"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:I że tak powiem ja nigdy ale to nigdy nie miałam sprawdzonego czy jaja mi pekaja czy nie:-/
Kurde dziewczyno zapisz sie na monitoring cyklu!!! Powiedz szczerze, ze dlugo bardzo Wam sie nie udaje. Jesli chceszna NFZ to sprawdz czy u ciebie w szpitalu w poradni K nie ma jakiejs poradni rozrodczosci. Ja co prawda bylam u siebie raz, ale od razu lekarz zarzadzil monitoring. To musi byc kilka USG sprawdzajacych jak pecherzyki rosna i pekaja!!! Serio dopilnuj tego bo to bardzo wazne jest
-
nick nieaktualnyDzień dobry laski
Piękny dzionek znowu u mnie więc tak seksik zaliczony, kawka wypita to teraz na rowerek i ziuuu na ryneczekhaha może się uda coś wykosić tanio
Lago ciekawa jestem ile takie monitoringi by mnie kosztowały prywatnie jakbym chciała jajo podglądnąć bo ja też nigdy nie miałam, pewno tyle co za normalną wizytę czyli nie wyrobiłabym z kasą
Wstawać wszystkie i meldować się tutaj co dziś robita ejo -
nick nieaktualnyMelduje się i ja
Wstałam wypije mała czarna wyprowadze psa i lecę działkowac:-)
Karolina Gdzie to w niedziele są takie ryneczki co by sobie można było coś kupić???
Lago
Mam inne zmartwienie monitoring też ale wczoraj w nocy badalam sobie szyjke i wyczulam na niej dwa guzki jeden większy jeden mniejszydosłownie czuć pod palcami
Japierdziele wiecznie coś
No ja też zbliżam się powoli do owulki jakieś 2 -3 dni mam parę testów owy to od dziś zacznę robić nie testuje już chyba z 2 lata bo @ zawsze jest regularnie częściej nawet zdarza się że już w 27dc ( moje cykle 28 )
Ale mimo to działać będę
-
nick nieaktualnyHejo Ona
a ryneczek w Olsztynie zawsze w niedzielę jest i można coś łatwo i za grosze kupić są nowe rzeczy ale i używane. Ja ostatnio kupiłam sobie firany podwójne na okno balkonowe za 15 zł! Okazja jak nic wybieliłam je w domku, wiszą i pięknie zdobią okno jestem zadowolona, czasem kupujemy też warzywa i owoce bo jest tego ful tam. To już nasza co niedzielna wyprawa hihi
sprzedają wszystko co się da. Co do guzków to leć do lekarza z tym kochana bo to nie ma żartów
a cykle widzę że mamy podobnie też mam tak około 27 dni
P.S No i działaj, działaj a jakżeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 08:50
-
nick nieaktualnyAaaa Olsztyn no piękne miasto
w tym roku wakacje zaliczylismy na Mazurach - bajka
PS ja jestem ze Śląska;-)
A no to super bo u Nas takich ryneczkow nie ma a szkoda bo jak się pracuje w soboty to ciężko o takie " rynkowe zakupki"
Jeden plus tych cyklów to taki ze szybko się kończą hehe
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:Hej dziewczyny
i ja sie melduje:) dzisiaj troche pospalam
a co..
trzeba korzystac dopoki dzidzi nie ma
Dzisiaj jak zawsze co niedziele caly dzien u tesciowej:/
Ja ogólnie z moją mam wiecznie kose , ale ona taka była od zawsze no cóż zrobić teściowych nie wybieramy
-
Karolina2787 wrote:Lago ciekawa jestem ile takie monitoringi by mnie kosztowały prywatnie jakbym chciała jajo podglądnąć bo ja też nigdy nie miałam, pewno tyle co za normalną wizytę czyli nie wyrobiłabym z kasą
Ja musze jechac do miasta do apteki a taaaaak mi sie nie chce...a co na obiad robicie?
Musze cos ogarnac a pomyslu nie mam -
Hej noo witam niedzielnie
Lago postaram się wytrzymać i Cię nie namawiać
moja @ przyśpieszyć? hmm to chyba będzie cieżki cykl...
dziś mam jakiś brunatny śluz.. wczoraj musiałam wkładkę założyć bo lekko plamiłam... temp nie skacze więc to nie na owu... masakiera!!!!!
zaraz przeczytam co u Was, bo wczoraj mój R. był na pępkowym u męża tej mojej "przyjaciółki" a ja w tym czasie posiedziałam u jego kuzynki, późno wróciliśmy i dopiero wstałamFabianCyprian
Tymuś
-
no dobrze to Witam już trzecią w ostatnim czasie koleżankę
bardzo mi miło gościć kolejną w Naszych progach...
czasem wydaje mi sie to nie na miejscu bo nie powinnyśmy się cieszyć że Nas przybywa ,... dziewczyn nie mogących zajść w ciążę...
ale nie mniej jednak wspieramy się tu nie banalniei fajnie że nowa krew dołącza
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no dobrze to Witam już trzecią w ostatnim czasie koleżankę
bardzo mi miło gościć kolejną w Naszych progach...
czasem wydaje mi sie to nie na miejscu bo nie powinnyśmy się cieszyć że Nas przybywa ,... dziewczyn nie mogących zajść w ciążę...
ale nie mniej jednak wspieramy się tu nie banalniei fajnie że nowa krew dołącza
Właśnie przewalone
Ale to tyko buduje że jest nas więcej że żadna z nas nie jest jakaś upośledzona hehe że takie rzeczy się zdarzają nie czujemy się z tym samotne bo przecież więcej nas jest z tym problemem
A pozatym jak od zawsze mówią W KUPIE SIŁA haha -
Ona29 wrote:Właśnie przewalone
Ale to tyko buduje że jest nas więcej że żadna z nas nie jest jakaś upośledzona hehe że takie rzeczy się zdarzają nie czujemy się z tym samotne bo przecież więcej nas jest z tym problemem
A pozatym jak od zawsze mówią W KUPIE SIŁA hahaFabianCyprian
Tymuś