"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:spoko nie czuc jej i nie widac, ona tylko dodaje ciastu wilgotnosci. Kiedys ja bylam na diecie south beach to pieklam brownie z czarnej fasoli zamiast maki. PyszkaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa ciasto z cukinią jest pyszne!!! Ja piekę jeszcze chlebek bananowy, ciasto marchewkowe. Jadłam kiedyś super ciasto z bazylią i szpinakiem
Lago lepiej czasem nie czytać ulotek hehe
Gizmo ja pierdziu.. Ale akcja. Co ten chłop jakimś francuskim pieskiem jest, że szpitalnego jedzenia nie zje? No bez przesady.. W ogóle czasem tak jest, że jak nie postawisz się raz a konkretnie to każdy z pierda będą do nas dzwonić i wręcz żądać a nie prosić, a to dwie różne sprawy. I powiem Ci Natsik, że ja też jestem twarda. I moja rodzinka doskonale o tym wie. Zawsze stawiam na swoim. Choć czasem to moje przekleństwoW ogóle powiem Wam po cichcu, że ja np nie przepadam za siostrą Małża, ale ciiii... Hihi.
Aaaaa! I co najważniejsze Gizmo rzecz ważna, Ty i Twoja rodzina jesteście najważniejsi i Wasze sprawy są zawsze na pierwszym miejscu, reszta może się ewentualnie pod to poprzadkować i to szanować. Nie denerwuj się i pamiętaj, że ZAWSZE możesz nam się wypłakolić i wyżalić. Jakoś tam pomożemy i wspomożemy. Duchowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 18:20
Gaduaaa, Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Gaduaaa ciasto z cukinią jest pyszne!!! Ja piekę jeszcze chlebek bananowy, ciasto marchewkowe. Jadłam kiedyś super ciasto z bazylią i szpinakiem
Lago lepiej czasem nie czytać ulotek hehe
Gizmo ja pierdziu.. Ale akcja. Co ten chłop jakimś francuskim pieskiem jest, że szpitalnego jedzenia nie zje? No bez przesady.. W ogóle czasem tak jest, że jak nie postawisz się raz a konkretnie to każdy z pierda będą do nas dzwonić i wręcz żądać a nie prosić, a to dwie różne sprawy. I powiem Ci Natsik, że ja też jestem twarda. I moja rodzinka doskonale o tym wie. Zawsze stawiam na swoim. Choć czasem to moje przekleństwoW ogóle powiem Wam po cichcu, że ja np nie przepadam za siostrą Małża, ale ciiii... Hihi.
Aaaaa! I co najważniejsze Gizmo rzecz ważna, Ty i Twoja rodzina jesteście najważniejsi i Wasze sprawy są zawsze na pierwszym miejscu, reszta może się ewentualnie pod to poprzadkować i to szanować. Nie denerwuj się i pamiętaj, że ZAWSZE możesz nam się wypłakolić i wyżalić. Jakoś tam pomożemy i wspomożemy. Duchowojego kuzynki mnie na fb blokują .. szwagierka też.. a brat ma zablkowaną opcję żeby go dodać do znajomych haha i to tylko dla mnie
a wszystko to że ja szczera jestem.. jak coś mi nie pasuję to o tym mówię.. po prostu...
Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:chyba się napiję lampkę białego wina...
jakoś tam stresowo mam jak jestem z chłopakami w domu... kłócą się cały dzień... wrzeszczą, krzyczą... Boże... ja się chyba starzeje...
Oj tam, oj tam. Żadne "starzeje się" tylko "mam ochotę na Winko"
Zresztą! Jakie winko?? Groszek tam grzeje chatke!!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
UWAGA!!! Podnosze alarm bo juz wszystko mi sie popieprzylo przez ta mgle mozgowa....jak grube powinno byc prawidlowe endometrium??? Czytam ze 8-10 jest o...ktos cos?
dobra niewazne...obczailam juz w necieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:17
-
Lago wrote:UWAGA!!! Podnosze alarm bo juz wszystko mi sie popieprzylo przez ta mgle mozgowa....jak grube powinno byc prawidlowe endometrium??? Czytam ze 8-10 jest o...ktos cos?
dobra niewazne...obczailam juz w necieFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:No i? Miałam rację?? Pisałam o tym hmm tydzień temu?
no jo tylko ja sie zdziwilam ze mialam 9 w piatek, bo zwykle to tyle jest na owu a pozniej powinno urosnac....a w dupie to mam
Gadi to jak juz jestes to jescze powiedz mi po co i kiedy badac estadriol czy ja mu tam
moze ja kurde facetem jestem i dlatego nie moge zajsc w ciaze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:22
-
Lago wrote:no jo tylko ja sie zdziwilam ze mialam 9 w piatek, bo zwykle to tyle jest na owu a pozniej powinno urosnac....a w dupie to mam
Gadi to jak juz jestes to jescze powiedz mi po co i kiedy badac estadriol czy ja mu tam
moze ja kurde facetem jestem i dlatego nie moge zajsc w ciaze...
Kiedy badac estadriol nie wiem.. Ale on jest odpowiedzialny min właśnie za endometrium.. Za śluz..FabianCyprian
Tymuś
-
O tu masz Estradiol E2 badany jest we krwi w diagnostyce chorób jajników. Służy do oceny ich funkcjonowania. Oznaczanie poziomu estradiolu jest główną z metod różnicowania przyczyn braku miesiączki. Pozwala na odróżnienie braku miesiączki związanej z ciążą, menopauzą czy spowodowanej innymi przyczynami. Badanie poziomu estradiolu wykorzystywane jest także w zabiegu zapłodnienia in vitroFabian
Cyprian
Tymuś