X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dopiero dzis o nieeeebooo lepiej. Wyszłam w środę z recepta na eferalgan musujacy od bolu. Tyle tylko ze ja 10ml wody to wypijalam w przeciągu 25min. A wez wypij szklane leku gdzie cie napirzaja uszy, zęby, szyja i nic innego nie czujesz tylko brak powietrza w gardle.
    Wczoraj ruszylam do rodzinnego po mocniejsze leki i przede wszystkim cos co szybko działa. Dostalam specyfik stosowany po zabiegach operacyjnych i stomatologicznym. Czas reakcji 3min i bol znika :D tylko fazę mam po tym jakbym po 3piwach byla :D
    Dzis zaczelam nadrabiać zaległości w jedzeniu. Oczywiście same papki coby strupy w gębie nie odpadly. Sil troszke nabralam i temu wróciłam do Was.
    Poza tym nadal mam wygląd anorektyka. Przerażają mnie te wystające kości obojczykowe i mostek.
    Ale Tii dba o pańcię i systematycznie blender obsługuje. Na jutro juz zlozylam zamówienie KEBABA mi sie chce :D

kurna ale teraz masz spokoj na zawsze. Z tym kebabem to moze sie wstrzymaj co? rosolek jakis delikatny a nie tak z grubej rury hahahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosolek w formie papki Gerbera to 3dni jadłam :D byla tez bulka parzona na mleku(oczywiście wszystko zimne ), kasza manna , kasza manna i jeszcze raz kasza manna. Mleko to juz mi oczami wychodzi. Dzis jaja z majonezem i chlebkiem wciagnelam takze jako papka :D i sałatka z ogórków za mna chodzi ale Tii mi z octem nic nie da :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago a nic nie mówisz co z jajem u Ciebie? Gin nic nie mówił kiedy pęknie i ile dzis miało mm??

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Rosolek w formie papki Gerbera to 3dni jadłam :D byla tez bulka parzona na mleku(oczywiście wszystko zimne ), kasza manna , kasza manna i jeszcze raz kasza manna. Mleko to juz mi oczami wychodzi. Dzis jaja z majonezem i chlebkiem wciagnelam takze jako papka :D i sałatka z ogórków za mna chodzi ale Tii mi z octem nic nie da :/

zupe krem brokulowy niech Ci ugotuje :D Boze mi by sie taka dieta wymuszona przydala...ale serio Gizmek powoli wprowadzaj jedzenie. Jak nie bedziesz draznik to szybciej sie zagoi i kebsa bedziesz ogla wciagnac :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wytnij Se migdalki. 5kg na bank Ci spadnie w ciagu tygodnia :D

A kebsa planuje jutro tez zblenderowac haha. No nie wytrzymie no :) tak za mną chodzi ten smak.
    Zwłaszcza ze do wczoraj wszystko ale to absolutnie wszystko miało słony smak. Nawet herbata z 3lyzeczkami cukru i lody śmietankowe. Czysta sol bleee

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja zawsze jak przyjdę to muszę wyploszyc towarzystwo??? :(

Posok82 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się Gizmuś, mam to samo. W dupie nas mają, ot co! :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    W doophe to zara czopa aplikowac bede haha

Lago, zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no bo piatek jest a w piatki zawsze tu pusto. Ja robilam przysiady bo lekarz zalecil wysilek na pekniecie jajka a stary tak patrzy patrzy i mowi "dobra chodz, razem pocwiczymy"....no ale juz jestem :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Ty Ty bo jak Cie pacne!!! Koty moje widziala?

zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W doophe to zara czopa aplikowac bede haha

fuuuuuuuj! w zyciu bym se czopka w tylek nie wsadzila!!!!! hahahhahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy sie na mężu przysiady robilas??
    Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie" :D

Lago, zapachmalin, Karolina2787, Gaduaaa, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam :D
    żartowołch :D ale w sumie to trochę tak jest, że jak coś napiszę to nikt mi nigdy nie odp. hahaha. bo Gizmo i Gadi mam na fb i one są na bieżąco a reszta zajęta :P no trudno, będę musiała jakoś z tym żyć. ^_^

A koty.... przecudowne. Mój już nie mówi zdecydowanie nie, więc mamy progres. Walczę :D Muszę mu dzisiejsze fotki pokazać :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    fuuuuuuuj! w zyciu bym se czopka w tylek nie wsadzila!!!!! hahahhahah
    Jakby Cie wszystko napirzalo z bólu to i doopha by nie czuła ze cos w nią pchasz :D
    Szybko działa. 10min i po bolu.

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja dzis do swojego gadam "wystaw Juniora niech mnie poglaszcze troszke po szparce". A on z tekstem do mnie " ty pewnie chcesz żeby cie szturnac a nie" :D

nooooo Gizmek tyle czasu w szpitalu....a przyznaj sie, chowaliscie sie po katach czy wytrzymaliscie bez?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Jezu... :O wiedziałam, że jedzenie czegokolwiek podczas czytania to nie będzie dobry pomysł. :D hahahahaha. Szturchnął? :D Bo umieram z ciekawości :D

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    widziałam :D
    żartowołch :D ale w sumie to trochę tak jest, że jak coś napiszę to nikt mi nigdy nie odp. hahaha. bo Gizmo i Gadi mam na fb i one są na bieżąco a reszta zajęta :P no trudno, będę musiała jakoś z tym żyć. ^_^

A koty.... przecudowne. Mój już nie mówi zdecydowanie nie, więc mamy progres. Walczę :D Muszę mu dzisiejsze fotki pokazać :D

No malinka bo ja czesto jestem z doskoku, ale dzis przypadkowo zauwazylam ze piszesz pamietnik i przeczytalam ostatni post. Tylko ja pocieszac nie potrafie, bo na prawde nie wiem co powiedziec w takije sytuacji :( ale wiesz, ze dla nas tez zaswieci slonce :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nooooo Gizmek tyle czasu w szpitalu....a przyznaj sie, chowaliscie sie po katach czy wytrzymaliscie bez?
    A widziałaś jakies serca na wykresie u mnie w szpitalu??? Mnie nawet z sali wypuścić nie chcieli. Dzien po miałam zakaz mówienia. Przez kolejne dni Glowy myc nie mogłam i okolic szyi. Coby krwotoku nie dostać.
    A Ty mi Lago o seksie gadasz w szpitalu :/ Tylko wirtualnie Se pomarzyć mogłam patrzac na fotki Juniora :(
    O lodziku nadal musze zapomnieć :|

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina dwa razy dzis :P

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myslalam, ze migdalki to taki lekki zabieg jest..ja pierdziele, to ja jednak swoje kocham i wole ich nie oddawac, hyhyhyh

‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ