Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Lago zjedz ze dwa mielone bo jeden nie pomoże :D
    hahahaha :D

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'

To żeby nie było, że zapomniałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:18

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'

ojej a to pech.. ale moi chłopcy też przechodzili w lipcu.. 2 lata temu ...
    dobrze że się odezwałaś :) masz piękny wykres !
    3maj się dzielnie i czekamy na zdjęcie pozytynego testu ciążowego.. ;)
    podobno w rosmanie jest promocja haha

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak słyszałam. :) @ mi przesunęło na niedzielę. Także zobaczymy. Ale nie mam pojęcia czy zdążę nasikać. Wydaje mi się, że nic z tego, znowu mam spadek formy ogólny. :( yh. Będę pisać. Mam nadzieję, że mały da radę wracać do de w pon.

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

pozytyw taki, ze jak maly teraz przejdzie ospe to bedzie mial spokoj na cale zycie :P
    i nie mow ze masz zawsze pod gorke, bo tak bedzie :P powtarzaj sobie "we dnie i w nocy wszystko mi sprzyja" bedzie dobrze :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzecie co otwierają na mój przyjazd :P hahaha znaczy no za 2 tyg otwarcie ale mega aquapark... kto ma ochotę obejrzeć filmik w artykule to zapraszam.. kurde będzie można popływać wśród rekinów.. jaka zajawka w ogóle.. peirwsza tam będę na otwarcie :P

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Pod-Trojmiastem-powstal-park-wodny-z-rekinami-n103604.html

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wpadnij to posiedzimy w jacuzzi hahah

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,bylam dzisiaj u gin, jest pecherzyk,udalo mi sie po 6 latach i mam nadzieje ze tym razem na do konca bede sie usmiechac:-)

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cholercia! Gaduaaa ale bajera! Ja akurat jadę 25 do Władka, więc może, może. Przez Redę przejeżdżamy :-D :-D

Malinka Twój wykres jest naprawdę first class :-P B-) Także ten. Trzymam kciuki. A co do Malucha, ehh no tak to już jest. Życie ciągle rzuca kłody, ale my zgrabnie je przeskakujemy. Bo jak nie my to kto? :-P

Margerit@ gratuluję <3

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Dziewczynki,bylam dzisiaj u gin, jest pecherzyk,udalo mi sie po 6 latach i mam nadzieje ze tym razem na do konca bede sie usmiechac:-)
    o prosze jakie dobre wieści :) gratulacje :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago wpadnij to posiedzimy w jacuzzi hahah

mnie tam nie wpuszcza...no chyba ze w charakterze orki hahahhahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mnie tam nie wpuszcza...no chyba ze w charakterze orki hahahhahahah
    wariatka hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

na rozluźnienie to zapodaję Wam: https://www.youtube.com/watch?v=7aoOkN--7-M&list=RD7aoOkN--7-M

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to u mnie ciszaaaa z owulką i chyba nie budziet :/ może przez brak pomiarów z dwóch dni nie wiem, ale co tam ja jutro wolne także długi weekendzie witaj :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A tak poza tym to u mnie ciszaaaa z owulką i chyba nie budziet :/ może przez brak pomiarów z dwóch dni nie wiem, ale co tam ja jutro wolne także długi weekendzie witaj :D
    ooo a z jakiej to okazji taki długi weeekend?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ooo a z jakiej to okazji taki długi weeekend?

A bo szefowa zmęczona i chciała se odpocząć to i mnie dała wolne :D ja sobie do mamunci pojadę <3

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A bo szefowa zmęczona i chciała se odpocząć to i mnie dała wolne :D ja sobie do mamunci pojadę <3

zaciagnij mame do lekarza!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Myślisz że nie chciałam? Łatwo powiedzieć trudniej zrobić jak oni tacy uparci i ani jedno ani drugie nie polazło bo nieee bo po co bo samo przejdzie itp.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no właśnie !

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama mi mówi że już jej przechodzi z tym uczuleniem czy tam alergią ale za to ojciec stęka i ledwo co łazi ale jego do lekarza zaciągnąć to ja nie wiem... z resztą cała nasza rodzinka taka. No ale zobaczymy jak wygląda bo ponoć pyska ma zdartego ale gorzej z nogą bo kuleć zaczął :/

‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ