"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:co do moich pazurów to rozmaiwałam z nią.. i zrobi mi gratis po moim powrocie...
a teraz dziś na 17,30 idę tu do ajriszki ulicę dalej to mi porprawi te 2 kciukiale musiałam te stare sobie zdjąć .. i płytka wygląda tragicznie... nie lubię kurwa takiego czegoś
-
Gaduaaa wrote:co do moich pazurów to rozmaiwałam z nią.. i zrobi mi gratis po moim powrocie...
a teraz dziś na 17,30 idę tu do ajriszki ulicę dalej to mi porprawi te 2 kciukiale musiałam te stare sobie zdjąć .. i płytka wygląda tragicznie... nie lubię kurwa takiego czegoś
A kto to jest ajriszka? Gadi podziwiam Cie za cierpliwosc na drugim watku..laska jest tu juz od dluzszego czasu i pisze, ze TSH powyzej 4 jest w normie????? Szok i niedowierzanie...
Posok czytasz ksiazke?Posok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:A kto to jest ajriszka? Gadi podziwiam Cie za cierpliwosc na drugim watku..laska jest tu juz od dluzszego czasu i pisze, ze TSH powyzej 4 jest w normie????? Szok i niedowierzanie...
Posok czytasz ksiazke?
ale ta druga jest lepsza... hahahahaLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:dobra nie odpisuj....ale ja glupia jestem!!!! Myslalam ze jakas szamanka hahahahahahha
czy ta ngla mozgowa bedzie sie nasilac?
hahahahahFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:noo ja oglądam taki serial turecki
i przerwe zrobili przez tych kolarzy zasranych
a ja rozkminiam ze moze Polska Kosem nie bedzie (Kos grecka wyspa) w sensie pogodowym, ze zimno i deszcz pada a powinno byc goraco jak to na Kos...drugiej czesci zdania nie udalo mi sie rozkminic....ide zjesc mielonego, moze zaczne logicznie myslecPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:a ja rozkminiam ze moze Polska Kosem nie bedzie (Kos grecka wyspa) w sensie pogodowym, ze zimno i deszcz pada a powinno byc goraco jak to na Kos...drugiej czesci zdania nie udalo mi sie rozkminic....ide zjesc mielonego, moze zaczne logicznie myslec
FabianCyprian
Tymuś