"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem i jak mi utnie znów post to wyrzuce telefon przez okno
Może ja w skrócie napisze
Małżeństwo 10 lat , mniej więcej 5 lat zabezpieczenia ( nie anty ) często tylko przerywany ,od 2011 starania pełna para
Dotychczasowe badania
Podstawowe usg narządów rodnych ,hormony : prolaktyna progesteron, estradiol ,Tsh, toxo,różyczka, Tsh, Fsh, Lh,
Sprawdzenie samej owu bez stymulacji ok ,na stymulacji jeden monitoring jak organizm reaguje , sono hsg - wszystko ok
Leki: clo dupek luteina, bromergon ,od siebie castangus po bromku i sama robiłam testy owulacje i wychodziły pozytywne
No na 5 lat to tyle
Jakieś sugestie propozycje co robić ???
Krótkie miesiączki mięśniak macicy zajmujący jej połowę stres to napewno ,bóle krzyża częste ( ale może to być związane z pracą) z dziwnych objawów częste plamienia tylko po @ nic w trakcie nic przed i te mega krótkie miesiączki które faktycznie mogą wskazywać na brak @ lub wchłanianie jaja czy słabego endometrium
-
nick nieaktualnyGadua no miałam i zapomniałam ooo no zacznę, tylko tak pracuje od wtorku do soboty wstaje około 5 rano a niedziela poniedziałek no śpię do upadłego jak to się ma do wyniku ??
Lago ja to widzę już jak marines walczą!!
Oh jeju no naprawdę trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 20:14
Lago lubi tę wiadomość
-
Gizmo no wlasnie tez sie zastanawiam co z niego za bufon ... To ze mam 19 lat to nie znaczy ze musze czekac na ciaze 2 lata bo jestem mloda... Teraz duzo sie slyszy o mlodych kobietach ktore maja problemy z plodnoscia i wiek tutaj nie gra roli[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Gizmo no wlasnie tez sie zastanawiam co z niego za bufon ... To ze mam 19 lat to nie znaczy ze musze czekac na ciaze 2 lata bo jestem mloda... Teraz duzo sie slyszy o mlodych kobietach ktore maja problemy z plodnoscia i wiek tutaj nie gra roli
Zawsze mi sie wydawalo ze taka 18-19letnia to moment zajdzie. Dopiero nie dawno do mnie dotarło ze nieplodnosc jest juz choroba spoleczna -
Ja zauwazylam ze patologiczne rodziny ktore nie dbaja o higiene i o diete tylko pija wiecznie to tyle dzieci rodza ze to jest jakies chore ... Ten swiat jest taki niesprawiedliwy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 20:57
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:Ja zauwazylam ze patologiczne rodziny ktore nie dbaja o higiene i o diete tylko pija wiecznie to tyle dzieci rodza ze to jest jakies chore ... Ten swiat jest taki niesprawiedliwy...
Tak właśnie tak - często o tym myślę
Tymbardziej że mam w klatce taka rodzinkę co prawda dzieci już zabrali ale patrzeć nie mogłam jak ona chodzi z pierwszym w ciąży z drugim potem poszła w tango 2- ojle zostawiła wróciła po dwóch tygodniach i pyk może 5 miesięcy i widzę znów widoczna ciaze .... dziennie kapa zadowolona z życia faja do ryja i na trzeźwo dumną udawała śmiać mi się chciało a z drugiej strony nawet jej zazdrościlam nie życia ale właśnie dzieciaczkow:-(
-
Młoda19 wrote:Myslalyscie dziewczyny kiedys nad adopcja ?
-
Młoda może zbyt ostro to powiedzialam ze nie mam takiego parcia. Poprostu domyślam sie jedynie ile trwa i jak ciezka jest procedura adopcyjna. A my z Tii nawet małżeństwem nie jestesmy. Poza tym jw pisałam mamy juz dzieci i jesli nie bedzie nam dane miec wspólne to trudno. Wnuki niedługo będziemy bawić
-
Hejo
ale mnie doktorek wymeczyl...dzieki dziewczyny za kciuki. Widzialam kijanki pod mikroskopem byly takie malusie i zielone a popieprzaly jak male meserszmity, hahahahah
zapachmalin, Caro, Karolina2787, Gaduaaa, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Ona29 wrote:tywne
No na 5 lat to tyle
Jakieś sugestie propozycje co robić ???
Krótkie miesiączki mięśniak macicy zajmujący jej połowę
a moze ten miesniak tak bardzo przeszladza? Poszukaj specjalisty ale nie od plodnosci tylko od chorob kobiecych. No i czy maz przebadany?
-
Lago wrote:A jak Ty sie ciotka czujesz po tym szpitalu?
Wczoraj ruszylam do rodzinnego po mocniejsze leki i przede wszystkim cos co szybko działa. Dostalam specyfik stosowany po zabiegach operacyjnych i stomatologicznym. Czas reakcji 3min i bol znikatylko fazę mam po tym jakbym po 3piwach byla
Dzis zaczelam nadrabiać zaległości w jedzeniu. Oczywiście same papki coby strupy w gębie nie odpadly. Sil troszke nabralam i temu wróciłam do Was.
Poza tym nadal mam wygląd anorektyka. Przerażają mnie te wystające kości obojczykowe i mostek.
Ale Tii dba o pańcię i systematycznie blender obsługuje. Na jutro juz zlozylam zamówienie KEBABA mi sie chce