"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:z tym zelazem to ja tez mialam cyrki...raz mi wyszlo chyba 50 jednostek ponad norme i oczywiscie przerazona bylam, bo tego nie da sie obnizyc, ale na szczescie jakos samo spadlo. A pamietac ze wtedy jadlam hurtowo wszystkie warzywa z zelazem, nie ze specjalnie tylko jakos tak wyszlo, heheheh
Lago, właśnie u mnie jest chyba problem z wchłanianiem. Bo ja jem dużo warzyw, brokuły, szpinak, wątróbkę i wynik ani drgnie.
Gizmo, to jest jakieś żelazo na receptę, bo mówił, że w tych suplach i różnych preparatach co z tym żelazem jest wiele innych reczy.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Toć Wam Kuźwa nie sciemiam z cennikiem. U obojętnie jakiego lekarza tak konsultacje bez niczego kosztują. Trzech ortopedów juz zaliczyłam. Każdy miał mnie niby na zabieg kolana zapisać. A jak termin sie zbliżal to wyjebali z miasta do innego bo kontrakt im się nie przedłużył. Ciech to Kuźwa dziura gdzie wrony zawracają
-
Gizmo wrote:Pierwsze słyszę o czymś takim Caro. A leków tez nie mało bralam.
Lago ja u siebie to juz wszystkich ginow przelecialam. Znaczy oni mnie przegrzebalilimit wyczerpalam w Ciechu widać
-
Tissaia wrote:Wiecie co?
Tak was czytałam i na początku spanikowalama teraz stwierdzam że mam to w dupie
Wyniki badań w normach, w sensie ze mieszczą się wszystkie w przedziałach. A liczenie tych procentów i sprawdzanie czy jeszcze one są w jakiś normach to już przegięcie pały
Jakby człowiek sobie zrobił wszystkie możliwe badania to okazaloby się że większość jest nie taka jak powinna. Idealne wyniki to miałby tylko chyba sam Bóg i nikt więcej.
I jestem pewna ze większość kobiet, które zaszły w ciążę bez problemu, jakby sobie zrobiły badania, to okazaloby się że wyniki nie takie jak w książkach
No przecież jak się by ludzie tak przyjmowali tymi wynikami bo nie książkowe to by ochujeli normalnie
no niby tak, ale jak ktos sie latami stara i nie wychodzi to gdzies problem musi lezec -
Gizmo wrote:Teraz w tym cyklu to juz za późno na badanie hormonów u mnie. Jutro juz 6dc.
Tissaia ma racje. O kant dupy to potłuc. Tii się zbada i zobaczymy co dalej.
Mam nadzieje ze mnie przyjmą na studia i wtedy łeb czym innym zajęty bedzie
zamiast tu z nami siedziec bedziesz zakuwac!!! i razem z Gadi bedziecie nie;lodnosc leczyc online hahahhahahaGizmo, Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gizmo, moja teściowa dwa tygodnie temu właśnie ukończyła studium medyczne i oficjalnie jest opiekunem medycznym i pracuje w DPSie. Także na naukę nigdy nie jest za późno
DobrejNocki
Gizmo, Lago lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Hej Gadu
Ja od 5 nie śpięchłop poszedł pobiegać, a ja siedzę w kuchni i jem śniadanie.
Plus taki, ze się szybciej zbierzemy, bo szafy i meble chcemy poglądac no i ja chce lumpkes zahaczyc, bo w tygodniu nie mam kiedy podjechać
Twoja tempka może szału nie robi, ale pokazuje że owu byłatakże teraz czekamy na rezultaty
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej Gadu
Ja od 5 nie śpięchłop poszedł pobiegać, a ja siedzę w kuchni i jem śniadanie.
Plus taki, ze się szybciej zbierzemy, bo szafy i meble chcemy poglądac no i ja chce lumpkes zahaczyc, bo w tygodniu nie mam kiedy podjechać
Twoja tempka może szału nie robi, ale pokazuje że owu byłatakże teraz czekamy na rezultaty
ty wiesz co.. ja czasem lubie iść do lumpka... można wyhaczyć na prawdę mega ciuchy i to za groszę.. ale ja nie umiem szukać.. do tego chyba trzeba mieć talent.. hahahFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:żeby było tak jak mówisz... ten wykres nie jest książkowy od początku.. więc kto wie co za licho sie czai..
ty wiesz co.. ja czasem lubie iść do lumpka... można wyhaczyć na prawdę mega ciuchy i to za groszę.. ale ja nie umiem szukać.. do tego chyba trzeba mieć talent.. hahah
E tamnie wszystkie wykresy muszą być książkowe. Może właśnie ten będzie pokrecony i dlatego udany
No właśnie u mnie w mieście niedawno otworzyli taki wielki wypasiony. Ciuchy nieraz z metkami można znaleźć. Ja tam lubię w ciuchach grzebać to zawsze coś upoluje dla siebie, a czasem się zdarza jakieś perełki
Jak byłam u siostry w Szkocji to tez często jeździliśmy na pchli targ. Piękne sukienki z metkami baby czasem po funcie sprzedawały3500 g 54 cm -
Nats wrote:E tam
nie wszystkie wykresy muszą być książkowe. Może właśnie ten będzie pokrecony i dlatego udany
No właśnie u mnie w mieście niedawno otworzyli taki wielki wypasiony. Ciuchy nieraz z metkami można znaleźć. Ja tam lubię w ciuchach grzebać to zawsze coś upoluje dla siebie, a czasem się zdarza jakieś perełki
Jak byłam u siostry w Szkocji to tez często jeździliśmy na pchli targ. Piękne sukienki z metkami baby czasem po funcie sprzedawałyPosok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś