"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'
To żeby nie było, że zapomniałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:18
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'
To żeby nie było, że zapomniałam.
dobrze że się odezwałaśmasz piękny wykres !
3maj się dzielnie i czekamy na zdjęcie pozytynego testu ciążowego..
podobno w rosmanie jest promocja hahaFabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'
To żeby nie było, że zapomniałam.
pozytyw taki, ze jak maly teraz przejdzie ospe to bedzie mial spokoj na cale zycie
i nie mow ze masz zawsze pod gorke, bo tak bedziepowtarzaj sobie "we dnie i w nocy wszystko mi sprzyja" bedzie dobrze
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
patrzecie co otwierają na mój przyjazd
hahaha znaczy no za 2 tyg otwarcie ale mega aquapark... kto ma ochotę obejrzeć filmik w artykule to zapraszam.. kurde będzie można popływać wśród rekinów.. jaka zajawka w ogóle.. peirwsza tam będę na otwarcie
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Pod-Trojmiastem-powstal-park-wodny-z-rekinami-n103604.htmlFabianCyprian
Tymuś
-
Oj cholercia! Gaduaaa ale bajera! Ja akurat jadę 25 do Władka, więc może, może. Przez Redę przejeżdżamy
Malinka Twój wykres jest naprawdę first classTakże ten. Trzymam kciuki. A co do Malucha, ehh no tak to już jest. Życie ciągle rzuca kłody, ale my zgrabnie je przeskakujemy. Bo jak nie my to kto?
Margerit@ gratulujęGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A tak poza tym to u mnie ciszaaaa z owulką i chyba nie budziet
może przez brak pomiarów z dwóch dni nie wiem, ale co tam ja jutro wolne także długi weekendzie witaj
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama mi mówi że już jej przechodzi z tym uczuleniem czy tam alergią ale za to ojciec stęka i ledwo co łazi ale jego do lekarza zaciągnąć to ja nie wiem... z resztą cała nasza rodzinka taka. No ale zobaczymy jak wygląda bo ponoć pyska ma zdartego ale gorzej z nogą bo kuleć zaczął