"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Gizmo gratuluję owulki
Wiecie, ze mi brakuje trochę sikania na testy i tych emocji czy będzie kreska czy nie? Wczoraj już mi przeszło przez głowę żeby kupić 1 test i nasikac, ale dałam sobie spokójFabianCyprian
Tymuś
-
Nats wrote:Gizmo gratuluję owulki
Wiecie, ze mi brakuje trochę sikania na testy i tych emocji czy będzie kreska czy nie? Wczoraj już mi przeszło przez głowę żeby kupić 1 test i nasikac, ale dałam sobie spokój
A owu jeszcze nie mam. Tempka nie taka. Ale chyba się zbliża.kisiel w majtach w każdym razie mnie cieszy
-
Gizmo zaraz pewnie tempka wzrośnie
Serio już w Rossmanie łapę po test wyciagalamW ogóle te pinki super czułe są teraz w promocji za 9 zl chyba jak coś
W rezultacie zamiast testu kupiłam w hm malutkie skarpetki dla noworodków. Wiem, ze to trochę szybko, ale nie mogłam się powstrzymać
Gadu, a z tą paczka to przemysł sobie, bo naprawdę to wygodna opcja.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gizmo zaraz pewnie tempka wzrośnie
Serio już w Rossmanie łapę po test wyciagalamW ogóle te pinki super czułe są teraz w promocji za 9 zl chyba jak coś
W rezultacie zamiast testu kupiłam w hm malutkie skarpetki dla noworodków. Wiem, ze to trochę szybko, ale nie mogłam się powstrzymać
Gadu, a z tą paczka to przemysł sobie, bo naprawdę to wygodna opcja.
ej kto powiedział że nie można kupować nic dla dziecka w 12 tyg... eee zabobonyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:31
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Lago na kiedy masz termin ciotki??
na jutro! i mam plan. Zaraz dzwonie do gina mojego o Clo jak stosowac i jak w przyszlym cyklu sie nie uda, to w sierpniu jade do Gamety do Gdyni na inseminacje. Juz nie mam czasu sie pierdolic i czekac, bo ja nie mam 20 lat zeby na spontanie zyc -
Lago wrote:na jutro! i mam plan. Zaraz dzwonie do gina mojego o Clo jak stosowac i jak w przyszlym cyklu sie nie uda, to w sierpniu jade do Gamety do Gdyni na inseminacje. Juz nie mam czasu sie pierdolic i czekac, bo ja nie mam 20 lat zeby na spontanie zyc
A przyszly cykl to chyba w sierpniu ma się konczyc. Wiec jak chcesz w tym samym miesiącu sama się zapylic ? Haha -
Gizmo wrote:Eee to może jutro nic nie bedzie
A przyszly cykl to chyba w sierpniu ma się konczyc. Wiec jak chcesz w tym samym miesiącu sama się zapylic ? Haha
bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...
no w polowie sierpnia sie skonczy a pod koniec beda plodne i wtedy inseminacja -
Lago wrote:bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...
no w polowie sierpnia sie skonczy a pod koniec beda plodne i wtedy inseminacjaLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...
no w polowie sierpnia sie skonczy a pod koniec beda plodne i wtedy inseminacja
więc głowa do góryLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej, hej,
Gaduaaa U mnie nic ciekawego. Malutki spadek dzisiaj. Szyja chyba wysoko i to twarda, ale pies wie, bo nigdy nie sprawdzałam i tak naprawdę czasem to robię.. Boleć już jajcory nie bolą, nie wiem czy źle czy dobrze. Czekam i zobaczę co będzie. Innej rady nie maCzekamy.
A co z tymi Twoimi pazurami? Przecież niedawno robiłaś.. A bym normalnie żądała poprawki. A jak teraz nie możesz to powinna zrobić Ci pazury gratis następnym razem. Partactwo...
Gizmo nie kuśNo i proszę owu, ollalalal
Lago Gaduaaa ma rację. Czasem czas zajścia jest taki irracjonalny, że szkoda gadać i tsh i wszystko do dupy a w brzusiu się bejbas mości
Natsik A siurkaj Ty sobie na tr testu owu, kto kobiecie w ciąży zabroni
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
co do moich pazurów to rozmaiwałam z nią.. i zrobi mi gratis po moim powrocie...
a teraz dziś na 17,30 idę tu do ajriszki ulicę dalej to mi porprawi te 2 kciukiale musiałam te stare sobie zdjąć .. i płytka wygląda tragicznie... nie lubię kurwa takiego czegoś
FabianCyprian
Tymuś