X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to leniuchy no :P no nic skoro tak Wam lepiej to leniuchujta kobity ile wlezie bo jak dziecka przyjdą to czasu nie będzieta miały :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gadu u mnie też brak chęci. Cały dzień przed telewizorem siedzimy i jemy. Typowo leniwa niedziela. Mieliśmy korzystać korzystać ładnej pogody,ale taki skwar, ze nawet głowy mi się nie chce na zewnątrz wystawiać.
    Laski, czy któraś bierze castangus?
    Mam prawie 2 pełne opakowania i mogę komuś podesłać, bo ja narazie nie skorzystam :)
    Ja na chwilę obecną biorę od wczoraj ale soe zaopatrzylam może będzie bardziej potrzebująca jak nie to chętnie przygarne za butelkę czy co tam trzeba będzie dla malutkiej :-)

• Nats Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Ja na chwilę obecną biorę od wczoraj ale soe zaopatrzylam może będzie bardziej potrzebująca jak nie to chętnie przygarne za butelkę czy co tam trzeba będzie dla malutkiej :-)
    Nie, nie :-) Nic nie chce. Dorzucę gratis wirusy ciążowe. Jak coś to odezwij się na PW :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ok takie to chce w szczególności:-)
    Jak tam samopoczucie?? :-)
    A reszta gdzie ??,
    Meldowac się słońce prawie i tak już zaszło :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam jestem ale nikt nic nie pisze to i ja siedzę cicho. Skubie sobie pestki dyni i leżę bo już nie mam siły się ruszyć po obiedzie :P

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam do domu bo bylam na "niedzielnym obiadku u tesciowej" ;) u mnie slonce nadal swieci i jest tak goraco ze gdyby nie ten wiaterek to by byla masakra... Mam coraz wiecej mysli ze ten cykl tez nie jest nasz bo niektore dziewczyny pisza ze jednak nie powinno sie kochac po owulce a my z moim M postujemy dopiero od 3 dni a @ ma byc 1.09... Chyba ze jeszcze do implantacji nie doszlo ale juz sama nie wiem bo nie jest powiedziane kiedy ona bedzie.. U jednych jest szybciej u drugich pozniej chyba :/

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wlasnie dzisiaj tez zauwazylam u siebie mleczny gesty sluz wiec @ na pewno przyjdzie :/

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    No i wlasnie dzisiaj tez zauwazylam u siebie mleczny gesty sluz wiec @ na pewno przyjdzie :/
    Mleczny gesty sluz jest też i na ciaze :-)
    Nats napisała póki nie ma @ szansa na ciaze jest ,zobacz była u gin i bez owulki miało być a ona już miała kropeczke :-)
    No trzeba być dobrej myśli:-)

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    taki też na ciążę jest ;) pamiętam to akurat ;)

ja pracuję nadal ;) w TV TLC leci, a mój gorszy połówek śpi ;) a ja żłopię sobie kawkę <3

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona wiem ze taki jest na ciaze ale tez taki miewam przed okresem tylko jest go wtedy mniej :)

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy dziewczyny Lulianna i Młoda nie będziecie prowadziły wykresu?

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiacu odpuscilam i nie zajmowalam sie obserwacjami ale jak teraz @ przyjdzie to znowu zaczne

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Ja w tym miesiacu odpuscilam i nie zajmowalam sie obserwacjami ale jak teraz @ przyjdzie to znowu zaczne

No to fajnie bd podglądać jeśli udostępnisz :P

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie nie uda w tym cyklu to na pewno zaczne prowadzic i udostepnie:) ale jeszcze sie ludze ze moze sie jednak udalo, chociaz mam mieszane uczucia co do tego sluzu :/

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam kciuki żeby @ nie przyszła. A ogólnie jak się czujesz? Bo śluz to tak jak dziewczyny mówiły na ciążę też taki może być ale poza tym to jakieś inne objawy?

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina czuje sie kiepsko, bola piersi, czasami w dole brzucha zakluje , no i jestem jakas nerwowa strasznie i zmeczona a wstalam dzisiaj przed 10 rano ..

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Karolina czuje sie kiepsko, bola piersi, czasami w dole brzucha zakluje , no i jestem jakas nerwowa strasznie i zmeczona a wstalam dzisiaj przed 10 rano ..

Mam nadzieję że to na grocha jednak ;) życzę Ci tego z całego serca <3 Niedługo się przekonamy cierpliwości :)

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina dziekuje :*
    No i tej cierpliwosc to mi trzeba ;) im blizej do @ tym bardziej mysle o tym

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda każda z nas tak ma :) ja świruję zawsze a jak @ przychodzi to ryczę jak bóbr i tak strasznie mi przykro że przeklinam wszystko i nie chce mi się nic ale dziewczyny są jak druga rodzina i zawsze pocieszą i dodadzą wiary także cokolwiek się zdarzy jesteśmy tu razem by się wspierać w każdej chwili.

Caro lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A Wy dziewczyny Lulianna i Młoda nie będziecie prowadziły wykresu?
    wpisałam orirentacyjnie co i jak. ale tempki nie będę mierzyć, różnie wstaję ;)

‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ