"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:gotowana kukurydza omnomniomm...
aż zgłodniałam przez Ciebie :p
W lidlu takie smaczności żem znalazła niestety zjadłam dziś drugą więc już się nie mam czym podzielić zeżarłam właśnie musli i co? nadal mam na coś smaka, nawet na @ nie mam takiego apetytu coś czuję że niedługo się poturlam do pracy -
Karolina2787 wrote:W lidlu takie smaczności żem znalazła niestety zjadłam dziś drugą więc już się nie mam czym podzielić zeżarłam właśnie musli i co? nadal mam na coś smaka, nawet na @ nie mam takiego apetytu coś czuję że niedługo się poturlam do pracy
Bo mnie się tan Twój wykres mega podobaKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:W lidlu takie smaczności żem znalazła niestety zjadłam dziś drugą więc już się nie mam czym podzielić zeżarłam właśnie musli i co? nadal mam na coś smaka, nawet na @ nie mam takiego apetytu coś czuję że niedługo się poturlam do pracy
oj tam, oj tam po owulce nie można sobie odmawiać
przecież nie bedziesz się znęcać nad biednym głodnym fasolemNats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Kochanie na to trza jeszcze trochę poczekać dopiero 4.05. mam termin @ Nats dupa z wykresu u mnie żadnych objawów w tym cyklu od owulki zaczynając
Brak objawów to też objaw!Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa86 wrote:Hej dziewczyny pisałam dwa dni temu o moich objawach, bólach itp. dziś 46 dzien cyklu brak @ i wizyta u gina diagnoza - PCOS jajnikow, zalecenia - laparoskopia. Pomocy... mega dół.....
Ale najważniejsze, że jest już diagnoza, wyjaśniło się i będzie można rozpocząć leczenie a to wszystko przecież przybliża Cię do upragnionego dzieciątka.
Nie łam się, wszystko się ułożyKarolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa86 wrote:Hej dziewczyny pisałam dwa dni temu o moich objawach, bólach itp. dziś 46 dzien cyklu brak @ i wizyta u gina diagnoza - PCOS jajnikow, zalecenia - laparoskopia. Pomocy... mega dół.....
Hej kochana nie łam się zrobią zabieg i po zabiegu wszystko się naprawi tulam bo też bym się bała jednakże lepiej zrobić zabieg niż później miałoby być gorzej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Nats jakoś mi się nie chce w to wierzyć widziałaś gdzieś wykresik zaciązonych bez objawów? chyba ni ma to ja jakaś dziwna mówiłam dziwoląg ze mnie
Nie ma na to reguły. Pytałam kiedyś się mamy jakie miała pierwsze objawy ciążowe to powiedziała, ze żadnych. Nic kompletnie. Tylko mówiła coś o tym, ze wiedziała i już
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hej Dziołszki!
U mnie nudny 2dc, aż smutno to brzmi i zaczyna się moja era cold as ice haha Spadam, spadam, spadam w dół. Normalnie jestem zmarzlak, ale do owulki to sople mi przy nosie wiszą hehe
Gaduaaa, z dziadkiem będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli i mieć nadzieję. Nic innego nie pozostajeNats, Karolina2787, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nats wrote:Ale zobacz ile jest wykresów tych nieudanych, a wszystkie możliwe objawy zaznaczone
Nie ma na to reguły. Pytałam kiedyś się mamy jakie miała pierwsze objawy ciążowe to powiedziała, ze żadnych. Nic kompletnie. Tylko mówiła coś o tym, ze wiedziała i już
Ja mam wrażenie ze każdy mój wykres jest piękny, cud, miód, malina i orzeszki, a wychodzi klapa heheKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyNats wrote:Ale zobacz ile jest wykresów tych nieudanych, a wszystkie możliwe objawy zaznaczone
No w sumie masz rację moja mama też nie miała żadnych objawów bo też kiedyś z nią rozmawiałam na ten temat. Zobaczysz jednak że nici z tego mimo że może wygląda ładnie ale powiem Ci że jak @ u mnie ma zawitać to spadek na nią jest taki gwałtowny i bum @ także ze mną się nie cacka od razu z grubej rury po tempce jedzie ech... -
nick nieaktualny