"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejoooo
u Nas wczoraj byłoale oczywiście z wyskokiem...
i wyliczyłam pierwsze płodne z których moge korzystać to są pierwsze dni października .. oby nic mi się nie komplikowało i było okey...
u Nas pogoda też masakryczna... leje i leje... nie mam samochodu, R. zabrał bo jego w warsztacie... i jestem uziemiona.. może i dobrze ..
Fajnie że zaglądają do Nas jakieś nowe osóbkiMrówka super historia
Suplementy do czego Karola? Ja biorę od jakiegoś czasu... femibion 1 ... dla starających się i do 12 tyg ciąży...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHejo Gadi
Witaminy dla kobiet w ciąży chcę bo one zawsze mają lepszy skład znalazłam Solgar i opinie mają ok. Nie chcę łykać kilku naraz tylko jedną tabletkę co to wszystkie ma po trochuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 08:42
-
nick nieaktualnyTeraz będzie 5 miesiąc jak piję inofem i nie wiem czy wgl coś się zmieniło bo jakoś nie zaobserwowałam większych zmian. Brałam kiedyś właśnie tak jak Gadi ten Femibion natal 1 ale szukam co by było więcej w opakowaniu i nie za drogo bo Femibion ma tylko 30 tabletek za 30 zł to tak nie bardzo
-
Hej dziewczyny
Ja jeszcze w łóżku. Zaraz trzeba się ogarnąć i wciągnąć jakieś śniadanie.
Malinka A te testy, które teraz robiłaś były tej samej firmy? Mam nadzieję, że beta jeszcze jest niska i dlatego nie ma drugiej kreski.Trzymam kciuki
Karola Ciężko niestety jest znaleźć dobrego Gina, ale wyniki najlepiej skonsultować. Progesteron to korzystyny hormon dla ciazy, chyba nie moze byc za wysoki. Nie wiem dokladnie jak jest z tym co Ty badalas, ale najlepiej to sprawdzic. Myślę, że hsg to tez dobry pomysł. A masz zamiar sprawdzić tarczyce jeszcze?
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Teraz będzie 5 miesiąc jak piję inofem i nie wiem czy wgl coś się zmieniło bo jakoś nie zaobserwowałam większych zmian. Brałam kiedyś właśnie tak jak Gadi ten Femibion natal 1 ale szukam co by było więcej w opakowaniu i nie za drogo bo Femibion ma tylko 30 tabletek za 30 zł to tak nie bardzoFabian
Cyprian
Tymuś
-
Co do witamin ja biorę Falvit - sa dość tanie i jakoś tak na początku mi wpadły w ręce i nie chce zmieniać. Dodatkowo lykam też tran. Nie chce przesadzać z witaminami, bo wyniki mam w porządku, a tak naprawdę jak ktoś się zdrowo odżywia to mało kiedy potrzeba dodatkowego wspomagania.3500 g 54 cm
-
Karolina2787 wrote:Posok to sądzisz że to nie ma sensu? Znaczy nie kupować?
Widzisz wszystko jest suplementem diety a nie lekiem więc nie koniecznie w tej tabletce jest tyle tego co oferuje producent bo nie musi takie przepisy.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatsik ja mam podwyższony 17-OH progesteron a z tego co czytałam to może być PCOS albo choroby nadnerczy ale do końca jeszcze nie wiem bo nie zrobiłam wszystkich. Muszę zrobić kortyzol, androstendion i DHEA-s żeby dowiedzieć się wszystkiego ale to dopiero za miesiąc
ech...
-
nick nieaktualnyPosok zgadzam się z Tobą. Jeśli chodzi o odżywianie to sama nie wiem czy dobrze się odżywiam bo nigdy nie patrzyłam na to. Wagę mam prawidłową nie miałam nigdy problemów z tym. Wiem że powinnam jeść więcej owoców i pić soków owocowych bo jednak tego mi brakuje. Wolę warzywa
-
Karolina2787 wrote:Natsik ja mam podwyższony 17-OH progesteron a z tego co czytałam to może być PCOS albo choroby nadnerczy ale do końca jeszcze nie wiem bo nie zrobiłam wszystkich. Muszę zrobić kortyzol, androstendion i DHEA-s żeby dowiedzieć się wszystkiego ale to dopiero za miesiąc
ech...
hy hy
a jakie były normy i jaki miałaś wynik? bo nie pamiętam...FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Natsik ja mam podwyższony 17-OH progesteron a z tego co czytałam to może być PCOS albo choroby nadnerczy ale do końca jeszcze nie wiem bo nie zrobiłam wszystkich. Muszę zrobić kortyzol, androstendion i DHEA-s żeby dowiedzieć się wszystkiego ale to dopiero za miesiąc
ech...
3500 g 54 cm