X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilith morza mi wystarczy na razie :) teraz jak tak chwalicie góry to muszę koniecznie tam się wybrać i sama przekonać jak tam jest :)

Gadi gratki dla psiapsióły i zazdro pięknej córy też bym się pobeczała. Z resztą kiedy ja nie beczę, zawsze jak widze małe dzieci a mam to na codzień także Cię rozumiem doskonale. Co do babsztyli olać ją niech se sama odpoczywa jak chce i ma czas pewno stara jakaś co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 18:40

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja już się mylę od tej gorączki chyba bo zamiast Gaduła to piszę Lago :D haha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puk puk ;)

Sierota wraca do łask :P

Lagoooo ogromne kciuki żeby jajo peklo po wkroczeniu armii <3

Caro, Karola chyba do Was dolacze z terminem owu :)

Gadi tez czekam na wiadomość od mojej kumpelki. Wczoraj trafila na patologie ciąży z 2cm rozwarciem :) tylko patrzeć jak urodzi bo juz i czas

A poza tym witam witam i jeszcze raz witam te cudne dziewczęta, które zdecydował sie do Nas dołączyć. Milusio od razu sie robi, ze watek jeszcze nie umarł :D

Gaduaaa, Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro chcialabym zeby nie przyszla ale przez te nieefektowne starania przez ostatnie 8 miesiecy trace nadzieje i cokolwiek mnie zaboli to od razu mysle ze to na @ :/ czytalam ze przecietna para stara sie o ciaze od 6-8 miesiecy ... Co o tym myslicie?

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Młoda u mnie właśnie wrzesien bedzie 20miesiacem od poczatku staran. Byly przerwy na leki, na wyjazdy Tii ale suma sumarum ja tam liczę czas od kiedy z pełną świadomością podjęliśmy decyzje o odstawieniu pigul anty. :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Caro chcialabym zeby nie przyszla ale przez te nieefektowne starania przez ostatnie 8 miesiecy trace nadzieje i cokolwiek mnie zaboli to od razu mysle ze to na @ :/ czytalam ze przecietna para stara sie o ciaze od 6-8 miesiecy ... Co o tym myslicie?
    u mnie pierwszy synek był hmm od razu... drugi wystarany 7 miesięcy ... 3 ciąża 10 miesięcy... i niestety nie udało się utrzymać..
    także z wiek trwa to dłużej hah

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo u mnie wlasnie 9 miesiac od odstawienia tabletek anty i mysle ze to przez nie jest problem z zaciazeniem chociaz odkad odstawilam mam regularne cykle do 32/33 dni i nie mialam zadnych problemow z @ No przy Tobie to ja sie moge schowac z tymi staraniami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 19:28

Nasze serduszko Hania <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lilith morza mi wystarczy na razie :) teraz jak tak chwalicie góry to muszę koniecznie tam się wybrać i sama przekonać jak tam jest :)

Gadi gratki dla psiapsióły i zazdro pięknej córy też bym się pobeczała. Z resztą kiedy ja nie beczę, zawsze jak widze małe dzieci a mam to na codzień także Cię rozumiem doskonale. Co do babsztyli olać ją niech se sama odpoczywa jak chce i ma czas pewno stara jakaś co?
    właśnie nie.. po 40stce babeczka... i taka kuźwa ą, ę....
    ja tu załamana w ogóle najlpiej bym poszla od razu na in vitro haha a Ona mi pierdoli o odpoczynku i odłożeniu termometru...
    chyba suka nie zna mojej determinacji :/

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa przykro mi kochana, ale zawsze wszystko sie dzieje po cos :) no ja jestem dosc mloda wlasnie i wiek wedlug mnie nie gra tu roli, aczkolwiek moge sie mylic :)

Nasze serduszko Hania <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda a dlugo bralas anty?? Sprawdzalas drożność jajowodow??
    Moja dawna znajoma(kiedys kochanka :D) w bardzo młodym wieku brala anty przez kilka lat. Potem po ślubie dlugo zajść nie mogla. Antyki za młodu sprawily ze jajowody jej się skurczyly. W sensie jakby zassaly. Po udroznieniu od razu zaszla i teraz ma juz 10letnia core.

Młoda19 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Młoda a dlugo bralas anty?? Sprawdzalas drożność jajowodow??
    Moja dawna znajoma(kiedys kochanka :D) w bardzo młodym wieku brala anty przez kilka lat. Potem po ślubie dlugo zajść nie mogla. Antyki za młodu sprawily ze jajowody jej się skurczyly. W sensie jakby zassaly. Po udroznieniu od razu zaszla i teraz ma juz 10letnia core.
    Gizmo a Ty co znowu ? jaka kuźwa kochanka ? :D haahahha

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo dlugo nie bralam, moze pol roku. Teraz mnie przestraszylas z tymi jajowodami... Gin mi powiedzial ze na razie nie bedziemy nic robic bo jestem mloda i nie minal rok a w moim przypadku to nawet do 2 lat mozemy czekac... Wkurzaja mnie tacy lekarze ... :/

Nasze serduszko Hania <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Gizmo a Ty co znowu ? jaka kuźwa kochanka ? :D haahahha
    Toć Kuźwa chyba nie od dzis wiecie ze ja bi jestem. Napisałam tak o M. dla wiarygodności osoby. Ze naprawde ją znam i jej historie staran o dziecko ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Gizmo dlugo nie bralam, moze pol roku. Teraz mnie przestraszylas z tymi jajowodami... Gin mi powiedzial ze na razie nie bedziemy nic robic bo jestem mloda i nie minal rok a w moim przypadku to nawet do 2 lat mozemy czekac... Wkurzaja mnie tacy lekarze ... :/
    eee to go zmień.. jak minie rok .. bo szkoda czasu

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Toć Kuźwa chyba nie od dzis wiecie ze ja bi jestem. Napisałam tak o M. dla wiarygodności osoby. Ze naprawde ją znam i jej historie staran o dziecko ;)
    no dobra wiem.. ale nigdy nie pisałaś o swoich laskach :D hahaha
    chyba pójde po wino... a Ty opowiadaj :D haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda badałaś już sobie coś? jakies hormony?

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa uwierz mi ze juz wszystkich "obskoczylam" w mojej miejscowosc ale teraz jak dostane ta niechciana @ to bede jezdzila do mojego starego gina w miejscowosci w ktorej wczesniej mieszkalam

Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa bede badala jak teraz nie wyjdzie

Nasze serduszko Hania <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Gaduaaa bede badala jak teraz nie wyjdzie
    no to dobrze,
    zbadaj tarczycę (TSH, TF4 i FT3 )
    LH, FSH, prolaktynę, progesteron ;) o czymś zapomniałam?

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze moj M zbada swoje rycerzyki i tyle na razie starczy :)

Nasze serduszko Hania <3
‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ