"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Dopiero dzis o nieeeebooo lepiej. Wyszłam w środę z recepta na eferalgan musujacy od bolu. Tyle tylko ze ja 10ml wody to wypijalam w przeciągu 25min. A wez wypij szklane leku gdzie cie napirzaja uszy, zęby, szyja i nic innego nie czujesz tylko brak powietrza w gardle.
Wczoraj ruszylam do rodzinnego po mocniejsze leki i przede wszystkim cos co szybko działa. Dostalam specyfik stosowany po zabiegach operacyjnych i stomatologicznym. Czas reakcji 3min i bol znikatylko fazę mam po tym jakbym po 3piwach byla
Dzis zaczelam nadrabiać zaległości w jedzeniu. Oczywiście same papki coby strupy w gębie nie odpadly. Sil troszke nabralam i temu wróciłam do Was.
Poza tym nadal mam wygląd anorektyka. Przerażają mnie te wystające kości obojczykowe i mostek.
Ale Tii dba o pańcię i systematycznie blender obsługuje. Na jutro juz zlozylam zamówienie KEBABA mi sie chce
kurna ale teraz masz spokoj na zawsze. Z tym kebabem to moze sie wstrzymaj co? rosolek jakis delikatny a nie tak z grubej rury hahahahah -
Rosolek w formie papki Gerbera to 3dni jadłam
byla tez bulka parzona na mleku(oczywiście wszystko zimne ), kasza manna , kasza manna i jeszcze raz kasza manna. Mleko to juz mi oczami wychodzi. Dzis jaja z majonezem i chlebkiem wciagnelam takze jako papka
i sałatka z ogórków za mna chodzi ale Tii mi z octem nic nie da
-
Gizmo wrote:Rosolek w formie papki Gerbera to 3dni jadłam
byla tez bulka parzona na mleku(oczywiście wszystko zimne ), kasza manna , kasza manna i jeszcze raz kasza manna. Mleko to juz mi oczami wychodzi. Dzis jaja z majonezem i chlebkiem wciagnelam takze jako papka
i sałatka z ogórków za mna chodzi ale Tii mi z octem nic nie da
zupe krem brokulowy niech Ci ugotujeBoze mi by sie taka dieta wymuszona przydala...ale serio Gizmek powoli wprowadzaj jedzenie. Jak nie bedziesz draznik to szybciej sie zagoi i kebsa bedziesz ogla wciagnac
-
Lago wytnij Se migdalki. 5kg na bank Ci spadnie w ciagu tygodnia
A kebsa planuje jutro tez zblenderowac haha. No nie wytrzymie notak za mną chodzi ten smak.
Zwłaszcza ze do wczoraj wszystko ale to absolutnie wszystko miało słony smak. Nawet herbata z 3lyzeczkami cukru i lody śmietankowe. Czysta sol bleee -
Znaczy sie na mężu przysiady robilas??
Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie"Lago, zapachmalin, Karolina2787, Gaduaaa, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość
-
widziałam
żartowołchale w sumie to trochę tak jest, że jak coś napiszę to nikt mi nigdy nie odp. hahaha. bo Gizmo i Gadi mam na fb i one są na bieżąco a reszta zajęta
no trudno, będę musiała jakoś z tym żyć.
A koty.... przecudowne. Mój już nie mówi zdecydowanie nie, więc mamy progres. WalczęMuszę mu dzisiejsze fotki pokazać
-
Gizmo wrote:Znaczy sie na mężu przysiady robilas??
Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie"
nooooo Gizmek tyle czasu w szpitalu....a przyznaj sie, chowaliscie sie po katach czy wytrzymaliscie bez? -
Gizmo wrote:Znaczy sie na mężu przysiady robilas??
Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie"
Jezu...wiedziałam, że jedzenie czegokolwiek podczas czytania to nie będzie dobry pomysł.
hahahahaha. Szturchnął?
Bo umieram z ciekawości
Lago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:widziałam
żartowołchale w sumie to trochę tak jest, że jak coś napiszę to nikt mi nigdy nie odp. hahaha. bo Gizmo i Gadi mam na fb i one są na bieżąco a reszta zajęta
no trudno, będę musiała jakoś z tym żyć.
A koty.... przecudowne. Mój już nie mówi zdecydowanie nie, więc mamy progres. WalczęMuszę mu dzisiejsze fotki pokazać
No malinka bo ja czesto jestem z doskoku, ale dzis przypadkowo zauwazylam ze piszesz pamietnik i przeczytalam ostatni post. Tylko ja pocieszac nie potrafie, bo na prawde nie wiem co powiedziec w takije sytuacjiale wiesz, ze dla nas tez zaswieci slonce
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:nooooo Gizmek tyle czasu w szpitalu....a przyznaj sie, chowaliscie sie po katach czy wytrzymaliscie bez?
A Ty mi Lago o seksie gadasz w szpitaluTylko wirtualnie Se pomarzyć mogłam patrzac na fotki Juniora
O lodziku nadal musze zapomnieć