X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam Gadi ale się uśmiałam "wyskakuje" hahahahahaha

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    przepraszam Gadi ale się uśmiałam "wyskakuje" hahahahahaha
    hehe noooo
    my przez 5 lat jako zabezpieczenie stosowaliśmy stosunek przerywany ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hehe noooo
    my przez 5 lat jako zabezpieczenie stosowaliśmy stosunek przerywany ;)
    wow to Twój już ma wprawę :D a swoją drogą to odważnie jak tylko przerywany :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    wow to Twój już ma wprawę :D a swoją drogą to odważnie jak tylko przerywany :)
    no ale 5 lat !! to chyba już ma mega wprawę albo ja taka niepłodna...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago gdzie żeś jest? potem narzekasz że kawy ze mną nie pijesz ? ;) dawaj tu..
    jak stary Twój? Tylko ty czasem w tym szpitalu daj mu odpoczać i go nie ujeżdzaj na kozetce !

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobiety.
    Czytam Was i nie wiem w sumie o czym czytam. Chyba te przeciwbolowe mnie tak zamulają. Jutro mam wyjść do domku.
    Nie wiem juz co myśleć o tym "plamieniu". Zaznaczam je jako plamienie chociaż do dzis byl to tylko jasno różowy sluz. Dzis po sikaniu pojawiła sie juz odrobina krwi :(
    Leze i placze ciagle bo wiem ze @ zaraz przyjdzie. Mam ogromne poczucie winy ze akurat teraz musiałam miec ten zabieg, przyjmowac te jebane leki od bolu i przez to nie ma juz mojej Kruszynki :'(

Przepraszam ze marudzę znow ale nie mam komu sie nawet wyżalić. Ignorujcie poprostu mojego posta

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czesc kobiety.
    Czytam Was i nie wiem w sumie o czym czytam. Chyba te przeciwbolowe mnie tak zamulają. Jutro mam wyjść do domku.
    Nie wiem juz co myśleć o tym "plamieniu". Zaznaczam je jako plamienie chociaż do dzis byl to tylko jasno różowy sluz. Dzis po sikaniu pojawiła sie juz odrobina krwi :(
    Leze i placze ciagle bo wiem ze @ zaraz przyjdzie. Mam ogromne poczucie winy ze akurat teraz musiałam miec ten zabieg, przyjmowac te jebane leki od bolu i przez to nie ma juz mojej Kruszynki :'(

Przepraszam ze marudzę znow ale nie mam komu sie nawet wyżalić. Ignorujcie poprostu mojego posta
    Oj Co Ty wygadaujesz? jak ingnorujcie? nie ma co ignorować , dobrze wiesz że jesteśmy tu po to żeby się wspierać... wiesz że bez Was chyba bym tu nawet nie wróciła...
    nie możesz się obwiniac.. a na pewno nie na tym etapie... bo jeszcze NIC NIE WIADOMO !!

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago gdzie żeś jest? potem narzekasz że kawy ze mną nie pijesz ? ;) dawaj tu..
    jak stary Twój? Tylko ty czasem w tym szpitalu daj mu odpoczać i go nie ujeżdzaj na kozetce !

hahahahahahaah w szpitalu nie ma gdzie :P Zaraz bedzie jeszcze robil testy wysilkowe i jak nic nie wyjdzie to do domu. Dopiero terz kawa sie zrobila :D a ja latam po chalupie i ganiam koty, bo sie gowniarze juz rozlaza i dra....

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo słuchaj Gadi bo bardzo dobrze pisze, a tak w ogóle przyjmuje się że na tak wczesnym etapie raczej nic by nie zaszkodziło fajki i alkohol nie szkodzą to przeciwbólowe też nie, dlatego Gizmo przestań uprawiać czarnowidztwo tylko zdrowiej i jak najszybciej wracaj do domu !!!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo kochana Ty należysz do naszej rodziny bo my wszystkie jesteśmy rodziną więc bez głupich pierdzeń mi tutaj. Wszystko masz pisać nam i nie będzie to przeoczone albo puszczone od tak sobie. U Ciebie jeszcze nic nie wiadomo a te plamienia jak sama wiesz że bywają i dobrym zwiastunem także głowa do góry i czekamy na finał. 3 mam mocno kciuki by był zielony <3

• Posok82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahaah w szpitalu nie ma gdzie :P Zaraz bedzie jeszcze robil testy wysilkowe i jak nic nie wyjdzie to do domu. Dopiero terz kawa sie zrobila :D a ja latam po chalupie i ganiam koty, bo sie gowniarze juz rozlaza i dra....
    Lago wrzuć tutaj fotkę tych kociaków jak si demolują chałupę :D

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czesc kobiety.

Gizmek ale przeciez Ty jestes jeszcze przed terminem @. Test robilas?

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Lago wrzuć tutaj fotkę tych kociaków jak si demolują chałupę :D

po poludniu wrzuce bo wlasnie mleczarnia przyszla i mam chwile wytchneinia :D

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Gizmek ale przeciez Ty jestes jeszcze przed terminem @. Test robilas?
    nie robiła i miauczy że nie ma sensu !
    nie wiem gdzie jej zawzięcie, optymizm i siła ?

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    Gizmo Normalnie kop w dupę Ci się należy! Nie masz się czym obwiniać! Przez pierwsze 2 tygodnie zarodek jest chroniony i żadne szkodliwe subastancje do niego nie docierają. Tak to wymylslila natura, żeby kobieta miała czas, żeby zorientować się, ze jest w ciazy.
    Pasok dobrze mówi - zdrowiej tam. Swoją drogą długą coś Cie w tym szpitalu trzymają. Mają ciotke po operacji na kręgosłup trzymali 2 dni.

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia.
    Termin @ najpierw byl na czwartek. Myślałam ze jutro jak wyjde to w czwartek z rana test zrobię. O ile @ nie przyjdzie albo temp nie spadnie. To tez dla mnie zagadka. Nie czuje sie gorączkowo a po drugie pyralgina i tak by temp zbijala a ona mi sie ciągle wysoko trzyma.
    System z kolei @ mi przrsunal aż na poniedziałek. Przeciez ja nigdy nie miałam tak długich cykli. Głupia juz calkiem jestem.

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Gizmo Twoja temperatura robi wrażenie :-)

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wow Gizmo Twoja temperatura robi wrażenie :-)
    Ja tez jestem pod wrażeniem. Nie mam pojecia skąd taki wzrost. Rozumiem ze w sobotę mogla skoczyć po zabiegu. Ale pozostale dni??

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo no to zateszczaj jutro ;)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jutro bede w domu kolo 14 dopiero. Poza tym chce odczekać z dzien bo mam mocz rozwodniony po kroplówkach. No i ciagle sikam co pare minut

‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ