"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Mama mi mówi że już jej przechodzi z tym uczuleniem czy tam alergią ale za to ojciec stęka i ledwo co łazi ale jego do lekarza zaciągnąć to ja nie wiem... z resztą cała nasza rodzinka taka. No ale zobaczymy jak wygląda bo ponoć pyska ma zdartego ale gorzej z nogą bo kuleć zaczął
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Myślisz że nie chciałam? Łatwo powiedzieć trudniej zrobić jak oni tacy uparci i ani jedno ani drugie nie polazło bo nieee bo po co bo samo przejdzie itp.
moja tez taka byla az kiedys zlapala stracha kolo tylka i poszla. Jak ja lekarz opierdzielil ze taka stara a glupia, zjechal ja od stop do glow, to pozniej opowiadala ze jej tak glupio bylo, ze od tamtego czasu regularnie co rok chodzi na kontrole, hyhyhyKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no właśnie !
Dziewczyny to nie jest że ja nie chcę, tylko oni nie chcą a co ja mam ich na siłę ciągnąć do lekarza? Toć dorośli są w końcu i chyba wiedzą co robią, jak wolą siedzieć i czekać aż samo przejdzie niż iść do lekarza to niech siedzą. Ich zdrowie ja mogę tylko pogadać bo i tak mnie nie słuchają i tylko się złoszczą że gadam i gadam... -
Karolina2787 wrote:Dziewczyny to nie jest że ja nie chcę, tylko oni nie chcą a co ja mam ich na siłę ciągnąć do lekarza? Toć dorośli są w końcu i chyba wiedzą co robią, jak wolą siedzieć i czekać aż samo przejdzie niż iść do lekarza to niech siedzą. Ich zdrowie ja mogę tylko pogadać bo i tak mnie nie słuchają i tylko się złoszczą że gadam i gadam...
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dziewczyny to nie jest że ja nie chcę, tylko oni nie chcą a co ja mam ich na siłę ciągnąć do lekarza? Toć dorośli są w końcu i chyba wiedzą co robią, jak wolą siedzieć i czekać aż samo przejdzie niż iść do lekarza to niech siedzą. Ich zdrowie ja mogę tylko pogadać bo i tak mnie nie słuchają i tylko się złoszczą że gadam i gadam...
no sila nie zaciagniesz to prawda
a moj kot znowu w ciazy...masakra...Karolina2787, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lago padałam jak przeczytałam o Twoim kocie. Hahaha
Ogólnie to chyba zaraz stracę okno, bo tak cholernie wieje! I poza tym to
P A D A przez caaaaaaały dzień. Jakaś masakra. A termometr pokazuje mi, że na dworze jest uwaga! uwaga! 10 stopni. Toż to jesień w środku lata!
Idę spać, bo szkoda nerwów. Grocha denerwować nie będę hahahaha taki żarcik forumowy
DobrejNocki DziewczynyZa wysokie tempki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 22:08
Lago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:P A D A przez caaaaaaały dzień. Jakaś masakra. A termometr pokazuje mi, że na dworze jest uwaga! uwaga! 10 stopni. Toż to jesień w środku lata!
u mnie tak pizga, ze musze wode wylewac z doniczek na dworze, bo ziemia nie nadarza przepuszczac, heh
MALINA przeciez Ty zagrochowana jestes!!! Teraz dopiero zerknelam...jeszcze nigdy nie mialas takich temeratur!!! No kurde to MUSI byc to! -
Hej Dziewczyny,
Boże, co to się dzieje na tym świecie.. Widziałyście w TV o tragedii w Nicei? Masakra.. Jeszcze moja koleżanka jedzie z rodziną za tydzień Do Francji. Z synkiem, mężem i siostrą. Tak był już spokój.. Ludzie to mają nasr@ne w głowie.. Sorki za brzydkie wyrażenia, ale normalnie nie mam na takie coś słów..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Gaduaaa wrote:Dzień dobry dziewczyny
Posok mówiłaś że pogodę dla mnie wyczarujecie i co? Jutro lecę a w Gdyni po drogach pontonem można pływać ;( ja się chyba zalamie ;(
No moja mieścina zalana totalnie. Dzisiaj deszcz odpuścił jak narazie, ale temperatura tragiczna - 12 stopni. Ale spokojnie, ma się trochę poprawić od jutrapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Boże, co to się dzieje na tym świecie.. Widziałyście w TV o tragedii w Nicei? Masakra.. Jeszcze moja koleżanka jedzie z rodziną za tydzień Do Francji. Z synkiem, mężem i siostrą. Tak był już spokój.. Ludzie to mają nasr@ne w głowie.. Sorki za brzydkie wyrażenia, ale normalnie nie mam na takie coś słów..FabianCyprian
Tymuś
-
Caro wrote:No moja mieścina zalana totalnie. Dzisiaj deszcz odpuścił jak narazie, ale temperatura tragiczna - 12 stopni. Ale spokojnie, ma się trochę poprawić od jutra
ja jestem załamanaFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej laski
Cy ja wiem czy taki dobryu mnie też się rozpadało i do tego wieje mocno a do mamy miałam dziś jechać i dupa z tego wyjdzie bo gdzie leźć w taką pogodę także Gadi też dziś humor mam do D...
ja dziś też póki co mam do dupy... oglądam w necie zdjęcia jak Gdynia i Gdańsk zalany.. załamla totalna...FabianCyprian
Tymuś