"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobiety.
Czytam Was i nie wiem w sumie o czym czytam. Chyba te przeciwbolowe mnie tak zamulają. Jutro mam wyjść do domku.
Nie wiem juz co myśleć o tym "plamieniu". Zaznaczam je jako plamienie chociaż do dzis byl to tylko jasno różowy sluz. Dzis po sikaniu pojawiła sie juz odrobina krwi
Leze i placze ciagle bo wiem ze @ zaraz przyjdzie. Mam ogromne poczucie winy ze akurat teraz musiałam miec ten zabieg, przyjmowac te jebane leki od bolu i przez to nie ma juz mojej Kruszynki :'(
Przepraszam ze marudzę znow ale nie mam komu sie nawet wyżalić. Ignorujcie poprostu mojego posta -
Gizmo wrote:Czesc kobiety.
Czytam Was i nie wiem w sumie o czym czytam. Chyba te przeciwbolowe mnie tak zamulają. Jutro mam wyjść do domku.
Nie wiem juz co myśleć o tym "plamieniu". Zaznaczam je jako plamienie chociaż do dzis byl to tylko jasno różowy sluz. Dzis po sikaniu pojawiła sie juz odrobina krwi
Leze i placze ciagle bo wiem ze @ zaraz przyjdzie. Mam ogromne poczucie winy ze akurat teraz musiałam miec ten zabieg, przyjmowac te jebane leki od bolu i przez to nie ma juz mojej Kruszynki :'(
Przepraszam ze marudzę znow ale nie mam komu sie nawet wyżalić. Ignorujcie poprostu mojego posta
nie możesz się obwiniac.. a na pewno nie na tym etapie... bo jeszcze NIC NIE WIADOMO !!FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Lago gdzie żeś jest? potem narzekasz że kawy ze mną nie pijesz ?
dawaj tu..
jak stary Twój? Tylko ty czasem w tym szpitalu daj mu odpoczać i go nie ujeżdzaj na kozetce !
hahahahahahaah w szpitalu nie ma gdzieZaraz bedzie jeszcze robil testy wysilkowe i jak nic nie wyjdzie to do domu. Dopiero terz kawa sie zrobila
a ja latam po chalupie i ganiam koty, bo sie gowniarze juz rozlaza i dra....
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo słuchaj Gadi bo bardzo dobrze pisze, a tak w ogóle przyjmuje się że na tak wczesnym etapie raczej nic by nie zaszkodziło fajki i alkohol nie szkodzą to przeciwbólowe też nie, dlatego Gizmo przestań uprawiać czarnowidztwo tylko zdrowiej i jak najszybciej wracaj do domu !!!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo kochana Ty należysz do naszej rodziny bo my wszystkie jesteśmy rodziną więc bez głupich pierdzeń mi tutaj. Wszystko masz pisać nam i nie będzie to przeoczone albo puszczone od tak sobie. U Ciebie jeszcze nic nie wiadomo a te plamienia jak sama wiesz że bywają i dobrym zwiastunem także głowa do góry i czekamy na finał. 3 mam mocno kciuki by był zielony
-
Lago wrote:hahahahahahaah w szpitalu nie ma gdzie
Zaraz bedzie jeszcze robil testy wysilkowe i jak nic nie wyjdzie to do domu. Dopiero terz kawa sie zrobila
a ja latam po chalupie i ganiam koty, bo sie gowniarze juz rozlaza i dra....
Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Czesc kobiety.
Przepraszam ze marudzę znow ale nie mam komu sie nawet wyżalić. Ignorujcie poprostu mojego posta
Gizmek ale przeciez Ty jestes jeszcze przed terminem @. Test robilas? -
Czesc dziewczyny.
Gizmo Normalnie kop w dupę Ci się należy! Nie masz się czym obwiniać! Przez pierwsze 2 tygodnie zarodek jest chroniony i żadne szkodliwe subastancje do niego nie docierają. Tak to wymylslila natura, żeby kobieta miała czas, żeby zorientować się, ze jest w ciazy.
Pasok dobrze mówi - zdrowiej tam. Swoją drogą długą coś Cie w tym szpitalu trzymają. Mają ciotke po operacji na kręgosłup trzymali 2 dni.
3500 g 54 cm -
Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia.
Termin @ najpierw byl na czwartek. Myślałam ze jutro jak wyjde to w czwartek z rana test zrobię. O ile @ nie przyjdzie albo temp nie spadnie. To tez dla mnie zagadka. Nie czuje sie gorączkowo a po drugie pyralgina i tak by temp zbijala a ona mi sie ciągle wysoko trzyma.
System z kolei @ mi przrsunal aż na poniedziałek. Przeciez ja nigdy nie miałam tak długich cykli. Głupia juz calkiem jestem. -
nick nieaktualny