"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HALO!!!!! Dlaczego mnie cycyki nie bola jak za 3 dni @ ???? No, a co miesiac bola...i teraz bede Wam ciagle gadac o podswiadomosci. W tym cyklu nie zaszlam i wiem to juz od kilku dni to i cycki przed @ nie bola!!!
Gadi w leb zaraz dostaniesz...przez Ciebie musze dzis wywalic puche pepsi. Moj stray pije codziennie litra!!!! plus kawa ofc...nie idzie sie odzwyczaic. cukier jest gorszy niz narkotyk, tak sie uzaleznil....ale pozwalam mu, moze chlopcy jego dostaja wiecej wigoru, hahahahahah
jade po wyniki, ale bede za jakis czas, bo mi w miescie pewnie dluzej zejdzie -
Lago wrote:HALO!!!!! Dlaczego mnie cycyki nie bola jak za 3 dni @ ???? No, a co miesiac bola...i teraz bede Wam ciagle gadac o podswiadomosci. W tym cyklu nie zaszlam i wiem to juz od kilku dni to i cycki przed @ nie bola!!!
Gadi w leb zaraz dostaniesz...przez Ciebie musze dzis wywalic puche pepsi. Moj stray pije codziennie litra!!!! plus kawa ofc...nie idzie sie odzwyczaic. cukier jest gorszy niz narkotyk, tak sie uzaleznil....ale pozwalam mu, moze chlopcy jego dostaja wiecej wigoru, hahahahahah
jade po wyniki, ale bede za jakis czas, bo mi w miescie pewnie dluzej zejdzie -
Lago wrote:HALO!!!!! Dlaczego mnie cycyki nie bola jak za 3 dni @ ???? No, a co miesiac bola...i teraz bede Wam ciagle gadac o podswiadomosci. W tym cyklu nie zaszlam i wiem to juz od kilku dni to i cycki przed @ nie bola!!!
jade po wyniki, ale bede za jakis czas, bo mi w miescie pewnie dluzej zejdziedaj spokój w miare rozsądku nic nie grozi
dawaj no tu wyniki hihihihFabianCyprian
Tymuś
-
Posok82 wrote:z komórki byś napisała jakie wyniki wyszły, bo my tu strasznie ciekawe jesteśmy
no nie wiem dlaczego nie moge sie zalogowac na ovu z komorki....najwyzej Gadi na fejsie napisze a ona przekaze dalej, hahahaha ale spoko toc juz mam to Hashi wiec pytanie tylko ja duzoGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Jejku, ale mnie głowa boli. Normalnie ta pogoda mnie wykancza. Jeszcze ciśnienie mi leci na łeb na szyję. Rano miałam 85/60. Nawet sobie kawkę z tej okazji walnelam. Teraz sobie leżę z zaslonieta roleta, bo światło mnie wkurza i oczy bola. Nie wiem o co kaman.
Co do pierdow to w ciazy to dopiero czad jest. Ja ciągle gazuje
3500 g 54 cm