X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    nie widziałam... :/

trombofilia to nadkrzepliwość - jest to wzmorzona możliwość do tworzenia się skrzepów w naczyniach krwionośnych.

Kurcze a coś na to bierzesz? Skąd to się wzięło wgl?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Lago to oglądaj nie przeszkadzam ;) u nas na szczęście komarów nie ma dużo i jeszcze pogryziona nie zostałam tylko u rodziców ful tego dziadostwa.

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurcze a coś na to bierzesz? Skąd to się wzięło wgl?
    to genetyczna choroba jest... ludzie nie wiedzą często dokąd nie poronią. Nie biorę nic, dopiero w ciąży zacznę brać zastrzyki z heparyny. Ma być dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    to genetyczna choroba jest... ludzie nie wiedzą często dokąd nie poronią. Nie biorę nic, dopiero w ciąży zacznę brać zastrzyki z heparyny. Ma być dobrze :)

To dobrze że już znasz przyczynę i wiesz jak zapobiec :) teraz tylko groszka wypatrywać <3

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje, ze szybko sie pojawi :) zaklinam, że już teraz - bo maj to taki piękny miesiac zeby urodzic :D potem latem gondolką śmigać ;)

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzielam luteine i czuje sie jakbym browara wypila....w senie ze nie pijana, ale posmak w ustach jak po browarze...fuj

• Lago Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    No mam nadzieje, ze szybko sie pojawi :) zaklinam, że już teraz - bo maj to taki piękny miesiac zeby urodzic :D potem latem gondolką śmigać ;)

jo, tylko najpierw zime z brzuchem przechodzic.....zimowe kurtki, swetry, brrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:

Ach cudnie brzmi :) też bym chciała taki prezent urodzinowy otrzymać. Oby się udało każdej z nas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jo, tylko najpierw zime z brzuchem przechodzic.....zimowe kurtki, swetry, brrrrr

Lago to chyba lepiej zimą niż latem chodzić z tym brzuchem i się pocić co? Ja to bym wolała zime przechodzić i na lato już dzidzię mieć :)

Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Eeee tam kupujesz snowboardówkę i brzuch się mieści :D Ja pracuję w domu, więc mnie omija kupowanie dużej ilości ubrań do pracy ;)

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej no ja wróciłam spalilam się na buraczka haha ale co nas nie zabije to wzmocni jutro wolne wiec biorę dzieci i lecimy znów się grzać:-)
    Dziś się pokusiłam na warke porzeczkowa mmmmmm pycha !! Polecam :-P
    A dziś sluz płodny u mnie ooo wow parę wiesiołka łyklam a to dopiero 10dc chociaż u mnie owu przypada tak między 12-14 dc
    No a mój pojechał do pracy o 2 powinien być chyba na niego poczekam haha
    Planowałam też dziś kolejne wakacje a mój małż mówi do mnie " Ty planuj planuj ciekawy jestem jak Ty z miesięcznym dzieckiem chcesz np na statek wejść " kochany jest tyle lat a on nadal głęboko wierzy :-) nawet ja czasem już zapominam... jednak to kupa lat ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 22:16

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a ile Ty sie juz starasz o malenstwo?

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bite 5 lat minęło w marcu , było parę potyczek w sensie nie każdy miesiąc ale dokładnie od 5 lat nie zabezpieczamy się w żaden sposób nie stosujemy żadnych przerywanych poprostu idziemy na całość...
    Małżeństwem jesteśmy 10 lat i przez te poprzednie 5 lat też zdarzyło się nie zabezpieczyć ale tego nie liczę bo raczej uwazalismy ....

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dlugo strasznie... Ja sie przy Tobie chowam ..

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    No to dlugo strasznie... Ja sie przy Tobie chowam ..

Także jestem przykładem choć na to że Twoje 9 miesięcy to naprawdę żadna tragedia
    Jeśli mogę coś doradzić to jeśli małpa przyjdzie nie zastanawiaj się poprostu się zbadaj siebie małza nie dlatego że coś jest nie tak ale dlatego żeby nie marnować czasu bo czas zapierdziela nieubłaganie
    Choć może nie będzie to u Ciebie konieczne ;-) może fasolka wierci już dziurke na miejsce:-) 3mam kciuki !

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona bardzo bym chciala zeby te wszystkie moje objawy nie byly na @ tylko na fasoleczke no ale wole nastawiac sie na najgorsze... Chociaz wiem ze jak @ przyjdzie to bede wyc:/

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Ona bardzo bym chciala zeby te wszystkie moje objawy nie byly na @ tylko na fasoleczke no ale wole nastawiac sie na najgorsze... Chociaz wiem ze jak @ przyjdzie to bede wyc:/

Młoda ja to się boję żebyś Ty się tylko nie zablokowala:-/ wiesz ile psychika może zrobić z organizmem człowieka????
    Ja wiem ze łatwo się mówi ja wiem ze doradzam a może robię inaczej mi się nie udało ale dla Was dziewczyny polecam lekturę do przeczytania Sekret
    Naprawdę warto może to zmieni Wasze poglądy na dzidzie ....

Ja w to wierze gorzej z praktyką....
    Trzeba wierzyć że będzie dobrze !!

Nats

Z tego co doczytałam a wracałam do poprzednich wątków to zdaje się że cykl w którym zaszłas okreslilas jako na luzie że wiedziałaś że się uda że miałaś to przeczucie ze spokojna byłaś
    I to zmienia postać rzeczy....

Wiele czytałam niuchalam d
    Gdzieś wyczytałam o dziewczynie co długo nic nic nic luz przynajmniej próby wrzucenia na luz pisała co wieczór się kładla zamykala oczy i wyobrazala sobie siebie w ciąży męża z dzieckiem co robią każdego dnia i wkoncu zobaczyła 2 kreski
    Można coś przyciągnąć do siebie i głęboko w to wierze

Młoda
    Dlatego więcej optymizmu więcej wiary
    Ja po tylu latach mam już psyche zryta co do ciąży ale wierzę w to że trzeba myśleć tylko pozytywnie i wtedy stanie się to o czym myślisz
    Secret

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć lasencje ;)

muszę dziś wyjść z piżamy ;)
    w czwartek dzieci do szkoły więc trzeba zrobić ostatnie zakupy ...
    i od czwartku pełną parą do roboty ! trzeba się czymś zająć żeby nie myśleć...

tempka stoi u mnie w miejscu... owu ani słychu ani widu... może i dobrze... byleby @ przyszedł w miarę normalnie...

mówicie o sile persfazji ? hmm... ja już chyba w nic nie wierzę...
    teraz znowu cały rok będę się starała... kolejny... i chusteczka wie czy zakończy się pomyślnie... :(

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu Proszę się ogarnąć! Co to za czarne mysli? Na pewno zakończy się pomyślnie. Wierzę, ze teraz Twój organizm będzie nastawiony na ciaze i następny cykl będzie owocny. Dużo jest takich historii, gdzie dziewczyny po stracie bardzo szybko zachodzą. Zobacz jakie masz piękne wyniki tarczycy.
    Także kochana niech ta malpa przychodzi i wracaj tutaj ze zdwojoną siłą i zapałem.
    A jak chłopcy? Cieszą się, że wracają do szkoły?

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gadu Proszę się ogarnąć! Co to za czarne mysli? Na pewno zakończy się pomyślnie. Wierzę, ze teraz Twój organizm będzie nastawiony na ciaze i następny cykl będzie owocny. Dużo jest takich historii, gdzie dziewczyny po stracie bardzo szybko zachodzą. Zobacz jakie masz piękne wyniki tarczycy.
    Także kochana niech ta malpa przychodzi i wracaj tutaj ze zdwojoną siłą i zapałem.
    A jak chłopcy? Cieszą się, że wracają do szkoły?

ah boję się momentami że to jednak będzie za wcześnie na wznowienie działań ...

a dzieciaki tak wiesz.. raz się cieszą bo wrócą do swoich kumpli.. a z drugiej strony hehe wiedzą jak to jest w szkole... :) ale dzisiejsze zakupy na pewno ich cieszą :)
    też to najbardziej lubiłam z powrotu do szkoły heheh zakupy ! :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 592 593 594 595 596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ