Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    No to życzę Ci żebyś była :) kiedy testujesz?
    Looooooo do testowania to jeszcze 2 tygodnie i prosze mnie wczesniej nie namawiaC!!! sesesese GADULA do Ciebie mowie :P

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mniej więcej razem będziemy ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    I że tak powiem ja nigdy ale to nigdy nie miałam sprawdzonego czy jaja mi pekaja czy nie:-/

Kurde dziewczyno zapisz sie na monitoring cyklu!!! Powiedz szczerze, ze dlugo bardzo Wam sie nie udaje. Jesli chceszna NFZ to sprawdz czy u ciebie w szpitalu w poradni K nie ma jakiejs poradni rozrodczosci. Ja co prawda bylam u siebie raz, ale od razu lekarz zarzadzil monitoring. To musi byc kilka USG sprawdzajacych jak pecherzyki rosna i pekaja!!! Serio dopilnuj tego bo to bardzo wazne jest

• Lago Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    to mniej więcej razem będziemy ;)

no to gites! Caro, Karola i Gizmo razem owuluja a my razem testujemy sesesese. Gadulina wez no kopnij ta @ zeby szybciej przyszla!!! :P

Caro, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski :)

Piękny dzionek znowu u mnie więc tak seksik zaliczony, kawka wypita to teraz na rowerek i ziuuu na ryneczek :D haha może się uda coś wykosić tanio :P

Lago ciekawa jestem ile takie monitoringi by mnie kosztowały prywatnie jakbym chciała jajo podglądnąć bo ja też nigdy nie miałam, pewno tyle co za normalną wizytę czyli nie wyrobiłabym z kasą :/

Wstawać wszystkie i meldować się tutaj co dziś robita ejo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się i ja :-)
    Wstałam wypije mała czarna wyprowadze psa i lecę działkowac:-)
    Karolina Gdzie to w niedziele są takie ryneczki co by sobie można było coś kupić???

Lago
    Mam inne zmartwienie monitoring też ale wczoraj w nocy badalam sobie szyjke i wyczulam na niej dwa guzki jeden większy jeden mniejszy :-/ dosłownie czuć pod palcami
    Japierdziele wiecznie coś
    No ja też zbliżam się powoli do owulki jakieś 2 -3 dni mam parę testów owy to od dziś zacznę robić nie testuje już chyba z 2 lata bo @ zawsze jest regularnie częściej nawet zdarza się że już w 27dc ( moje cykle 28 )
    Ale mimo to działać będę;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Ona :) a ryneczek w Olsztynie zawsze w niedzielę jest i można coś łatwo i za grosze kupić są nowe rzeczy ale i używane. Ja ostatnio kupiłam sobie firany podwójne na okno balkonowe za 15 zł! Okazja jak nic wybieliłam je w domku, wiszą i pięknie zdobią okno jestem zadowolona, czasem kupujemy też warzywa i owoce bo jest tego ful tam. To już nasza co niedzielna wyprawa hihi :) sprzedają wszystko co się da. Co do guzków to leć do lekarza z tym kochana bo to nie ma żartów :/ a cykle widzę że mamy podobnie też mam tak około 27 dni

P.S No i działaj, działaj a jakże :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 08:50

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) i ja sie melduje:) dzisiaj troche pospalam :D a co.. :) trzeba korzystac dopoki dzidzi nie ma :) Dzisiaj jak zawsze co niedziele caly dzien u tesciowej:/

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Olsztyn no piękne miasto :-)
    w tym roku wakacje zaliczylismy na Mazurach - bajka
    PS ja jestem ze Śląska;-)
    A no to super bo u Nas takich ryneczkow nie ma a szkoda bo jak się pracuje w soboty to ciężko o takie " rynkowe zakupki"
    Jeden plus tych cyklów to taki ze szybko się kończą hehe

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Hej dziewczyny :) i ja sie melduje:) dzisiaj troche pospalam :D a co.. :) trzeba korzystac dopoki dzidzi nie ma :) Dzisiaj jak zawsze co niedziele caly dzien u tesciowej:/
    Hehe ja bym chyba zawału dostała spędzać co niedzielę z teściowa- w sumie to zależy też jaka ja się ma :- P
    Ja ogólnie z moją mam wiecznie kose , ale ona taka była od zawsze no cóż zrobić teściowych nie wybieramy

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja akurat tesciowa mam spoko bo wie ze jak bedzie ze mna miala na pienku to sie z synusiem nie bedzie widywala bo on beze mnie tam nie pojedzie :D

Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale juz mecza mnie te niedziele bo chcialabym je spedzic w inny sposob no ale co nas nie zabije to nas wzmocni ;)

Nasze serduszko Hania <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago ciekawa jestem ile takie monitoringi by mnie kosztowały prywatnie jakbym chciała jajo podglądnąć bo ja też nigdy nie miałam, pewno tyle co za normalną wizytę czyli nie wyrobiłabym z kasą :/
    Heja, KArola ale monitoring to kilka wizyt a placisz tylko raz n i na ogol kosztuje tyle co zwykla wizyta :D
    Ja musze jechac do miasta do apteki a taaaaak mi sie nie chce...a co na obiad robicie?
    Musze cos ogarnac a pomyslu nie mam

• Lago Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Ona ja akurat tesciowa mam spoko bo wie ze jak bedzie ze mna miala na pienku to sie z synusiem nie bedzie widywala bo on beze mnie tam nie pojedzie :D

tesciowa dobra rzecz....przyda sie do opieki nad bablem :D

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago czy ja wiem czy bedzie sie opiekowala bablem... W tygodniu pracuje od 9 do 17-18 a na weekend my bedziemy wiec przynajmniej ja bede chciala byc caly czas z dzieciatkiem ;)

Nasze serduszko Hania <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej noo witam niedzielnie

Lago postaram się wytrzymać i Cię nie namawiać :)
    moja @ przyśpieszyć? hmm to chyba będzie cieżki cykl...
    dziś mam jakiś brunatny śluz.. wczoraj musiałam wkładkę założyć bo lekko plamiłam... temp nie skacze więc to nie na owu... masakiera!!!!!

zaraz przeczytam co u Was, bo wczoraj mój R. był na pępkowym u męża tej mojej "przyjaciółki" a ja w tym czasie posiedziałam u jego kuzynki, późno wróciliśmy i dopiero wstałam :P

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobrze to Witam już trzecią w ostatnim czasie koleżankę ;) bardzo mi miło gościć kolejną w Naszych progach...
    czasem wydaje mi sie to nie na miejscu bo nie powinnyśmy się cieszyć że Nas przybywa ,... dziewczyn nie mogących zajść w ciążę...
    ale nie mniej jednak wspieramy się tu nie banalnie :) i fajnie że nowa krew dołącza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kura kluchy kap czerwona to moje menu na dziś;-)
    Ja tam z teściowa dobrze żyje niby to wszystko na pokaz jest ona mi zrobi ona da ona mi kochaniuje a za plecami nóż w plecy ooo !

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no dobrze to Witam już trzecią w ostatnim czasie koleżankę ;) bardzo mi miło gościć kolejną w Naszych progach...
    czasem wydaje mi sie to nie na miejscu bo nie powinnyśmy się cieszyć że Nas przybywa ,... dziewczyn nie mogących zajść w ciążę...
    ale nie mniej jednak wspieramy się tu nie banalnie :) i fajnie że nowa krew dołącza :)

Właśnie przewalone
    Ale to tyko buduje że jest nas więcej że żadna z nas nie jest jakaś upośledzona hehe że takie rzeczy się zdarzają nie czujemy się z tym samotne bo przecież więcej nas jest z tym problemem
    A pozatym jak od zawsze mówią W KUPIE SIŁA haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Właśnie przewalone
    Ale to tyko buduje że jest nas więcej że żadna z nas nie jest jakaś upośledzona hehe że takie rzeczy się zdarzają nie czujemy się z tym samotne bo przecież więcej nas jest z tym problemem
    A pozatym jak od zawsze mówią W KUPIE SIŁA haha
    taaaa i w kupie raźniej :D

‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ