Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mama mi mówi że już jej przechodzi z tym uczuleniem czy tam alergią ale za to ojciec stęka i ledwo co łazi ale jego do lekarza zaciągnąć to ja nie wiem... z resztą cała nasza rodzinka taka. No ale zobaczymy jak wygląda bo ponoć pyska ma zdartego ale gorzej z nogą bo kuleć zaczął :/
    na rtg go zawieźć... osz ludzie... masakra że to takie uparte i o zdrowie nie dbają

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Myślisz że nie chciałam? Łatwo powiedzieć trudniej zrobić jak oni tacy uparci i ani jedno ani drugie nie polazło bo nieee bo po co bo samo przejdzie itp.

moja tez taka byla az kiedys zlapala stracha kolo tylka i poszla. Jak ja lekarz opierdzielil ze taka stara a glupia, zjechal ja od stop do glow, to pozniej opowiadala ze jej tak glupio bylo, ze od tamtego czasu regularnie co rok chodzi na kontrole, hyhyhy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no właśnie !

Dziewczyny to nie jest że ja nie chcę, tylko oni nie chcą a co ja mam ich na siłę ciągnąć do lekarza? Toć dorośli są w końcu i chyba wiedzą co robią, jak wolą siedzieć i czekać aż samo przejdzie niż iść do lekarza to niech siedzą. Ich zdrowie ja mogę tylko pogadać bo i tak mnie nie słuchają i tylko się złoszczą że gadam i gadam...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dziewczyny to nie jest że ja nie chcę, tylko oni nie chcą a co ja mam ich na siłę ciągnąć do lekarza? Toć dorośli są w końcu i chyba wiedzą co robią, jak wolą siedzieć i czekać aż samo przejdzie niż iść do lekarza to niech siedzą. Ich zdrowie ja mogę tylko pogadać bo i tak mnie nie słuchają i tylko się złoszczą że gadam i gadam...
    noooo rozumiem.... wiem o czym mówisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa no żebyś wiedziała że uparte jak osły są i nie idzie ich przekonać ni w ząb :/

Lago przydałby się taki lekarz tyle że musiałby przyjechać do nich żeby im pocisnąć to może by się ogarnęli ech... opierdziel im dam jutro

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

no sila nie zaciagniesz to prawda
    a moj kot znowu w ciazy...masakra...

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no sila nie zaciagniesz to prawda
    a moj kot znowu w ciazy...masakra...

Ech Lago weź nie dołuj :D :P haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak się da dwa razy polubić :D haha już raz tak kiedyś zrobiłam i teraz wylazło nie wiem jak

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ech Lago weź nie dołuj :D :P haha

noooo az ja dziwke nienawidze!!! hahahahhaah

nick nieaktualny, Caro lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    noooo az ja dziwke nienawidze!!! hahahahhaah

hahahaha :D :D :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A jednak się da dwa razy polubić :D haha już raz tak kiedyś zrobiłam i teraz wylazło nie wiem jak
    też mi sie kiedyś tak zrobiło hyhy

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago padałam jak przeczytałam o Twoim kocie. Hahaha :-P

Ogólnie to chyba zaraz stracę okno, bo tak cholernie wieje! I poza tym to

P A D A przez caaaaaaały dzień. Jakaś masakra. A termometr pokazuje mi, że na dworze jest uwaga! uwaga! 10 stopni. Toż to jesień w środku lata!

Idę spać, bo szkoda nerwów. Grocha denerwować nie będę hahahaha taki żarcik forumowy B-)

DobrejNocki Dziewczyny <3 <3 Za wysokie tempki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 22:08

Lago lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    P A D A przez caaaaaaały dzień. Jakaś masakra. A termometr pokazuje mi, że na dworze jest uwaga! uwaga! 10 stopni. Toż to jesień w środku lata!

u mnie tak pizga, ze musze wode wylewac z doniczek na dworze, bo ziemia nie nadarza przepuszczac, heh

MALINA przeciez Ty zagrochowana jestes!!! Teraz dopiero zerknelam...jeszcze nigdy nie mialas takich temeratur!!! No kurde to MUSI byc to!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny ;)
    Posok mówiłaś że pogodę dla mnie wyczarujecie i co? Jutro lecę a w Gdyni po drogach pontonem można pływać ;( ja się chyba zalamie ;(

Posok82 lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Boże, co to się dzieje na tym świecie.. Widziałyście w TV o tragedii w Nicei? Masakra.. Jeszcze moja koleżanka jedzie z rodziną za tydzień Do Francji. Z synkiem, mężem i siostrą. Tak był już spokój.. Ludzie to mają nasr@ne w głowie.. Sorki za brzydkie wyrażenia, ale normalnie nie mam na takie coś słów..

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Caro Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dzień dobry dziewczyny ;)
    Posok mówiłaś że pogodę dla mnie wyczarujecie i co? Jutro lecę a w Gdyni po drogach pontonem można pływać ;( ja się chyba zalamie ;(

No moja mieścina zalana totalnie. Dzisiaj deszcz odpuścił jak narazie, ale temperatura tragiczna - 12 stopni. Ale spokojnie, ma się trochę poprawić od jutra ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Boże, co to się dzieje na tym świecie.. Widziałyście w TV o tragedii w Nicei? Masakra.. Jeszcze moja koleżanka jedzie z rodziną za tydzień Do Francji. Z synkiem, mężem i siostrą. Tak był już spokój.. Ludzie to mają nasr@ne w głowie.. Sorki za brzydkie wyrażenia, ale normalnie nie mam na takie coś słów..
    słyszałam.. własnie oglądam polsat news... mam tam znajomą która mieszka na stałe... masakra!!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    No moja mieścina zalana totalnie. Dzisiaj deszcz odpuścił jak narazie, ale temperatura tragiczna - 12 stopni. Ale spokojnie, ma się trochę poprawić od jutra ;-)
    niby ma być poprawa od soboty ale na dwa dni.. potem znowu zapowiadają opady.... bez kitu sie załamię... bo tyle kasy poszło na bilety żeby polecieć w środek sezonu ... żeby ze słońca pokorzystać... kajaczki, łodeczki , ogniska w lesie... i co ? kurwa ...
    ja jestem załamana

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski

Cy ja wiem czy taki dobry :/ u mnie też się rozpadało i do tego wieje mocno a do mamy miałam dziś jechać i dupa z tego wyjdzie bo gdzie leźć w taką pogodę także Gadi też dziś humor mam do D...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej laski

Cy ja wiem czy taki dobry :/ u mnie też się rozpadało i do tego wieje mocno a do mamy miałam dziś jechać i dupa z tego wyjdzie bo gdzie leźć w taką pogodę także Gadi też dziś humor mam do D...
    powinno się rozpogodzić...
    ja dziś też póki co mam do dupy... oglądam w necie zdjęcia jak Gdynia i Gdańsk zalany.. załamla totalna...

‹‹ 504 505 506 507 508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ