X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    No no i jeszcze ta osobista trenerka to takie thillerowate i koszmar mojej córki zajebisty film ale jaka stronka ?? CDA??

Na Zalukaj zawsze oglądałam a teraz jakoś ruszyć nie chce CDA zostało ale też kase tam chcą :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Jestem gorącą 30tką z lekką nadwagą (zawsze dieta od poniedziałku),

ja tego nie lubie...ja to KOCHAM, hahahahhahahah pniedzialkowe diety to juz taki moj rytual :P

O matko wrocilam z wycieczki.Dla mnie kulminacyjnym punktem programu byl zlot Food Truckow wiec objadlam sie a nawet obzarlam za czworo. No nic nie poradze na to, ze lubie jesc :D A teraz wieczorne mizianko z kociulkami, meza mam dosc, hahhahah

Caro, Nats lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Na Zalukaj zawsze oglądałam a teraz jakoś ruszyć nie chce CDA zostało ale też kase tam chcą :/

mi bardzo czesto zalukaj siada...a szczegolnie jak w tv nic nie ma i chce sobie obejrzec z neta....prawo Murphiego....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja tego nie lubie...ja to KOCHAM, hahahahhahahah pniedzialkowe diety to juz taki moj rytual :P

O matko wrocilam z wycieczki.Dla mnie kulminacyjnym punktem programu byl zlot Food Truckow wiec objadlam sie a nawet obzarlam za czworo. No nic nie poradze na to, ze lubie jesc :D A teraz wieczorne mizianko z kociulkami, meza mam dosc, hahhahah

Lago jesz tyle bo masz w brzusiu bliźniaki to nie dziwota :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    mi bardzo czesto zalukaj siada...a szczegolnie jak w tv nic nie ma i chce sobie obejrzec z neta....prawo Murphiego....

No właśnie i weź tu człowieku obejrzyj coś jak nie ma gdzie :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago jesz tyle bo masz w brzusiu bliźniaki to nie dziwota :D
    ale ja mialam tylko jedno jajko.....no chyba ze 2 plemniory sie wbija. Wczoraj tak napoilam starego kawa przed wizyta, ze pozniej biedny pol nocy nie spal, wiec skoro on taki pobudzony to moze i chlopaki :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jest jeszcze alltube - ja tam oglądam też ;) poza tym na netfilx możecie na miesiąc się zalogować i potem wyłączyć. pierwszy miesiąc za free ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No właśnie i weź tu człowieku obejrzyj coś jak nie ma gdzie :/
    ja ostatnio sie scwanilam i wciagu dnia sobie odpalam zalukaj i pauzuje film zeby sie zaladowal i czasem pozniej latwiej idzie, bo tak to nawet wyszukiwarka nie dziala bo strona przeciazona

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale ja mialam tylko jedno jajko.....no chyba ze 2 plemniory sie wbija. Wczoraj tak napoilam starego kawa przed wizyta, ze pozniej biedny pol nocy nie spal, wiec skoro on taki pobudzony to moze i chlopaki :D

hehe :D kto wie co tam się zadzieje hihi po takim wzmocnieniu to popędziły jak szalone eja eja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja ostatnio sie scwanilam i wciagu dnia sobie odpalam zalukaj i pauzuje film zeby sie zaladowal i czasem pozniej latwiej idzie, bo tak to nawet wyszukiwarka nie dziala bo strona przeciazona

Też tak robię przed obejrzeniem ale dziś się nie udało :/ niestety to siedzę i TLC oglądam nieudane operacje plastyczne lecą ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Też tak robię przed obejrzeniem ale dziś się nie udało :/ niestety to siedzę i TLC oglądam nieudane operacje plastyczne lecą ;)
    a mnie do furii doprowadza to, ze zazwyczaj w weekend nie ma kompletnie nic do ogladania a jak juz to pozno w nocy cos fajnego dadza...ale abonament kaza placic. Ciekawe za co?.. ja np tvp1 i 2 to juz wogole nie ogladam, bo tam NIC nie ma

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zainwestujcie w chomika płacisz też i ściągasz 3 min masz film na pendrive do telewizora i oglądasz ja też kiedyś CDA ale odkąd mam telewizor z magicznym pilotem haha to ściągam na kompie łącze z telewizorem patrzam kasuje i z głowy

Lago

A to dobre z tym spaniem hahah no dziś Twoje jajo zapłodnione oczywiście przmieszcza się w jajowodzie w kierunku macicy a za nim nacpane plemniory które nie ogarnęły że pierwszy lepszy haha ja to wiedzma ponoć jestem więc Ci tu czaruje oooo !!
    A fajnie ze spedziliscie aktywnie dzień przynajmniej nie myślałaś a teraz co zakaz ❤ ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 22:42

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna tak ogladalam ale ksiazek nie czytalam :) chyba sie skusze:)

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to z kolei torenty, bo na bieżąco z serialami jestem ;) kompa mam pod TV podpiętego i zasiadam na kanapie i oglądam ;)

Młoda19 to polecam :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    A fajnie ze spedziliscie aktywnie dzień przynajmniej nie myślałaś a teraz co zakaz ❤ ???

no cos Ty, lekarz kazal poprawiac po nim :D Zakaz to czasem jest ale dopiero jak juz ciaza potwierdzona. Wezcie mnie tak dziewczyny nie nakrecajcie, bo jeszcze uwierze ze TO sie stalo, hahahhahahha Dopiero we wtorek okaze sie czy jajo peklo :P

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago a oświeć mnie i doinformuj inseminację miałaś? bo czuję się zagubiona ciut ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no cos Ty, lekarz kazal poprawiac po nim :D Zakaz to czasem jest ale dopiero jak juz ciaza potwierdzona. Wezcie mnie tak dziewczyny nie nakrecajcie, bo jeszcze uwierze ze TO sie stalo, hahahhahahha Dopiero we wtorek okaze sie czy jajo peklo :P
    Lago to Ty koty zostaw hahahaah i miziaj gdzie powinnaś:-)
    Lekarz to z tego co słyszę to Ci się dobitny trafił haha, rozumiem że mężowi to powiedział hahah

Japierdziu no u mnie tylko owulka potem już męża nie kocham hahaah
    I że tak powiem ja nigdy ale to nigdy nie miałam sprawdzonego czy jaja mi pekaja czy nie:-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 23:04

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Lago a oświeć mnie i doinformuj inseminację miałaś? bo czuję się zagubiona ciut ;)

nom, wczoraj wieczorem wpuscilismy armie..nawet mi lekarz pokazywal przez USG brzucha, ale ja taka przejeta bylam ze w sumie nic nie widzialam, sesesese. Na wariata w tym cyklu wszystko wyszlo, ale moze to i lepiej bo sie nie stresowalam....a na koniec doktorek do mnie "ogladala Pani Lejdis? no to od 10 minut jest Pani w ciazy", hahhahahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 23:17

Posok82 lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to życzę Ci żebyś była :) kiedy testujesz?

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Lago to Ty koty zostaw hahahaah i miziaj gdzie powinnaś:-)
    Lekarz to z tego co słyszę to Ci się dobitny trafił haha, rozumiem że mężowi to powiedział hahah

Japierdziu no u mnie tylko owulka potem już męża nie kocham hahaah
    I że tak powiem ja nigdy ale to nigdy nie miałam sprawdzonego czy jaja mi pekaja czy nie:-/

No powiem Ci ze lekarz mi podpasowal, bo jest konkretny ale tez bez spiny. Jest taki luzacki ale nie owija w bawelne, co wielu pacjentkom sie nie podoba. Ja nie lubie bufonow i wole jak ktos ma luz, ale jak mowi to konkrety. On mi na wejsciu powiedzial, ze daje 3 proby IUI w maxie a pozniej in vitro i jak go wczoraj pytalam czy juz zaszlam to on konkretnie, ze wie Pani ze szanse to tylko 10%. Wiec zadnych zludnych nadziei czy sciem. Cudotworca nie jest ale doradza co zrobic zeby nie tracic czasu i kasy. Moj stary to tylko podpisal zgode na IUI (ktora ja napisalam) a pozniej czekal w poczekalni i czytal ksiazke :D

‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ