"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Posok zgadzam się z Tobą. Jeśli chodzi o odżywianie to sama nie wiem czy dobrze się odżywiam bo nigdy nie patrzyłam na to. Wagę mam prawidłową nie miałam nigdy problemów z tym. Wiem że powinnam jeść więcej owoców i pić soków owocowych bo jednak tego mi brakuje. Wolę warzywa
-
Posok82 wrote:i bardzo dobrze robisz, warzywa lepsze od owoców bo nie zawierają tyle cukru co owoce, obecnie w naszej diecie powinny dominować warzywa oczywiście urozmaiconeFabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:masz Ty cierpliwość
hy hy
a jakie były normy i jaki miałaś wynik? bo nie pamiętam...
17-OH Progesteron mój wynik: 2,06 ng/ml norma w FF:0,2-1,3
FSH, LH, PRL, TTE mam w normie (chociaż niektóre mogły by być niższe jako dla starającej) -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja z owoców to tylko banany lubię
a warzywa to wczoraj kalafiorek wcinałam hihi uwielbiam buraczki do każdego obiadu mogę je wcinać mój się już mnie nie pyta jaką surówkę chce
haha
hehe same buraki to za mało -
Lago wrote:Kawe chyba trzeba z Wami wypic co??? No to wypije zanim rzuce sie w wir obowiazkow....a co Wy tak rozprawiacie o zdrowym odzywianiu??? Lepiej byscie poradzily jak tu w ciaze zajsc hahahhhahah
Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
Ja tam owoce mogę na okrągło jeść
a teraz jak jest sezon to już w ogole. Chociaż też już czekam aż się zrobi zimniej i mandarynki się zaczną. Można tez owoce przemycić do smoothie, albo pic soki jednodniowe. Buraki też lubię, ale koniecznie z cebulką
Posok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Posok82 wrote:sex sex sex i jeszcze raz sex hahahaha
taaaaa a potem stary na kardiologie, hahahahahahah
a owoce to najlepiej jesc jak jest sezon i tez nie przesadzac, no chyba ze nie je sie bialego cukru. Powiem Wam ze ja sie przerazilam, bo genralnie cukru nie uzywam, ale teraz jak byli goscie i jest jeszcze mama to herbate zaczelam slodzic i tak sie wciagnelam, ze az mnie ciagnie. Mam ciezka do opanowania ochote na slodka herbate,,,,wiec tak, bialy cukier uzaleznia. Wczoraj skonczyl sie cukier i juz nie kupilam.....zamiast tego oslodzilam sie sliwkamiAle mundra jestem co? hehehehehhe
-
Lago wrote:taaaaa a potem stary na kardiologie, hahahahahahah
a owoce to najlepiej jesc jak jest sezon i tez nie przesadzac, no chyba ze nie je sie bialego cukru. Powiem Wam ze ja sie przerazilam, bo genralnie cukru nie uzywam, ale teraz jak byli goscie i jest jeszcze mama to herbate zaczelam slodzic i tak sie wciagnelam, ze az mnie ciagnie. Mam ciezka do opanowania ochote na slodka herbate,,,,wiec tak, bialy cukier uzaleznia. Wczoraj skonczyl sie cukier i juz nie kupilam.....zamiast tego oslodzilam sie sliwkamiAle mundra jestem co? hehehehehhe
-
Karolina2787 wrote:17-OH Progesteron mój wynik: 2,06 ng/ml norma w FF:0,2-1,3
FSH, LH, PRL, TTE mam w normie (chociaż niektóre mogły by być niższe jako dla starającej)Quote:Oznaczenia stężenia 17-OH-progesteronu dokonuje się w surowicy krwi. Wartości i zakres norm laboratoryjnych są takie same dla kobiet i mężczyzn, i wynoszą zwykle (w zależności od laboratorium): 0,9-3,9 nmol/l (30-130 ng/dl).
wiesz jakby naciągnął trochę to nie ma tragedi.. mocno podwyższony nie jest.. myśle że to nie jest nic poważnegoFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:a polskie owoce? jabłka, gruszki, śliwki, truskawki, jagody maliny jeżyny porzeczki itd.?
hehe same buraki to za mało
Nie no tylko napisałam że najbardziej lubię buraki ale nie tylko je jemz malinami to ostatnio zrobiłam sernik na herbatnikach
za jabłkami i śliwkami nie przepadam ogólnie wolę warzywa kalafior, brokuł, szpinak, marchewka itd. A no i też nie słodzę wgl
Posok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz jakby naciągnął trochę to nie ma tragedi.. mocno podwyższony nie jest.. myśle że to nie jest nic poważnego
Czytałam to i wszystkie chyba już artykuły o tym ale dopóki nie zrobię reszty hormonów to nic nie bd czytała bo to nic mi nie powie. Gadi mam nadzieję że to nic poważnego i że da się to szybko wyleczyć w razie czego -
Karolina2787 wrote:Czytałam to i wszystkie chyba już artykuły o tym ale dopóki nie zrobię reszty hormonów to nic nie bd czytała bo to nic mi nie powie. Gadi mam nadzieję że to nic poważnego i że da się to szybko wyleczyć w razie czego
to by troszkę współgrało z nadnerczami... ale podejrzewam że to na prawdę nic aż tak poważnegoKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Czytałam to i wszystkie chyba już artykuły o tym ale dopóki nie zrobię reszty hormonów to nic nie bd czytała bo to nic mi nie powie. Gadi mam nadzieję że to nic poważnego i że da się to szybko wyleczyć w razie czego
Karola olej to...ja tez olalam. Chyba trzeba po prostu czekac na zloty strzal. Ja co prawda zdecydowalam sie na inseminacje, ale jak sie nie uda to nie mam zamiaru dalej drazyc tylko zyc i czekac jak Gadi mowi.Jakies drobne whniecia w wynikach hormonow nie maja az takiego wplywu wiec sie nie przejmujKarolina2787 lubi tę wiadomość