"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:no wie...
to bardzo dobrze, w miare mozliwosci rozmawiaj z nim, mow dziadkowi ze juz niedlugo sie zobaczycie i takie mile slowa. Taka bliskosc czesto przynosi ukojenie i podnosi na duchu, wiec moze jak dziadek skupi sie na twoim przyjezdzie to jego organizm zareaguje pozytywnie i stan sie ustabilizuje i operacja bedzie mozliwa. Wlasciwie to tylko tyle mozna zrobic w tej chwili, a najwzniejsze ze jest pod opieka lekarzy -
Cześć Dziewczyny
Gaduaaa kochana trzymaj się proszę, wierzę, że wszystko się uda, nawet jeśli na razie trzeba to odwlec w czasie. Polecam Twojego Dziadka modlitwie.
U mnie niby spadek ale jakiś ujowy. Jakby się ta cholerna temp zdecydować nie mogła. Ciekawe czy coś z tego będzie. Póki co, nie nakręcam się i co ma być to będzie.
Wgl pytanie, jak zapisujecie na wykresie o 3 w nocy? Bo mam życiową rozkminę.
Miłego dnia Kochane!Gaduaaa, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ja się przebudzilam dopiero .
Ej dziewczyny ost serduszkowanie bylo w niedziele: / co to sie ze mna dzieje jak ja tak dlugo wytrzymuje:)
Chyba dzis bede musiala mego chlopa zgwalcic:p
hahaha koniecznie ^^
ja czekam na piątek, piąteczek, piątuuuuunioNats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny
Gaduaaa kochana trzymaj się proszę, wierzę, że wszystko się uda, nawet jeśli na razie trzeba to odwlec w czasie. Polecam Twojego Dziadka modlitwie.
U mnie niby spadek ale jakiś ujowy. Jakby się ta cholerna temp zdecydować nie mogła. Ciekawe czy coś z tego będzie. Póki co, nie nakręcam się i co ma być to będzie.
Wgl pytanie, jak zapisujecie na wykresie o 3 w nocy? Bo mam życiową rozkminę.
Miłego dnia Kochane!
Zgadzam się z Nats spadek owulkowy a zaliczyć do wieczora przynajmniej ja tak zaznaczyłam jak się kiedyś stałoNats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ho!
Właśnie przeczytałam wszystkie strony - brawo Ja! A czytając Was - uśmiałam się prawie do łez - brawo Wy!
Z przyjemnością bym do Was dołączyła, jeśli tylko wyrazicie zgodę
U mnie starania ciąg dalszy - już 9 cykl, a obecnie czekam na owulke i coś doczekać sie nie mogęKarolina2787, Canti 90, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Hej ho!
Właśnie przeczytałam wszystkie strony - brawo Ja! A czytając Was - uśmiałam się prawie do łez - brawo Wy!
U mnie starania ciąg dalszy - już 9 cykl, a obecnie czekam na owulke i coś doczekać sie nie mogę
Witamy Cię serdecznie w naszym gronieMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
U mnie starania ciąg dalszy - już 9 cykl, a obecnie czekam na owulke i coś doczekać sie nie mogę
Witaj !Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Witaj Marteczka93Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa - skoro dziadek wie, ze przyjezdzasz to najwazniejsze!
mi lekarka kiedys powiedziala, ze nawet jak ktos jest w strasznym stanie ale czeka na zobaczenie sie z osoba, ktora kocha to poczeka
moze to chwilo zalamanie! nie chcesz zadzwonic do niego przez skejp? chlopcy poopowiadaliby kawaly bylyby smiechy, chichy...takie oderwanie od rzeczywistosci?
trzymaj sie slicznoto!Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny