"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Czyli tempka wraca do normy po @ i teraz się dopiero zacznie
Dokładnie dobrze, że już się skończyła bo M przyjeżdża na weekend ^^
tylko szkoda, że tydzień przed owulką ale co tam.. i tak będzie fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 06:40
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:wg OVF 14-15 dzień chociaż jeszcze ani jeden test na owu mi nie wyszedł
Wychodzę z założenia że jestem ciapa i po prostu nie umiem ich robić
Kochana ja zaczęłam robić testy owu od tamtego cyklu i w tamtym wyszło na to że nie miałam owulacji bo wszystkie testy były ujemne a z godzinami tańczyłam normalnie. W tym cyklu za to pięknie wykazało pozytywny teścik na 12dc także nie to że Ty nie umiesz robić tylko trza czasem godziny pozmieniać ja zrobiłam jakoś po 10 i wyszedł pozytywny liczę że Tym razem Ci się uda. A jakich testów używasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Kochana ja zaczęłam robić testy owu od tamtego cyklu i w tamtym wyszło na to że nie miałam owulacji bo wszystkie testy były ujemne a z godzinami tańczyłam normalnie. W tym cyklu za to pięknie wykazało pozytywny teścik na 12dc także nie to że Ty nie umiesz robić tylko trza czasem godziny pozmieniać ja zrobiłam jakoś po 10 i wyszedł pozytywny liczę że Tym razem Ci się uda. A jakich testów używasz?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:kupiłam na allegro cały pakiet razem z ciążowymi i robgiłam głównie wieczorami w okolicach 18, czasami 21 i zawsze ujemne
Ja też mam testy z allegro i kochana radzę Ci o innych porach robić. Ja w tamtym cyklu też wieczorami a tu bach i w tym cyklu po 10 wyszedł także spróbuj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sorry, nie mogę za Wami nadążyć... W tygodniu jestem tak zajęta pracą, że nie mam czasu już na pisanie tutaj...
Tylko się pochwalę, że mąż wybiera się w ten piątek na badania - wybraliśmy Invictę i podstawowe badanie nasienia + morfologia na początek. Strasznie cykam. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie, bo inaczej nie wiem jak zareaguje mój mąż. A to jest ten typ, co ma duże mniemanie o swojej męskości...
A od jutra urlop i mega długi weekend !!!
Całuski dla Wszystkich, miłego dnia :* -
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:Sorry, nie mogę za Wami nadążyć... W tygodniu jestem tak zajęta pracą, że nie mam czasu już na pisanie tutaj...
Tylko się pochwalę, że mąż wybiera się w ten piątek na badania - wybraliśmy Invictę i podstawowe badanie nasienia + morfologia na początek. Strasznie cykam. Mam nadzieję, że wszystko będzie w normie, bo inaczej nie wiem jak zareaguje mój mąż. A to jest ten typ, co ma duże mniemanie o swojej męskości...
Całuski dla Wszystkich, miłego dnia :*
To super! Na pewno będzie wszystko dobrze 3 mam kciuki!Szprotka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzprotka_87 wrote:Sorry, nie mogę za Wami nadążyć... W tygodniu jestem tak zajęta pracą, że nie mam czasu już na pisanie tutaj...
Całuski dla Wszystkich, miłego dnia :*
nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze
a pro po rozmawiałam wczoraj z M a on tak sam z siebie, że jeżeli przez dwa miesiące nic się wyjdzie to zrobi badania. Byłam w szoku...
faceci też się z tym liczą, że problem może być również po ich stronieSzprotka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Canti 90 wrote:kupiłam na allegro cały pakiet razem z ciążowymi i robgiłam głównie wieczorami w okolicach 18, czasami 21 i zawsze ujemne
i mnie też lepsze kreski wychodziły bardziej około 12 w południe niż wieczoremCanti 90 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś