X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    No to życzę Ci żebyś była :) kiedy testujesz?
    Looooooo do testowania to jeszcze 2 tygodnie i prosze mnie wczesniej nie namawiaC!!! sesesese GADULA do Ciebie mowie :P

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mniej więcej razem będziemy ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    I że tak powiem ja nigdy ale to nigdy nie miałam sprawdzonego czy jaja mi pekaja czy nie:-/

Kurde dziewczyno zapisz sie na monitoring cyklu!!! Powiedz szczerze, ze dlugo bardzo Wam sie nie udaje. Jesli chceszna NFZ to sprawdz czy u ciebie w szpitalu w poradni K nie ma jakiejs poradni rozrodczosci. Ja co prawda bylam u siebie raz, ale od razu lekarz zarzadzil monitoring. To musi byc kilka USG sprawdzajacych jak pecherzyki rosna i pekaja!!! Serio dopilnuj tego bo to bardzo wazne jest

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    to mniej więcej razem będziemy ;)

no to gites! Caro, Karola i Gizmo razem owuluja a my razem testujemy sesesese. Gadulina wez no kopnij ta @ zeby szybciej przyszla!!! :P

Caro, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski :)

Piękny dzionek znowu u mnie więc tak seksik zaliczony, kawka wypita to teraz na rowerek i ziuuu na ryneczek :D haha może się uda coś wykosić tanio :P

Lago ciekawa jestem ile takie monitoringi by mnie kosztowały prywatnie jakbym chciała jajo podglądnąć bo ja też nigdy nie miałam, pewno tyle co za normalną wizytę czyli nie wyrobiłabym z kasą :/

Wstawać wszystkie i meldować się tutaj co dziś robita ejo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się i ja :-)
    Wstałam wypije mała czarna wyprowadze psa i lecę działkowac:-)
    Karolina Gdzie to w niedziele są takie ryneczki co by sobie można było coś kupić???

Lago
    Mam inne zmartwienie monitoring też ale wczoraj w nocy badalam sobie szyjke i wyczulam na niej dwa guzki jeden większy jeden mniejszy :-/ dosłownie czuć pod palcami
    Japierdziele wiecznie coś
    No ja też zbliżam się powoli do owulki jakieś 2 -3 dni mam parę testów owy to od dziś zacznę robić nie testuje już chyba z 2 lata bo @ zawsze jest regularnie częściej nawet zdarza się że już w 27dc ( moje cykle 28 )
    Ale mimo to działać będę;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Ona :) a ryneczek w Olsztynie zawsze w niedzielę jest i można coś łatwo i za grosze kupić są nowe rzeczy ale i używane. Ja ostatnio kupiłam sobie firany podwójne na okno balkonowe za 15 zł! Okazja jak nic wybieliłam je w domku, wiszą i pięknie zdobią okno jestem zadowolona, czasem kupujemy też warzywa i owoce bo jest tego ful tam. To już nasza co niedzielna wyprawa hihi :) sprzedają wszystko co się da. Co do guzków to leć do lekarza z tym kochana bo to nie ma żartów :/ a cykle widzę że mamy podobnie też mam tak około 27 dni

P.S No i działaj, działaj a jakże :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 08:50

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) i ja sie melduje:) dzisiaj troche pospalam :D a co.. :) trzeba korzystac dopoki dzidzi nie ma :) Dzisiaj jak zawsze co niedziele caly dzien u tesciowej:/

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Olsztyn no piękne miasto :-)
    w tym roku wakacje zaliczylismy na Mazurach - bajka
    PS ja jestem ze Śląska;-)
    A no to super bo u Nas takich ryneczkow nie ma a szkoda bo jak się pracuje w soboty to ciężko o takie " rynkowe zakupki"
    Jeden plus tych cyklów to taki ze szybko się kończą hehe

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Hej dziewczyny :) i ja sie melduje:) dzisiaj troche pospalam :D a co.. :) trzeba korzystac dopoki dzidzi nie ma :) Dzisiaj jak zawsze co niedziele caly dzien u tesciowej:/
    Hehe ja bym chyba zawału dostała spędzać co niedzielę z teściowa- w sumie to zależy też jaka ja się ma :- P
    Ja ogólnie z moją mam wiecznie kose , ale ona taka była od zawsze no cóż zrobić teściowych nie wybieramy

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja akurat tesciowa mam spoko bo wie ze jak bedzie ze mna miala na pienku to sie z synusiem nie bedzie widywala bo on beze mnie tam nie pojedzie :D

Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale juz mecza mnie te niedziele bo chcialabym je spedzic w inny sposob no ale co nas nie zabije to nas wzmocni ;)

Nasze serduszko Hania <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago ciekawa jestem ile takie monitoringi by mnie kosztowały prywatnie jakbym chciała jajo podglądnąć bo ja też nigdy nie miałam, pewno tyle co za normalną wizytę czyli nie wyrobiłabym z kasą :/
    Heja, KArola ale monitoring to kilka wizyt a placisz tylko raz n i na ogol kosztuje tyle co zwykla wizyta :D
    Ja musze jechac do miasta do apteki a taaaaak mi sie nie chce...a co na obiad robicie?
    Musze cos ogarnac a pomyslu nie mam

• Lago Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Ona ja akurat tesciowa mam spoko bo wie ze jak bedzie ze mna miala na pienku to sie z synusiem nie bedzie widywala bo on beze mnie tam nie pojedzie :D

tesciowa dobra rzecz....przyda sie do opieki nad bablem :D

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago czy ja wiem czy bedzie sie opiekowala bablem... W tygodniu pracuje od 9 do 17-18 a na weekend my bedziemy wiec przynajmniej ja bede chciala byc caly czas z dzieciatkiem ;)

Nasze serduszko Hania <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej noo witam niedzielnie

Lago postaram się wytrzymać i Cię nie namawiać :)
    moja @ przyśpieszyć? hmm to chyba będzie cieżki cykl...
    dziś mam jakiś brunatny śluz.. wczoraj musiałam wkładkę założyć bo lekko plamiłam... temp nie skacze więc to nie na owu... masakiera!!!!!

zaraz przeczytam co u Was, bo wczoraj mój R. był na pępkowym u męża tej mojej "przyjaciółki" a ja w tym czasie posiedziałam u jego kuzynki, późno wróciliśmy i dopiero wstałam :P

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobrze to Witam już trzecią w ostatnim czasie koleżankę ;) bardzo mi miło gościć kolejną w Naszych progach...
    czasem wydaje mi sie to nie na miejscu bo nie powinnyśmy się cieszyć że Nas przybywa ,... dziewczyn nie mogących zajść w ciążę...
    ale nie mniej jednak wspieramy się tu nie banalnie :) i fajnie że nowa krew dołącza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kura kluchy kap czerwona to moje menu na dziś;-)
    Ja tam z teściowa dobrze żyje niby to wszystko na pokaz jest ona mi zrobi ona da ona mi kochaniuje a za plecami nóż w plecy ooo !

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no dobrze to Witam już trzecią w ostatnim czasie koleżankę ;) bardzo mi miło gościć kolejną w Naszych progach...
    czasem wydaje mi sie to nie na miejscu bo nie powinnyśmy się cieszyć że Nas przybywa ,... dziewczyn nie mogących zajść w ciążę...
    ale nie mniej jednak wspieramy się tu nie banalnie :) i fajnie że nowa krew dołącza :)

Właśnie przewalone
    Ale to tyko buduje że jest nas więcej że żadna z nas nie jest jakaś upośledzona hehe że takie rzeczy się zdarzają nie czujemy się z tym samotne bo przecież więcej nas jest z tym problemem
    A pozatym jak od zawsze mówią W KUPIE SIŁA haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Właśnie przewalone
    Ale to tyko buduje że jest nas więcej że żadna z nas nie jest jakaś upośledzona hehe że takie rzeczy się zdarzają nie czujemy się z tym samotne bo przecież więcej nas jest z tym problemem
    A pozatym jak od zawsze mówią W KUPIE SIŁA haha
    taaaa i w kupie raźniej :D

‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ