X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo gratuluję owulki :D

Wiecie, ze mi brakuje trochę sikania na testy i tych emocji czy będzie kreska czy nie? Wczoraj już mi przeszło przez głowę żeby kupić 1 test i nasikac, ale dałam sobie spokój :P
    ahahaha Ty jesteś mocna... ale wiesz że ja też tak sobie myślę czasem.. że teraz jest ta ekscytacja... ta adrnalinka taka ... i w ciąży już tego wszytskiego nie będzie.. tej całj oprawy.. wstawania rano, mierzenia temp... sikania na te wszystkie testy.... heheh

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo gratuluję owulki :D

Wiecie, ze mi brakuje trochę sikania na testy i tych emocji czy będzie kreska czy nie? Wczoraj już mi przeszło przez głowę żeby kupić 1 test i nasikac, ale dałam sobie spokój :P
    No szalonoaaaa no hahaha

A owu jeszcze nie mam. Tempka nie taka. Ale chyba się zbliża. :P kisiel w majtach w każdym razie mnie cieszy :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo zaraz pewnie tempka wzrośnie ;)

Serio już w Rossmanie łapę po test wyciagalam :P W ogóle te pinki super czułe są teraz w promocji za 9 zl chyba jak coś :)
    W rezultacie zamiast testu kupiłam w hm malutkie skarpetki dla noworodków. Wiem, ze to trochę szybko, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Gadu, a z tą paczka to przemysł sobie, bo naprawdę to wygodna opcja. :)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo zaraz pewnie tempka wzrośnie ;)

Serio już w Rossmanie łapę po test wyciagalam :P W ogóle te pinki super czułe są teraz w promocji za 9 zl chyba jak coś :)
    W rezultacie zamiast testu kupiłam w hm malutkie skarpetki dla noworodków. Wiem, ze to trochę szybko, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Gadu, a z tą paczka to przemysł sobie, bo naprawdę to wygodna opcja. :)
    kuźwa to może zdąrze na promocje testów hahahaha :D

ej kto powiedział że nie można kupować nic dla dziecka w 12 tyg... eee zabobony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:31

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 pazury mam złamane... no zajebiście.... :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    2 pazury mam złamane... no zajebiście.... :/
    Nie gadaj ?? Te nowe?? Toć krótkie byly to jak pękły??

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie gadaj ?? Te nowe?? Toć krótkie byly to jak pękły??
    obczaj na fb ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    obczaj na fb ;)

pamietam jak jeszcze nie dawno mowilaz ze za 2 miesiace dopiero do PL a tu juz 2 dni :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    pamietam jak jeszcze nie dawno mowilaz ze za 2 miesiace dopiero do PL a tu juz 2 dni :P
    nooo czas leci ,.. zapindala jak szalony..

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nooo czas leci ,.. zapindala jak szalony..

a my coraz piekniejsze :P en Gadi to jak Ty w PL bedziesz to watek nam spadnie na druga strone, bo Ty zawsze najwczesniej wstajesz,,,,hahahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago na kiedy masz termin ciotki?? :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a my coraz piekniejsze :P en Gadi to jak Ty w PL bedziesz to watek nam spadnie na druga strone, bo Ty zawsze najwczesniej wstajesz,,,,hahahahah
    hahahaha nooo może być cieżko :D hahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lago na kiedy masz termin ciotki?? :P

na jutro! i mam plan. Zaraz dzwonie do gina mojego o Clo jak stosowac i jak w przyszlym cyklu sie nie uda, to w sierpniu jade do Gamety do Gdyni na inseminacje. Juz nie mam czasu sie pierdolic i czekac, bo ja nie mam 20 lat zeby na spontanie zyc

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    na jutro! i mam plan. Zaraz dzwonie do gina mojego o Clo jak stosowac i jak w przyszlym cyklu sie nie uda, to w sierpniu jade do Gamety do Gdyni na inseminacje. Juz nie mam czasu sie pierdolic i czekac, bo ja nie mam 20 lat zeby na spontanie zyc
    Eee to może jutro nic nie bedzie ;)

A przyszly cykl to chyba w sierpniu ma się konczyc. Wiec jak chcesz w tym samym miesiącu sama się zapylic ? Haha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam pieerrrdy haha. Owu idzie pełną parą haha.

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Eee to może jutro nic nie bedzie ;)

A przyszly cykl to chyba w sierpniu ma się konczyc. Wiec jak chcesz w tym samym miesiącu sama się zapylic ? Haha

bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...

no w polowie sierpnia sie skonczy a pod koniec beda plodne i wtedy inseminacja

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bedzie bedzie, bo w tym cyklu mam bardzo cienkie endo wiec szans na ciaze nie ma,no i ta tarczyca...

Aaaa. To zwracam honor. Co by nie bylo ze mgla mozgowa znow Cie atakuje ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

oj tam.. czasami się takie cuda zdarzają wieć nie pindol... są laski które i z 9mm endometrium zachodza i z tarczycą TSH 7 ...
    więc głowa do góry

Lago lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej,

Gaduaaa U mnie nic ciekawego. Malutki spadek dzisiaj. Szyja chyba wysoko i to twarda, ale pies wie, bo nigdy nie sprawdzałam i tak naprawdę czasem to robię.. Boleć już jajcory nie bolą, nie wiem czy źle czy dobrze. Czekam i zobaczę co będzie. Innej rady nie ma :-) Czekamy.

A co z tymi Twoimi pazurami? Przecież niedawno robiłaś.. A bym normalnie żądała poprawki. A jak teraz nie możesz to powinna zrobić Ci pazury gratis następnym razem. Partactwo...

Gizmo nie kuś:-P No i proszę owu, ollalalal :-D

Lago Gaduaaa ma rację. Czasem czas zajścia jest taki irracjonalny, że szkoda gadać i tsh i wszystko do dupy a w brzusiu się bejbas mości :-)

Natsik A siurkaj Ty sobie na tr testu owu, kto kobiecie w ciąży zabroni :-P ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do moich pazurów to rozmaiwałam z nią.. i zrobi mi gratis po moim powrocie...
    a teraz dziś na 17,30 idę tu do ajriszki ulicę dalej to mi porprawi te 2 kciuki :) ale musiałam te stare sobie zdjąć .. i płytka wygląda tragicznie... nie lubię kurwa takiego czegoś :/

‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ