"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
nie było mnie dwa dni a tu tyle nadrukowane że czytam już jakiś czas:)
Witam wszystkie Nowe, im nas więcej tym weselej i większe wsparcie
Dziewczyny słuchajcie porad Gadu bo ona ma wiedzę większą niż nie jeden lekarz
Właśnie się zakochałam w kotkach Lago są przecudne
Przeczytałam wszystko i gdzie jest Gizmo?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Cześć
nie było mnie dwa dni a tu tyle nadrukowane że czytam już jakiś czas:)
Witam wszystkie Nowe, im nas więcej tym weselej i większe wsparcie
Dziewczyny słuchajcie porad Gadu bo ona ma wiedzę większą niż nie jeden lekarz
Właśnie się zakochałam w kotkach Lago są przecudne
Przeczytałam wszystko i gdzie jest Gizmo?
Posok Ja dzis w ciaze zachodze!!!!!! hahahahahahCaro lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Lago dzisiaj przyjmujesz żołnierzyki?
hahahahhahha noooooo o ile mi jajo nie peklo. Wczoraj lekarz rano kazal czekac, ale jak mu powiedzialam ze dopiero co @ mi sie skonczyla a dodatkowo maz byl w szpitalu wiec bara bara nie bylo jakis czas i takimi zdechlakami to raczej mnie nei zaplodni. to kazal wczoraj zrzucic paliwo i dis wieczorem wysylamy naszych Marines na wojneo ile mi jajko nie peklo od wczoraj. Jak peklo to lecim na naturalsie,ale to raczej sie nie uda
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:no ja myślę i czytałam że nawet dwójka będzie
płacisz to wymagasz, klient nasz pan hahahah
no tak powiedzialam doktorkowi, ale powiedzial ze u niego to nie dziala. Jak my czasem rozmawiamy to nie wiem czy na serio czy na zarty. Wczoraj nawet jak mi Pregnyl podawal to sie wstrzymal i dopytywal czy ja na serio sie decyduje czy sobie jaja robie, hahahahahPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no tak powiedzialam doktorkowi, ale powiedzial ze u niego to nie dziala. Jak my czasem rozmawiamy to nie wiem czy na serio czy na zarty. Wczoraj nawet jak mi Pregnyl podawal to sie wstrzymal i dopytywal czy ja na serio sie decyduje czy sobie jaja robie, hahahahah
-
nick nieaktualny
-
Jak wam dobrze z tymi weekendami i urlopami! ja jutro też idę do pracy
a urlop miałam w czerwcu, a kolejny pod koniec września dopiero...
Jeszcze klima w pracy nie chce załapać i chyba się zaraz ugotujęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 13:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo!!
Jeju luf mazon nic mi nie wiadomo pierwsze słyszę...ja sobie chyba to wszystko popisze i pójdę z kartka do lekarza żeby zbytnio myślec nie musiał to coś mu podpowiem
Lago ale się uśmiałam z Twojego postu zrzucić paliwo marines no dobitnie -
nick nieaktualnyI znów podobnie pisałam chyba z 15 min ha ha i ucielo:-/ zaraz dopisze bo mam ciężko- dziś pracuje na dwóch etatach prosto po pracy na działkę i zajmuje się dzieciakami szwagierki
Jest co robić:- PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 15:03
-
Lagoooooooooo hohoho! Będzie ciążunia, będzie ciążunia!! Trzymam kciuki bardzo bardzo bardzo mocno!
Karola ja też już weekenduje. A zapowiadają taką piękną pogodę ze hej!
Posok ohh urlopik. Piękna sprawaDługo się urlopujesz? Czy to już tak ciążuniowo?
Ona jak piszę z telefonu to mi się zdarza drukować i drukować a potem zamiast wyślij klikne anuluj heheh
Witam Nowe Koleżanki
Aaaaa! Małż dziś wraca! Na dwa dni, ale wracaI prawdopodobnie da radę być w domu w czasie owu. Sesesese
Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
jak mija Wam dzien?
Do mnie przyjechala mlodsza siostra na kilka dni bo rzadko sie widujemy. Mieszkamy w innych miastach-wsiach
u mnie kiepsko troche... @ na 100% przyjdzie bo brzuch pobolewa dalej i piersi przy dotyku coraz mocniej bola ;/ ach trzeba sie nastawiac na @ i zaczac starania od wrzesnia od poczatku
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny