X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canti 90 wrote:
    gotowana kukurydza omnomniomm...
    aż zgłodniałam przez Ciebie :p

W lidlu takie smaczności żem znalazła ;) niestety zjadłam dziś drugą więc już się nie mam czym podzielić :( zeżarłam właśnie musli i co? nadal mam na coś smaka, nawet na @ nie mam takiego apetytu coś czuję że niedługo się poturlam do pracy :(

• Nats Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    W lidlu takie smaczności żem znalazła ;) niestety zjadłam dziś drugą więc już się nie mam czym podzielić :( zeżarłam właśnie musli i co? nadal mam na coś smaka, nawet na @ nie mam takiego apetytu coś czuję że niedługo się poturlam do pracy :(
    Karola, Karola A kiedy Test kochana? :)
    Bo mnie się tan Twój wykres mega podoba <3

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

oj tam, oj tam po owulce nie można sobie odmawiać
    przecież nie bedziesz się znęcać nad biednym głodnym fasolem :)

Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Ja86 Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny pisałam dwa dni temu o moich objawach, bólach itp. dziś 46 dzien cyklu brak @ i wizyta u gina diagnoza - PCOS jajnikow, zalecenia - laparoskopia. Pomocy... mega dół.....:(

0d1yskjosr8efb7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Karola, Karola A kiedy Test kochana? :)
    Bo mnie się tan Twój wykres mega podoba <3

Kochanie na to trza jeszcze trochę poczekać dopiero 4.05. mam termin @ Nats dupa z wykresu u mnie żadnych objawów w tym cyklu od owulki zaczynając

• Nats Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochanie na to trza jeszcze trochę poczekać dopiero 4.05. mam termin @ Nats dupa z wykresu u mnie żadnych objawów w tym cyklu od owulki zaczynając
    No właśnie może w tym sęk :)
    Brak objawów to też objaw!

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canti 90 wrote:
    oj tam, oj tam po owulce nie można sobie odmawiać
    przecież nie bedziesz się znęcać nad biednym głodnym fasolem :)

hehe chciałabym żeby ten apetyt był przynajmniej jedynym znakiem na fasolka jednak jakoś nie wydaje mi się :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No właśnie może w tym sęk :)
    Brak objawów to też objaw!

Nats jakoś mi się nie chce w to wierzyć widziałaś gdzieś wykresik zaciązonych bez objawów? chyba ni ma to ja jakaś dziwna mówiłam dziwoląg ze mnie

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja86 wrote:
    Hej dziewczyny pisałam dwa dni temu o moich objawach, bólach itp. dziś 46 dzien cyklu brak @ i wizyta u gina diagnoza - PCOS jajnikow, zalecenia - laparoskopia. Pomocy... mega dół.....:(
    oj kochana współczuje..
    Ale najważniejsze, że jest już diagnoza, wyjaśniło się i będzie można rozpocząć leczenie a to wszystko przecież przybliża Cię do upragnionego dzieciątka.
    Nie łam się, wszystko się ułoży

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja86 wrote:

Hej kochana nie łam się zrobią zabieg i po zabiegu wszystko się naprawi <3 tulam bo też bym się bała jednakże lepiej zrobić zabieg niż później miałoby być gorzej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canti Ty podsłuchujesz moje myśli cy jak? :P :D hehe

Canti 90, Nats lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Canti Ty podsłuchujesz moje myśli cy jak? :P :D hehe
    hehehe może jakaś mała synchronizacja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canti 90 wrote:
    hehehe może jakaś mała synchronizacja :D

Połączenie nastąpiło przy myślach o kukurydzy haha ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nats jakoś mi się nie chce w to wierzyć widziałaś gdzieś wykresik zaciązonych bez objawów? chyba ni ma to ja jakaś dziwna mówiłam dziwoląg ze mnie
    Ale zobacz ile jest wykresów tych nieudanych, a wszystkie możliwe objawy zaznaczone :)
    Nie ma na to reguły. Pytałam kiedyś się mamy jakie miała pierwsze objawy ciążowe to powiedziała, ze żadnych. Nic kompletnie. Tylko mówiła coś o tym, ze wiedziała i już :)

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziołszki!

U mnie nudny 2dc, aż smutno to brzmi i zaczyna się moja era cold as ice haha B-) Spadam, spadam, spadam w dół. Normalnie jestem zmarzlak, ale do owulki to sople mi przy nosie wiszą hehe ;-)

Gaduaaa, z dziadkiem będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli i mieć nadzieję. Nic innego nie pozostaje <3

Nats, Karolina2787, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Caro Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ale zobacz ile jest wykresów tych nieudanych, a wszystkie możliwe objawy zaznaczone :)
    Nie ma na to reguły. Pytałam kiedyś się mamy jakie miała pierwsze objawy ciążowe to powiedziała, ze żadnych. Nic kompletnie. Tylko mówiła coś o tym, ze wiedziała i już :)

Ja mam wrażenie ze każdy mój wykres jest piękny, cud, miód, malina i orzeszki, a wychodzi klapa hehe ;-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Caro zimna krolowo lodu :D
    Jak sampoczucie? Małpa łaskawa?

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

No w sumie masz rację :) moja mama też nie miała żadnych objawów bo też kiedyś z nią rozmawiałam na ten temat. Zobaczysz jednak że nici z tego mimo że może wygląda ładnie ale powiem Ci że jak @ u mnie ma zawitać to spadek na nią jest taki gwałtowny i bum @ także ze mną się nie cacka od razu z grubej rury po tempce jedzie :/ ech...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waaaaaaaaazup???!!!! :P

• Ja86 Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ja przenoszę się do wątku z PCOS. Życze powodzenia w staraniach :)

Zołza:) lubi tę wiadomość

0d1yskjosr8efb7s.png
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ