X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    spoko nie czuc jej i nie widac, ona tylko dodaje ciastu wilgotnosci. Kiedys ja bylam na diecie south beach to pieklam brownie z czarnej fasoli zamiast maki. Pyszka :)
    o kuźwa jakie wynalazki... nawet nie wiedziałam że tak można

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa ciasto z cukinią jest pyszne!!! Ja piekę jeszcze chlebek bananowy, ciasto marchewkowe. Jadłam kiedyś super ciasto z bazylią i szpinakiem :-)

Lago lepiej czasem nie czytać ulotek hehe :-P

Gizmo ja pierdziu.. Ale akcja. Co ten chłop jakimś francuskim pieskiem jest, że szpitalnego jedzenia nie zje? No bez przesady.. W ogóle czasem tak jest, że jak nie postawisz się raz a konkretnie to każdy z pierda będą do nas dzwonić i wręcz żądać a nie prosić, a to dwie różne sprawy. I powiem Ci Natsik, że ja też jestem twarda. I moja rodzinka doskonale o tym wie. Zawsze stawiam na swoim. Choć czasem to moje przekleństwo ;-) W ogóle powiem Wam po cichcu, że ja np nie przepadam za siostrą Małża, ale ciiii... Hihi.

Aaaaa! I co najważniejsze Gizmo rzecz ważna, Ty i Twoja rodzina jesteście najważniejsi i Wasze sprawy są zawsze na pierwszym miejscu, reszta może się ewentualnie pod to poprzadkować i to szanować. Nie denerwuj się i pamiętaj, że ZAWSZE możesz nam się wypłakolić i wyżalić. Jakoś tam pomożemy i wspomożemy. Duchowo <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 18:20

Gaduaaa, Nats, Gizmo lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Gaduaaa ciasto z cukinią jest pyszne!!! Ja piekę jeszcze chlebek bananowy, ciasto marchewkowe. Jadłam kiedyś super ciasto z bazylią i szpinakiem :-)

Gizmo ja pierdziu.. Ale akcja. Co ten chłop jakimś francuskim pieskiem jest, że szpitalnego jedzenia nie zje? No bez przesady.. W ogóle czasem tak jest, że jak nie postawisz się raz a konkretnie to każdy z pierda będą do nas dzwonić i wręcz żądać a nie prosić, a to dwie różne sprawy. I powiem Ci Natsik, że ja też jestem twarda. I moja rodzinka doskonale o tym wie. Zawsze stawiam na swoim. Choć czasem to moje przekleństwo ;-) W ogóle powiem Wam po cichcu, że ja np nie przepadam za siostrą Małża, ale ciiii... Hihi.

Aaaaa! I co najważniejsze Gizmo rzecz ważna, Ty i Twoja rodzina jesteście najważniejsi i Wasze sprawy są zawsze na pierwszym miejscu, reszta może się ewentualnie pod to poprzadkować i to szanować. Nie denerwuj się i pamiętaj, że ZAWSZE możesz nam się wypłakolić i wyżalić. Jakoś tam pomożemy i wspomożemy. Duchowo <3
    hehehe ja to jestem czarna owca w rodzinie mojego R. :) jego kuzynki mnie na fb blokują .. szwagierka też.. a brat ma zablkowaną opcję żeby go dodać do znajomych haha i to tylko dla mnie :D a wszystko to że ja szczera jestem.. jak coś mi nie pasuję to o tym mówię.. po prostu...

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba się napiję lampkę białego wina...
    jakoś tam stresowo mam jak jestem z chłopakami w domu... kłócą się cały dzień... wrzeszczą, krzyczą... Boże... ja się chyba starzeje...

• Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    chyba się napiję lampkę białego wina...
    jakoś tam stresowo mam jak jestem z chłopakami w domu... kłócą się cały dzień... wrzeszczą, krzyczą... Boże... ja się chyba starzeje...

Oj tam, oj tam. Żadne "starzeje się" tylko "mam ochotę na Winko" :-P
    Zresztą! Jakie winko?? Groszek tam grzeje chatke!! B-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Oj tam, oj tam. Żadne "starzeje się" tylko "mam ochotę na Winko" :-P
    Zresztą! Jakie winko?? Groszek tam grzeje chatke!! B-)
    taaa na bank ^_^ hahaha
    wino poprawia krążenie :)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaa na bank ^_^ hahaha
    pij wino póki możesz, za mnie też się napij :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:

hahaha kiedys nie czytalam to mnie opierdzielali ze jak mozna ulotek lekow nie czytac

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaa na bank ^_^ hahaha

ale czerwone ....chyba :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA!!! Podnosze alarm bo juz wszystko mi sie popieprzylo przez ta mgle mozgowa....jak grube powinno byc prawidlowe endometrium??? Czytam ze 8-10 jest o...ktos cos?

dobra niewazne...obczailam juz w necie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:17

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    UWAGA!!! Podnosze alarm bo juz wszystko mi sie popieprzylo przez ta mgle mozgowa....jak grube powinno byc prawidlowe endometrium??? Czytam ze 8-10 jest o...ktos cos?
    Min 10 ;) takie moje są informacje

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale czerwone ....chyba :P
    Oj tam.. Nie wymyslaj haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

dobra niewazne...obczailam juz w necie
    No i? Miałam rację?? Pisałam o tym hmm tydzień temu?

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    No i? Miałam rację?? Pisałam o tym hmm tydzień temu?

no jo tylko ja sie zdziwilam ze mialam 9 w piatek, bo zwykle to tyle jest na owu a pozniej powinno urosnac....a w dupie to mam

Gadi to jak juz jestes to jescze powiedz mi po co i kiedy badac estadriol czy ja mu tam
    moze ja kurde facetem jestem i dlatego nie moge zajsc w ciaze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:22

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no jo tylko ja sie zdziwilam ze mialam 9 w piatek, bo zwykle to tyle jest na owu a pozniej powinno urosnac....a w dupie to mam

Gadi to jak juz jestes to jescze powiedz mi po co i kiedy badac estadriol czy ja mu tam
    moze ja kurde facetem jestem i dlatego nie moge zajsc w ciaze...
    Ja po owu miałam 15 w zeszłym roku haha

Kiedy badac estadriol nie wiem.. Ale on jest odpowiedzialny min właśnie za endometrium.. Za śluz..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tu masz Estradiol E2 badany jest we krwi w diagnostyce chorób jajników. Służy do oceny ich funkcjonowania. Oznaczanie poziomu estradiolu jest główną z metod różnicowania przyczyn braku miesiączki. Pozwala na odróżnienie braku miesiączki związanej z ciążą, menopauzą czy spowodowanej innymi przyczynami. Badanie poziomu estradiolu wykorzystywane jest także w zabiegu zapłodnienia in vitro

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee to mnie nie dotyczy bo ja to wszystko mam....to nie bede badac

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam ze w koncu mamy prawdziwe lato.....w ciagu dnia cieplutko i parno a w nocy burza z pirunami...I like it :P

Caro lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    powiem Wam ze w koncu mamy prawdziwe lato.....w ciagu dnia cieplutko i parno a w nocy burza z pirunami...I like it :P
    Gdzie ty mieszkasz?

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gdzie ty mieszkasz?

no toc w obskurnym Toruniu......a co? pizga u mnie burza co noc od 3 dni :P

‹‹ 499 500 501 502 503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ