"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się też z wami witam!
Ciężkie rozpoczęcie tygodnia miałam, tyyylu klientów, że ledwo się wyrobiłam i teraz to już jestem zmęczona i mogę iść do domua tu trzeba jeszcze do 17 pracować.
Weekend spędziliśmy na rowerach, wczoraj to nawet je spakowaliśmy do auta i wyjechaliśmy do Krakowapogoda była super!
-
Aj bo Monia te poniedziałki to ciężkie są
Ja dzisiaj, kutro i w środę to na spokojnie, a dopiero w czwartek zaczynamy wraz z rozpoczęciem roku szkolnego
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Aj bo Monia te poniedziałki to ciężkie są
Ja dzisiaj, kutro i w środę to na spokojnie, a dopiero w czwartek zaczynamy wraz z rozpoczęciem roku szkolnego
chyba, że też pracujesz?
-
Lago wrote:my od jakiegos czasu tez browarow unikamy, ale jak jest tak goraco to ciezko. U mnie piwko szybko gasi pragnienie
. Ostatnio u lekarza zapytalam jakie mam endo, a ze bylo ok to mowie "widac picie wina pomoglo" a lekarz do mnie "prosze Pani, wino na wszystko pomaga" hahahahah
spróbuj schłodzonego mocno kwasu chlebowego
super gasi pragnienie, nieco jak coca cola, ale mniej gazowane, coś jak piwko, ale bardziej słodkie -
Hejooo witam ponownie
nie zostaje mi nic innego jak nadal dziękować wam za wsparcie
bardzo liczę sie z Waszym zdaniem...
szyjka jest wysoko i zamknięta w ciąży ...
teraz jak byłam u gin w 5tyg to miała problem żeby ją wyczuć i znaleźć...
a my po zakupach szkolnych... a ja zmęczona jak koń po westernieFabianCyprian
Tymuś
-
Lulianna wrote:myślałam, że na samym początku może nisko być jeszcze
kiedy się podnosi? bo po jajeczkowaniu jest nisko i jak dojdzie do zaplodnienia to podnosi się powoli?
FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:spróbuj schłodzonego mocno kwasu chlebowego
super gasi pragnienie, nieco jak coca cola, ale mniej gazowane, coś jak piwko, ale bardziej słodkie
chyba sprobuje, a wogole to kwas chlebowy modny ostatnio sie zrobic, bo wszedzie go widuje. Dawno temu pilam i mi nie smakowal, ale wtedy to wiele zdrowych rzeczy mi nie smakowalo. Moze tez staremu podrzuce, zamiast pepsi sesese -
Gizmo wrote:
Lagus nie moge się doczekać Twoich dwóch kreseczek. Bede plakac z radości ze w końcu Ci sie udalo :-*
Ja dzis kontrol gardla zaliczyłam i okazalo sie ze mi je najzwyczajniej spierdolili. Dopiero dzis wet sie przyznal ze niechcący mi luk podniebienia uszkodzil. Za miesiąc kontrol i raczej szycie mnie nie ominie
Jak nie urok to sraczka. Se Kuźwa poprawiłam z tym zabiegiem.
Jak mi sie nastrój poprawi to będę tu czesciej zaglądać. Nadal plamie od pobytu w szpitalu. Juz mnie to wkurza wszystko.
Miłego dnia kochane :-*
heheh ja tez bede ryczec,ale spokojnie to tylko 10% szansy....z tak swoja droga to ciekawe czy na serio te statystyki tak mowia czy doktorek specjalnie nie chce mnie nakrecac...
Boze Gizmek to Ty przez miesiac z rozwalonym podniebieniem masz funkcjonowac????? A te plamienia to pewnei po lekach szpitalnych...