"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie przezytalam ze Clo moze zaburzac endometrium, znaczy powodowac ze bedzie cienkie, ale na pogrubienie dobrze dziala wino....tak sobie mysle, ze w sumie wino jest dobre na wszystko. No to zdrowko!!! hahahhahahaha
Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Jak fajnie, że ktoś tu jest. Ja dzisiaj też zostałam słomianą wdową. Pierwszy raz po trzech miesiącach małż poszedł na nockę. Dołączam do picia tylko u mnie z grubej rury od razu sączę drinka... Tak mi dzisiaj smutno i ogólnie do dupy.
MALINA namierzylam Cie
Wiem ze Ci smutno....mi tez bylo przez tydzien, ale juz przeszlo. Ja przyjelam technike, ze nie pytam dlaczego, no widac tak ma byc, ale wierze ze bedzie lepiej, wiesz....zycie czeka na nas wszystkieJak mi sie wino skonczy to mam nalewke wisniowa mamy, najwyzej jej wody doleje, nie skapnie sie seseseseses
Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Ja też słomianą wdówką jestem
Tylko ja to już prawie drugi tydzień. Małża nie było przez tydzień, wrócił w sobotę wieczorem a w niedzielę w nocy wyjeżdżał. Wróci w sobotę i znowu może być powtórka.. I tak co jakiś czas do listopada na pewno. Duża inwestycja mu się trafiła i musi nadzorować. heh. To też "Kod da Vinci" na Polsacie i winko do tego na poprawę humoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 20:59
zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:Jezu Laguś ja chcę kotka!
Pisałam Ci o tym jakieś 15 postów ale to akurat wtedy co nie działało owu i każda była każdą.hihi. Jakie one słodziutkie. Wyślij mi jednego
hahaha.
Ty wez mi nic nie mow. One teraz sa 100 razy slodsze niz na zdjeciu, zaczynaja wylazic ze skrzynki, ja je mietosze i miziam non stop, a moja mama stwierdzila ze ma corke wariatkeMusze im znalezc dobre domy i jakbym tylko mogla to jednego bym Ci oddala
Na priw wtedy Ci odpisalam ale pewnie skasowali....ciule, hahahhahazapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na moment
widze się rozkręcają laski no to gitara u mnie piwko wypite leże w wyrze i oglądam Paramount channel fajny film leci i się wciągnęłam
Caro @ wredna jędza niestety ale chociaż przyszła po urlopiea włosy pofarbowane razem z koszulką
haha
Co do rowerków to ja wczoraj byłam z moim i tak nas tyłki bolą że szok właśnie od siodełek jak mówi Lago i strasznie mnie rozśmieszyłaś z tą nalewkąhehe cFana bestyjka z Ciebie
hehehe
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Ty wez mi nic nie mow. One teraz sa 100 razy slodsze niz na zdjeciu, zaczynaja wylazic ze skrzynki, ja je mietosze i miziam non stop, a moja mama stwierdzila ze ma corke wariatke
Musze im znalezc dobre domy i jakbym tylko mogla to jednego bym Ci oddala
Na priw wtedy Ci odpisalam ale pewnie skasowali....ciule, hahahhaha
to zostaw mi jednegoKiedy one będą do oddania?
Bo ja będę w pl 17 września albo pierwszy tydzień października
no skasowali, ciule. -
zapachmalin wrote:hahaha
To mam trochę czasu żeby starego zbałamucić
hihi. Popracuję nad nim i dam znać. A tymczasem idę w kimę. Dobranoc
Oby jutro był dla nas wszystkich lepszy dzień
noooooo jakby co, to moze bedziemy mogli gdzies tam podjechac i przekazac malucha
balamus malza......aktualne zdjecia w tym tygodniu beda -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
a u mnie zapowiada się kolejny nudny dzień... jutro szpital.. ostatnie badanie bety... temp mi skacze.. więc wszystko rozregulowane póki co...
dziś tydzień od śmierci dziadka... [*]
staram się trzymać ale przychodzą gorsze momenty w środku dnia... czasem nocy...
z jednej strony chciałabym już wznowić starania z drugiej się boję....
a pogoda.... dramat.. jak to w Irl... leje...
FabianCyprian
Tymuś
-
Też się dzisiaj przyłączam
piękny dzionek słońce od samego rana
Gadi wiem że to oklepane ale czas goi rany naprawdę tylko trzeba uważać aby ich za często nie rozdrapywać. A co do starań to od gina dostaliście już zielone światło?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Gadułko
Ciężko wiadomo wszystko teraz od nowa poukładać i w głowie i w życiu. Smutek chwyta i człowiek się załamuje ale jak to mówią czas leczy rany i po każdej burzy wychodzi słońce mam nadzieję i życzę Ci tego z całego serca by te słońce zawitało u Ciebie jak najprędzejGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Też się dzisiaj przyłączam
piękny dzionek słońce od samego rana
Gadi wiem że to oklepane ale czas goi rany naprawdę tylko trzeba uważać aby ich za często nie rozdrapywać. A co do starań to od gina dostaliście już zielone światło?
a na miesiączkę mogę czekać nawet 6 tyg więc zobaczymy jak to będzie..Posok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś