"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLulianna wrote:to genetyczna choroba jest... ludzie nie wiedzą często dokąd nie poronią. Nie biorę nic, dopiero w ciąży zacznę brać zastrzyki z heparyny. Ma być dobrze
To dobrze że już znasz przyczynę i wiesz jak zapobiecteraz tylko groszka wypatrywać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago wrote:jo, tylko najpierw zime z brzuchem przechodzic.....zimowe kurtki, swetry, brrrrr
Lago to chyba lepiej zimą niż latem chodzić z tym brzuchem i się pocić co? Ja to bym wolała zime przechodzić i na lato już dzidzię miećLago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej no ja wróciłam spalilam się na buraczka haha ale co nas nie zabije to wzmocni jutro wolne wiec biorę dzieci i lecimy znów się grzać
Dziś się pokusiłam na warke porzeczkowa mmmmmm pycha !! Polecam
A dziś sluz płodny u mnie ooo wow parę wiesiołka łyklam a to dopiero 10dc chociaż u mnie owu przypada tak między 12-14 dc
No a mój pojechał do pracy o 2 powinien być chyba na niego poczekam haha
Planowałam też dziś kolejne wakacje a mój małż mówi do mnie " Ty planuj planuj ciekawy jestem jak Ty z miesięcznym dzieckiem chcesz np na statek wejść " kochany jest tyle lat a on nadal głęboko wierzynawet ja czasem już zapominam... jednak to kupa lat ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 22:16
-
nick nieaktualnyU mnie bite 5 lat minęło w marcu , było parę potyczek w sensie nie każdy miesiąc ale dokładnie od 5 lat nie zabezpieczamy się w żaden sposób nie stosujemy żadnych przerywanych poprostu idziemy na całość...
Małżeństwem jesteśmy 10 lat i przez te poprzednie 5 lat też zdarzyło się nie zabezpieczyć ale tego nie liczę bo raczej uwazalismy .... -
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:No to dlugo strasznie... Ja sie przy Tobie chowam ..
Także jestem przykładem choć na to że Twoje 9 miesięcy to naprawdę żadna tragedia
Jeśli mogę coś doradzić to jeśli małpa przyjdzie nie zastanawiaj się poprostu się zbadaj siebie małza nie dlatego że coś jest nie tak ale dlatego żeby nie marnować czasu bo czas zapierdziela nieubłaganie
Choć może nie będzie to u Ciebie koniecznemoże fasolka wierci już dziurke na miejsce:-) 3mam kciuki !
-
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:Ona bardzo bym chciala zeby te wszystkie moje objawy nie byly na @ tylko na fasoleczke no ale wole nastawiac sie na najgorsze... Chociaz wiem ze jak @ przyjdzie to bede wyc:/
Młoda ja to się boję żebyś Ty się tylko nie zablokowala:-/ wiesz ile psychika może zrobić z organizmem człowieka????
Ja wiem ze łatwo się mówi ja wiem ze doradzam a może robię inaczej mi się nie udało ale dla Was dziewczyny polecam lekturę do przeczytania Sekret
Naprawdę warto może to zmieni Wasze poglądy na dzidzie ....
Ja w to wierze gorzej z praktyką....
Trzeba wierzyć że będzie dobrze !!
Nats
Z tego co doczytałam a wracałam do poprzednich wątków to zdaje się że cykl w którym zaszłas okreslilas jako na luzie że wiedziałaś że się uda że miałaś to przeczucie ze spokojna byłaś
I to zmienia postać rzeczy....
Wiele czytałam niuchalam d
Gdzieś wyczytałam o dziewczynie co długo nic nic nic luz przynajmniej próby wrzucenia na luz pisała co wieczór się kładla zamykala oczy i wyobrazala sobie siebie w ciąży męża z dzieckiem co robią każdego dnia i wkoncu zobaczyła 2 kreski
Można coś przyciągnąć do siebie i głęboko w to wierze
Młoda
Dlatego więcej optymizmu więcej wiary
Ja po tylu latach mam już psyche zryta co do ciąży ale wierzę w to że trzeba myśleć tylko pozytywnie i wtedy stanie się to o czym myślisz
Secret -
Cześć lasencje
muszę dziś wyjść z piżamy
w czwartek dzieci do szkoły więc trzeba zrobić ostatnie zakupy ...
i od czwartku pełną parą do roboty ! trzeba się czymś zająć żeby nie myśleć...
tempka stoi u mnie w miejscu... owu ani słychu ani widu... może i dobrze... byleby @ przyszedł w miarę normalnie...
mówicie o sile persfazji ? hmm... ja już chyba w nic nie wierzę...
teraz znowu cały rok będę się starała... kolejny... i chusteczka wie czy zakończy się pomyślnie...FabianCyprian
Tymuś
-
Gadu Proszę się ogarnąć! Co to za czarne mysli? Na pewno zakończy się pomyślnie. Wierzę, ze teraz Twój organizm będzie nastawiony na ciaze i następny cykl będzie owocny. Dużo jest takich historii, gdzie dziewczyny po stracie bardzo szybko zachodzą. Zobacz jakie masz piękne wyniki tarczycy.
Także kochana niech ta malpa przychodzi i wracaj tutaj ze zdwojoną siłą i zapałem.
A jak chłopcy? Cieszą się, że wracają do szkoły?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gadu Proszę się ogarnąć! Co to za czarne mysli? Na pewno zakończy się pomyślnie. Wierzę, ze teraz Twój organizm będzie nastawiony na ciaze i następny cykl będzie owocny. Dużo jest takich historii, gdzie dziewczyny po stracie bardzo szybko zachodzą. Zobacz jakie masz piękne wyniki tarczycy.
Także kochana niech ta malpa przychodzi i wracaj tutaj ze zdwojoną siłą i zapałem.
A jak chłopcy? Cieszą się, że wracają do szkoły?
ah boję się momentami że to jednak będzie za wcześnie na wznowienie działań ...
a dzieciaki tak wiesz.. raz się cieszą bo wrócą do swoich kumpli.. a z drugiej strony hehe wiedzą jak to jest w szkole...ale dzisiejsze zakupy na pewno ich cieszą
też to najbardziej lubiłam z powrotu do szkoły heheh zakupy !FabianCyprian
Tymuś