X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    z tym zelazem to ja tez mialam cyrki...raz mi wyszlo chyba 50 jednostek ponad norme i oczywiscie przerazona bylam, bo tego nie da sie obnizyc, ale na szczescie jakos samo spadlo. A pamietac ze wtedy jadlam hurtowo wszystkie warzywa z zelazem, nie ze specjalnie tylko jakos tak wyszlo, heheheh

Lago, właśnie u mnie jest chyba problem z wchłanianiem. Bo ja jem dużo warzyw, brokuły, szpinak, wątróbkę i wynik ani drgnie.

Gizmo, to jest jakieś żelazo na receptę, bo mówił, że w tych suplach i różnych preparatach co z tym żelazem jest wiele innych reczy.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toć Wam Kuźwa nie sciemiam z cennikiem. U obojętnie jakiego lekarza tak konsultacje bez niczego kosztują. Trzech ortopedów juz zaliczyłam. Każdy miał mnie niby na zabieg kolana zapisać. A jak termin sie zbliżal to wyjebali z miasta do innego bo kontrakt im się nie przedłużył. Ciech to Kuźwa dziura gdzie wrony zawracają

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Pierwsze słyszę o czymś takim Caro. A leków tez nie mało bralam.

Lago ja u siebie to juz wszystkich ginow przelecialam. Znaczy oni mnie przegrzebali :D limit wyczerpalam w Ciechu widać :/
    no to jest jakas paranoja A wez jeszcze moze poszukaj w ten sposob ze, sprawdzaj kliniki i pozniejszukaj czy gdzies prywatnie blisko Ciebie nie przyjmuja. Ja tak Ahmeda znalazlam i powiedzial mi ze on tez w innych mniejszych miastach przyjmuje raz w tygodniu. No juz nie wiem ciotka jak Ci doradzic, ale sprawdz hormony zanim Tii wroci to pozniej tylko na nim sie skupicie. W sumie mi Ahmed powiedzial, ze jak zrobie badania i beda w normach to mam sie nie martwic,wiec moze tez tak do tego podejdz co? i gin ci nie potrzebny bedzie jak wszystko wyjdzie ok

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Wiecie co?
    Tak was czytałam i na początku spanikowalam :) a teraz stwierdzam że mam to w dupie :)
    Wyniki badań w normach, w sensie ze mieszczą się wszystkie w przedziałach. A liczenie tych procentów i sprawdzanie czy jeszcze one są w jakiś normach to już przegięcie pały :)
    Jakby człowiek sobie zrobił wszystkie możliwe badania to okazaloby się że większość jest nie taka jak powinna. Idealne wyniki to miałby tylko chyba sam Bóg i nikt więcej.
    I jestem pewna ze większość kobiet, które zaszły w ciążę bez problemu, jakby sobie zrobiły badania, to okazaloby się że wyniki nie takie jak w książkach :)
    No przecież jak się by ludzie tak przyjmowali tymi wynikami bo nie książkowe to by ochujeli normalnie :)

no niby tak, ale jak ktos sie latami stara i nie wychodzi to gdzies problem musi lezec

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz w tym cyklu to juz za późno na badanie hormonów u mnie. Jutro juz 6dc.
    Tissaia ma racje. O kant dupy to potłuc. Tii się zbada i zobaczymy co dalej.

Mam nadzieje ze mnie przyjmą na studia i wtedy łeb czym innym zajęty bedzie :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No toć gadam ze o tym Hubiszu z Przasnysza mysle. Ale najpierw Tii niech sie w kubek spuści :)

aaa no oki wylecial mi z glowy ten koles

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    aaa no oki wylecial mi z glowy ten koles
    Wybaczam :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Teraz w tym cyklu to juz za późno na badanie hormonów u mnie. Jutro juz 6dc.
    Tissaia ma racje. O kant dupy to potłuc. Tii się zbada i zobaczymy co dalej.

Mam nadzieje ze mnie przyjmą na studia i wtedy łeb czym innym zajęty bedzie :)

zamiast tu z nami siedziec bedziesz zakuwac!!! i razem z Gadi bedziecie nie;lodnosc leczyc online hahahhahaha

Gizmo, Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi to doktorat od spraw tarczycy powinna miec :P
    Ona w tym temacie ma łeb nie od parady :)

Tak tak o Tobie Gadi mowie <3

Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo, moja teściowa dwa tygodnie temu właśnie ukończyła studium medyczne i oficjalnie jest opiekunem medycznym i pracuje w DPSie. Także na naukę nigdy nie jest za późno :-)

DobrejNocki <3

Gizmo, Lago lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide i ja w kime, bo mnie dzis emocje wykonczyly. Jutro witam sie z Wami kawa i silniejsza dawka leku, hahahahahah

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro dzis mi zca rektora uczelni powiedzial ze najwyżej domuruja przybudowke a mnie przyjmą :D mam nadzieje, ze słowa sie sprawdza i dostane sie :)

Spij spokojnie Caro <3

Caro lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranczyk Lago <3

Tissaia Tobie tez dam <3 na noc. Co by Wam cieplej kobietki bylo.

Tęczowych senkow :-*

Tissaia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc babeczki :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.. mam spadzisty dach i okna nad samą głową prawie.. I roletka się zacięła.. I jasność mnie tak wcześnie Obudziła... Buuu :(

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm moja temp szału nie robi...
    a test pozytywny już więcej nie będzie hmm

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gadu :)
    Ja od 5 nie śpię :P chłop poszedł pobiegać, a ja siedzę w kuchni i jem śniadanie.
    Plus taki, ze się szybciej zbierzemy, bo szafy i meble chcemy poglądac no i ja chce lumpkes zahaczyc, bo w tygodniu nie mam kiedy podjechać :)

Twoja tempka może szału nie robi, ale pokazuje że owu była :) także teraz czekamy na rezultaty :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej Gadu :)
    Ja od 5 nie śpię :P chłop poszedł pobiegać, a ja siedzę w kuchni i jem śniadanie.
    Plus taki, ze się szybciej zbierzemy, bo szafy i meble chcemy poglądac no i ja chce lumpkes zahaczyc, bo w tygodniu nie mam kiedy podjechać :)

Twoja tempka może szału nie robi, ale pokazuje że owu była :) także teraz czekamy na rezultaty :)
    żeby było tak jak mówisz... ten wykres nie jest książkowy od początku.. więc kto wie co za licho sie czai..
    ty wiesz co.. ja czasem lubie iść do lumpka... można wyhaczyć na prawdę mega ciuchy i to za groszę.. ale ja nie umiem szukać.. do tego chyba trzeba mieć talent.. hahah

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    żeby było tak jak mówisz... ten wykres nie jest książkowy od początku.. więc kto wie co za licho sie czai..
    ty wiesz co.. ja czasem lubie iść do lumpka... można wyhaczyć na prawdę mega ciuchy i to za groszę.. ale ja nie umiem szukać.. do tego chyba trzeba mieć talent.. hahah

E tam :) nie wszystkie wykresy muszą być książkowe. Może właśnie ten będzie pokrecony i dlatego udany :)
    No właśnie u mnie w mieście niedawno otworzyli taki wielki wypasiony. Ciuchy nieraz z metkami można znaleźć. Ja tam lubię w ciuchach grzebać to zawsze coś upoluje dla siebie, a czasem się zdarza jakieś perełki :)
    Jak byłam u siostry w Szkocji to tez często jeździliśmy na pchli targ. Piękne sukienki z metkami baby czasem po funcie sprzedawały :)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    E tam :) nie wszystkie wykresy muszą być książkowe. Może właśnie ten będzie pokrecony i dlatego udany :)
    No właśnie u mnie w mieście niedawno otworzyli taki wielki wypasiony. Ciuchy nieraz z metkami można znaleźć. Ja tam lubię w ciuchach grzebać to zawsze coś upoluje dla siebie, a czasem się zdarza jakieś perełki :)
    Jak byłam u siostry w Szkocji to tez często jeździliśmy na pchli targ. Piękne sukienki z metkami baby czasem po funcie sprzedawały :)
    to prawda... w Irl są też niezłe trafy... ostatnio były buty w lumpie.. rozumiesz szpilki czerwone w pudełku... z ceną.. czerwone Loubutina... rozumiesz za 20euro.... i kurwa, kurwa, kurwa rozmiar za małe !!!!!!!!!!!!!!

Posok82 lubi tę wiadomość

‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ