi pazurami? Przecież niedawno robiłaś.. A bym normalnie żądała poprawki. A jak teraz nie możesz to powinna zrobić Ci pazury gratis następnym razem. Partactwo...

Gizmo nie kuś:-P No i proszę owu, ollalalal :-D

Lago Gaduaaa ma rację. Czasem czas zajścia jest taki irracjonalny, że szkoda gadać i tsh i wszystko do dupy a w brzusiu się bejbas mości :-)

Natsik A siurkaj Ty sobie na tr testu owu, kto kobiecie w ciąży zabroni :-P ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do moich pazurów to rozmaiwałam z nią.. i zrobi mi gratis po moim powrocie...
    a teraz dziś na 17,30 idę tu do ajriszki ulicę dalej to mi porprawi te 2 kciuki :) ale musiałam te stare sobie zdjąć .. i płytka wygląda tragicznie... nie lubię kurwa takiego czegoś :/

‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ