X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dzieki kochana za słowa wsparcia :-*

Wogole jesteście wszystkie kochane <3 chlopy to juz chyba maja dość naszych marudzen nt staran i często temat ucinają. A Wy to rozumiecie tak wszystko dosłownie. Wiecie jak pocieszyć, doradzić. Takie prawdziwe forumowe friendsy :) Best friends :-*

heheheh np moj jak dzis uslyszal ze mam potwierdzone Hashi to zbaranial i zapytal czy to znaczy ze nie bedziemy mieli dziecka :D Ja sie tym nie zalamalam i nie zwatpilam. Wierze w to, ze sie uda. Nieplodnosc to nie to samo co bezplodnosc, wiec dopuki to drugie nas nie dotyczy to trzeba wierzyc :P

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno Gizmek Ci napisze. Nie podchodz do tego jak do "starania"...Dla mnie starac to sie mozna o kredyt w banku a dziecko chcecie miec razem! Wiem ze to tylko slowa, ale lepiej jak sobie wbijesz do glowy, ze chcesz zajsc w ciaze i urodzic dziecko ktorego tata bedzie Tii :), taka tam pozytywna mysl na dobranoc :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    A i jeszcze jedno Gizmek Ci napisze. Nie podchodz do tego jak do "starania"...Dla mnie starac to sie mozna o kredyt w banku a dziecko chcecie miec razem! Wiem ze to tylko slowa, ale lepiej jak sobie wbijesz do glowy, ze chcesz zajsc w ciaze i urodzic dziecko ktorego tata bedzie Tii :), taka tam pozytywna mysl na dobranoc :P
    Chyba ta "potega podświadomości" przez Ciebie przemawia hihi.
    Tez mi te slowo"staraczka" nie pasi ale tak to się juz utarlo na tym forum ;)

Dziekowac raz jeszcze :-* dobrej nocki

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

No przyszła lekka ulga pogodowa i ochłodzenie. No chociaż ten deszcz to mogli by sobie podarować ;-)

Lago czyli jednak Hasi? Jejku.. Zobacz jakby Ci lekarze partycje. No ale teraz jesteś w dobrych rękach i masz Gadułowatego eksperta wśród Nas :-D

Gizmo głowa do góry! Będzie dobrze <3 <3

Ja mam dzisiaj 23dc, i tak porównuje ten cykl i tempki do zeszłego i widzę ogólną kiche :-P Także ten. Wczoraj przekimałam pół dnia. Taka byłam śpiąca. Jakieś ciśnienie było kijowe cuś.

Miłego dnia Dziewczyny <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie... o kurde ale tu były rozmowy nocą na poważne tematy :) Głowy do góry !! A Ty Gizmo nie mozesz sie wyrywać do Tii na płodne?
    Caro to że ten cykl jest inny niż poprzedni też jeszcze nic nie znaczy :)
    u mnie nudno 21 dc... więc jeszcze, jeszcze, jeszcze daleko do @

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Witajcie... o kurde ale tu były rozmowy nocą na poważne tematy :) Głowy do góry !! A Ty Gizmo nie mozesz sie wyrywać do Tii na płodne?
    Caro to że ten cykl jest inny niż poprzedni też jeszcze nic nie znaczy :)
    u mnie nudno 21 dc... więc jeszcze, jeszcze, jeszcze daleko do @

Eeee no niby tak, niby to wiem, ale hehe głowa sama sobie tworzy historię ;-)

Nudny 21dc powiadasz? Ale wykres niczego sobie :-P Na kiedy masz zaplanowaną ewentualną (która nie przyjdzie) @?

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Eeee no niby tak, niby to wiem, ale hehe głowa sama sobie tworzy historię ;-)

Nudny 21dc powiadasz? Ale wykres niczego sobie :-P Na kiedy masz zaplanowaną ewentualną (która nie przyjdzie) @?
    na 22 lipca... akurat kurde mam wizytę u gina... oby ten @ nie przyszedł tego dnia !

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w deszczowy chłodnawy dzionek widzę, że w nocy poważnie było tutaj :) Lago jaka potęga podświadomości :) i jakie pozytywne nastawienie brakuje jeszcze tryskającej tęczy :P
    Gadi jak nudno na wykresie to dobrze przynajmniej wszystko idzie dobrymi torami :)
    Caro wykresik fajny możesz odliczać razem z Gadi do zielonego kropka :)
    Gizmo ja pierdziu Gadi pisze prawdę musisz robić wypady do Tii kiedy masz dni płodne bo się za bardzo będziecie mijać

Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    masz Gadułowatego eksperta wśród Nas :-D

szkoda tylko ze ta nasz Gadulka nie moze recept wypisywac :P

Posok82, Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Witajcie... o kurde ale tu były rozmowy nocą na poważne tematy :) Głowy do góry !!

potega podswiadomosci, hahahhahhaha serio fajna na ksiazka ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Witam w deszczowy chłodnawy dzionek widzę, że w nocy poważnie było tutaj :) Lago jaka potęga podświadomości :) i jakie pozytywne nastawienie brakuje jeszcze tryskającej tęczy :P

ej no nie smac sie! Ja mam zamiar umilic sobie zycie moja podswiadomoscia, a od zygania to jestes tutaj Ty :P hahahahha a wlasnie jakies nudnosci czy cos? apetyt na dziwne rzeczy??? JA dzis bede robila kiszona marchew az jestem ciekawa co z tego wyjdzie....

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ej no nie smac sie! Ja mam zamiar umilic sobie zycie moja podswiadomoscia, a od zygania to jestes tutaj Ty :P hahahahha a wlasnie jakies nudnosci czy cos? apetyt na dziwne rzeczy??? JA dzis bede robila kiszona marchew az jestem ciekawa co z tego wyjdzie....
    nie odważyłabym się nabijać :P ale tyle pozytywu było z Twojej wypowiedzi że hoho.
    Ja tam nie żygam, tak naprawdę nic się nie zmieniło tylko cycki bolą, byłam wczoraj u lekarza, potwierdził że widać w macicy pęcherzyk, kolejna wizyta za 2 tygodnie i jak dobrze pójdzie to powinno być widać znacznie więcej może nawet słychać.
    Kiszona marchew i tylko marchew?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    nie odważyłabym się nabijać :P ale tyle pozytywu było z Twojej wypowiedzi że hoho.
    Ja tam nie żygam, tak naprawdę nic się nie zmieniło tylko cycki bolą, byłam wczoraj u lekarza, potwierdził że widać w macicy pęcherzyk, kolejna wizyta za 2 tygodnie i jak dobrze pójdzie to powinno być widać znacznie więcej może nawet słychać.

obys cala ciaze taka fajna miala :D
    nooooo kiszonki sa bardzo zdrowe o czym tak wlasciwie nie wiedzialam i zawsze jadlam tylko kiszona kauste, a ponoc moze tez byc marchew, papryka a nawet pomidory. No buraczki kiszone czasem robilam ale to raz w roku zakwas na wigilie, teraz bede kisic wszystko, seseseseseeses

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    obys cala ciaze taka fajna miala :D
    nooooo kiszonki sa bardzo zdrowe o czym tak wlasciwie nie wiedzialam i zawsze jadlam tylko kiszona kauste, a ponoc moze tez byc marchew, papryka a nawet pomidory. No buraczki kiszone czasem robilam ale to raz w roku zakwas na wigilie, teraz bede kisic wszystko, seseseseseeses
    z kiszonek to tylko kapusta ale ona kiszona jest z dodatkiem marchewki i ogórki czasem do ogórków dorzucana papryka i tylko takie połączenia, uwielbiam kiszonki ale pomidorów kiszonych nie jadłam:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

Toż Ty byłaś u lekarza i się nie pochwaliłaś? Oj oj! Chyba, że nie doczytałam :-P
    Ale dobrze, że lekarz wypatrzył pęcherzyk, ku dobremu Posok, ku dobremu :-D

Aj, bo ja tak se smęce o wykresisku co by tęcze później zapodać hahahaha B-)

Gaduaa to jak z tymi receptami? Dasz radę wypisywać?

Lago kiszona marchewka? Pierwsze słyszę :-) Ale napewno musi być pycha! Uwielbiam i kiszone i marchewkę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 12:20

Posok82 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Nats Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :)
    Pasok gratuluję pęcherzyka. A jaka mial wielkość?
    Dziewczyny wykresy macie nudne, bo zapowiada się dluga i nudna ciaza :)
    Lago ciekawe z tą marchewką. Jadlabym :D

U mnie w sumie też nudy. Im bliżej piątkowej wizyty tym bardziej zaczynam się denerwować, ale mam nadzieję, że będzie ok :)
    Dzisiaj już zaczynam 12 tydzien wg USG.

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

U mnie w sumie też nudy. Im bliżej piątkowej wizyty tym bardziej zaczynam się denerwować, ale mam nadzieję, że będzie ok :)

Natsik 12 tydzień... łoooo matko, kiedy to zleciało ... SZOK :-P
    W piątek masz wizytę? No to czekam z niecierpliwością na dobre wieści i jakieś zdjęcie z usg :-D :-D

Nats lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Toż Ty byłaś u lekarza i się nie pochwaliłaś? Oj oj! Chyba, że nie doczytałam :-P
    Ale dobrze, że lekarz wypatrzył pęcherzyk, ku dobremu Posok, ku dobremu :-D
    wczoraj wieczorem miałam wizytę a jak wróciłam do domu to powędrowałam z psiakiem do lasu a potem poszłam od razu w kimę bo strasznie byłam zmęczona dlatego tutaj już nie zaglądałam :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

pęcherzyk 3mm, lekarz na szczęście nie straszył jak słyszałam od niektórych.
    Wow już 12 tydzień jak ten czas leci:) nie stresuj się (wiem to się bardzo łatwo mówi) myśl pozytywnie i pamiętaj moc w podświadomości :)

Nats lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    pęcherzyk 3mm, lekarz na szczęście nie straszył jak słyszałam od niektórych.
    Wow już 12 tydzień jak ten czas leci:) nie stresuj się (wiem to się bardzo łatwo mówi) myśl pozytywnie i pamiętaj moc w podświadomości :)

Nastrajamy naszą podświadomośc pozytywnymi fluidami B-)

Posok to kiedy kolejna wizyta? :-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ