"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Zgadzam się z Nats spadek owulkowy a zaliczyć do wieczora przynajmniej ja tak zaznaczyłam jak się kiedyś stało
no bo małż wrócił z roboty i tak go wzięło, że męczył i męczył Żal było chłopinie odmawaić, zwłaszcza, że teraz każde na wagę złota hahhahaa. Zapisuję na wieczór w takim razie
Mam nadzieję, że spadek na owu. Oby! Jakoś tak ciągle się boję, że nie będę miała w tym cyklu owulacji...rozowyflaming, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin !! nakopie ci do tylka ty! blablabla
nie mozesz sie bac i stresowac! macica sie zestresuje i jajniki pojda na urlop!
myslimy pozytywnie! w tym cyklu bedziesz miec mega owulacje! owulacje roku!!! jaja wyrosna duze i gotowe do zapyleniaCanti 90, zapachmalin, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:no bo małż wrócił z roboty i tak go wzięło, że męczył i męczył Żal było chłopinie odmawaić, zwłaszcza, że teraz każde na wagę złota hahhahaa. Zapisuję na wieczór w takim razie
Mam nadzieję, że spadek na owu. Oby! Jakoś tak ciągle się boję, że nie będę miała w tym cyklu owulacji...
No ba i to koniecznie duzo dużo jak najwięcej! A czemu niby masz nie mieć owulki? Spadek już wystąpił teraz tylko skok tempki i gitaraNats lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:zapachmalin !! nakopie ci do tylka ty! blablabla
nie mozesz sie bac i stresowac! macica sie zestresuje i jajniki pojda na urlop!
myslimy pozytywnie! w tym cyklu bedziesz miec mega owulacje! owulacje roku!!! jaja wyrosna duze i gotowe do zapylenia
uwielbiam Cię w takim razie wierzę, że moje jaja, wielkie niczym kurze będą czekać na jakiegoś małżowego wojownika haha.Nats, Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No ba i to koniecznie duzo dużo jak najwięcej! A czemu niby masz nie mieć owulki? Spadek już wystąpił teraz tylko skok tempki i gitara
a bo ja dziwna jestem. Kwestia genów.
Witam nową koleżankę!
I jeszcze coś chciałam napisać ale zapomniałam. BRAWO JA.Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:a bo ja dziwna jestem. Kwestia genów.
Witam nową koleżankę!
I jeszcze coś chciałam napisać ale zapomniałam. BRAWO JA.
Kochana ja to dopiero dziwoląg w tamtym cyklu ból owulacyjny że uuu testy owu: negatywne, w tym cyklu zero oznak owulkowych wynik testu: pozytyw i co? hę?zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Kochana ja to dopiero dziwoląg w tamtym cyklu ból owulacyjny że uuu testy owu: negatywne, w tym cyklu zero oznak owulkowych wynik testu: pozytyw i co? hę?
bo Ty przekorne dziewcze najwyraźniej i musisz na odwrótKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Mnie to dziś jakiś głód wielki dopadł od wczoraj tak jakoś. Dziś od 6 wcinam co popadnie zeżarłam już: banana, kolbę kukurydzy gotowanej, bułkę z konfiturą i teraz sobie robię musli z mlekiem bo mnie ssie no wiecie co co za obżartuch ze mnie
gotowana kukurydza omnomniomm...
aż zgłodniałam przez Ciebie :pKarolina2787 lubi tę wiadomość