"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Dzięki za info, w środę idziemy do urologa więc pewnie dostanie receptę na zestaw 'witamin'. A teściowa tak go zdrowo odżywiała a tu klops
Nie, usg jeszcze nie robiliśmy, ale wiem, że trzeba będzie zrobić. Może od razu na tej wizycie mu zrobi? Kto wie.
nawet jak nie bedzie sam chcial zrobic, to sie domagajcie. U mnie tragedii nie ma, bo morfologia 13% a i tak wszyscy lekarze mowia zeby zrobic to USG i wrazie jak wyjda zylaki to szybki zabieg. Parametry po tym podnosza sie nawet 3 krotnie. No i od razu do Endo sie wybierzcie z TSH. Im szybciej bedzie bral leki tym lepiej. A tak, to na bank urolog bedzie Wam kazal brac witaminy. Ja wiem ze na zaburzenia hormonalne faceci nawet CLo biora, ale nie pamietam na co dokladnie -
Hej dziewczyny
jak tam u Was ? U mnie jest tak piekna pogoda od rana ze nic tylko pojsc na spacer
w nocy cos spac nie moglam... Jajniki kluja raz jeden raz drugi a jak juz przestana to na srodku brzucha tez odczuwam lekkie klucia ;/, piersi pobolewaja dalej przy dotyku ale tak bardziej od pach, na sutkach (nie na otoczce) zrobily mi sie jakies male biale grudki czy cos w tym stylu... Mam je tez wlasnie wokol otoczki ..hmm... A wlasnie co do piersi. Jezeli bola od owulacji to znaczy ze owulacja przebiegla prawidlowo? Gdzies tak slyszalam ale nie pamietam od kogo ... No i kolezanka mi mowila ze jezeli wlasnie bola od pach to na pewno nie jest to objaw ciazy bo wtedy bola bardziej na dole i sutki... Ciekawe.. Czyli trzeba sie chyba szykowac na nastepny cykl...
Karolina lekarza na 100% zmieniam od nastepnego cyklu chyba ze sie @ nie pojawi co malo prawdopodobne... Ale tak sie teraz zastanawiam ze nawet jak sie @ nie pojawi i bedzie to szczesliwy cykl to zmienie gina
Smerfetka gratuluje!
Milego dnia dziewczyny![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
O tym Clo wczoraj znalazłam wpisy na naszym forum, ale to też właśnie nie było dokładnie opisane jaki problem.
No nic, pozostaje czekać na wizytę i wszystkiego się dowiemy, ale już wiem, że będzie problem z tym, żeby mój brał leki na tarczyce bo on uparty jak osioł i chce to leczyć wit D czy czymś tam jeszcze podobnym. -
Kochane jesteście
Lago Cieszysz się nie bez powodu, a dlatego zes w ciazyto będzie już jakiś 2 drugi tydzień.
Caro Uwielbiam brodaczy. Właśnie zarost to było coś czym mój B do siebie przekonałon się cieszy, że nie musi się golic, a ja sobie macam do woli jego brodę. Związek idealny
Zapraszam tutaj do Legnicy jak masz ochotę sprzedać mi kopaPrzy okazji możemy napić się herbaty. Do zwiedzania nie ma za duzo, ale miejsce gdzie podają pyszne lody się znajdzie
Smerfetka Gratuluję!
U nas też piękna pogodapopołudniu mamy w planach wybrać się na rowery wodne. Trzeba korzystać z ostatnich chwil lata
Dziewczyny,jak będę tutaj za duzo rzygac tęcza i nawijac o ciazy to dawajcie znać. Obiecuję, ze szybko się ogarne!Caro lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyJa to mówię że jeśli chodzi o mojego małza to trzeba powiedzieć że to ewenement no dla mnie oczywiście;-) zero kawy fajek alkoholu żadnych używek kompletnie nic odzywanie no zdrowe tłuszcze mnóstwo warzyw i owoców raz w roku na badania krwi profilaktycznie nie ogląda męczy nie kładzie się jak wraca z pracy prawie wogole telewizora nie ogląda:-O
-
Ona29 wrote:Ja to mówię że jeśli chodzi o mojego małza to trzeba powiedzieć że to ewenement no dla mnie oczywiście;-) zero kawy fajek alkoholu żadnych używek kompletnie nic odzywanie no zdrowe tłuszcze mnóstwo warzyw i owoców raz w roku na badania krwi profilaktycznie nie ogląda męczy nie kładzie się jak wraca z pracy prawie wogole telewizora nie ogląda:-O
jak nie ma warzyw na obiad to się czepia. Ostatnio przestał cukru używać. Nie pali, z kawy pije tylko Inke, a alkohol pije naprawdę okazyjnie. Teraz jeszcze zaczął biegać i w listopadzie staruje z polmaratonie
Jak mu mówię, żeby morfologie zrobił to sam grzecznie idzie do labo, z innymi lekarzami też go nie muszę pilnować.3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats
No to super , to fajne uczucie:-P znam je bo mam podobnie
U mnie to ohh ile zawsze mi wciska tych owoców warzyw jeju jak widzi mnie przy kawie lamentuje no masakradla mojego dobra niby no ale nie koniecznie rozumie jak czegoś naprawdę nie lubię
Co do aktywności co prawda maratonczykiem zamiaru nie ma być ale co niedzielę biega hehe 2 razy w tygodniu sporty walki itd moje zupełne przeciwieństwo czyli ja zero kondycji ha ha jak poćwicze to powiedzmy miesiąc dwa potem się nudzę
Zygaj nawijaj płacz pisz o swoich odczuciach pisz o szczęściu pisz o obawach przecież po to to forum jest my płaczemy bo nie możemy ale jak będziemy mogły to też będziemy Zygac o ciąży:-)
Żelik dziś odebrałam będziemy próbować, kupiłam też castangus lyklam już tabletkę
Mam pytanie jeśli moja waga oscyluje w granicy 59-61 kg ile lykac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 13:34
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłoda
Nie ma reguły na rodzaj bolacych piersi na zieloną kropkę, niektóre kobiety na początku to wogole nic nie boli inne boli tak jak zawsze a jeszcze inne odczuwają bóle tak czy siak , ogólnie dużo myślisz więc i Twoje objawy będą nasilone
Co do kropek na sutkach chętnie posłucham opinii dziewczyn bo mam podobnie z tym że chyba nawet cały czas jakoś nie zwróciłam na to uwagi ale często to zauważam -
Ona to tak jak u nas. Rano on pije kawę zbożowa, a ja ciężarna rozpuszczalna
z kondycją tak samo. Jak idziemy na basen to on robi 50 basenów, a ja ledwo ponad 10. Ale wolę słuchać już o jego bieganiu i zdrowym odżywianiu, niż sprztac puszki po piwie
Młoda mnie w szczęśliwym cyklu cycki bolały dokładnie tak jak przed okresem czyli właśnie po bokach i też miałam te białe grudki, o których piszesz. Zresztą mam je do tej poryżyczę Ci, żeby to było to.
Co do bólu piersi po owulacji często to objaw podwyższonej prolaktyny.3500 g 54 cm -
Natsik Powiem Ci, że jak tylko zajde w ciazunie i będę już na zwolnieniu to bardzo bardzo bardzo chętnie bym się do Ciebie wybrała
I rzygaj, rzygaj, ja chętnie tego słucham
No i co do brodaczy to ja się chyba zakochałam po raz enty
I super masz, że Twój tak o siebie dba. Mój niby też, ale piwko lubi, w delegacjach jakieś kebsy i domek dla Wacława jak się patrzyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 16:35
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro to proszę szybciutko zachodzić póki jeszcze nie mam dużego brzucha i nie chodzę jak wieloryb
Mloda podwyższona prolaktyna może blokować owulacje, ale nie musi także spokojniepoczekaj na testowanie, a jak nie wyjdzie to możesz sobie ewentualnie zbadać ta prolaktyne, ale bez ciśnienia
No i tak jak Karolajn pisze prolaktyne się bardzo łatwo zbija w razie czego
Karolina2787, Ona29 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej hej koniec dnia się zbliża jak spedzilyscie dzień??? No ja rano praca a później odrazu działka;-) teraz siedzę popijam latte moja ulubiona:-D mój luby weekendy robi na nocki więc rano wstaje i lecę odrazu działkowac- pogoda ma być i jutro fajna więc trzeba korzystać tymbardziej że już wrzesień zapasem i coraz mniej tych słonecznych dni będzie
Nats jak będziesz miała chwilę popisz coś na temat Twoich prób przebytych badań przeciwskazan może jakaś rada zrobiliście coś czego nie robiliście wcześniej czy może zwyczajnie " odpuscilas " ??
" pomądrz się trochę "
Kobietki jak to robicie " po " lezycie a może na brzuszku a może świeca??czy odrazu lecicie się myć?? U mnie z tym problem bo długo ulezec nie mogę maks 10 min tak przypuszczam bo też nie robię tego z zegarkiem w rece , krótko? Długo? Co na ten temat sądzicie ??
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Lulianna witaj
miło mi
Oczywiście że możesz, im nas więcej tym lepiej wymienimy się doswiadczeniami i wspieramy Jak najbardziej
Napisz coś więcej o sobie ??
Długo się starasz jakieś przeciwskazania??
to chyba tyle o mnieLago lubi tę wiadomość
-
Nats poczekam do terminu @ i zobacze co dalej
A ja wlasnie skonczylam ogladac film ktory polecila mi siostra mojego M. Plakalam jak opetanafilm sie nazywa "pokoj" i jest na prawde swietny. Opowiada o wiezionej w pokoju dziewczynie i jej synku. Moze ktoras z Was go juz ogladala:)
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania