"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Ona wydaje mi sie ze jeszcze tak zle ze mna nie jestjak @ przychodzi to poplacze przez jeden dzien moze a potem zapominam o tym ze sie staramy o dzidzie i przypominam sobie tydzien przed @. Jezeli polecasz ta ksiazke to chetnie przeczytam
Gaduaaa tak jak Ona napisala trzeba myslec pozytywnie kochana:*
A ja wlasnie wstalam. W nocy spac nie moglam jajniki i dol brzucha tak daly o sobie znac ze jeszcze w zyciu mnie tak nie bolaloa zwlaszcza brzuch mnie nigdy nie bolal tyle czasu przed @
Milego dnia laski[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Gaduaaa wrote:ah boję się momentami że to jednak będzie za wcześnie na wznowienie działań ...
a dzieciaki tak wiesz.. raz się cieszą bo wrócą do swoich kumpli.. a z drugiej strony hehe wiedzą jak to jest w szkole...ale dzisiejsze zakupy na pewno ich cieszą
też to najbardziej lubiłam z powrotu do szkoły heheh zakupy !
O tak. Zakupy szkolne są super. Zeszyty, piórniki - i wszystko nowe, aż chce się używać
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ale gin dał Wam zgodę, tak? Jak teraz przyjdzie malpa to się wszystko oczyści do końca i będzie dobrze.Niektóre laski w ogóle nie czekaja... Chyba, ze mówisz o psychice, bo to już inna historia.
O tak. Zakupy szkolne są super. Zeszyty, piórniki - i wszystko nowe, aż chce się używać
ja wiem że ja i tak po pierwszej @ zacznę... ale boję się tak czy inaczej żeby się sytuacja nie powtórzyła...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej hej
A ja dopiero otworzyłam oczy
Jestem w dupie bo tyle rzeczy do zrobienia i jeszcze obiecałam siostrzencom męża że wezmę ich na działkę
Co do książki to każdej polecam , bo to nie chodzi tylko o ciaze a o życie no ja ją przeczytałam od deski do deski i wiem że wszystko co tam pisze to prawda gorzej już z praktyką
Szkoła... hmm tak fakt niby cieszyła , u mnie nigdy się nie przelewalo w domu i dlatego też nie zawsze się cieszyłam albo brak zeszytów albo książek bo mama zawsze mówiła do 10- ego trzeba czekać to się kupi i pamiętam jak zawsze wstyd było chodzićno ale się przetrwało
-
nick nieaktualnyDobryyy
Ja dopiero teraz mam chwilę wolną. Gadi kochana będzie dobrze głowa do góry i myśli tylko pozytywne
Ona książki uwielbiam więc przeczytam jak najbardziejco do szkoły to nie jesteś jedyna u mnie w domu też było podobnie
ale było minęło. Szczerze to ja wolałam pracować niż do szkoły chodzić
hehe
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Pisałam post i mi gdzieś zniknął
Gadu Mi się też wydaje, że 3 miesiące to za długo tymbardziej, ze psychicznie jestes gotowa.
A co powtórzenia się sytuacji to naprawdę to się bardzo rzadko zdarza. Chyba, że ktoś ma jakieś poważniejsze problemy (mutacje czy problemy z krwia). Ty masz 2 udane ciaze za sobą. Także teraz jak się Groszek pojawi to musi zostać na 9 miesięcy. Trzeba myśleć pozytywnie.
Karola, Lilith witamy w poniedziałek
A gdzie reszta?
Pasok, Malina, Lago, Gizmu, Caro, Marteczek Prosimy o raport weekendowyGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Obecna!
ale glupia jestem...od meisiaca jezdze spanikowana ze samochod przegladu nie ma (zawsze mi nie po drodze byla stacja diagnostyczna) no i dzis w koncu sie udalo dotrzec. Facet szarpie auto, sprawdza wszystko na koniec do biura, bierze dowod rejestracyjny i mowi do mnie "ale Pani ma przeglad wazny do 2017 roku" Facepalm, sesesese. No ale stoka w kieszeni zostala. A teraz rosolek bede zajadac na wiejskiej kurze
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:To smacznego Lago
a za tą stówkę sobie możesz coś dobrego kupić przynajmniej
stowka odlozona na nastepna inseminacje....albo wizyte u gina
Wiecie z emoj dziwny maz nie lubi rosolu???? Twiedzi, ze on wody z kluskami nie bedzie jadl....ja bym mogla codziennie rosol i pomidorowke -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:stowka odlozona na nastepna inseminacje....albo wizyte u gina
Wiecie z emoj dziwny maz nie lubi rosolu???? Twiedzi, ze on wody z kluskami nie bedzie jadl....ja bym mogla codziennie rosol i pomidorowke
to przeciwieństwo mojego, jak mi się zdarza wyjazd na 2-4 dni, to gotuję garnek rosołu i może codziennie jeść
ma to po swojej Mamieu nas tydzień bez rosołu, to tydzień stracony
Lago ta 100 to może na grzechotki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 12:54
Lago lubi tę wiadomość
-
a wiadomo ze wolalabym na grzechotki albo ciuszki
A w kwesti jedzenia to ostatnio zgadalo sie o odzywianiu i my zdecydowanie za duzo miesa jemy. Taka tacka pol kilo to u nas na jeden obiad a pozniej cholesterol fiuuuuuuu w gorze. Wczoraj podzielilam paczke udek na pol....boze jak malutko hahahahahha. Mam nadzieje ze po kilku dniach sie przyzwyczaimy -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja kiedyś wgl mięsa mogłam nie jeść ale teraz jak mój ugotuje obiadek to pychotka
ale od tego cyklu jem więcej owoców tzn więcej wgl jem owoce
i zero pifka
my od jakiegos czasu tez browarow unikamy, ale jak jest tak goraco to ciezko. U mnie piwko szybko gasi pragnienie. Ostatnio u lekarza zapytalam jakie mam endo, a ze bylo ok to mowie "widac picie wina pomoglo" a lekarz do mnie "prosze Pani, wino na wszystko pomaga" hahahahah
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Czesc Wam.
Tak aby wpadłam dać znać ze zyje. Weekend na dzialce sily regenerowalam. Po tych prochach od bolu i tak nie kontaktuje o co chodzi na forum. Przepraszam kochane.
Zajarzylam aby ze Natsik odejść chciała bo rzyga ciazunia. Wnoszę sprzeciw!!! Natsik od Ciebie tyle ciepla i dobra bije ze nawet nie myśl żeby Nas opuszczać.
Gadulka proszę sie nie nerwowac i spokojnie staraća 3miesiace odpoczynku po poronieniu to chyba lekka przesada.
Lagus nie moge się doczekać Twoich dwóch kreseczek. Bede plakac z radości ze w końcu Ci sie udalo :-*
Musze ze trzy razy jeszcze poczytać posty nowych staraczek bo jeszcze trudno mi zapamiętać ich drogę staran po maluszka.
Ja dzis kontrol gardla zaliczyłam i okazalo sie ze mi je najzwyczajniej spierdolili. Dopiero dzis wet sie przyznal ze niechcący mi luk podniebienia uszkodzil. Za miesiąc kontrol i raczej szycie mnie nie ominie
Jak nie urok to sraczka. Se Kuźwa poprawiłam z tym zabiegiem.
Jak mi sie nastrój poprawi to będę tu czesciej zaglądać. Nadal plamie od pobytu w szpitalu. Juz mnie to wkurza wszystko.
Miłego dnia kochane :-*Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
Jestem. Jestem!
Karola mnie wywoływałaś wczoraj, a ja na kolacji z rodzicami, a potem "żegnałam" się z MałżemWróci w czwartek. Obiecał. Akurat w 14dc.
Natsik raport weekendowy - dużo słońca, dużo jedzenia i dużo ssshehehe
Gaduaaa zakupy szkolne! To jest super sprawa! Nie mogłam się doczekać tego jak chodziłam do szkoły hihi. Aaaa i chłopaki wrócą do szkoły to Mamina Gaduaaa sobie odpocznieI tam głupot nie słuchaj o 3miesiącach. Słuchaj swojego ciała i duszy Kochana. Na spokojnie.
Gizmo nadal plamisz? Kurczę ciekawe co tam się dzieje..
Aaa co do gardła to nieźle jaja.. No już nawet lekarzom nie można ufać. Ja pierdziu. To coś tam poważnego z tym podniebieniem? Trzymaj się
Lago spokojnie, teraz kasiorke odkładaj na ciuszki, wózki, szafki, pampersy i takie tam pierdołkiGaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Siema dziewczyny. Ja wróciłam od owiec i zasiadłam z kawką
Gaduaa jak sama się oczyściłaś, to saraj się od razu. Jak łyżeczkowali, to poczekaj żeby się tam odbudowało wszystko.
Ja jakaś wzdęta jestem i czuję się jakbym miała @ dostać w tej chwili... ciągnie i boli i jakoś takoś mi nie takGaduaaa lubi tę wiadomość