"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Gadu u mnie też brak chęci. Cały dzień przed telewizorem siedzimy i jemy. Typowo leniwa niedziela. Mieliśmy korzystać korzystać ładnej pogody,ale taki skwar, ze nawet głowy mi się nie chce na zewnątrz wystawiać.
Laski, czy któraś bierze castangus?
Mam prawie 2 pełne opakowania i mogę komuś podesłać, bo ja narazie nie skorzystam -
Ona29 wrote:Ja na chwilę obecną biorę od wczoraj ale soe zaopatrzylam może będzie bardziej potrzebująca jak nie to chętnie przygarne za butelkę czy co tam trzeba będzie dla malutkiej
Nic nie chce. Dorzucę gratis wirusy ciążowe. Jak coś to odezwij się na PW
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam do domu bo bylam na "niedzielnym obiadku u tesciowej"
u mnie slonce nadal swieci i jest tak goraco ze gdyby nie ten wiaterek to by byla masakra... Mam coraz wiecej mysli ze ten cykl tez nie jest nasz bo niektore dziewczyny pisza ze jednak nie powinno sie kochac po owulce a my z moim M postujemy dopiero od 3 dni a @ ma byc 1.09... Chyba ze jeszcze do implantacji nie doszlo ale juz sama nie wiem bo nie jest powiedziane kiedy ona bedzie.. U jednych jest szybciej u drugich pozniej chyba
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:No i wlasnie dzisiaj tez zauwazylam u siebie mleczny gesty sluz wiec @ na pewno przyjdzie
Nats napisała póki nie ma @ szansa na ciaze jest ,zobacz była u gin i bez owulki miało być a ona już miała kropeczke
No trzeba być dobrej myśli:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:Karolina czuje sie kiepsko, bola piersi, czasami w dole brzucha zakluje , no i jestem jakas nerwowa strasznie i zmeczona a wstalam dzisiaj przed 10 rano ..
Mam nadzieję że to na grocha jednakżyczę Ci tego z całego serca
Niedługo się przekonamy cierpliwości
-
nick nieaktualnyMłoda każda z nas tak ma
ja świruję zawsze a jak @ przychodzi to ryczę jak bóbr i tak strasznie mi przykro że przeklinam wszystko i nie chce mi się nic ale dziewczyny są jak druga rodzina i zawsze pocieszą i dodadzą wiary także cokolwiek się zdarzy jesteśmy tu razem by się wspierać w każdej chwili.
Caro lubi tę wiadomość