"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Czesc dziewczyny.
U mnie jakieś dziwne skoki sobie temperatura urządza. Nie wiem o co kaman
Hej Nats rzeczywiście jakaś nie zdecydowana ta tempka u Ciebie ale najważniejsze że już po @ i teraz będzie to co lubimy najbardziej wypatrywanie i oczekiwanie na owulkęNats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hej Nats rzeczywiście jakaś nie zdecydowana ta tempka u Ciebie ale najważniejsze że już po @ i teraz będzie to co lubimy najbardziej wypatrywanie i oczekiwanie na owulkę
Najlepszy okres cyklu mam nadzieję, że dzisiaj już przyjdą moje testy owulkowe, bo już paluszki swedzaKarolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:O tak
Najlepszy okres cyklu mam nadzieję, że dzisiaj już przyjdą moje testy owulkowe, bo już paluszki swedza
Hihi ja też tak mam od kiedy tylko z nimi zaczęłam. To wszystko tak uzależnia: mierzenie tempki, robienie testów owu hihi na czas mierzenia tempki to już mój organizm reaguje sam bez budzikaNats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hihi ja też tak mam od kiedy tylko z nimi zaczęłam. To wszystko tak uzależnia: mierzenie tempki, robienie testów owu hihi na czas mierzenia tempki to już mój organizm reaguje sam bez budzika
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:U mnie tak samo. Uzaleznienie od termometru (dowpcipnisia). Budzę się o tej 7 i później już nie mogę spać, nawet jak mam taką możliwość
Właśnie miałam już wcześniej napisać, że zajefajne imię nadałaś swojemu termometrowi hihiNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:No siema Zołza co u Ciebie nowego?
U mnie Fr@nca na finiszu więc dziś męża w końcu zmolestuje
Temp tyci tyci w górę więc jedziem z koksem
Od jutra testy owu idą w ruch.
A dziś środa dzień lodaKarolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Siema siema
U mnie Fr@nca na finiszu więc dziś męża w końcu zmolestuje
Temp tyci tyci w górę więc jedziem z koksem
Od jutra testy owu idą w ruch.
A dziś środa dzień loda
hehe No to jazda bejbe widzę że wszystkie już po @ elegancko -
Gaduaaa wrote:dziadek nie będzie miał na razie operacji... jego stan nie jest stabilny....
jestem załamana............Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Oh przykro mi kochana. Ale lekarze chyba wiedzą co robią. Taka operacja to straszne ryzyko i obciążenie dla organizmu. Może stań Twojego dziadka się ustabilizuje i wtedy zrobią mu operacje. Trzymaj się tam kochana. Jeszcze chwilę i zobaczysz dziadka.
pierdolo** Irlandia !!Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:właśnie obawiam się najbardziej że już nie zdąrzę....
pierdolo** Irlandia !!Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:dziadek nie będzie miał na razie operacji... jego stan nie jest stabilny....
jestem załamana............
Bardzo mi przykro..
Lekarze na pewno wiedzą co robią. Ustabilizują dziadka i wtedy pewnie zrobią operację.
Musisz być dobrej myśli
Gaduaaa lubi tę wiadomość