"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLilith morza mi wystarczy na razie
teraz jak tak chwalicie góry to muszę koniecznie tam się wybrać i sama przekonać jak tam jest
Gadi gratki dla psiapsióły i zazdro pięknej córy też bym się pobeczała. Z resztą kiedy ja nie beczę, zawsze jak widze małe dzieci a mam to na codzień także Cię rozumiem doskonale. Co do babsztyli olać ją niech se sama odpoczywa jak chce i ma czas pewno stara jakaś co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 18:40
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puk puk
Sierota wraca do łask
Lagoooo ogromne kciuki żeby jajo peklo po wkroczeniu armii
Caro, Karola chyba do Was dolacze z terminem owu
Gadi tez czekam na wiadomość od mojej kumpelki. Wczoraj trafila na patologie ciąży z 2cm rozwarciemtylko patrzeć jak urodzi bo juz i czas
A poza tym witam witam i jeszcze raz witam te cudne dziewczęta, które zdecydował sie do Nas dołączyć. Milusio od razu sie robi, ze watek jeszcze nie umarłGaduaaa, Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Caro chcialabym zeby nie przyszla ale przez te nieefektowne starania przez ostatnie 8 miesiecy trace nadzieje i cokolwiek mnie zaboli to od razu mysle ze to na @
czytalam ze przecietna para stara sie o ciaze od 6-8 miesiecy ... Co o tym myslicie?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Caro chcialabym zeby nie przyszla ale przez te nieefektowne starania przez ostatnie 8 miesiecy trace nadzieje i cokolwiek mnie zaboli to od razu mysle ze to na @
czytalam ze przecietna para stara sie o ciaze od 6-8 miesiecy ... Co o tym myslicie?
także z wiek trwa to dłużej hahFabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo u mnie wlasnie 9 miesiac od odstawienia tabletek anty i mysle ze to przez nie jest problem z zaciazeniem chociaz odkad odstawilam mam regularne cykle do 32/33 dni i nie mialam zadnych problemow z @ No przy Tobie to ja sie moge schowac z tymi staraniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 19:28
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Karolina2787 wrote:Lilith morza mi wystarczy na razie
teraz jak tak chwalicie góry to muszę koniecznie tam się wybrać i sama przekonać jak tam jest
Gadi gratki dla psiapsióły i zazdro pięknej córy też bym się pobeczała. Z resztą kiedy ja nie beczę, zawsze jak widze małe dzieci a mam to na codzień także Cię rozumiem doskonale. Co do babsztyli olać ją niech se sama odpoczywa jak chce i ma czas pewno stara jakaś co?
ja tu załamana w ogóle najlpiej bym poszla od razu na in vitro haha a Ona mi pierdoli o odpoczynku i odłożeniu termometru...
chyba suka nie zna mojej determinacji
FabianCyprian
Tymuś
-
Młoda a dlugo bralas anty?? Sprawdzalas drożność jajowodow??
Moja dawna znajoma(kiedys kochanka) w bardzo młodym wieku brala anty przez kilka lat. Potem po ślubie dlugo zajść nie mogla. Antyki za młodu sprawily ze jajowody jej się skurczyly. W sensie jakby zassaly. Po udroznieniu od razu zaszla i teraz ma juz 10letnia core.
Młoda19 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Młoda a dlugo bralas anty?? Sprawdzalas drożność jajowodow??
Moja dawna znajoma(kiedys kochanka) w bardzo młodym wieku brala anty przez kilka lat. Potem po ślubie dlugo zajść nie mogla. Antyki za młodu sprawily ze jajowody jej się skurczyly. W sensie jakby zassaly. Po udroznieniu od razu zaszla i teraz ma juz 10letnia core.
haahahha
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo dlugo nie bralam, moze pol roku. Teraz mnie przestraszylas z tymi jajowodami... Gin mi powiedzial ze na razie nie bedziemy nic robic bo jestem mloda i nie minal rok a w moim przypadku to nawet do 2 lat mozemy czekac... Wkurzaja mnie tacy lekarze ...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Gizmo dlugo nie bralam, moze pol roku. Teraz mnie przestraszylas z tymi jajowodami... Gin mi powiedzial ze na razie nie bedziemy nic robic bo jestem mloda i nie minal rok a w moim przypadku to nawet do 2 lat mozemy czekac... Wkurzaja mnie tacy lekarze ...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Toć Kuźwa chyba nie od dzis wiecie ze ja bi jestem. Napisałam tak o M. dla wiarygodności osoby. Ze naprawde ją znam i jej historie staran o dziecko
hahaha
chyba pójde po wino... a Ty opowiadajhaha
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa uwierz mi ze juz wszystkich "obskoczylam" w mojej miejscowosc ale teraz jak dostane ta niechciana @ to bede jezdzila do mojego starego gina w miejscowosci w ktorej wczesniej mieszkalam[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania