"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratki kochana. Pamiętam Cie jak tu przyszłam w lutym to jakos zniknelas od razu z sąsiedniego wątku.
To teraz pozostalo życzyć nudnej zdrowej i spokojnej cionzuni -
Caro wrote:Noo bo wiesz, jak nie ogarniesz to przyjadę, nakopie do dooopy że aż będzie się palić! Serio serio
Cycki w górę, nogi w górę i jedziemy do przodu. Co by nas "konkurencja" nie wyprzedziła hehehe
się nie śmiejto "zaszczytny" pradawny tytuł bycia najmłodszym
hahahhaha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 00:09
Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:
Gizmo! noo w końcu Cie widzieć! Żeś nas odwiedziła. Nie będę pytać jak tam, bo już sobie poczytałam. A skoro mamy owu w tym samym czasie to FANFARANFA DRUŻYNO K&G&C do booooju!
Witaski kochana :-*
Owu na 3niby a dzień wczesniej mamy wstępnie ustalony termin w stolicy. Jedziemy armie badacCaro lubi tę wiadomość
-
Lago, nie mieliśmy poważniejszych problemów, poza moja anemią
Gizmo, raz byłam, raz nie byłam miałam wzloty i upadki ale prawie cały czas Was podczytywałam i prowadziłam kalendarzyk
Jestem w szoku...28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Lago, nie mieliśmy poważniejszych problemów, poza moja anemią
Gizmo, raz byłam, raz nie byłam miałam wzloty i upadki ale prawie cały czas Was podczytywałam i prowadziłam kalendarzyk
Jestem w szoku...
Jak mąż zareagował??? -
nick nieaktualnyLago wrote:a moze ten miesniak tak bardzo przeszladza? Poszukaj specjalisty ale nie od plodnosci tylko od chorob kobiecych. No i czy maz przebadany?
Lago tak parokrotnie wszystko ok po operacji też jest miał żylaki powrozka po tej operacji wyniki podskoczyly i cały czas ma powyżej 190 mln / 1ml żadnych uszkodzonych ( tzn małe procenty ) a żywych od 70 % raz nawet było 90% on to wogole inny niż ja uwielbia owoce warzywa zjada sam od siebie od zawsze cynk teraz wyczytal o arbuzach granatach na żołnierze i wsuwa to dodatkowo safazin i zen szen także pod jego kątem jest wszystko ok ....
a co do mięśniaka najpierw go wykryto później było hsg i lekarz stwierdził że jak kontrast przeszedł to i plemniki się przedostana- fakt jest ze usadowil się centralnie przy ujściu szyjki
Smerferka
Ogromne gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 07:07
-
nick nieaktualnyNo dzień dobry wszystkim
Kuźwa dopiero doczytałam Was do końca ile żeście nadrukowały to masakra. Jeśli chodzi o mnie to wczoraj padłam po ostatnim poście i tak spałam do ranana szczęście obudziłam się na mierzenie.
Malina ode mnie kopa w tyłeczek też dostaniesz za takie gadanie. Nikt Cię nie olewa i masz pisać!
Lago kiedy gratulować?
Gadua co do tej baby to niech spada na szczaw tyle jej co pogada a Ty rób po swojemu i to co uważasz za słuszne. Co komu do domu jak chałupa nie jego ot tyle co jej mogę powiedzieć.
Smerfetkaaa Gratulacje największe! A który to Twój cykl starań?
Młoda zmień lekarza tak jak dziewczyny piszą. U mnie też chyba tak się stanie bo postanowiłam że z wynikami jeszcze pójdę do swojej skoro mi je zleciła niech teraz mi powie co jest na rzeczy i jak znów mi każe jakieś badania robić to pierdolnę chyba. Niech w końcu coś zaleci a jak nie to zmieniam lekarza. Bo czekać nie ma co.
Gizmo kochana oby szybko Ci przeszedł ból i kebabka niedługo zjesz już nie dożylniehihi
Ona to widzę że nasi partnerzy podobni pod względem odżywianiamój tak samo wcina duuużo owoców teraz już nawet piwa nie pije z czego jestem dumna najbardziej mam nadzieję że coś to pomoże
Caro niedługo zaciążymy wszystkie nie ma co!Caro lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Alezescie naskrobaly wczoraj. Ja się staram być na bieżąco z tym co piszecie, ale wczoraj o 23 już dawno spałam
Ostanio też mniej trochę tutaj pisze, bo nie mam za bardzo o czym. Uwielbiam Was czytać i kibicuje Wam z całego serca, ale wiem jak to dobija jak ktoś ciągle pisze o swojej ciazy.Jestem obecnie na etapie rzygam tęcza i wszystko mnie cieszy. Od kilku dniu czuję się jak na jakiś mocnych prochach. (Takich o mega pozytywnym działaniu).
W wspieraniu też jestem do dupy. W trudnych momentach zawsze potrafiłam z siebie tak tylko obecność - a na forum o to ciężko. Czasem też ciężko mi skomentować niektóre rzeczy - no wydaje mi się, że co nie napiszę to będzie źle, a nie chciałabym kogoś obrazić niechcaco.
Większośc i tak piszecie między sobą na fb i niektóre rzeczy tutaj nie docierają. Trzymam za Was wszystkie kciuki z całej siły. Będę Was tu podglądać z krzaczorow, bo i tak mam wrażenie niewiele wnoszę. Trzymajcie się ciepło
3500 g 54 cm -
Eeeee tam kobity, ja fejsie tez czesto nie mam czasu, bo jak jade albo ide to pisac nie umiem
a tu jak sie napsize to zawsze ktoras odpowie
Nats ja tez mam jakies glupie mega szczwsliwe dni, bez powodu. Wlasciwie to powinna sie smucic i stresowac, bo jestesmy z malzem w kropce ale mnie to jakos wali, hahahahha co bedzie to bedzie a jakos bedize bo musi, sesesesese. Pisz smialo cotam w ciazy slychac. chyba zadnej z nas to nie doluje wrecz przeciwnie cieszymy sie, ze naszym sie udaje po kolei
Nie wiem czy gdzies na wycieczke do stolicy dzis nie wyskoczymy z rodzinka....troche mi sie nie chce no ale obowiazek rodzinyy...puki co,kawusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 08:56
Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Natsik a Ty kopa w doope też chcesz dostać?! Mi to tam nie przeszkadza Twoja obecność, wręcz przeciwnie, oczyska mi się radują jak patrzę na rosnący suwaczek! Także tu mi tu się nie żegnaj, i niech wchodź w krzaki bo kurna najpierw zahacze o DE i nakopie Malinie a potem przyjadę do tej Twojej Legnicy i też Ci nakopie, lekko bo żeś ciężarówka, ale będzie!!!
A poza tym ja też rzygam teraz tęcza, bo Małż wróciłI ma brodę!! Zapuścił sobie. Kiedyś go prosiłam, żeby to zrobił bo chciałam zobaczyć jak by wyglądał. Normalnie go zjem
Dzisiaj mam trochę latania, bo jutro moi rodzice mają rocznicę ślubu, więc muszę pospinać kilka niespodzianek
Miłego CIEPŁEGO dniaNats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:się nie śmiej
to "zaszczytny" pradawny tytuł bycia najmłodszym
hahahhaha.
Oooo! No tak no tak! To musimy o ten tytuł zawalczyć!zapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
smerfetkaaa wrote:Lago, nie mieliśmy poważniejszych problemów, poza moja anemią
A powiedz mi miałaś anemię ze względu ma żelazo? Bo ja właśnie odebrałam wyniki i tsh i prl w końcu w normie, ale wyskoczył mi obniżony HTC, RBC i HGB.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Cześć wam wszystkim
Ja tam nikomu kopać do dupy nie będę, bo wypadłam w obiegu i nie wypada
Czy któraś się orientuje, czy podwyższone tsh i mocno ponad normę prolaktyna u mężczyzn to źle? Czytałam wczoraj w necie, ale tam to czasami pierdoły wypisują. -
kozamonia wrote:Cześć wam wszystkim
Czy któraś się orientuje, czy podwyższone tsh i mocno ponad normę prolaktyna u mężczyzn to źle? Czytałam wczoraj w necie, ale tam to czasami pierdoły wypisują.
mi lekarz mowil ze zle, ale jak sie leki bierze to ok. Moj maz jest na Euthyroxie od lat i lekarz (gin) powiedzial, ze leki pomagaja plemniorom. NA PRL faceci tez biora Bromergon, wiec jak Twoj maz ureguluje hormony to wyniki sie poprawia. Koza a robiliscie USG jader?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 09:44
-
kozamonia wrote:Cześć wam wszystkim
Czy któraś się orientuje, czy podwyższone tsh i mocno ponad normę prolaktyna u mężczyzn to źle? Czytałam wczoraj w necie, ale tam to czasami pierdoły wypisują.FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:mi lekarz mowil ze zle, ale jak sie leki bierze to ok. Moj maz jest na Euthyroxie od lat i lekarz (gin) powiedzial, ze leki pomagaja plemniorom. NA PRL faceci tez biora Bromergon, wiec jak Twoj maz ureguluje hormony to wyniki sie poprawia. Koza a robiliscie USG jader?
Nie, usg jeszcze nie robiliśmy, ale wiem, że trzeba będzie zrobić. Może od razu na tej wizycie mu zrobi? Kto wie.