X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dopiero dzis o nieeeebooo lepiej. Wyszłam w środę z recepta na eferalgan musujacy od bolu. Tyle tylko ze ja 10ml wody to wypijalam w przeciągu 25min. A wez wypij szklane leku gdzie cie napirzaja uszy, zęby, szyja i nic innego nie czujesz tylko brak powietrza w gardle.
    Wczoraj ruszylam do rodzinnego po mocniejsze leki i przede wszystkim cos co szybko działa. Dostalam specyfik stosowany po zabiegach operacyjnych i stomatologicznym. Czas reakcji 3min i bol znika :D tylko fazę mam po tym jakbym po 3piwach byla :D
    Dzis zaczelam nadrabiać zaległości w jedzeniu. Oczywiście same papki coby strupy w gębie nie odpadly. Sil troszke nabralam i temu wróciłam do Was.
    Poza tym nadal mam wygląd anorektyka. Przerażają mnie te wystające kości obojczykowe i mostek.
    Ale Tii dba o pańcię i systematycznie blender obsługuje. Na jutro juz zlozylam zamówienie KEBABA mi sie chce :D

kurna ale teraz masz spokoj na zawsze. Z tym kebabem to moze sie wstrzymaj co? rosolek jakis delikatny a nie tak z grubej rury hahahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolek w formie papki Gerbera to 3dni jadłam :D byla tez bulka parzona na mleku(oczywiście wszystko zimne ), kasza manna , kasza manna i jeszcze raz kasza manna. Mleko to juz mi oczami wychodzi. Dzis jaja z majonezem i chlebkiem wciagnelam takze jako papka :D i sałatka z ogórków za mna chodzi ale Tii mi z octem nic nie da :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago a nic nie mówisz co z jajem u Ciebie? Gin nic nie mówił kiedy pęknie i ile dzis miało mm??

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Rosolek w formie papki Gerbera to 3dni jadłam :D byla tez bulka parzona na mleku(oczywiście wszystko zimne ), kasza manna , kasza manna i jeszcze raz kasza manna. Mleko to juz mi oczami wychodzi. Dzis jaja z majonezem i chlebkiem wciagnelam takze jako papka :D i sałatka z ogórków za mna chodzi ale Tii mi z octem nic nie da :/

zupe krem brokulowy niech Ci ugotuje :D Boze mi by sie taka dieta wymuszona przydala...ale serio Gizmek powoli wprowadzaj jedzenie. Jak nie bedziesz draznik to szybciej sie zagoi i kebsa bedziesz ogla wciagnac :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wytnij Se migdalki. 5kg na bank Ci spadnie w ciagu tygodnia :D

A kebsa planuje jutro tez zblenderowac haha. No nie wytrzymie no :) tak za mną chodzi ten smak.
    Zwłaszcza ze do wczoraj wszystko ale to absolutnie wszystko miało słony smak. Nawet herbata z 3lyzeczkami cukru i lody śmietankowe. Czysta sol bleee

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja zawsze jak przyjdę to muszę wyploszyc towarzystwo??? :(

Posok82 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się Gizmuś, mam to samo. W dupie nas mają, ot co! :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    W doophe to zara czopa aplikowac bede haha

Lago, zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no bo piatek jest a w piatki zawsze tu pusto. Ja robilam przysiady bo lekarz zalecil wysilek na pekniecie jajka a stary tak patrzy patrzy i mowi "dobra chodz, razem pocwiczymy"....no ale juz jestem :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Ty Ty bo jak Cie pacne!!! Koty moje widziala?

zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W doophe to zara czopa aplikowac bede haha

fuuuuuuuj! w zyciu bym se czopka w tylek nie wsadzila!!!!! hahahhahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy sie na mężu przysiady robilas??
    Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie" :D

Lago, zapachmalin, Karolina2787, Gaduaaa, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam :D
    żartowołch :D ale w sumie to trochę tak jest, że jak coś napiszę to nikt mi nigdy nie odp. hahaha. bo Gizmo i Gadi mam na fb i one są na bieżąco a reszta zajęta :P no trudno, będę musiała jakoś z tym żyć. ^_^

A koty.... przecudowne. Mój już nie mówi zdecydowanie nie, więc mamy progres. Walczę :D Muszę mu dzisiejsze fotki pokazać :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    fuuuuuuuj! w zyciu bym se czopka w tylek nie wsadzila!!!!! hahahhahah
    Jakby Cie wszystko napirzalo z bólu to i doopha by nie czuła ze cos w nią pchasz :D
    Szybko działa. 10min i po bolu.

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie" :D

nooooo Gizmek tyle czasu w szpitalu....a przyznaj sie, chowaliscie sie po katach czy wytrzymaliscie bez?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Jezu... :O wiedziałam, że jedzenie czegokolwiek podczas czytania to nie będzie dobry pomysł. :D hahahahaha. Szturchnął? :D Bo umieram z ciekawości :D

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    widziałam :D
    żartowołch :D ale w sumie to trochę tak jest, że jak coś napiszę to nikt mi nigdy nie odp. hahaha. bo Gizmo i Gadi mam na fb i one są na bieżąco a reszta zajęta :P no trudno, będę musiała jakoś z tym żyć. ^_^

A koty.... przecudowne. Mój już nie mówi zdecydowanie nie, więc mamy progres. Walczę :D Muszę mu dzisiejsze fotki pokazać :D

No malinka bo ja czesto jestem z doskoku, ale dzis przypadkowo zauwazylam ze piszesz pamietnik i przeczytalam ostatni post. Tylko ja pocieszac nie potrafie, bo na prawde nie wiem co powiedziec w takije sytuacji :( ale wiesz, ze dla nas tez zaswieci slonce :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nooooo Gizmek tyle czasu w szpitalu....a przyznaj sie, chowaliscie sie po katach czy wytrzymaliscie bez?
    A widziałaś jakies serca na wykresie u mnie w szpitalu??? Mnie nawet z sali wypuścić nie chcieli. Dzien po miałam zakaz mówienia. Przez kolejne dni Glowy myc nie mogłam i okolic szyi. Coby krwotoku nie dostać.
    A Ty mi Lago o seksie gadasz w szpitalu :/ Tylko wirtualnie Se pomarzyć mogłam patrzac na fotki Juniora :(
    O lodziku nadal musze zapomnieć :|

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina dwa razy dzis :P

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myslalam, ze migdalki to taki lekki zabieg jest..ja pierdziele, to ja jednak swoje kocham i wole ich nie oddawac, hyhyhyh

‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ