"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:Kura kluchy kap czerwona to moje menu na dziś
Ja tam z teściowa dobrze żyje niby to wszystko na pokaz jest ona mi zrobi ona da ona mi kochaniuje a za plecami nóż w plecy ooo !
ona jest toksyczna...
niby dobre serce i zamiary.. ale strasznie zimny człowiek... i toksycznyFabianCyprian
Tymuś
-
Witamy wszystkich
Ale szybko piszecie, nie było mnie wczoraj a tu tyle czytania.
Pytałyście to odpowiadam, rok starań, a moja anemia była z braku żelaza przy pierwszym badaniu wynik wynosił 15 przy normie (60-150)
tyle czekania a po zrobieniu testu czuję się jakoś nie tak.
Mdli mnie cały czas, głowa mnie boli, w ustach kapeć, jajniki palą ogniem jakby miały zaraz wypaść i jak coś zjem to zaraz jest zwrot.
Jednym słowem czuję się jak na kacu.
pozdrawiam28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Ja slyszalam od kilku znajomych ale wlasnie nie wiem jak to sie ma z prawda... Teraz troche tak pomyslalam i stwierdzilam ze moze przez to nam sie nie udaje no ale sama juz nie wiem...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania -
Hej dziewczyny
My wczoraj wieczorem poszliśmy jeszcze do znajomych i nie miałam już jak się odezwać. Taka mnie wczoraj naszła ochota na piwo, ze musiałam sobie strzelić Lecha Free. Wypilam prawie jednym duszkiem
Ktoś mnie tutaj pytał o moja historie. Więc tak w skrócie - staraliśmy się od 3 cykli. W tym 2 z mierzeniem temperatury. Mam nieregularne miesiączki (od 29 do 45 dni nawet). Owu wyznaczalo mi owulke na ok 30dc także nie za wesoło. W międzyczasie okazało się, że mam podwyższoną prolaktyne. Zaczęłam na własną rękę brać castangus.
Później wybrałam się do nowego Gina i jak zobaczył moje wyniki PRL to przepisal Bromka. Na wizycie czułam się jak przed okresem (byłam pewna, że lada moment przyjdzie). Gin zrobił mi USG i powiedział, ze wydaje mu się,ze owulacji w tym cyklu nie było. Stwierdził, ze pogrubione Endo i kazał brać tego Bromka, bo prawdopodbnie prolaktyna blokuje owulacje. Na dokładkę stwierdził, ze mam 2 torbiele na lewym jajniku - dostałam nawet pamiątkowe zdjęcie
Wizyta była we wtorek. Odrazu zaczelam brać Bromka i pogorszylo mi się trochę samopoczucie (głównie mdłości rano) - zwalilan to na skutki uboczne Bromka. W końcu przyszedł piątek i zrobiłam na obiad zupę gulaszowa. Zjadłam 4 porcje i poszłam się zdrzemnąć. Obudziłam się i cos mnie tknelo, żeby zrobić test i bum - 2 kreski.
To był 39 dc. Oczywiście szok, no bo miało nie być owulacji
Według mojego Gina dziwny ze mnie przypadek
Także nigdy nie można ptzekreslac cyklu dopóki nie ma @3500 g 54 cm -
Młoda19 wrote:Ja slyszalam od kilku znajomych ale wlasnie nie wiem jak to sie ma z prawda... Teraz troche tak pomyslalam i stwierdzilam ze moze przez to nam sie nie udaje no ale sama juz nie wiem...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
smerfetkaaa wrote:Witamy wszystkich
Ale szybko piszecie, nie było mnie wczoraj a tu tyle czytania.
Pytałyście to odpowiadam, rok starań, a moja anemia była z braku żelaza przy pierwszym badaniu wynik wynosił 15 przy normie (60-150)
tyle czekania a po zrobieniu testu czuję się jakoś nie tak.
Mdli mnie cały czas, głowa mnie boli, w ustach kapeć, jajniki palą ogniem jakby miały zaraz wypaść i jak coś zjem to zaraz jest zwrot.
Jednym słowem czuję się jak na kacu.
pozdrawiamchciałabym się tak czuć... uwierz hehe
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej Dziewczyny
Ale dzisiaj gorrrrrąco!!
Pojechałabym na działkę nad jeziorko, ale idę na uroczysty obiad z rodzinką, bo rodzice mają swoje świętoRozpłynę się tam! Serio serio.
Gaduaaa no jeżeli chodzi o ziółka to chciałam zacząć od drugiej fazy, ale nie wiem czy Dupek i to to nie będzie przesadaMuszę tylko coś tam dokupić, nie pamiętam już co.
Smerfetkaaa Hmm czyli ewentualna anemia, bardzo wpływa na staranka? Heh, muszę powtórzyć morfologie i jeszcze raz żelazo. Bo jak badałam ok dwa miesiące temu to miałam 70. Niby norma, ale ta niska. Hmmm..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny
Ale dzisiaj gorrrrrąco!!
Pojechałabym na działkę nad jeziorko, ale idę na uroczysty obiad z rodzinką, bo rodzice mają swoje świętoRozpłynę się tam! Serio serio.
Gaduaaa no jeżeli chodzi o ziółka to chciałam zacząć od drugiej fazy, ale nie wiem czy Dupek i to to nie będzie przesadaMuszę tylko coś tam dokupić, nie pamiętam już co.
Smerfetkaaa Hmm czyli ewentualna anemia, bardzo wpływa na staranka? Heh, muszę powtórzyć morfologie i jeszcze raz żelazo. Bo jak badałam ok dwa miesiące temu to miałam 70. Niby norma, ale ta niska. Hmmm..
mój starszy miał ostatnio bardzo nisko hemoglobinę.. i doktor powiedziała że żeby wynik był miarodajny trzeba zbadać ferrytyne....
mówię ci..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jestem se i ja
Wróciłam właśnie znad jeziorkaOpalaliśmy się i nawet popływaliśmy ale super woda
na ryneczku nic ciekawego nie było ale chociaż rowerkiem się przejechaliśmy. Teraz się bierzemy powoli za obiad dopiero
A Wy gdzie wszystkie? Hę???
chcoiaż pogoda ładna... ale jakoś nie wiem... całkowity brak chęci..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gadu u mnie też brak chęci. Cały dzień przed telewizorem siedzimy i jemy. Typowo leniwa niedziela. Mieliśmy korzystać korzystać ładnej pogody,ale taki skwar, ze nawet głowy mi się nie chce na zewnątrz wystawiać.
Laski, czy któraś bierze castangus?
Mam prawie 2 pełne opakowania i mogę komuś podesłać, bo ja narazie nie skorzystam3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyJestem i ja z nad gorącego RODOS hehe
Nie no wypas prawie cały dzień na pełnym słońcu + basen no zaopatrzam się w witaminki:-)
Mój przyszedł zjadł obiad poleciał do Kościoła potem biegać psa wyprowadzi i do pracy leci a ja sobie lezeeeeee jest pięknie ☉
No no z tym seksem po owulce to różne zdania niby nie ma przeciwwskazań ale orgazmy powodują skurcze i mogą nie pozwolić jajku się zagniezdzic też tak słyszałam, ja ogólnie niewiem bo ja po owulce domniemanej się blokuje tego niechce tego a bo za mocno a bo że orgazm no tu już psycha działa
Nats a ja pytałam o przebieg Twojego starania. Bromergon to najgorsze a zarazem najlepsze dziadostwoja po pół tabletki się zataczalam:-/