"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:No w sumie masz rację moja mama też nie miała żadnych objawów bo też kiedyś z nią rozmawiałam na ten temat. Zobaczysz jednak że nici z tego mimo że może wygląda ładnie ale powiem Ci że jak @ u mnie ma zawitać to spadek na nią jest taki gwałtowny i bum @ także ze mną się nie cacka od razu z grubej rury po tempce jedzie ech...
U mnie też po tempce widać że @ będzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ale u Ciebie Karolina żadnego spadku nie widać
Zobaczymy 4 jak test wyjdzie. Ale ja mam dobre przeczucia :* trzeba pozytywnie myśleć
Jak to nie dzisiaj już był i ostatnio taki większy. Mimo to dziękuję Tobie NatsNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ja biorę wieśka 2 cykl i dupa blada na mnie nie działa ale następny wyżre go do końca i basta co by nie marnować
Ogólnie to napisałam na forum że mi się paznokcie rozdwajaja... i dziewczyny polecily Wieska Może pomoże... pazurom i muszelce :pNats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Ogólnie to napisałam na forum że mi się paznokcie rozdwajaja... i dziewczyny polecily Wieska Może pomoże... pazurom i muszelce :p
Ja też mam problem z paznokciami bo są jak bibułki jak tylko troszkę uda się je wyhodować to się zaraz wyginają na drugą stronę także zawsze mam krótkie przymusowo niestety. Wiesiek na to też mi nie pomógł niestety ale u każdego inaczej działa także powodzenia co by zadziałał obustronnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ja też mam problem z paznokciami bo są jak bibułki jak tylko troszkę uda się je wyhodować to się zaraz wyginają na drugą stronę także zawsze mam krótkie przymusowo niestety. Wiesiek na to też mi nie pomógł niestety ale u każdego inaczej działa także powodzenia co by zadziałał obustronnie
Mi sie rozdwajaja u prawej dłoni... lewa ok