X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Lago zjedz ze dwa mielone bo jeden nie pomoże :D
    hahahaha :D

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'

To żeby nie było, że zapomniałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:18

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Wcale, że nie! Po prostu ja mam wiecznie pod górkę. Trzy dni temu byliśmy u mojej siostry i wszystko super a dzisiaj sie okazało, że jej 4-latek ma ospe. Miał wysypkę wcześniej ale myśleli, że od słońca bo byli nad wodą a on uczulony jest. A teraz parze mały ma brzuch wysypany. Kilka na brodzie i skroni no i pod szyją się robią. A lekarz dopiero. Po 18 nas przyjmie bo nie ma miejsc. Więc siedzę i się wścieka a jeszcze stary mnie wkurza i normalnie żądlę. -.-'

ojej a to pech.. ale moi chłopcy też przechodzili w lipcu.. 2 lata temu ...
    dobrze że się odezwałaś :) masz piękny wykres !
    3maj się dzielnie i czekamy na zdjęcie pozytynego testu ciążowego.. ;)
    podobno w rosmanie jest promocja haha

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak słyszałam. :) @ mi przesunęło na niedzielę. Także zobaczymy. Ale nie mam pojęcia czy zdążę nasikać. Wydaje mi się, że nic z tego, znowu mam spadek formy ogólny. :( yh. Będę pisać. Mam nadzieję, że mały da radę wracać do de w pon.

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

pozytyw taki, ze jak maly teraz przejdzie ospe to bedzie mial spokoj na cale zycie :P
    i nie mow ze masz zawsze pod gorke, bo tak bedzie :P powtarzaj sobie "we dnie i w nocy wszystko mi sprzyja" bedzie dobrze :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzecie co otwierają na mój przyjazd :P hahaha znaczy no za 2 tyg otwarcie ale mega aquapark... kto ma ochotę obejrzeć filmik w artykule to zapraszam.. kurde będzie można popływać wśród rekinów.. jaka zajawka w ogóle.. peirwsza tam będę na otwarcie :P

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Pod-Trojmiastem-powstal-park-wodny-z-rekinami-n103604.html

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wpadnij to posiedzimy w jacuzzi hahah

• margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,bylam dzisiaj u gin, jest pecherzyk,udalo mi sie po 6 latach i mam nadzieje ze tym razem na do konca bede sie usmiechac:-)

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cholercia! Gaduaaa ale bajera! Ja akurat jadę 25 do Władka, więc może, może. Przez Redę przejeżdżamy :-D :-D

Malinka Twój wykres jest naprawdę first class :-P B-) Także ten. Trzymam kciuki. A co do Malucha, ehh no tak to już jest. Życie ciągle rzuca kłody, ale my zgrabnie je przeskakujemy. Bo jak nie my to kto? :-P

Margerit@ gratuluję <3

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margerit@ wrote:
    Dziewczynki,bylam dzisiaj u gin, jest pecherzyk,udalo mi sie po 6 latach i mam nadzieje ze tym razem na do konca bede sie usmiechac:-)
    o prosze jakie dobre wieści :) gratulacje :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago wpadnij to posiedzimy w jacuzzi hahah

mnie tam nie wpuszcza...no chyba ze w charakterze orki hahahhahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mnie tam nie wpuszcza...no chyba ze w charakterze orki hahahhahahah
    wariatka hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

na rozluźnienie to zapodaję Wam: https://www.youtube.com/watch?v=7aoOkN--7-M&list=RD7aoOkN--7-M

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to u mnie ciszaaaa z owulką i chyba nie budziet :/ może przez brak pomiarów z dwóch dni nie wiem, ale co tam ja jutro wolne także długi weekendzie witaj :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A tak poza tym to u mnie ciszaaaa z owulką i chyba nie budziet :/ może przez brak pomiarów z dwóch dni nie wiem, ale co tam ja jutro wolne także długi weekendzie witaj :D
    ooo a z jakiej to okazji taki długi weeekend?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ooo a z jakiej to okazji taki długi weeekend?

A bo szefowa zmęczona i chciała se odpocząć to i mnie dała wolne :D ja sobie do mamunci pojadę <3

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A bo szefowa zmęczona i chciała se odpocząć to i mnie dała wolne :D ja sobie do mamunci pojadę <3

zaciagnij mame do lekarza!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Myślisz że nie chciałam? Łatwo powiedzieć trudniej zrobić jak oni tacy uparci i ani jedno ani drugie nie polazło bo nieee bo po co bo samo przejdzie itp.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no właśnie !

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama mi mówi że już jej przechodzi z tym uczuleniem czy tam alergią ale za to ojciec stęka i ledwo co łazi ale jego do lekarza zaciągnąć to ja nie wiem... z resztą cała nasza rodzinka taka. No ale zobaczymy jak wygląda bo ponoć pyska ma zdartego ale gorzej z nogą bo kuleć zaczął :/

‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ