X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie przezytalam ze Clo moze zaburzac endometrium, znaczy powodowac ze bedzie cienkie, ale na pogrubienie dobrze dziala wino....tak sobie mysle, ze w sumie wino jest dobre na wszystko. No to zdrowko!!! hahahhahahaha

Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym wypiła.. ale na wspólnej się zaczyna ! :D

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Winko idealnie pasuje :-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

jo a co po pijaku tv nie mozna ogladac? hahahahhah ja mam nadzieje ze o 21 bedzie cos ciekawego bo na razie Barwy szczescia....wiem siara, no ale co.... slomiana wdowa jestem :P

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak fajnie, że ktoś tu jest. Ja dzisiaj też zostałam słomianą wdową. Pierwszy raz po trzech miesiącach małż poszedł na nockę. Dołączam do picia tylko u mnie z grubej rury od razu sączę drinka... Tak mi dzisiaj smutno i ogólnie do dupy. :(

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Jak fajnie, że ktoś tu jest. Ja dzisiaj też zostałam słomianą wdową. Pierwszy raz po trzech miesiącach małż poszedł na nockę. Dołączam do picia tylko u mnie z grubej rury od razu sączę drinka... Tak mi dzisiaj smutno i ogólnie do dupy. :(

MALINA namierzylam Cie :P :P :P

Wiem ze Ci smutno....mi tez bylo przez tydzien, ale juz przeszlo. Ja przyjelam technike, ze nie pytam dlaczego, no widac tak ma byc, ale wierze ze bedzie lepiej, wiesz....zycie czeka na nas wszystkie ;) Jak mi sie wino skonczy to mam nalewke wisniowa mamy, najwyzej jej wody doleje, nie skapnie sie seseseseses

Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też słomianą wdówką jestem ;-) Tylko ja to już prawie drugi tydzień. Małża nie było przez tydzień, wrócił w sobotę wieczorem a w niedzielę w nocy wyjeżdżał. Wróci w sobotę i znowu może być powtórka.. I tak co jakiś czas do listopada na pewno. Duża inwestycja mu się trafiła i musi nadzorować. heh. To też "Kod da Vinci" na Polsacie i winko do tego na poprawę humoru :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 20:59

zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, zgadzam się, pij cokolwiek! :)

u mnie dzisiaj mega zdrowo :D

haha. Witam w znajomych Lagusiu! <3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 21:14

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu Laguś ja chcę kotka! :D
    Pisałam Ci o tym jakieś 15 postów ale to akurat wtedy co nie działało owu i każda była każdą. :P hihi. Jakie one słodziutkie. Wyślij mi jednego :D hahaha.

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Jezu Laguś ja chcę kotka! :D
    Pisałam Ci o tym jakieś 15 postów ale to akurat wtedy co nie działało owu i każda była każdą. :P hihi. Jakie one słodziutkie. Wyślij mi jednego :D hahaha.

Ty wez mi nic nie mow. One teraz sa 100 razy slodsze niz na zdjeciu, zaczynaja wylazic ze skrzynki, ja je mietosze i miziam non stop, a moja mama stwierdzila ze ma corke wariatke :) Musze im znalezc dobre domy i jakbym tylko mogla to jednego bym Ci oddala :D

Na priw wtedy Ci odpisalam ale pewnie skasowali....ciule, hahahhaha

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na moment ;) widze się rozkręcają laski no to gitara u mnie piwko wypite leże w wyrze i oglądam Paramount channel fajny film leci i się wciągnęłam ;)

Caro @ wredna jędza niestety ale chociaż przyszła po urlopie ;) a włosy pofarbowane razem z koszulką :D haha

Co do rowerków to ja wczoraj byłam z moim i tak nas tyłki bolą że szok właśnie od siodełek jak mówi Lago i strasznie mnie rozśmieszyłaś z tą nalewką :D hehe cFana bestyjka z Ciebie :D hehehe

Lago lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ty wez mi nic nie mow. One teraz sa 100 razy slodsze niz na zdjeciu, zaczynaja wylazic ze skrzynki, ja je mietosze i miziam non stop, a moja mama stwierdzila ze ma corke wariatke :) Musze im znalezc dobre domy i jakbym tylko mogla to jednego bym Ci oddala :D

Na priw wtedy Ci odpisalam ale pewnie skasowali....ciule, hahahhaha

to zostaw mi jednego :) Kiedy one będą do oddania? :P Bo ja będę w pl 17 września albo pierwszy tydzień października :D

no skasowali, ciule. :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 tygodni musza byc z mamcia, wiec po 24 wziecia mozna zabierac :D... ona juz malo sie nimi interesuje, ale ciagle karmi

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha :D To mam trochę czasu żeby starego zbałamucić :D hihi. Popracuję nad nim i dam znać. A tymczasem idę w kimę. Dobranoc :) Oby jutro był dla nas wszystkich lepszy dzień <3

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    hahaha :D To mam trochę czasu żeby starego zbałamucić :D hihi. Popracuję nad nim i dam znać. A tymczasem idę w kimę. Dobranoc :) Oby jutro był dla nas wszystkich lepszy dzień <3

noooooo jakby co, to moze bedziemy mogli gdzies tam podjechac i przekazac malucha :D
    balamus malza......aktualne zdjecia w tym tygodniu beda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Jak dzionek się zaczyna u Was? Mam nadzieję że słonecznie i miło :)
    Ja dziś już do pracy jadę ale na 11 więc jeszcze mam chwilę. Urlop mi się skończył to i pogoda się robi ech... pecha mam coś ostatnio do tej pogody.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    a u mnie zapowiada się kolejny nudny dzień... jutro szpital.. ostatnie badanie bety... temp mi skacze.. więc wszystko rozregulowane póki co...
    dziś tydzień od śmierci dziadka... [*]

staram się trzymać ale przychodzą gorsze momenty w środku dnia... czasem nocy...
    z jednej strony chciałabym już wznowić starania z drugiej się boję....

a pogoda.... dramat.. jak to w Irl... leje...

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się dzisiaj przyłączam :) piękny dzionek słońce od samego rana :D
    Gadi wiem że to oklepane ale czas goi rany naprawdę tylko trzeba uważać aby ich za często nie rozdrapywać. A co do starań to od gina dostaliście już zielone światło?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gadułko

Ciężko wiadomo wszystko teraz od nowa poukładać i w głowie i w życiu. Smutek chwyta i człowiek się załamuje ale jak to mówią czas leczy rany i po każdej burzy wychodzi słońce mam nadzieję i życzę Ci tego z całego serca by te słońce zawitało u Ciebie jak najprędzej <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Też się dzisiaj przyłączam :) piękny dzionek słońce od samego rana :D
    Gadi wiem że to oklepane ale czas goi rany naprawdę tylko trzeba uważać aby ich za często nie rozdrapywać. A co do starań to od gina dostaliście już zielone światło?
    po pierwszej normalnej miesiączce... więc na razie stary "wyskakuje" ;)
    a na miesiączkę mogę czekać nawet 6 tyg więc zobaczymy jak to będzie..

Posok82 lubi tę wiadomość

‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ