"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLulianna wrote:a jak to uczynić? tylko wiesz tam tak wrzuciłam co wiem z kalendarzyka w telefonie
Pod ramką z wykresem masz ''udostępnij wykres'' klikasz i zaznaczasz że dla wszystkich i udostępnij i juża spoko ja mam tutaj i w telefonie ale tutaj zawsze mam więcej wiadomości bo np. badanie szyjki macicy w co w tym cyklu się bd zagłębiać że tak powiem hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 20:40
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Młoda każda z nas tak ma
ja świruję zawsze a jak @ przychodzi to ryczę jak bóbr i tak strasznie mi przykro że przeklinam wszystko i nie chce mi się nic ale dziewczyny są jak druga rodzina i zawsze pocieszą i dodadzą wiary także cokolwiek się zdarzy jesteśmy tu razem by się wspierać w każdej chwili.
Karola wlasnie dlatego dolaczylam do tego forumzawsze jest latwiej jak sie porozmawia z kobietami ktore przechodza cos podobnego lub to samo
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Karolina2787 wrote:No i już nawet masz pierwszego komenta
ja postanowiłam póki co skupić się na śluzie, ovu i serduszkowaniu. To się sprawdziło wcześniej, to mam nadzieję, że teraz teżczekam kiedy zagnieżdżenie będzie - powinno być ok. 5 dni po owulce nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLulianna wrote:Wiemy co było przyczyną - mam trombofilię. Ważne, że zostałam zdiagnozowana i teraz jak tylko 2 krechy, to pędem do gina i heparyna drobnocząsteczkowa do końca ciąży
będzie git! Musi
Lulianna ja się Ciebie pytałam ostatnio co to takiego ale chyba nie widziałaś postaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 20:58