"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Dzieki kochana za słowa wsparcia :-*
Wogole jesteście wszystkie kochanechlopy to juz chyba maja dość naszych marudzen nt staran i często temat ucinają. A Wy to rozumiecie tak wszystko dosłownie. Wiecie jak pocieszyć, doradzić. Takie prawdziwe forumowe friendsy
Best friends :-*
heheheh np moj jak dzis uslyszal ze mam potwierdzone Hashi to zbaranial i zapytal czy to znaczy ze nie bedziemy mieli dzieckaJa sie tym nie zalamalam i nie zwatpilam. Wierze w to, ze sie uda. Nieplodnosc to nie to samo co bezplodnosc, wiec dopuki to drugie nas nie dotyczy to trzeba wierzyc
Gizmo lubi tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno Gizmek Ci napisze. Nie podchodz do tego jak do "starania"...Dla mnie starac to sie mozna o kredyt w banku a dziecko chcecie miec razem! Wiem ze to tylko slowa, ale lepiej jak sobie wbijesz do glowy, ze chcesz zajsc w ciaze i urodzic dziecko ktorego tata bedzie Tii
, taka tam pozytywna mysl na dobranoc
-
Lago wrote:A i jeszcze jedno Gizmek Ci napisze. Nie podchodz do tego jak do "starania"...Dla mnie starac to sie mozna o kredyt w banku a dziecko chcecie miec razem! Wiem ze to tylko slowa, ale lepiej jak sobie wbijesz do glowy, ze chcesz zajsc w ciaze i urodzic dziecko ktorego tata bedzie Tii
, taka tam pozytywna mysl na dobranoc
Tez mi te slowo"staraczka" nie pasi ale tak to się juz utarlo na tym forum
Dziekowac raz jeszcze :-* dobrej nocki -
Hej Dziewczyny,
No przyszła lekka ulga pogodowa i ochłodzenie. No chociaż ten deszcz to mogli by sobie podarować
Lago czyli jednak Hasi? Jejku.. Zobacz jakby Ci lekarze partycje. No ale teraz jesteś w dobrych rękach i masz Gadułowatego eksperta wśród Nas
Gizmo głowa do góry! Będzie dobrze
Ja mam dzisiaj 23dc, i tak porównuje ten cykl i tempki do zeszłego i widzę ogólną kicheTakże ten. Wczoraj przekimałam pół dnia. Taka byłam śpiąca. Jakieś ciśnienie było kijowe cuś.
Miłego dnia DziewczynyGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witajcie... o kurde ale tu były rozmowy nocą na poważne tematy
Głowy do góry !! A Ty Gizmo nie mozesz sie wyrywać do Tii na płodne?
Caro to że ten cykl jest inny niż poprzedni też jeszcze nic nie znaczy
u mnie nudno 21 dc... więc jeszcze, jeszcze, jeszcze daleko do @FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Witajcie... o kurde ale tu były rozmowy nocą na poważne tematy
Głowy do góry !! A Ty Gizmo nie mozesz sie wyrywać do Tii na płodne?
Caro to że ten cykl jest inny niż poprzedni też jeszcze nic nie znaczy
u mnie nudno 21 dc... więc jeszcze, jeszcze, jeszcze daleko do @
Eeee no niby tak, niby to wiem, ale hehe głowa sama sobie tworzy historię
Nudny 21dc powiadasz? Ale wykres niczego sobieNa kiedy masz zaplanowaną ewentualną (która nie przyjdzie) @?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Eeee no niby tak, niby to wiem, ale hehe głowa sama sobie tworzy historię
Nudny 21dc powiadasz? Ale wykres niczego sobieNa kiedy masz zaplanowaną ewentualną (która nie przyjdzie) @?
FabianCyprian
Tymuś
-
Witam w deszczowy chłodnawy dzionek widzę, że w nocy poważnie było tutaj
Lago jaka potęga podświadomości
i jakie pozytywne nastawienie brakuje jeszcze tryskającej tęczy
Gadi jak nudno na wykresie to dobrze przynajmniej wszystko idzie dobrymi torami
Caro wykresik fajny możesz odliczać razem z Gadi do zielonego kropka
Gizmo ja pierdziu Gadi pisze prawdę musisz robić wypady do Tii kiedy masz dni płodne bo się za bardzo będziecie mijaćCaro, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Witam w deszczowy chłodnawy dzionek widzę, że w nocy poważnie było tutaj
Lago jaka potęga podświadomości
i jakie pozytywne nastawienie brakuje jeszcze tryskającej tęczy
ej no nie smac sie! Ja mam zamiar umilic sobie zycie moja podswiadomoscia, a od zygania to jestes tutaj Tyhahahahha a wlasnie jakies nudnosci czy cos? apetyt na dziwne rzeczy??? JA dzis bede robila kiszona marchew az jestem ciekawa co z tego wyjdzie....
-
Lago wrote:ej no nie smac sie! Ja mam zamiar umilic sobie zycie moja podswiadomoscia, a od zygania to jestes tutaj Ty
hahahahha a wlasnie jakies nudnosci czy cos? apetyt na dziwne rzeczy??? JA dzis bede robila kiszona marchew az jestem ciekawa co z tego wyjdzie....
ale tyle pozytywu było z Twojej wypowiedzi że hoho.
Ja tam nie żygam, tak naprawdę nic się nie zmieniło tylko cycki bolą, byłam wczoraj u lekarza, potwierdził że widać w macicy pęcherzyk, kolejna wizyta za 2 tygodnie i jak dobrze pójdzie to powinno być widać znacznie więcej może nawet słychać.
Kiszona marchew i tylko marchew? -
Posok82 wrote:nie odważyłabym się nabijać
Ja tam nie żygam, tak naprawdę nic się nie zmieniło tylko cycki bolą, byłam wczoraj u lekarza, potwierdził że widać w macicy pęcherzyk, kolejna wizyta za 2 tygodnie i jak dobrze pójdzie to powinno być widać znacznie więcej może nawet słychać.
Kiszona marchew i tylko marchew?
obys cala ciaze taka fajna miala
nooooo kiszonki sa bardzo zdrowe o czym tak wlasciwie nie wiedzialam i zawsze jadlam tylko kiszona kauste, a ponoc moze tez byc marchew, papryka a nawet pomidory. No buraczki kiszone czasem robilam ale to raz w roku zakwas na wigilie, teraz bede kisic wszystko, seseseseseeses -
Lago wrote:obys cala ciaze taka fajna miala
nooooo kiszonki sa bardzo zdrowe o czym tak wlasciwie nie wiedzialam i zawsze jadlam tylko kiszona kauste, a ponoc moze tez byc marchew, papryka a nawet pomidory. No buraczki kiszone czasem robilam ale to raz w roku zakwas na wigilie, teraz bede kisic wszystko, seseseseseeses -
Posok82 wrote:nie odważyłabym się nabijać
Kiszona marchew i tylko marchew?
Toż Ty byłaś u lekarza i się nie pochwaliłaś? Oj oj! Chyba, że nie doczytałam
Ale dobrze, że lekarz wypatrzył pęcherzyk, ku dobremu Posok, ku dobremu
Aj, bo ja tak se smęce o wykresisku co by tęcze później zapodać hahahaha
Gaduaa to jak z tymi receptami? Dasz radę wypisywać?
Lago kiszona marchewka? Pierwsze słyszęAle napewno musi być pycha! Uwielbiam i kiszone i marchewkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 12:20
Posok82 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Hej ho
Pasok gratuluję pęcherzyka. A jaka mial wielkość?
Dziewczyny wykresy macie nudne, bo zapowiada się dluga i nudna ciaza
Lago ciekawe z tą marchewką. Jadlabym
U mnie w sumie też nudy. Im bliżej piątkowej wizyty tym bardziej zaczynam się denerwować, ale mam nadzieję, że będzie ok
Dzisiaj już zaczynam 12 tydzien wg USG.
Posok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej ho
U mnie w sumie też nudy. Im bliżej piątkowej wizyty tym bardziej zaczynam się denerwować, ale mam nadzieję, że będzie ok
Natsik 12 tydzień... łoooo matko, kiedy to zleciało ... SZOK
W piątek masz wizytę? No to czekam z niecierpliwością na dobre wieści i jakieś zdjęcie z usgNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Toż Ty byłaś u lekarza i się nie pochwaliłaś? Oj oj! Chyba, że nie doczytałam
Ale dobrze, że lekarz wypatrzył pęcherzyk, ku dobremu Posok, ku dobremu
-
Nats wrote:Hej ho
Wow już 12 tydzień jak ten czas leci:) nie stresuj się (wiem to się bardzo łatwo mówi) myśl pozytywnie i pamiętaj moc w podświadomościNats lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:pęcherzyk 3mm, lekarz na szczęście nie straszył jak słyszałam od niektórych.
Wow już 12 tydzień jak ten czas leci:) nie stresuj się (wiem to się bardzo łatwo mówi) myśl pozytywnie i pamiętaj moc w podświadomości
Nastrajamy naszą podświadomośc pozytywnymi fluidami
Posok to kiedy kolejna wizyta?Posok82 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)