"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny ☉chwilę mnie nie było a tu tyle do czytania
Gizmo ... ja i pewnie tylko nie ja doskonale znamy to uczucie ale u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo , bądź silna twarda zrób test wyjdzie negatywny zacznij działać przygotuj plan wyjdzie pozytywny ( za co trzymam kciuki ) ciesz się i poinformuj nas
Co do mnie - no nie byłam u tego dentysty raz ze się bałam a dwa no zęba już z 3 tyg nie czuję odkąd pani doktor przeplukala mi kieszeń dziąsła ( jej diagnoza była zapalenie kieszeni dziąsła) ale dała skierowanie na przeswietlenie i inna doktorka robiła opis zdjęcia pow : nic tam nie widać napewno od środka ząb się psuje może lepiej poczekam na moją dr za tydzień w poniedziałek wizyta i leczenie tej paroletniej zaniedbanej 6- ski;-)
Jedna z Was ( przepraszam że nie pamiętam, tyle napisane że jak dotarlam do końca to zapomniałam nick) czy u jednego lekarza się lecze - no właśnie nie parę lat chodziłam do jednej do czasu dopóki nie zaczęłam się starać zaczęły się cyrki bromergon po którym mega źle się czułam niechcialam brać prosiłam o zamiennik Pani doktor oburzona ! Potraktowala mnie jak śmiecia wysmiala że kalendarzyk zaznaczam że to prehistoria na końcu zrobiła badanie ogólne- bolało to mi powiedziała " niech pani nie będzie śmieszna że to panią boli " skierowanie na badania prl mówi może te parę tabletek coś dało i niewiem co dalej bo pewnie już pani do mnie nie przyjdzie. I nie poszłam rzecz jasna
Kolejna pani doktor no przemiła babka kawał drogi do niej dojeżdżalam ale cenowo mnie zabijala podstawowa wizyta : 100 zł sama wizyta , 50 zł usg, 30 zł cytologia ,20 zł skierowania ,20 zł recepta no i na pierwszej wizycie wykryla guzki w piersi ojej co ja się nalatalam ile pieniędzy wydałam chirurg onkolog a na końcu radiolog który stwierdził że wszystko ok taka budowa piersi wysoko gruczolakowa. Jedna wizyta kosztowała mnie około 1000 zł, kolejna wizyta hormony to też było jakieś 300 zł samo badanie jak wyszło że wszystko ok to skierowanie na hsg - koszt 380 zł--- kurcze no trochę przegięcie i takim o to sposobem wylądowałam u innego doktora bylo hsg za darmo plus wizyty około 80zl
Nie mówię że jest idealnie bo przy clo miałam monitoring 1- dniowy czyli clo działa 3 jajka są są duże piękne do domu i się starać a to czy pękło tego już nikt nie sprawdził
Dodatkowo zapomniałam o tym że mam mięśniaka macicy o średnicy 2,5 cm ( sama macica ma niewiele ponad 5 ) tuż przy ujściu szyjki ale lekarz mówił jak hsg wyszło dobrze kontrast się przedarl to i plemniki się przedostatnaGaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Ona widac że masz historię niebanalną równie jak My... a bynajmniej większość... czasami jest tak ze wszytsko jest w porządku a i tak nic z tego nie wychodzi... i choćby nie wiadomo jak zdrowa kobieta była to zajść nie może... być może to faktycznie psychika.. kto to wie... w każdym razie nie wolno się poddawać w dążęniu do pragnień i marzeńFabian
Cyprian
Tymuś
-
Ona długa historia i widać jak różni są lekarze, trochę mnie dziwi że tak duży mięśniak i gin to bagatelizuje jak u mnie miała podejrzenie jakiegoś małego mięśniaka to kazała przyjść po miesiącu na kontrolę bo przy bardzo małych same mogą się wchłonąć ale od razu zastrzegła że jeśli będzie się utrzymywał to do leczenia bo nie można tak tego zostawić, ilu lekarzy tyle teorii....
-
Gizmo... Ty jesteś w szpitalu.. Ty weź im powiedz że podejrzewasz ciążę niech ci gina na oddział ściągną ... zrobią bete...
nie umiesz wykorzystać sytuacji !
już.. stawiaj się do pionu i działaj !Posok82, Nats, Marteczka93, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Posok jakie Ty miałaś plamienia przed testowaniem? W sensie takie lekkie krwawienie czy raczej sluz zabarwiony? I samo przeszlo czy dostalas cos na podtrzymanie ciąży?
-
Gaduaaa wrote:Gizmo... Ty jesteś w szpitalu.. Ty weź im powiedz że podejrzewasz ciążę niech ci gina na oddział ściągną ... zrobią bete...
nie umiesz wykorzystać sytuacji !
już.. stawiaj się do pionu i działaj !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 11:36
-
Gizmo wrote:Gadi ja nie lubię sie pchać na krzywy ryj. Wyjdzie ze nie jestem i jeszcze się osmiesze. Poza tym moze mnie opierdziela z laryngologii ze podejrzewalam a nie powiedziałam nic przed zabiegiem.
Ach juz skolowana jestem z tym wszystkim. -
Gizmo wrote:Gadi ja nie lubię sie pchać na krzywy ryj. Wyjdzie ze nie jestem i jeszcze się osmiesze. Poza tym moze mnie opierdziela z laryngologii ze podejrzewalam a nie powiedziałam nic przed zabiegiem.
Ach juz skolowana jestem z tym wszystkim.
ja bym myslala o swojej dupie a nie co kto pomysli.. chuj im w oko...Posok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:a ja dostałam na meila wyniki cytologii z 28 lipca to był 5 tydz ciąży... a tam:
nasilony odczyn zapalny, zapalenie, flora bakteryjna ...
FUCK.... co teraz ja mam z tym zrobić.. i co myślec...
To wygląda na jakąś infekcje. A jaką masz grupę?
Masz jakieś objawy? Swędzenie, upławy?
Infekcje w ciąży są niebezpieczne, ale niestety często się zdarzają.3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:a ja dostałam na meila wyniki cytologii z 28 lipca to był 5 tydz ciąży... a tam:
nasilony odczyn zapalny, zapalenie, flora bakteryjna ...
FUCK.... co teraz ja mam z tym zrobić.. i co myślec...